Η πλούσια Αντιγηραντική κρέμα προσώπου, δίνει τροφή και παρέχει ισχυρή αντιγηραντική δράση στο δέρμα του προσώπου, βελτιώνοντας θεαματικά την όψη της επιδερμίδας του προσώπου. Δεν περιέχει χημικά συντηρητικά. Δεν δοκιμάζεται σε ζώα.
Γαλλία
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΊ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΆ : ΤΟ PÔLE COSMÉTIQUE ΑΝΑΛΑΜΒΆΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΥΠΏΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΆΣ Η δημιουργία μιας μάρκας καλλυντικών και η εισαγωγή καλλυντικών από χώρες εκτός της ΕΕ υπόκεινται σε ένα αυστηρό και πολύπλοκο σύνολο νόμων. Ομοίως, η βιολογική πιστοποίηση πρέπει να συμμορφώνεται με έναν ακριβή χάρτη Η Pôle Cosmétique προσφέρει μια σειρά από λύσεις, εάν δεν έχετε τις απαραίτητες γνώσεις των κανονισμών ή τα προσόντα που απαιτούνται από το νόμο για την άσκηση μιας τέτοιας επιχείρησης: Η Pôle Cosmétique παρέχει εκπαίδευση, βοήθεια και συμβουλές, Η Pôle Cosmétique μπορεί επίσης να αναλάβει όλες τις κανονιστικές διαδικασίες για λογαριασμό σας, ενώ παράλληλα θα παράγετε με το δικό σας εμπορικό σήμα, Η Pôle Cosmétique προσφέρει επίσης μια μόνιμη υπηρεσία ρυθμιστικής παρακολούθησης. Η Pôle Cosmétique αναλαμβάνει : Αξιολόγηση της ασφάλειας των προϊόντων για την ανθρώπινη υγεία, τη διατήρηση του φακέλου πληροφοριών για το προϊόν, τη δημιουργία επισήμανσης σύμφωνα με
Ζητήστε προσφοράΤουρκία
Συσκευασία προϊόντων ομορφιάς, καλλυντικών & φαρμακευτικών προϊόντων με κουτιά σε χαρτί Μπορεί να προσαρμοστεί στο σχέδιο και το εμπορικό σήμα σας
Ζητήστε προσφοράΛιθουανία
Το βούτυρο κακάο είναι το αποτέλεσμα της συμπίεσης του υγρού (ή της μάζας) κακάο υπό πολύ υψηλή πίεση. Αφού το βούτυρο κακάο συλλεχθεί σε υγρή κατάσταση, συσκευάζεται σε χαρτοκιβώτια των 25 κιλών και ψύχεται για να μεταφερθεί στους πελάτες μας. Το βούτυρο κακάο παραμένει στερεό σε θερμοκρασία 270C, αλλά αρχίζει να λιώνει στους 27,70C και λιώνει πλήρως στους 350C. Όταν το λικέρ κακάο συμπιέζεται, το βούτυρο κακάο βγαίνει πρώτο σε φυσική κατάσταση διατηρώντας την πλήρη γεύση του κακάο. Πραγματοποιείται περαιτέρω επεξεργασία για την παραλαβή του αποδιαμορφωμένου βουτύρου κακάο, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην παρασκευή σοκολάτας χωρίς να επηρεάσει τη μυρωδιά και τη γεύση της σοκολάτας. Το βούτυρο κακάο χρησιμοποιείται για την παρασκευή σοκολάτας είτε μόνο του είτε αναμεμειγμένο με λικέρ κακάο. Εκτός από τη χρήση σε τρόφιμα, το βούτυρο κακάο χρησιμοποιείται σε φαρμακευτικά και καλλυντικά προϊόντα λόγω των αντιοξειδωτικών του ιδιοτήτων και της λιπαντικής του φύσης.
Ζητήστε προσφοράΔημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές