• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • spring steel

Αποτελέσματα για

Spring steel - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FLENDER-STAHL GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Είμαστε ο προμηθευτής σας για χάλυβα από την περιοχή Sauerland. Όπως θα περίμενε κανείς από την περιοχή Sauerland, η φιλοσοφία της εταιρείας Flender βασίζεται σε τέσσερις πυλώνες: Είμαστε ευέλικτοι, μοναδικοί, γρήγοροι και αξιόπιστοι! Με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά θέλουμε να αξιολογούμαστε. Ιδιαίτερο πλεονέκτημά μας είναι οι μικρές ποσότητες σκληρυμένου ή μη χάλυβα ελατηρίων, καθώς και μικροκραματοποιημένοι ταινιοχάλυβας. Οι μεγάλες δυνατότητες αποθήκευσης και οι μικρές προθεσμίες παράδοσης καθιστούν την Flender-Stahl αξιόπιστο συνεργάτη πολλών σταθερών πελατών στη Γερμανία και στην Ευρώπη. Ένα συχνά ξεχασμένο υλικό που δεν το χρειάζεστε πλέον! Χρειάζεστε χώρο στην αποθήκη σας; Η Flender-Stahl αγοράζει υλικό σε Coil και σε πλάκες - έτσι εξασφαλίζονται πολύτιμος αποθηκευτικός χώρος και μετρητά. Ενημερώστε μας απλώς σχετικά με το πλεόνασμά σας και ευχαρίστως θα σάς υποβάλλουμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά. Τα προϊόντα μας: ταινιοχάλυβας ψυχρής και θερμής έλασης, ανοξείδωτος δομικός χάλυβας, χάλυβας ενανθράκωσης, ταινιοχάλυβας εφαρμογών

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. CARL STAHL KROMER - FEDERZÜGE UND GEWICHTSAUSGLEICHER

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 3. LAMA BUSHINGS GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 4. YILMAZ STEEL SPRING IND. & TRADE LTD. CO.

  Τουρκία

 5. ZIMMERMANN TECHNISCHE FEDERN GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η ZIMMERMANN Technische Federn είναι εξειδικευμένος προμηθευτής εξειδικευμένων και μαζικής παραγωγής αναρτήσεων και συγκροτημάτων για σύνθετες εφαρμογές. Η έδρα της ZIMMERMANN Technische Federn GmbH βρίσκεται στο Dreiländereck και ακριβέστερα στο Leutersdorf. Εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια, οι Zimmermann διαθέτουν εμπειρία στην ανάπτυξη και στην παραγωγή σύνθετων συστημάτων ελατηρίων. Με την πάροδο του χρόνου έχει καλλιεργηθεί μια στενή σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ πελατών, συνεργατών και της διεύθυνσης της επιχείρησης. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει ελατήρια πίεσης, έλξης και στρέψης, συρμάτινα και διάτρητα κεκαμένα εξαρτήματα, σύνθετα δισκοειδή και σπειροειδή ελατήρια έως πολυδιάστατα συγκροτήματα. Δεν γίνεται, δεν υπάρχει! Η ZIMMERMANN Technische Federn GmbH θέτει εξαιρετικά υψηλές απαιτήσεις στον εαυτό της και την ποιότητα των συστημάτων ελατηρίων της. Χάρη στην άρτια εκπαίδευση και μετεκπαίδευση των συνεργατών της, η ZIMMERMANN έχει αποκτήσει ολοκληρωμένη τεχνογνωσία στον τομέα της.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. BILLI DICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στην παραγωγή και στην εμπορία των παρακάτω στεγανοποιήσεων: μηχανικοί στυπιοθλίπτες, παρεμβύσματα στυπιοθλίπτη, διάτρητες επίπεδες στεγανοποιήσεις, PTFE (Teflon®), στεγανοποιήσεις γραφίτη, στεγανοποιήσεις σπιράλ. Επιπλέον διαθέτουμε ταινίες επίπεδης στεγανοποίησης, μηχανικούς στυπιοθλίπτες, παρεμβύσματα στυπιοθλίπτη και πολλά άλλα. Αποκομίζετε όφελος από τη μεγάλη αποθήκη μας. Σχεδόν όλες οι τυποποιημένες στεγανοποιήσεις σε όλους σχεδόν τους συνδυασμούς υλικών και σε όλες τις διαστάσεις είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας (περισσότερα από 80.000 είδη).

