• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές - Γαλλία

Γαλλία
  1. ORAIJE PARIS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εδώ και πολλά χρόνια, η Oraije Paris εξειδικεύεται στο γυναικείο τζιν. Χάρη στην εμπειρογνωμοσύνη και στην τεχνογνωσία μας που μεταδίδονται από γενιά σε γενιά, είμαστε ο πρεσβευτής της Γαλλικής μόδας. Κύρια αποστολή μας είναι να συνοδεύουμε τους πελάτες μας στην δραστηριότητα τους, για αυτό εξασφαλίζουμε έναν αυστηρό έλεγχο ποιότητας, παρακολουθούμε αυστηρά την παραγωγή ώστε να σας προσφέρουμε είδη στις καλύτερες τιμές. Προσφέρουμε την εμπειρογνωμοσύνη μας με συμβούλους πελατών, στην διάθεση σας, που θα προσέξουν τις ανάγκες σας καθώς και με συνοδεία των σχεδιαστών για το έργο σας.

  2. BCR

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    H επιχείρηση μας, BCR BOROWY, η οποία βρίσκεται στην Saint-Andiol, εξειδικεύεται στην χονδρική και ημι-χονδρική πώληση ενδυμάτων από δεύτερο χέρι και μεταχειρισμένων ενδυμάτων για εισαγωγές και εξαγωγές. Προσφέρουμε επίσης υποδήματα, δερμάτινα είδη και λευκά είδη. Προσφέρουμε είδη για τον άνδρα, την γυναίκα και τα παιδιά, καλοκαιρινά και χειμερινά. Η πώληση γίνεται με το κιλό. Επιλέγουμε πάντα ενδύματα πρώτης ποιότητας, τα οποία διαλέγονται στην συνέχεια ανά κατηγορία.

  3. VETECO - FRIPERIE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η VETECO εξειδικεύεται από το 2000 στην συλλογή και ανακύκλωση μεταχειρισμένων υφασμάτων. Διαλέγουμε και επιλέγουμε για τους εταίρους μας τα κατάλληλα είδη, σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Είσαστε οργάνωση, τοπική κοινότητα ή επιχείρηση; Μπορούμε να υλοποιήσουμε μαζί ένα έργο ανακύκλωσης των υφασμάτων ή των ενδυμάτων και υποδημάτων εργασίας σας προσφέροντας σας πιστοποιητικό ιχνηλάτησης. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για να μελετήσουμε μαζί το έργο σας και να σας προσφέρουμε μια εκτίμηση.

  4. APICURE PARIS IMPORT-EXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία APICURE PARIS IMPORT-EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαφημιστικά προωθητικά δώρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δώρα επιχειρήσεων, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Οικιακές συσκευές - εισαγωγές-εξαγωγές, διαφημιστικα αντικειμενα, Δώρα επιχειρήσεων, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Οικιακές συσκευές - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  5. DYNASOURCE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DYNASOURCE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πίνακες απεικόνισης και οθόνες προβολής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Δώρα επιχειρήσεων, Οικιακές συσκευές - εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Δώρα επιχειρήσεων, Οικιακές συσκευές - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Saintes, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. 1&1 SHOP

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία 1&1 SHOP, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανδρικά ενδύματα, Ανδρικά ενδύματα, τζιν (παντελονια), γυναικεια ενδυματα, και υποδηματα. Έχει έδρα σε Amilly, Γαλλία.

  2. CENTRAL WAY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CENTRAL WAY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Φανέλες και μακώ, Πουκάμισα, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Φανέλες και μακώ, παντελονια, και Πουκάμισα. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  3. TRADE PARTNER

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TRADE PARTNER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τζιν και ενδύματα σπορ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έτοιμα ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Ανδρικά ενδύματα, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Φανέλες και μακώ, Φούτερ, Έτοιμα ενδύματα, και τζιν (παντελονια). Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  4. THERMIDORSADOU

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία THERMIDORSADOU, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παιδικά ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Βρεφικά ενδύματα, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, γυναικεία ενδύματα, Βρεφικά ενδύματα, και ενδυματα. Έχει έδρα σε Le Port-Marly, Γαλλία.

  5. SARL PRIVATE MARKET

    Γαλλία

    Η PRIVATE MARKET είναι μια γαλλική εταιρεία. Είμαστε φημισμένη ηγετική εταιρεία και χονδρέμπορος εξειδικευμένος στο ξεπούλημα επώνυμων εμπορικών σημάτων στον χώρο της άθλησης, του σέρφινγκ, Lifestyle και των εξωτερικών δραστηριοτήτων. Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά απευθείας με τους επώνυμους μας εταίρους και ξεπουλάμε αποθέματα που προέρχονται από : παραδοσιακά τέλη σειράς, επιστροφές καταστημάτων και δείγματα αντιπροσώπων. Επίσης, η πείρα μας στον χώρο της κλωστοϋφαντουργίας μας έδωσε την δυνατότητα να κατακτήσουμε τον τομέα των μικρών οικοσκευών, των οικοσκευών και της υγιεινής. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια μεγαλύτερη ποικιλία σε ασυναγώνιστες τιμές. Με πάνω από 250 πελάτες στην Ευρώπη, είμαστε αναγνωρισμένοι ως ένας από τις ηγετικές γαλλικές εταιρείες ξεστοκαρίσματος. Θα χαρούμε να ξεκινήσουμε μια νέα εμπορική σχέση με εσάς. Οπότε μην διστάσετε να μιλήσετε μαζί μας για τις ανάγκες σας, θα σας απαντήσουμε με την σχετική μας προσφορά. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και μην διστάσετε να ζητήσετε τον κατάλογο μας προϊόντων μέσω ηλ. μηνύματος.

  1. AVM IMPORT

    Γαλλία

    Από το 1998, η AVM IMPORT κατασκευάζει γυναικεία και παιδικά ρούχα. Από την αποκλειστικά κατασκευή στην Ινδία και το Νεπάλ, τα ενδύματά μας είχαν πάντα τη φιλοδοξία να ντύνουν όλες γυναίκες από 36 έως 60 σε όλες τις σεζόν. Έχουμε στην καρδιά μας να σας κάνουμε να ταξιδέψετε στο σύμπαν των λαμπερών χρωμάτων και των πρωτότυπων εκτυπώσεων. Σας προτείνουμε τεράστια γκάμα ενδυμάτων υψηλής ποιότητας σε χαμηλές τιμές και μεγάλης πρωτοτυπίας. Επίσης, μπορούμε να παράγουμε κατόπιν αίτησης και σε σύντομη προθεσμία τις συλλογές που προετοιμάζουμε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Επωφελούμαστε μιας καλήε φήμης στην παραγωγή ενδυμάτων από εμπριμέ βαμβάκι, είμαστε επίσης ικανοί να σας προτείνουμε συλλογές από πολυέστερ, βισκόζη, ραγιόν, λίκρα, μετάξι, ζέρσεϊ βαμβακερό, πολικά και καμβά. Παραμένουμε στη διάθεσή σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  2. BLISSED - AMERICAN PEOPLE® & JOSEPH'IN® BRANDS

    Γαλλία

    Η εταιρεία BLISSED - AMERICAN PEOPLE® & JOSEPH'IN® BRANDS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τζιν και ενδύματα σπορ, Γυναικεία ενδύματα, Τζιν και ενδύματα σπορ, Γυναικεία ενδύματα, και ανδρικα ενδυματα. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  1. UNO BLUES GLOBAL SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία UNO BLUES GLOBAL SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Lyon, Γαλλία.

  2. MARQUES PRIVEES

    Γαλλία

    Η εταιρεία MARQUES PRIVEES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενδυματα χονδρικης, μποξερακια, και παιδικα ενδυματα. Έχει έδρα σε Longjumeau, Γαλλία.

  3. PARIS FASHION SHOPS

    Γαλλία

    Η εταιρεία PARIS FASHION SHOPS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυναικεία ενδύματα, συσκευασια, χονδρικη και λιανικη πωληση, ενδυματα χονδρικης, και Γυναικεία ενδύματα. Έχει έδρα σε Saint-Denis, Γαλλία.

  4. MILLE SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία MILLE SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προστατευτικά υποδήματα, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Προστατευτικά υποδήματα, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Courthézon, Γαλλία.

  5. UBOTEX

    Γαλλία

    Η εταιρεία UBOTEX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανδρικά ενδύματα, Βρεφικά και παιδικά ενδύματα, Έτοιμα ενδύματα, αθλητικά ενδύματα, Ανδρικά ενδύματα, Βρεφικά και παιδικά ενδύματα, και Έτοιμα ενδύματα. Έχει έδρα σε Mantes La Jolie, Γαλλία.

  6. NIV

    Γαλλία

    Η εταιρεία NIV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυναικεία έτοιμα ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυναικεία ενδύματα, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Γυναικεία ενδύματα, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, και υφαντουργικα εξαρτηματα. Έχει έδρα σε Lyon, Γαλλία.

  7. LAGOON DISTRIBUTION

    Γαλλία

    Η εταιρεία LAGOON DISTRIBUTION, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Σπορ ολίσθησης- είδη, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, αξεσουαρ αθλησης, αθλητικα ενδυματα, και Σπορ ολίσθησης- είδη. Έχει έδρα σε Bayonne, Γαλλία.

  8. FRANCE INVENDUS

    Γαλλία

    Η εταιρεία FRANCE INVENDUS, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Saint Berthevin, Γαλλία.

  1. ROBUR - VÊTEMENTS IMAGE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ROBUR - VÊTEMENTS IMAGE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματικές μπλούζες και ποδιές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Επαγγελματικές μπλούζες και ποδιές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, επαγγελματικα ενδυματα για ξενοδοχεια, και επαγγελματικα ενδυματα για τον τομεα της τροφοδοσιας. Έχει έδρα σε Rillieux-La-Pape, Γαλλία.

  2. SODEXPHIL

    Γαλλία

    Η εταιρεία SODEXPHIL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Γυναικεία έτοιμα ενδύματα, Μαλλί - κλωστές και νήματα, Παιδικά ενδύματα, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Γυναικεία έτοιμα ενδύματα, Μαλλί - κλωστές και νήματα, και Παιδικά ενδύματα. Έχει έδρα σε Six Fours Les Plages, Γαλλία.

  3. ATEN FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ATEN FRANCE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλεονάζοντα αγαθά, στοκ επώνυμων προϊόντων, και Πλεονάζοντα αγαθά. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  4. FER GAU DEVELOPPEMENT - TRAVAUX EN COURS

    Γαλλία

    Η εταιρεία FER GAU DEVELOPPEMENT - TRAVAUX EN COURS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Επαγγελματικές μπλούζες και ποδιές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, ενδύματα εργασίας, και Επαγγελματικές μπλούζες και ποδιές. Έχει έδρα σε Saint-Raphaël, Γαλλία.

  5. BELISSA

    Γαλλία

    Η εταιρεία BELISSA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προστατευτικά υποδήματα, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Προστατευτικά υποδήματα, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  6. ITALIAN POP - BONNETERIE CENTRALE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ITALIAN POP - BONNETERIE CENTRALE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Αθλητικά ρούχα, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, γυναικεία ενδύματα, παντελονια, και Αθλητικά ρούχα. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  7. ALIZE LACONY

    Γαλλία

    Η εταιρεία ALIZE LACONY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σχεδιασμος ενδυματων, εξαγωγη ενδυματων, και γυναικεια ενδυματα κατα παραγγελια. Έχει έδρα σε Aubervilliers, Γαλλία.

  8. S.A.R.L LOCAL TRADING

    Γαλλία

    Η εταιρεία S.A.R.L LOCAL TRADING, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Σπορ ολίσθησης- είδη, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Σπορ ολίσθησης- είδη, και αθλητικα ενδυματα. Έχει έδρα σε Biarritz, Γαλλία.

  9. SOC LE GANT ELGE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOC LE GANT ELGE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Ενδύματα εργασίας και προστασίας, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Ενδύματα εργασίας και προστασίας, και ενδυματα εργασιας. Έχει έδρα σε St Chamond, Γαλλία.

  10. LES P'TITES BOMBES

    Γαλλία

    Η εταιρεία LES P'TITES BOMBES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυναικεία έτοιμα ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Γυναικεία ενδύματα, Παπούτσια, Γυναικείες τσάντες, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Γυναικεία ενδύματα, Παπούτσια, και Γυναικείες τσάντες. Έχει έδρα σε La Ciotat, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές - Γαλλία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.284 Επιχειρήσεις