• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Έμπορος Λιανικής - Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

Έμπορος λιανικής
  1. DAMIJA SIA

    Λετονία

    Verified by europages badge

    Η Damija Sia βρίσκεται στην Λετονία και λειτουργεί ως πεπειραμένη επιχείρηση εισαγωγών- εξαγωγών από το 2000. Οι βασικές ικανότητες της εταιρείας αφορούν το εμπόριο ειδών από δεύτερο χέρι, τροφίμων, κρέατος και λουκάνικων. Η εταιρεία αναπτύσσεται σταθερά και εξάγει περίπου 300 τόνους ειδών από δεύτερο χέρι στην Ουκρανία και στην Αφρική και 100- 140 τόνους τροφίμων στην Ευρώπη κάθε μήνα. Η Damija Sia όχι μόνο ειδικεύεται στην επαγγελματική αγορά αλλά εφοδιάζει επίσης διάφορους δήμους στην Ουκρανία με προϊόντα από δεύτερο χέρι υψηλής ποιότητας. Επίσης, η Damija Sia λειτουργεί κέντρο διαλογής μεταχειρισμένων ενδυμάτων στην Λετονία. Οι υπηρεσίες της Damija Sia συμπεριλαμβάνουν, πέρα από τις εισαγωγές- εξαγωγές εμπορευμάτων, την οργάνωση αξιόπιστης μεταφοράς και αποτελεσματικού εκτελωνισμού για λογαριασμό των πελατών της. Η εταιρεία συνεργάζεται στενά με διάφορους παραγωγούς και συλλέκτες μεταχειρισμένων προϊόντων ώστε να εξασφαλίζει μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας. Αναζητάμε πάντα νέους εταίρους στους τομείς των υφασμάτων από δεύτερο χέρι και των τροφίμων, κυρίως για κρέας.

  2. HAJ TEX GROUP

    Ουζμπεκιστάν

    Verified by europages badge

    Η HAJ TEX ιδρύθηκε το 2018 στο Ουζμπεκιστάν και είναι μια εταιρεία κλωστοϋφαντουργίας με ολοκληρωμένη κάθετη οργάνωση που εξειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατηρεί την φήμη της αξιοπιστίας. Η ιδέα της “Cot Cluster Economy” είναι να καλλιεργεί υπεύθυνα βαμβάκι και εν βάθος όλα τα συστατικά της διαδικασίας, να βελτιστοποιεί την προστιθέμενη αξία και να ελαχιστοποιεί την αρνητική επίδραση στο περιβάλλον χάρη στην επαναχρησιμοποίηση των απορριμάτων παραγωγής και με την υποστήριξη μιας βοηθητικής τεχνολογικής επεξεργασίας ενδυμάτων. Τα απορρίματα από το βαμβάκι χρησιμοποιούνται ως βάση για την βάση χορτονομής για το κτηνοτροφικό μας χώρο μας, καθώς και το εργοστάσιο βαμβακέλαιου. Το σύμπλεγμα αποτελείται από μια ομάδα ολοκληρωμένων επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε όλη την αλυσίδα της επεξεργασίας, εκοκκισμού, κλώσης βαμβακιού και παραγωγής και φινίρισμα υφασμάτων και παρασκευή ενδυμάτων. Τα προϊόντα μας διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση κατά STANDARD 100 από την OEKO-TEX®, BSCI, ISO 14001 - 2015, ISO 9001 - 2008, ISO 45001 - 2018, COM4, ORGANIC EU, GOTS. Με το παράδειγμα μας, θέλουμε να αποδείξουμε πως η βιομηχανία του βαμβακιού στο Ουζμπεκιστάν είναι σε θέση να τηρεί τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφαλείας όσον αφορά τις εργασιακές συνθήκες. Έχουμε προσελκύσεις εξαιρετικά καταρτισμένους ειδικούς και επαγγελματικός εξοπλισμός από παγκόσμια αναγωρισμένες φίρμες ώστε να υλοποιήσουμε έναν ολοκληρωμένο κύκλο παραγωγής, ξεκινώντας από το φύτευα το βαμβακιού στα χωράφια και τελειώνοντας με την παραγωγή των πρωτότυπων πλεκτών μας ενδυμάτων υπό το δικό μας εμπορικό σήμα. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει διάφορα είδη βαμβακερών νημάτων, βαμβακερά υφάσματα, πλεκτά υφάσματα και φινιρισμένα προϊόντα.

  3. HERMES EXPRESS

    Ελλάδα

    ΕΝΑΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Πάνω από 22 χρόνια εμπειρίας στην παροχή υπηρεσιών εκτύπωσης ποιότητας με εξαιρετικά ταχεία ανάπτυξη. Διαθέτουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε συστήματα εκτύπωσης και φινιρίσματος και εξοπλισμό που μπορεί να εγγυηθεί απίστευτα αποτελέσματα ότι και αν ζητήσετε. Είμαστε σε θέση να παραδώσουμε επαγγελματικές κάρτες ή Έντυπα την επόμενη εργάσιμη. Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σε υπηρεσίες εκτύπωσης η Typography μπορεί να προσφέρει μια λύση πλήρως προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις σας. Διαθέτουμε τα τελευταίου τύπου μηχανήματα τυπογραφικά , εκτυπωτικά , κοπτικά , διπλωτικά ploter xlarge μεταξοτυπικά , κεντήματος κλπ Εκτυπωτική Μηχανή SAKURAI OLIVER 258 Εκτυπωτική Μηχανή HEIDELRBERG SM 52-2 Τυπογραφική Μηχανή HEIDELBERG TIEGEL Τυπογραφική Μηχανή Victoria Κοπτική Μηχανή POLAR 78E Διπλωτική Μηχανή STAHL T52/4/4 Επίπεδη Μηχανή HEIDELBERG S CYLINDER Συρραπτική Μηχανή HOHNER FAVORIT Μεταξοτυπίας MHM S-Type Xtreme Plotter HP DesignJet Z6dr 44-in PostScript with V-Trimmer (T8W18A) ΚΕΝΤΗΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ BROTHER PR1000E Ryobi Prestek 3404 Di

  4. SIA DATALEKS

    Λετονία

    Η DATALEKS μηχανική υπολογιστών υπάρχει στην αγορά της Λετονίας ήδη για 15 χρόνια. Ξεκινήσαμε από τη συναρμολόγηση και την πώληση ηλεκτρονικών υπολογιστών και σταδιακά επεκταθήκαμε σε χονδρεμπόρους στον τομέα των ηλεκτρονικών υπολογιστών και εξαρτημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών. Συνεργαζόμαστε με ηγετικές ευρωπαϊκές και ασιατικές επιχειρήσεις, διαθέτουμε ευρεία γκάμα προϊόντων. Αυτή τη στιγμή πατάμε σε νέο επίπεδο πωλήσεων χάρη στην επέκταση της σειράς προϊόντων. Και τώρα στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να δείτε, να επιλέξετε και να παραγγείλετε όλα όσα χρειάζεστε σε

  5. AMENOMADE.COM

    Ελλάδα

    Από παιδί συνήθιζα να χτίζω ονειρικούς κόσμους. Απ’ όταν μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό, με συνάρπαζαν οι μακρινοί τόποι, τα μαγεμένα βασίλεια κι οι ανατολίτικες εικόνες. Έκλεινα τα μάτια μου και στ’ αλήθεια μπορούσα να μυρίσω εξωτικές μυρωδιές, σανταλόξυλο και γιασεμί. Χανόμουν στους ανατολίτικους ήχους του Σιτάρ, ένιωθα ακόμα ακόμα την άμμο της ερήμου να κολλάει στα πόδια μου.Σπούδασα αρχιτεκτονική και εργάστηκα ως αρχιτέκτονας - designer στην Αθήνα για παραπάνω από δέκα χρόνια. Κι ύστερα είχα την ευλογία -και το θάρρος ομολογώ- να εγκατασταθώ στις Βρυξέλλες, μια πόλη ανοιχτή στη διαφορετικότητα, που πυροδότησε τη φαντασία μου μέσα από εμπνευστικές συναναστροφές και τόπους. Οι Βρυξέλλες μου έδειξαν τον δρόμο να αναπτυχθώ, να αναζητήσω την ομορφιά σε καθετί που κάνω και ν’ ακολουθήσω τα όνειρά μου.Κάπως έτσι ήταν που γεννήθηκε η Âme Nomade, η ψυχή που ταξιδεύει. Η Âme Nomade είναι για μένα η κάψουλα μέσα στην οποία προφυλάσσεται το πνεύμα μιας γυναίκας έτοιμης να υποδεχτεί την ομορφιά του κόσμου, μιας γυναίκας που ανθεί μέσα από τις εμπειρίες και τις συναναστροφές της, που ακολουθεί την ευδαιμονία της. Μιας γυναίκας που ευθυγραμμίζει τη ζωή της με τα πιο βαθιά όνειρα και επιθυμίες της.Η πρώτη μου συλλογή ως κυνηγός θησαυρών «A Moroccan love affair» αποτελείται από μοναδικά κομμάτια για εσάς και τον χώρο σας, φιλοτεχνημένα από Μαροκινούς καλλιτέχνες. Κάθε κομμάτι φέρει τη δική του ιστορία, έχει επιλεγεί με βαθιά αγάπη και ελπίδα μου είναι να αποτελέσει για κάθε έναν από εσάς πηγ

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KILOWEAR SHOP

    Ιταλία

    Η εταιρεία KILOWEAR SHOP, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταχειρισμενα ενδυματα, και στοκ από ενδύματα. Έχει έδρα σε Mesagne, Ιταλία.

  2. BAMBUSSOCKEN VERSAND

    Ελβετία

    Η εταιρεία BAMBUSSOCKEN VERSAND, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Hausen, Ελβετία.

  3. LES AKI'S

    Βέλγιο

    Η εταιρεία LES AKI'S, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυναικεία ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έτοιμα ενδύματα, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Γυναικεία έτοιμα ενδύματα, Έτοιμα ενδύματα, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Γυναικεία έτοιμα ενδύματα, και τσαντες. Έχει έδρα σε Namur, Βέλγιο.

