• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • laboratory equipment

Αποτελέσματα για

Laboratory equipment - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. LABORATORY EQUIPMENT S.R.L.

  Ιταλία

 2. EQUILAB

  Ισπανία

  Verified by Europages badge

  Η Equilab είναι μια επιχείρηση κατασκευής εξοπλισμών προετοιμασίας δειγμάτων υψηλής ποιότητας. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε αξιόπιστο, βιώσιμο, εύκολο στην χρήση και σίγουρο εξοπλισμό με μια άψογη σχέση ποιότητας τιμής. Εργαζόμαστε καθημερινά ώστε οι εξοπλισμοί μας να είναι πιο μικροί, πιο γρήγοροι και πιο αποτελεσματικοί. Η πλειονότητα των εξοπλισμών μας περιέχουν οθόνες για την τροποποίηση των διαφόρων παραμέτρων μεταποίησης του δείγματος.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. MICROBELCAPS

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge

  Παρασκευαστής βιταμινών B1, B6, B12 με απευθείας συμπίεση φαρμακευτικής ποιότητας GMP & εκχυλίσματα που προέρχονται από ζύμωση παπάγια για τη βιομηχανία τροφίμων. Ανάπτυξη διεργασιών μικροενθυλάκωσης, νανο-ενθυλάκωση & παραγωγή νανοσωματιδίων, μέθοδοι εκχύλισης φυσικών πρώτων υλών, επεξεργασία υγρών για την κατασκευή λυοφιλοποιημένων σκόνων από υγρά ή αλοιφές, μικροενθυλάκωση βακτηρίων γαλακτικού οξέος, γεύσεις, εκχυλίσματα φυτών.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. AHP PLASTIK MAKINA

  Τουρκία

  Verified by Europages badge
 5. LABORATORY EQUIPMENT SERVICE, INH. MARTIN STANUSCH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. METIMEX. LABORATORY EQUIPMENT

  Πολωνία

 2. ENLAB INDUSTRIAL LABORATORY SYSTEMS AND EQUIPMENT

  Τουρκία

 3. PRAGATI LABORATORY EQUIPMENT

  Ινδία

 4. CHANGSHA TUOFU LABORATORY EQUIPMENT CO.,LTD.

  Κίνα

 5. GREEN LABORATORY EQUIPMENT CO.,LTD

  Κίνα

 1. GUANGZHOU HO PUI LABORATORY EQUIPMENT CO., LTD

  Κίνα

 2. L.B.T.(SHANGHAI) LABORATORY EQUIPMENT CO.,LTD

  Κίνα

 3. MIKROTEST LABORATORY EQUIPMENT MACHINERY MANUFACTURING LTD.CO

  Τουρκία

 4. GEBR. RETTBERG GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Χαιρόμαστε για το ενδιαφέρον σας για την επιχείρησή μας. Με την τεχνογνωσία των συνεργατών μας και εμπειρία άνω τ ων 50 ετών στην κατασκευή γυάλινων συσκευών διαθέτουμε δοκιμασμένη ποιότητα, ολοκληρωμένο σέρβις και καινοτομικές λύσεις προβλημάτων. Ως πάροχος υπηρεσιών στους τομείς της χημείας και της επιστήμης παρέχουμε στους πελάτες μας όλο το φάσμα των ειδών, της τεχνολογίας και των γυάλινων σκευών εργαστηρίου. Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει περισσότερα από 150.000 προϊόντα επώνυμων κατασκευαστών και εξειδικευμένων προμηθευτών εργαστηριακών ειδών. Από το 1958 επεξεργάζονται εξειδικευμένοι κατασκευαστές γυάλινων συσκευών εργαστηριακό γυαλί, π.χ., βοροπυριτικό γυαλί 3.3, για την παραγωγή γυάλινων σκευών εργαστηρίου. Σε παραγωγή μεμονωμένων ειδών ή παραγωγή σειρών παράγονται τα γυάλινα σκεύη εργαστηρίου με βάση σχέδια, σχεδιαγράμματα και πρότυπα για επιστημονικά ιδρύματα και για τη βιομηχανία. Οι συνεργάτες μας στην παραγωγή ειδικεύονται στην παραγωγή με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Οι συνεργάτες πωλήσεων της εταιρείας μας σάς ενημερώνουν επίσης στο πλαίσιο προσωπικής συνομιλίας σχετικά με τα πολυάριθμα πεδία εφαρμογής.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. RUHLAMAT GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Ως διεθνώς δραστηριοποιούμενη επιχείρηση από τη Θουριγγία, η ruhlamat GmbH έχει εδραιωθεί παγκοσμίως στον τομέα της κατασκευής ειδικών μηχανημάτων. Με συστήματα συναρμολόγησης και αυτοματισμού σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, η ruhlamat διαθέτει σε αυτόν τον επιχειρηματικό τομέα, κυρίως για την αυτοκινητοβιομηχανία, κατάλληλες λύσεις μηχανημάτων. Επιπλέον, η ruhlamat GmbH παράγει για τον τομέα συστημάτων καρτών & ταυτοτήτων καινοτομικά συστήματα για την παραγωγή και την εξατομίκευση μονάδων Chip, ταυτοτήτων, καρτών Chip (Smartcard) και ηλεκτρονικών διαβατηρίων. Η παραγωγή αυθεντικού εξοπλισμού αποκλειστικά για πελάτες (παραγωγή OEM) αποτελεί έναν ακόμη επιχειρηματικό τομέα της εταιρείας. Η ποιότητα, η αξιοπιστία και η ευελιξία είναι συνώνυμα της ruhlamat. Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής μας με σύγχρονα μηχανήματα CNC αναλαμβάνουν επίσης την κατά παραγγελία παραγωγή για άλλες επιχειρήσεις οι οποίες αξιοποιούν την τεχνογνωσία μας κατά την παραγωγή των δικών τους προϊόντων και εξαρτημάτων.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 6. KELLER PRESSURE