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. S & W ROHRSYSTEME GMBH + CO KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Σωλήνες και διαμορφωμένα εξαρτήματα δομοστοιχειωτού συστήματος. Η εταιρεία S & W RohrSysteme GmbH + Co. Η επιχείρηση ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την υλοποίηση εσωτερικών επενδύσεων από χάλυβα για τον χώρο των λυόμενων κατασκευών οικιστικής και βιομηχανικής χρήσης. Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει αναλυτικά τα παρακάτω προϊόντα: σωλήνες, καμπύλους σωλήνες, στοιχεία διακλάδωσης, στόμια ελέγχου, στραγγαλιστικές βαλβίδες, κιβώτια κλαπέτου, κώνους, μεταβατικά στοιχεία, καλύμματα εκτροπέα, καλύμματα βροχής και διακλαδώσεις. Επιπλέον παρέχεται ένα έξυπνο δομοστοιχειωτό σύστημα και μια καινοτομική κατασκευή φλαντζωτών σωλήνων με διαμορφωμένες φλάντζες διαμέτρου ονομαστικού εύρους από 200 mm έως 1250 mm. Στη δική μας παραγωγή εγγυόμαστε τη σταθερή ποιότητα με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις κοπής λέιζερ, διατρητικά μηχανήματα και πρέσες ελκυσμού. Η παραγωγή υποστηρίζεται από το δικό μας τμήμα προετοιμασίας των εργασιών εξοπλισμένο με συστήματα CAD 2D και 3D με προγράμματα εκτύλιξης ελασμάτων. Επιπλέον των τυποποιημένων εξαρτημάτων μας παράγουμε ειδικά λαμαρινένια εξαρτήματα κάθε είδους με βάση τις προδιαγραφές ή τα σχέδια του πελάτη σε προσιτή τιμή και γρήγορα!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. GHM MESSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  ΙΔΡΥΣΗ: Με τη συγχώνευση των εταιρειών GREISINGER electronic, Honsberg Instruments και Martens Elektronik προέκυψε το 2009 η εταιρεία GHM Messtechnik, η οποία είναι ένας προμηθευτής ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας μέτρησης και βιομηχανικών ηλεκτρονικών συστημάτων. ΠΟΡΟΙ Με περίπου 300 συνεργάτες και περισσότερους από 35 σχεδιαστές σε συνολικά επτά εγκαταστάσεις παραγωγής στις πόλεις Erolzheim, Regenstauf, Remscheid, Barsbüttel, Owingen, Kassel και Padua/Ιταλία, η GHM Messtechnik είναι σε θέση να παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για τις διάφορες απαιτήσεις της τεχνολογίας μέτρησης. ΔΙΑΘΕΣΗ Το δίκτυο πωλήσεων της εταιρείας μας σε ολόκληρη τη Γερμανία παρέχει άριστη τεχνική υποστήριξη με την υπηρεσία εξωτερικών συνεργατών μας. Σε συνδυασμό με τις θυγατρικές εταιρείες μας στην Τσεχία, στη Δανία και στην Ολλανδία, καθώς και συνεργάτες πωλήσεων σε ολόκληρη την Ευρώπη, στη Βόρεια και στη Νότια Αμερική, στην Ασία και στην Αφρική, είμαστε παρόντες σε ολόκληρο σχεδόν τον κόσμο. Με το εκτεταμένο δίκτυο είμαστε σε θέση να παρέχουμε άριστη υποστήριξη πελατών επιτόπου.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. IPS-WERKZEUGTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η εταιρεία ips - werkzeugtechnik GmbH έχει μία και μόνη προτεραιότητα: να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών. Η πολιτική μας στοχεύει να προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις εκτύπωσης με καλούπι, τις οποίες χρειάζονται οι πελάτες για να εκτελέσουν τις εργασίες τους. Από το σχεδιασμό έως την κατασκευή και, στη συνέχεια, τη διανομή και το σέρβις, παρέχουμε ευέλικτες απαντήσεις, προσαρμοσμένες στην ποικιλομορφία των απαιτήσεων. Σε στενή συνεργασία με τους πελάτες, προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή, ικανοποιώντας ταυτόχρονα υψηλά κριτήρια ποιότητας. Προϊόντα: Υδραυλικές πρέσες, υδροπνευματικές πρέσες, μηχανήματα κοπής, μονάδες διάτρησης για πρέσες, εργαλεία στεγανοποίησης, μηχανικές πρέσες, σταθμοί κοπής σωλήνων με λέιζερ, συσκευές διάτρησης, μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την κοπή σωλήνων, μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την κοπή προφίλ

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. TSC-WAGNER GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Χαιρόμαστε για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας. Η TSC-Wagner GmbH ως κατασκευαστής συστημάτων εύκαμπτων σωλήνων και δικλείδων, είναι πάντοτε προσανατολισμένη στον πελάτη προκειμένου να βρίσκει πάντοτε την καλύτερη δυνατή ισορροπία μεταξύ βελτιστοποιημένων λύσεων για τον πελάτη, ενός ισορροπημένου τυποποιημένου προγράμματος και προγράμματος αποθήκης, καθώς και μιας σχέσης τιμής απόδοσης. Επικεντρωνόμαστε στους παρακάτω τομείς: εύκαμπτοι σωλήνες αναρρόφησης και φυσητήρων, εύκαμπτοι σωλήνες αναρρόφησης, πίεσης και μεταφοράς, εύκαμπτοι σωλήνες πίεσης και πεπιεσμένου αέρα, εύκαμπτοι σωλήνες χημικών προϊόντων και υψηλής θερμοκρασίας, εύκαμπτοι σωλήνες για τη γεωργία και τη βιομηχανία τροφίμων

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 1. GMN PAUL MÜLLER INDUSTRIE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Με πείρα σχεδόν 100 ετών στην εξαιρετική ακρίβεια: Ήδη στην 4η γενιά, η οικογενειακή επιχείρηση της Νυρεμβέργης GMN Paul Müller Industrie GmbH & Co. KG κατασκευάζει ρουλεμάν υψηλής ακριβείας, ατράκτους μηχανημάτων, συμπλέκτες ελεύθερου τροχού, μη εφαπτόμενα παρεμβύσματα και ηλεκτρικούς κινητήριους μηχανισμούς. Μεγάλο μέρος αυτών κατασκευάζονται εξατομικευμένα για ειδικές εφαρμογές σύμφωνα με τις επιθυμίες των πελατών μας και χρησιμοποιούνται σε ευρύ φάσμα εφαρμογών με ποικίλους τρόπους. Όμως εστιάζουμε και σε περισσότερες και νέες εξελίξεις, διότι το βλέμμα της επιχείρησης είναι διαρκώς στραμμένο προς το μέλλον. Έτσι, η παραγωγή δειγμάτων πραγματοποιείται ήδη σε συνθήκες σειριακής παραγωγής, αφού μόνο με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται η ίδια ποιότητα από την έναρξη της σειριακής παραγωγής. Ωστόσο, τη βάση και έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες επιτυχίας της GMN αποτελούν κυρίως οι ειδικευμένοι και αφοσιωμένοι υπάλληλοι, οι οποίοι συμβουλεύουν αρμοδίως τους ενδιαφερόμενους και τους πελάτες μας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την αγορά.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. BÜRKLE GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η Bürkle αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει δειγματολήπτες, συστήματα δειγματοληψίας και παρελκόμενα για τη δειγματοληψία, συσκευές πλήρωσης, αντλίες βαρελιών και δοχείων για διαβρωτικά και επικίνδυνα υγρά, όπως οξέα, βάσεις και διαλύτες, καθώς και πολυάριθμες εργαστηριακές συσκευές και εργαστηριακά είδη κατά κύριο λόγο από πλαστικό. Περισσότερα από 2.000 προϊόντα διατίθενται μέσω εμπορικών εταίρων σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι πελάτες της Bürkle δραστηριοποιούνται κυρίας στις βιομηχανικούς τομείς της χημείας, της φαρμακευτικής, της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών και της προστασίας του περιβάλλοντος. Η Bürkle διαθέτει τη μεγαλύτερη σε ολόκληρη την Ευρώπη γκάμα χειροκίνητων δειγματοληπτών και συσκευών πλήρωσης. Τα προϊόντα Bürkle παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία. Οι λύσεις προβλημάτων και τα προϊόντα ειδικών τομέων αποτελούν εξειδίκευση, καθώς και το μυστικό της επιτυχίας της Bürkle. Πολυάριθμα προϊόντα αναπτύσσονται σε συνεργασία με ομίλους επιχειρήσεων στους τομείς της χημικής και φαρμακευτικής βιομηχανίας. Ήδη από το 1994, η Bürkle διαθέτει πιστοποίηση DIN/EN ISO 9001.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. GESIPA® BLINDNIETTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η GESIPA Blindniettechnik GmbH έχει εξελιχθεί σε παγκοσμίως κορυφαία επιχείρηση στον τομέα της τεχνολογίας τυφλών πριτσινιών. Η υψηλή ποιότητα, η αξιοπιστία των τυφλών πριτσινιών και των τυφλών παξιμαδιών GESIPA®, καθώς και τα καινοτομικά και υψηλής ποιότητας εργαλεία εγκατάστασης έχουν αναδείξει την GESIPA® σε αξιόπιστο συνεργάτη του εμπορίου και της βιομηχανίας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. SCHNORR GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Κατασκευαστής δισκοειδών ελατηρίων, ασφαλιστικών ροδελών και ροδελών σύσφιξης, κυματοειδών ελατηρίων, πρεσαριστών εξαρτημάτων από χάλυβα ελατηρίων. Τα προϊόντα SCHNORR® αποτελούν την πρώτη επιλογή παντού όπου το μέταλλο εξυπηρετεί με τη δύναμη και τη μορφή απαιτητικές λειτουργίες κίνησης, απόσβεσης, ασφάλισης. Ως πρωτοπόρος στον τομέα εφαρμογών των δισκοειδών ελατηρίων, ο Adolf Schnorr ίδρυσε το 1908 τη διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη οικογενειακή επιχείρηση. Η SCHNORR® είναι σήμερα μια από τις παγκοσμίως κορυφαίες επιχειρήσεις λύσης προβλημάτων στον τομέα των δισκοειδών ελατηρίων και τις ασφάλισης βιδών με παγκοσμίως δικτυωμένα παραρτήματα διάθεσης. Εκτός από τη μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα του πεσαρίσματος και του τορναρίσματος, η επιχείρηση διαθέτει επίσης την τεχνολογία της κοπής ακριβείας, την τεχνογνωσία της παραγωγής ευαίσθητων στη στρέβλωση δισκοειδών ελατηρίων και μια ακόμη ομάδα προϊόντων – το κυματοειδές ελατήριο ως εξάρτημα σχεδίασης.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. AGROMATIC REGELUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Οι ηλεκτρικοί ενεργοποιητές της Agromatic ενδείκνυνται απόλυτα σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας για την κίνηση, τη ρύθμιση και τον έλεγχο δικλείδων. Από το 1972 είναι εξειδικευμένος κατασκευαστής και ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές ηλεκτρομηχανικών μηχανισμών κίνησης. Οι πελάτες μας είναι διεθνείς κατασκευαστές μηχανημάτων και εγκαταστάσεων διαφόρων κλάδων. Η Agromatic διαθέτει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρικών ενεργοποιητών που έχουμε αναπτύξει και παράγουμε αποκλειστικά στο εργοστάσιό μας του Oerlinghausen της Ανατολικής Βεστφαλίας, σχεδιασμένοι και ειδικά προσαρμοσμένοι στις ειδικές επιθυμίες των πελατών μας. Η ομάδα πωλήσεων της εταιρείας μας σάς παρέχει ευχαρίστως συμβουλές. Οι ενεργοποιητές της Agromatic έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι αξιόπιστοι με ελάχιστες ανάγκες συντήρησης. παντού όπου πρέπει να ρυθμίζεται και να ελέγχεται η παροχή αερίου, υγρών ή στερεών, οι μηχανισμοί κίνησης της εταιρείας μας παρέχουν ασφάλεια ακόμη και υπό δυσμενείς κλιματολογικές συνθήκες με ακραίες θερμοκρασίες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 6. FWT GMBH FEINWERKTECHNIK BINGEN

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η FWT GmbH Feinwerktechnik Bingen είναι προμηθευτής βιομηχανικού εξοπλισμού στον τομέα της τεχνολογίας σύσφιξης και παρελκομένων τόρνων. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται παγκοσμίως και το 2018 γιορτάζει την 25η επέτειο λειτουργίας της. Η FWT GmbH Feinwerktechnik Bingen χρησιμοποιεί για την οργάνωση αποθήκης και τη διάθεση υλικού ένα υψηλής ποιότητας και απόδοσης σύστημα, το οποίο διασφαλίζει πάντοτε την αποδοτική διαδικασία εργασίας. Στον τομέα των προϊόντων για το περιβάλλον, οι εξαφριστές της εταιρείας μας έχουν βραβευτεί με το βραβείο περιβάλλοντος.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 7. PFLITSCH GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Ποιότητα made in Germany. Η PFLITSCH δείχνει παγκοσμίως τον δρόμο και ξεπερνά τα σύνορα. Passion for the best solution – με αυτό το σύνθημα δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά η PFLITSCH και πείθει τους πελάτες σε όλο τον κόσμο με πρακτικές και ασφαλείς λύσεις προϊόντων για τη διαχείριση καλωδίων στη βιομηχανία. Ταυτόχρονα, το σήμα της PFLITSCH με το περιεκτικό εξάγωνο αντιπροσωπεύει παγκοσμίως την ποιότητα "Made in Germany" με προϊόντα που κατασκευάζονται αποκλειστικά στη Γερμανία.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 8. JACOB GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η Jacob είναι μια εξειδικευμένη επιχείρηση για διόδους καλωδίων. Διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα τυποποιημένων προϊόντων και μια ομάδα μηχανολογίας για λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 9. BIAX - SCHMID & WEZEL GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η σουηβική οικογενειακή επιχείριση Schmid & Wezel GmbH που ιδρύθηκε το 1919 παράγει με την εμπορική επωνυμία BIAX υψηλής ακρίβειας και ποιότητας εργαλεία πεπιεσμένου αέρα και ηλεκτρικά εργαλεία για τη βιομηχανία επεξεργασίας μετάλλου. Η BIAX είναι εξειδικευμένη επιχείρηση για λύσεις απογρέζωσης.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 10. SISTO ARMATUREN S.A.

  Λουξεμβούργο

  Verified by Europages badge

  Η SISTO Armaturen S.A είναι μια εταιρεία του διεθνώς δραστηριοποιούμενου Ομίλου KSB και της SNCI από το Λουξεμβούργο. Με περίπου 150 εργαζόμενους αναπτύσσουμε και παράγουμε στο Έχτερναχ βαλβίδες διαφράγματος και πρόσθετα εξαρτήματα. Χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους προσομοίωσης, δικά μας εργαστήρια και πεδία δοκιμών, τα προϊόντα μας βελτιώνονται διαρκώς. Η στενή μας συνεργασία με ανώτατες σχολές μας επιτρέπει επίσης να αναπτύξουμε καινοτομίες και να τις ενσωματώσουμε στα προϊόντα μας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 1. BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 2. VERCO ELECTRO COMPONENTS

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge
 3. POLYHOSE GERMANY GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 4. ABS SAFETY GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. BENE INOX - VISSERIE & BOULONNERIE

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

Βρείτε προσφορές για

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Spring steel - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

25 επιχειρήσεις