  4. FC ORGANIZATION

    Ιταλία

    Η εταιρεία FC ORGANIZATION, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άμεσο μάρκετινγκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, υπηρεσιες αγοραπωλησιων εμπορικων αδειων, Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, και σχεδιασμος εμπορικων σηματων. Έχει έδρα σε Aprilia, Ιταλία.

  5. TIGERTRADE

    Ηνωμένες Πολιτείες

    Η εταιρεία TIGERTRADE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε New York, Ηνωμένες Πολιτείες.

  1. MODEXL - SUPERBATTAL.COM

    Τουρκία

    Η εταιρεία MODEXL - SUPERBATTAL.COM, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  2. BARI PARTNERS

    Τουρκία

    Η εταιρεία BARI PARTNERS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεθνείς εμπορικές συναλλαγές - σύμβουλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Βαμβάκι - κλωστές και νήματα, μηχανηματα και εξοπλισμος κατασκευης και συντηρησης σιδηροδρομικων γραμμων, Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Βαμβάκι - κλωστές και νήματα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  1. STYLEITALY

    Γερμανία

    Η εταιρεία STYLEITALY, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Biederitz, Γερμανία.

  2. AJM SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία AJM SRL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γυναικεια ενδυματα, ενδυματα χονδρικης, και ανδρικα ενδυματα. Έχει έδρα σε Picerno, Ιταλία.

  3. BIME IMPORTS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BIME IMPORTS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Almere, Κάτω Χώρες.

  4. AZART OUTLET

    Μολδαβία

    Η εταιρεία AZART OUTLET, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα από δεύτερο χέρι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, εισαγωγη μεταχειρισμενων ενδυματων, μεταχειρισμένα υποδήματα, μεταχειρισμένα ενδύματα, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Durlesti, Μολδαβία.

  5. PULERO - MALHAS E CONFECÇÕES LDA

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία PULERO - MALHAS E CONFECÇÕES LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μόδα - στυλίστες, Μόδα - στυλίστες, γυναικεία πλεκτά είδη, Γυναικεία πλεκτά ενδύματα, πουλόβερ, και δημιουργία ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Barcelos, Πορτογαλία.

  6. FASHION STYLE STOCK

    Αγ. Μαρίνος

    Η εταιρεία FASHION STYLE STOCK, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ένδυση - αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Ενδύματα από δεύτερο χέρι, στοκ από ενδύματα, ενδυματα χονδρικης, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ενδύματα από δεύτερο χέρι. Έχει έδρα σε Domagnano, Αγ. Μαρίνος.

  7. SISTAGLAM LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία SISTAGLAM LTD, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

  8. SUNMAN EXPORT

    Τουρκία

    Η εταιρεία SUNMAN EXPORT, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγη, επιμελητεια, Προϊόντα για τον κλάδο της υφαντουργίας, και συμβουλοι για τον τομεα της υφαντουργιας. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  1. TEXAUS

    Αυστρία

    Η εταιρεία TEXAUS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Vienna, Αυστρία.

  2. BUTYNASKROTY

    Πολωνία

    Η εταιρεία BUTYNASKROTY, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυναικεία ενδύματα, Ανδρικά ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Ανδρικά ενδύματα, γυναικεια υποδηματα υψηλης ραπτικης, και ανδρικα υποδηματα υψηλης ραπτικης. Έχει έδρα σε Dąbrowa Tarnowska, Πολωνία.

  3. SARA LUJÁN

    Ισπανία

    Η εταιρεία SARA LUJÁN, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διαχειριση εμπορευματων ενδυμασιας, και φυσικα καλλυντικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Peñaflor, Ισπανία.

  4. ANTENNA TEX DI NUNZIA ESPOSITO

    Ιταλία

    Η εταιρεία ANTENNA TEX DI NUNZIA ESPOSITO, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Ercolano, Ιταλία.

  5. TERRA LIFESTYLE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TERRA LIFESTYLE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Zwanenburg, Κάτω Χώρες.

  6. GAVIOLISTOCK

    Ιταλία

    Η εταιρεία GAVIOLISTOCK, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Porto Mantovano, Ιταλία.

  7. SQOODS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SQOODS GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενδυματα, Υφαντουργικός, και καταστηματα ενδυσης. Έχει έδρα σε Gelsenkirchen, Γερμανία.

  8. G.&.G. DI DE LUCA GIOVANNI

    Ιταλία

    Η εταιρεία G.&.G. DI DE LUCA GIOVANNI, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενδυματα χονδρικης. Έχει έδρα σε Ercolano, Ιταλία.

  9. HUBERTUS-FIELDSPORTS GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία HUBERTUS-FIELDSPORTS GBR, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bovenden, Γερμανία.

  10. OSO STORE SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία OSO STORE SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στοκ από ενδύματα, πακετα ηλ. εμποριου, ηλεκτρονική μπουτίκ, και συσκευασίες για προϊόντα μόδας. Έχει έδρα σε San Cesareo, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Έμπορος Λιανικής - Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

156 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