• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • adhesive tape

Αποτελέσματα για

Adhesive tape - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. DISTRIBUCIONES JULMARSA S.L.

  Ισπανία

  Verified by Europages badge
 2. PROEND ADHESIVE TAPE - SEAM SEALING TAPES - WATERPROOF BAND

  Τουρκία

 3. YIWU SHUANGJIA SEALING ADHESIVE TAPE CO., LTD.

  Κίνα

 4. ADHESIVE TAPE ICON

  Τουρκία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. DATONG ADHESIVE TAPE

  Κίνα

 2. OPTINOVA EUROPE GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η Optinova εξωθεί από το 1971 πλαστικούς εύκαμπτους σωλήνες και προφίλ από φθοριωμένα πλαστικά, θερμοπλαστικά πολυμερή και θερμοπλαστικά ελαστομερή και διαθέτει μονάδες παραγωγής στο Åland (Φινλανδία) και στην Ταϊλάνδη. Οι αντιπροσωπείες πωλήσεων της εταιρείας μας βρίσκονται στη Γερμανία, στη Σουηδία, στις ΗΠΑ, στην Ταϊλάνδη, στην Κίνα και στην Ινδία. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας στον τομέα της εξώθησης αναπτύσσουμε στοιχεία υψηλής ποιότητας που αποτελούν μέρος καινοτομικών λύσεων και αυξάνουν την ποιότητα της καθημερινότητας. Γενικά χαρακτηρίζουμε το πως και τι κάνουμε με τις υπηρεσίες που παρέχουμε ως εξής: #feelgoodfactory Επιδιώκουμε να κατακτήσουμε ένα πρωτοποριακό ρόλο δραστηριοποιούμενη διαχρονικά στον κλάδο και στην κοινωνία μας. Οι προσπάθειές μας είναι σημαντικές για την εξέλιξη των συνεργατών και του συνόλου των συναλλαγών μας. Από κοινού μπορούμε να συμβάλλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο και στην επίτευξη ενός ανώτερου σκοπού. Σας προσκαλούμε όλους στην Optinova και σας ενθαρρύνουμε να προάγετε την αειφορία σε όλα τα επίπεδα.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. ELEKTRA GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Κατασκευάζουμε μακροχρόνιες και αξιόπιστες λύσεις φωτισμού, που υλοποιούνται σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. Είτε για την κατασκευή επίπλων, κουζινών, καταστημάτων ή τη βιομηχανία: Ο σωστός φωτισμός προέρχεται από την ELEKTRA. Κατασκευάζουμε μακροχρόνιες και αξιόπιστες λύσεις φωτισμού, που υλοποιούνται σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. Εκτός από τα αποδεδειγμένα προϊόντα μας, προσφέρουμε επίσης εξατομικευμένες προσαρμοσμένες λύσεις και εφαρμόζουμε τεχνολογικές τάσεις σε πρώιμο στάδιο. Αξιόπιστη υποστήριξη κατά την εργασία ή σωστή διάθεση σε ειδικές περιπτώσεις: Το φως και ο φωτισμός μάς συνοδεύουν στον ελεύθερο χρόνο και την εργασία, μέρα και νύχτα. Επειδή τα προϊόντα ELEKTRA είναι μέρος της καθημερινής ζωής, μπορεί να τα έχετε συναντήσει πιο συχνά από ό, τι νομίζετε. Είμαστε στη διάθεσή σας σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ELEKTRA, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Οι λύσεις φωτισμού συνδυάζουν την ποιότητα, το σχεδιασμό και την ενεργειακή απόδοση σε ένα πειστικό σύνολο.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. FINIXA BY CHEMICAR

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge

  Η Chemicar Europe NV σχεδιάζει, αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει αναλώσιμα και εξοπλισμό εκτός χρωμάτων για επαγγελματικά φανοποιεία και γενικά για την επιδιόρθωση της βαφής αυτοκινήτων. Εισαγωγή νέας τεχνολογίας στην αγορά για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας ως προς το κόστος στη διαδικασία επισκευών φανοποιείου. Η οικονομία και η οικολογία συμβαδίζουν: τα υδατοδιαλυτά χημικά προϊόντα, η υψηλή ποιότητα με προϊόντα χαμηλής κατανάλωσης, τα προϊόντα που εξοικονομούν ενέργεια, η οικολογική διαδικασία παραγωγής αποσκοπούν σε έναν καλύτερο κόσμο μέσω της έρευνας και της ανάπτυξης.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. ORBITEC GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η Orbitec ιδρύθηκε το 1984. Ο επιχειρηματικός τομέας της επιχείρησης είναι η ανάπτυξη, παραγωγή, ενοικίαση και παγκόσμια διάθεση συσκευών για τη δορυφορική συγκόλληση. Στόνος της Orbitec είναι να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και απλού χειρισμού σε προσιτές τιμές. Τα κύρια πεδία εφαρμογής των συσκευών Orbitec είναι, μ.ά, οι τομείς της φαρμακευτικής βιομηχανίας, της βιοτεχνολογίας, των ημιαγωγών, των τροφίμων και ποτών, καθώς και της αεροπορίας και της διαστημικής.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 6. FATRA A.S.

  Τσεχία

  Verified by Europages badge