• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές - Γεωργία

Γεωργία
  1. LAURA GACHAVA

    Γεωργία

    Η εταιρεία LAURA GACHAVA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Tbilisi, Γεωργία.

  2. TRADE BRITISH HOUSE

    Γεωργία

    Η εταιρεία TRADE BRITISH HOUSE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Tbilisi, Γεωργία.

  3. ROTENA APPAREL

    Γεωργία

    Η εταιρεία ROTENA APPAREL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Rustavi / Tbilisi, Γεωργία.

  4. SERGIO LTD

    Γεωργία

    Η εταιρεία SERGIO LTD, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ετοιμα ανδρικα ενδυματα. Έχει έδρα σε Tbilisi, Γεωργία.

  5. A.T.N.D. HONEY LLC

    Γεωργία

    Verified by europages badge

    Η ATND Honey είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με κύρια δραστηριότητα την φυσική μελισσοκομία, παραγωγή και επεξεργασία φυσικού μελιού. Ο παραγωγός προσφέρει διάφορες ποσότητες καλοκαιρινού μελιού με μοναδικό συνδυασμό γεύσης και αρώματος με εξαιρετικές οργανοληπτικές ιδιότητες: ωρίμανση του προϊόντος, καθαρότητα και αίσθηση στο στόμα. Η ATND Honey εξάγει το μέλι από το μελισσοκομείο της που βρίσκεται στους πρόποδες των Καυκάσιων όρων.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. VALENCIA GROUP

    Γεωργία

    Η εταιρεία VALENCIA GROUP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επένδυση κεφαλαίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εισαγωγη, και εξαγωγη. Έχει έδρα σε Tbilsi, Γεωργία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές - Γεωργία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

6 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες