• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές - Εισαγωγές εξαγωγές

  1. LOOK FOOD RAW MATERIALS

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία μας είναι ένας σημαντικός παραγωγός και διανομέας συμπυκνωμένων φρουτοχυμών στην κεντρική Ευρώπη. Εργαζόμαστε με πάθος για περισσότερα από 25 χρόνια. Χάρη στην πολυετή εμπειρία, τη γνώση και την επιμέλεια στη διαδικασία παραγωγής αναπτυσσόμαστε δυναμικά δημιουργώντας προϊόντα άριστης ποιότητας. Ειδικευόμαστε σε συμπυκνωμένους χυμούς σκουρόχρωμων φρούτων και ειδικότερα στα εξής: σε χυμούς •σμέουρων •οξύκοκκου •φράουλας •κουφοξυλιάς •μαύρων και κόκκινων φραγκοστάφυλων. Οι πελάτες μας χρησιμοποιούν με επιτυχία τα συμπυκνωμένα προϊόντα μας για την παραγωγή: •σιροπιών •χυμών •τσίχλας •παγωτού •ειδών ζαχαροπλαστικής. Τα συμπυκνωμένα προϊόντα μας είναι διαυγή και συσκευάζονται σε ασηπτικές σακούλες, βαρέλια των 250 kg ή κάνιστρα. Διακρινόμαστε στην αγορά για τις ανταγωνιστικές τιμές μας που διασφαλίζουμε για ολόκληρη τη διάρκεια της σύμβασης (και για διαστήματα άνω της μίας σεζόν), την ικανότητα να προσαρμόζουμε προϊόντα στις ανάγκες και στις προδιαγραφές του πελάτη, καθώς και για τη μεγάλη διαθεσιμότητα πρώτων υλών και την ταχύτητα εξυπηρέτησης. Διαθέτουμε μονάδες παραγωγής στη Βουλγαρία, στην Ουκρανία και αποθήκες στην Πολωνία με τις οποίες είμαστε σε θέση να παραδίδουμε γρήγορα προϊόντα σε οποιαδήποτε περιοχή στην Ευρώπη και στον κόσμο. Εξυπηρετούμε πελάτες τόσο από την Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και από πιο απομακρυσμένα μέρη στον κόσμο. Δραστηριοποιούμαστε, μ. ά., στη Βόρεια Αμερική, στη Νότια Αμερική, στην Ινδία και στην Κίνα. Η ποιότητα των συμπυκνωμένων προϊόντων μας πιστοποιείται με πολλά πιστοποιητικά και τη συμμετοχή μας σε οργανισμούς: ISO, AIJN, FDA, Εθνική Ένωση Παραγωγών Χυμών και Ένωση Πολωνών Εξαγωγέων.

  2. MAZETTO COMPANY

    Βραζιλία

    Verified by europages badge

    Χαίρετε! Είμαστε η εταιρεία MAZETTO COMPANY, μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία εισαγωγών και εξαγωγών με επίκεντρο την εξαγωγή γεωργικών προϊόντων Βραζιλίας. Εργαζόμαστε για να μετατρέψουμε το ξένο εμπόριο, να κλείσουμε συμφωνίες σε όλο τον κόσμο και να διευκολύνουμε τις τυπικές διαδικασίες αγοραπωλησίας στο ξένο εμπόριο, προσφέροντας σας τα καλύτερα προϊόντα υπό τις καλύτερες συνθήκες. Σε έναν κόσμο παγκοσμιοποίησης, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε, ικανότητα, διαφάνεια και πιστότητα. Συνεπώς, παρέχουμε πάντα προϊόντα βέλτιστης ποιότητας και με άριστες διεθνές σχέσεις. Τοποθεσίες : Η MAZETTO COMPANY διαθέτει γραφεία στις στρατηγικές πόλεις του Σάο Πάολο και της Λισαβόνας. Προϊόντα: Εργαζόμαστε κυρίως στην εισαγωγή και εξαγωγή : βραζιλιάνικος καφές, καρότα, ντομάτες, πατάτες, καλαμπόκι, σόγια, βραζιλιάνικο βοδινό κρέας και κοτόπουλο. Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας και επικοινωνήστε με την ομάδα μας!