  Ελβετία

  Verified by Europages badge

  Η KELLER είναι γνωστή για την ελβετική ποιότητα και ακρίβεια. Η ανάπτυξη και η παραγωγή όλων των προϊόντων πραγματοποιούνται από την ίδρυση της εταιρείας στην έδρα της στο Winterthur. Η εξειδικευμένη υποστήριξη παρέχεται από μηχανικούς πωλήσεων στη μητρική γλώσσα, ενώ περισσότεροι από 450 εργαζόμενοι συμβάλλουν παγκοσμίως στην επιτυχία της επιχείρησης. Όλα αυτά αναδεικνύουν την KELLER σε κορυφαίο κατασκευαστή αισθητήρων και πομπών πίεσης με πιστοποίηση ISO 9001. Η παραγωγή και η διάθεση άνω των 1, 2 εκατομμυρίων κυψελών μέτρησης πίεσης ανά έτος είναι ο βασικός τομέας δραστηριότητας της KELLER AG. Οι υψηλής ποιότητας κυψέλες μέτρησης υποβάλλονται επίσης σε περαιτέρω επεξεργασία ως καταναλωτικά προϊόντα, όπως αισθητήρες ορίων, καταγραφείς δεδομένων ή μανόμετρα. Χάρη στο εύρος πίεσης από 5 mbar έως 2000 bar και τη μεγάλη εμπειρία, τα προϊόντα της KELLER καλύπτουν ένα τεράστιο εύρος απαιτήσεων. Στο επίκεντρο βρίσκονται οι επιθυμίες των πελατών. Για την εξεύρεση κατάλληλων λύσεων για επιμέρους εφαρμογές συνδυάζονται η εμπειρία άνω των 45 ετών και το πνεύμα καινοτομίας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 7. BURSTER PRÄZISIONSMESSTECHNIK GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η λύση για τεχνικές μετρήσεις. Με αυτό το σλόγκαν, η διεθνώς δραστηριοποιούμενη επιχείρηση τεχνικών μετρήσεων burster προμηθεύει εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα από τις εγκαταστάσεις ανάπτυξης και παραγωγής της στη Γερμανία επώνυμους πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο με αισθητήρες, συσκευές μέτρησης ακριβείας και συστήματα μέτρησης για την επεξεργασία σημάτων αισθητήρων. Η burster είναι εκεί όπου η διασφάλιση της ποιότητας και η επιτήρηση της παραγωγής παίζουν κάποιο ρόλο. Με γνώμονα την ακρίβεια, την ποιότητα και την ευελιξία η μικρομεσαία επιχείρηση burster από τη Βάση-Βυρτεμβέργη αναπτύχθηκε σε διάστημα 50 ετών σε έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές συσκευών μέτρησης ακριβείας, αισθητήρων και συστημάτων για την επεξεργασία σημάτων αισθητήρων και την επιτήρηση διαδικασιών. Στη Γερμανία και σε ολόκληρο τον κόσμο, η burster προμηθεύει περισσότερους από 7500 πελάτες, στους οποίους η πρωτοπόρος και έμπειρη ομάδα μας προσφέρει υποστήριξη σε θέματα εφαρμογών ακόμα και πριν αυτοί λάβουν την απόφαση να αγοράσουν.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 8. THERMSYS GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η ThermSys είναι μια εδραιωμένη στην αγορά εταιρεία που ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την παραγωγή εξατομικευμένων εφαρμογών βιομηχανικής θέρμανσης και μέτρησης θερμοκρασίας με τη χρήση καλωδίων με ορυκτή μόνωση. Οι εργασίες και οι κατασκευές της ThermSys πραγματοποιούνται σύμφωνα με πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας με βάση το πρότυπο ISO 9001. Απασχολούμε μηχανικούς και τεχνικούς με πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και την κατασκευή εξατομικευμένων προϊόντων. Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι: "Να είμαστε συνεργάτης και όχι μόνο προμηθευτής σας" Ικανοί και ενθουσιώδεις εργαζόμενοι σχεδιάζουν, κατασκευάζουν και προετοιμάζουν σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Μαζί με εκείνους και την εμπειρία μας στους τομείς της βιομηχανίας ημιαγωγών, τεχνολογίας κενού, ανάλυσης, παραγωγής ενέργειας, γενικής μηχανικής, OEM, ερευνητικών ιδρυμάτων και πανεπιστημίων, μπορούμε να υλοποιήσουμε τις επιθυμίες σας γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 9. E. DOLD & SÖHNE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  E. Dold & Söhne KG - Λύσεις αυτοματισμού Η DOLD είναι μια παγκοσμίως προσανατολισμένη μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση. Αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει παγκοσμίως υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένες λύσεις για τον ασφαλή αυτοματισμό στον τομέα της κατασκευής εγκαταστάσεων και μηχανημάτων. Η DOLD εξελίσσεται συνεχώς με επιτυχία: Από πρωτοπόρος στον τομέα της τεχνολογίας ρελέ σε έναν από τους κορυφαίους εκπροσώπους του κλάδου στην Ευρώπη για την ασφάλεια λειτουργίας, την ηλεκτρική ασφάλεια και τα συστήματα κίνησης. Παντού όπου πρέπει να προστατεύονται από ζημίες άνθρωποι, μηχανήματα και εγκαταστάσεις και να αυξηθεί η παραγωγικότητα, τα προϊόντα DOLD χρησιμοποιούνται με επιτυχία. Π.χ., ενεργοποιητές ασφαλείας, όπως επιτηρητές ακινητοποίησης, επιτηρητές στροφών και ασύρματα συστήματα διακοπής κινδύνου διασφαλίζουν σε όλους σχεδόν τους κλάδους τη γρήγορη και αξιόπιστη απενεργοποίηση εγκαταστάσεων σε κάθε περίπτωση κινδύνου.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 10. STAIGER

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η εταιρεία STAIGER αναπτύσσει και παράγει υψηλής ποιότητας μαγνητικές βαλβίδες και συστήματα ρευστών για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια συνεχίζουμε την επιτυχημένη καινοτομική μας πορεία και ιδίως στον τομέα της τεχνολογίας αναλογικών βαλβίδων και πόσιμου νερού διαθέτουμε νέα προϊόντα και προσαρμοσμένες στις προδιαγραφές του πελάτη λύσεις. Είμαστε μια διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη οικογενειακή επιχείρηση και αναπτύσσουμε και παράγουμε με περίπου 200 συνεργάτες μαγνητικές βαλβίδες και συγκροτήματα βαλβίδων με βάση τις απαιτήσεις των πελατών μας – Κορυφαία την αγορά επιχείρηση στους τομείς της ιατρικής τεχνολογίας, της αυτοκινητοβιομηχανίας, της βιομηχανίας, των συστημάτων πεπιεσμένου αέρα, της αεροναυτικής και της διαστημικής, καθώς και της τεχνολογίας πόσιμου νερού. Στο πλαίσιο αυτό παράγουμε από μεμονωμένα τεμάχια έως μεγάλες σειρές και προϊόντα μαζικής παραγωγής, τα πάντα στις εγκαταστάσεις μας στο Erligheim κοντά στη Στουτγάρδη καθώς και όλα τα συστήματα παραγωγής και ελέγχου. Αυτή η τεχνογνωσία μάς παρέχει τη δυνατότητα να αναπτύσσουμε αποδοτικές ως προς το κόστος λύσεις που παρέχουν στον πελάτη ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 1. BRIO ULTRASONICS

  Ισπανία

  Verified by Europages badge

  Εδώ και πάνω από 20 χρόνια, η ομάδα της A&J Tecno Innovacions S.L. ασχολείται αποκλειστικά με τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την διεθνή και εγχώρια πώληση βιομηχανικών μηχανημάτων, κυρίως καθαρισμού με υπερήχους. Έχουμε πάντα ξεχωρίσει χάρη στην ισχυρή μας προσέγγιση έρευνας, ανάπτυξης και καινοτομίας ώστε να μειώσουμε δραστικά τις περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις και το ενεργειακό κόστος κάθε εφαρμογής διατηρώτας τα βέλτιστα αποτελέσματα. Κατασκευάζουμε μηχανήματα για τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. MICRO-HYBRID ELECTRONIC GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η MICRO-HYBRID Electronic GmbH είναι μια κορυφαία στην αγορά μικρομεσαία επιχείρηση στον τομέα των εξελιγμένων ηλεκτρονικών λύσεων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Εδώ και 25 χρόνια αναπτύσσουμε και παράγουμε καινοτομικά ηλεκτρονικά συστήματα. Οι πελάτες μας αποκομίζουν οφέλη από ασύγκριτες λύσεις για ζητήματα ελέγχου και ρύθμισης σε αντίξοες συνθήκες περιβάλλοντος. Η γκάμα των προϊόντων μας εκτείνεται από κεραμικά υποστρώματα και περιβλήματα για μικροσκοπικά ηλεκτρονικά δομοστοιχεία έως συστήματα ελέγχου αισθητήρων και υπέρυθρα στοιχεία και αισθητήρες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. FRIEDR. FREEK GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Laboratory equipment - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

23 επιχειρήσεις