• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • industrial packaging

Αποτελέσματα για

Industrial packaging - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. INDUSTRIAL PACKAGING S.R.L.

  Ιταλία

 2. INDUSTRIAL PACKAGING S.R.L.

  Ιταλία

 3. ROSE PLASTIC AG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η rose plastic θεωρείται παγκοσμίως ως η κορυφαία εταιρεία για υψηλής ποιότητας συσκευασίες σκληρού πλαστικού για τη βιομηχανία εργαλείων. Αλλά και πολλοί άλλοι κλάδοι εκτιμούν την χωρίς συμβιβασμούς ποιότητα, την ακρίβεια και την αξιοπιστία της διευθυνόμενης από την τρίτη γενιά επιχείρησής μας. Οι πλαστικές συσκευασίες της rose plastic προστατεύουν άψογα τα προϊόντα σας και συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με την παρουσίαση των προϊόντων που προωθεί την πώληση. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει περισσότερες από 4.000 συσκευασίες για εντελώς διαφορετικά πεδία εφαρμογής, π.χ., πλαστικά χιτώνια, κουτιά, κασετίνες, βαλίτσες και συστήματα μεταφοράς και τακτοποίησης.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. PLASTIBAC

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge

  Η Plastibac είναι Ευρωπαίος παραγωγός και διανομέας για λεκάνες, κιβώτια, παλέτες, κουτιά για παλέτες, κουβάδες, νταμιτζάνες από συνθετική ύλη και άλλα πλαστικά δοχεία για στερεά ή υγρά. Διανέμουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ευρώπη σε επαγγελματίες : αποθήκευση, παραγωγή, τομέας τροφίμων, εστίαση, Λιανική πώληση, διαχείριση διακίνησης, τομέας της υγείας και δημόσιος τομέας. Η Plastibac διαθέτει επίσης έναν εξειδικευμένο τμήμα, την PB Packaging, που ασχολείται αποκλειστικά με τις βιομηχανικές συσκευασίες και με τον εξοπλισμό συγκράτησης υγρών.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. BOIS LEJEUNE INDUSTRIAL PACKAGING

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge
 2. INTERMAS

  Ισπανία

  Verified by Europages badge
 3. MARIPAK PACKAGING & INDUSTRIAL EQUIPMENT

  Τουρκία

 4. RPC PROMENS INDUSTRIAL / PROMENS PACKAGING GMBH

  Γερμανία

 5. RPC PROMENS INDUSTRIAL / PROMENS PACKAGING GMBH

  Γερμανία

 6. RPC PROMENS INDUSTRIAL / PROMENS PACKAGING GMBH

  Γερμανία

 1. FORESCO INDUSTRIAL PACKAGING

  Βέλγιο

 2. BALTIC INDUSTRIAL PACKAGING SOLUTIONS

  Λετονία

 3. CLIFFE INDUSTRIAL PACKAGING LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. FERTECH INDUSTRIAL PACKAGING S.R.L.

  Ιταλία

 5. EMPAS INDUSTRIAL PACKAGING LIMITED COMPANY

  Τουρκία

 6. CENTURIAN INDUSTRIAL PACKAGING LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 7. T P I PACKAGING & INDUSTRIAL

  Ηνωμένο Βασίλειο

 8. GRANDSTRAP INDUSTRIAL PACKAGING,INC.

  Τουρκία

 9. INDUSTRIAL PACKAGING VENETO S.R.L.

  Ιταλία

 10. FIORINI INDUSTRIAL PACKAGING FRANCE

  Γαλλία

 1. ROBERT PACK INDUSTRIAL AND PACKAGING EQUIPMENT B.V.

  Κάτω Χώρες

 2. INDUSTRIAL PACKAGING SERVICES

  Ηνωμένο Βασίλειο

 3. VAN VEGHEL INDUSTRIAL PACKAGING

  Κάτω Χώρες

 4. ROLLON GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η Rollon είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων γραμμικών οδηγών, τηλεσκοπικών οδηγών και γραμμικών αξόνων. Ως προμηθευτής ολοκληρωμένων προϊόντων γραμμικών τεχνολογιών και συστημάτων, η Rollon αντιπροσωπεύει εξειδίκευση, ποιότητα και μακρόχρονη εμπειρία. Η επιχείρηση διαθέτει ολοκληρωμένη τεχνογνωσία προϊόντων και συνεπώς παρέχει βέλτιστες λύσεις για όλες τις ανάγκες και για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές. Ο όμιλος Rollon με τα παραρτήματά του στην Ιταλία (κεντρικά), στη Γερμανία, στη Γαλλία, στις ΗΠΑ, στις χώρες BRIC, καθώς και ένα παγκόσμιο δίκτυο εμπορικών αντιπροσώπων έχει παγκόσμια παρουσία. Για το λόγο αυτό, η Rollon διαμορφώνει με συνέπεια τις δομές διάθεσης με βάση τη βέλτιστη υποστήριξη των πελατών. Αυτό περιλαμβάνει την υποστήριξη Key-Account μεγάλων, σημαντικών πελατών σε συγκεκριμένους βιομηχανικούς τομείς, καθώς και την υποστήριξη και διαχείριση έργων σε στενή συνεργασία με τεχνικούς εφαρμογών από τη Γερμανία και την Ιταλία. Η Rollon δεν είναι μόνο πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων, αλλά και προμηθευτής γραμμικών συστημάτων.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. KEIPER GMBH & CO. KG ANTRIEBS- U. TRANSPORTTECHNIK

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει την εξατομικευμένη λύση κίνησης και μεταφοράς για όλους τους κλάδους. Από τη βιομηχανία τροφίμων και την κατασκευή μηχανημάτων, τη βιομηχανία συσκευασίας, την επεξεργασία μετάλλων, την αυτοκινητοβιομηχανία, τη γεωργία και τη γεωργική οικονομία, την επεξεργασία ξυλείας, την ανακύκλωση και τη διαχείριση αποβλήτων, τη βιομηχανία αφρωδών υλικών, την επεξεργασία πετρωμάτων, την επιπλοποιία, τη διοικητική μέριμνα, τα ταχυδρομικά κέντρα διανομής, τα κέντρα πακέτων, τη βιομηχανία εκτύπωσης και τη χαρτοβιομηχανία και διατομεακά για όλους τους βιομηχανικούς κλάδους. Διαθέτουμε μεταφορικούς ιμάντες, οδοντωτούς ιμάντες για μεταφορά και κίνηση και με την ανάλογη επιβελτίωση, όπως διαφορετικές επιστρώσεις και προφίλ, τροχαλίες οδοντωτών ιμάντων, επίπεδους ιμάντες, στρογγυλούς ιμάντες, τραπεζοειδείς ιμάντες και ιμάντες δύναμης προσαρμοσμένους στη συγκεκριμένη εφαρμογή ή απαίτησή σας. Ως σύγχρονος συνεργάτης ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαθέτουμε σήμερα μελετημένες λύσεις για τις πολλές και συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της τεχνολογίας κίνησης και μεταφοράς. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ KEIPER ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 6. KURARAY (EVAL EUROPE N.V.)

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge

  Η EVAL™ EVOH χρησιμοποιείται ως λειτουργικό στρώμα φραγμού για τη βελτιστοποίηση συσκευασιών τροφίμων, καλλυντικών, ιατρικών, γεωργικών & βιομηχανικών. Βοηθά επίσης την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση ενέργειας σε πλαστικά συστήματα καυσίμων, μόνωση και υλικά κατασκευής. Η EVAL™ βοηθά να παρατείνει τη διάρκεια ζωής και να αποφύγει τη σπατάλη, μειώνοντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Αναστέλλει τη μετανάστευση των MOSH MOAH, VOCs, ατμών καυσίμων και άλλων μολύνσεων. Οι ρητίνες EVAL™ είναι ανακυκλώσιμες και ανακτήσιμες, και επιτρέπουν τον καινοτόμο σχεδιασμό συσκευασιών.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 7. DISTRIPLAST

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 8. POLYHOSE GERMANY GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

Βρείτε προσφορές για

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Industrial packaging - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

31 επιχειρήσεις