  3. NEAR TRADE

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    H NEAR TRADE είναι μια εμπορική εταιρεία με έδρα στην Πορτογαλία η οποία φέρνει σε επαφή προμηθευτές και αγοραστές σε όλο τον κόσμο. Σας φέρνουμε μοναδικά και εξωτικά προϊόντα για την επιχείρηση σας στην Ευρώπη. Οι βάσεις μας, πρακτικής, αντικειμενικότητας και συνεργασίας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε τις καλύτερες συμφωνίες στους διάφορους εταίρους μας σύμφωνα με την τοπική τους νομοθεσία, πρότυπα και πολιτισμός.Χάρη σε έναν γερό χαρτοφύλακα εταίρων, φέρνουμε σε επικοινωνία τους ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ και ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ προμηθευτές με τους αγοραστές παγκοσμίως. Η διαδικασία μας είναι απλή και σέβεται όλες τις αιτήσεις για να υλοποιήσει εξαιρετικές συμφωνίες. Δραστηριοποιούμαστε στους ακόλουθους τομείς: εμπορεύματα, βιομηχανίες, τεχνολογία, βασιλικό κτήμα, και χρηματοοικονομικός τομέας.Συμβάλλουμε ευχάριστα θετικά σε έργα στους αντίστοιχους τομείς. Μεταξύ των προϊόντων που παρέχουμε, μπορείτε να βρείτε: Ποτά: Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες φίρμες: Heineken, Coca-Cola, Budweiser, κ.λπ. Επίσης, συνεργαζόμαστε με τοπικούς Βραζιλιάνους παραγωγούς φυσικών ποτών, φυσικών εξωτικών φρούτων όπως οι acerola, graviola, cupuaçu (σε σκόνη ή πολτό) και βιολογικά σνακ από τροπικό μανιόκα. Τρόφιμα ΣΠΟΡΟΙ, ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΖΩΩΝ, ΦΡΟΥΤΑ, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ, ΛΙΠΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΟΙΝΟΣ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΠΟΛΠΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΧΥΜΑ. Άλλα προϊόντα: ΕΝΔΥΜΑΤΑ, ΞΥΛΕΙΑ, ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΒΙΟΜΑΖΕΣ, ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ. Αναζητάτε εταίρους για το εμπόριο των προϊόντων σας στην παγκόσμια αγορά ή για την εισαγωγή από μια συγκεκριμένη χώρα; Επικοινωνήστε μαζί μας!

  4. KTRACO

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εδώ και πάνω από 20 χρόνια, η Εταιρεία KTRACO εξειδικεύεται στον τομέα των φρέσκων και ξηρών φρούτων και λαχανικών σε σχέση τόσο με τους παραγωγούς όσο και με τους αντιπροσώπους. Η επιχείρηση είναι επαγγελματίας στον τομέα όσον αφορά την γνώση των γεωργικών προϊόντων, των ποικιλιών τους αλλά και την διαθεσιμότητα τους εξασφαλίζοντας παράλληλα την ποιότητα τους. Προσφέρει αποκλειστικά φρέσκα φρούτα και λαχανικά ποιότητας. Ετσι η KTRACO προσφέρει αποκλειστικά προϊόντα ανήμερης άφιξης διαθέσιμα στην ηλεκτρονική της πλατφόρμα αγοραπωλησίας. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε μας.

  5. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η RNC BUSINESS INTERNATIONAL ιδρύθηκε το 2020 και η έδρα της βρίσκεται στην Γαλλία, στην Asnières Sur Seine. Η εταιρεία ειδικεύεται στις εισαγωγές-εξαγωγές τροφίμων κυρίως σκόρδο, ρέβες, πορτοκάλια, ελαιόλαδο, κρασιά, κ.λπ. Η βιομηχανία τροφίμων παράγει καταναλωτικά αγαθά από προϊόντα που προέρχονται από την γεωργία και την κτηνοτροφία.Τα προϊόντα όπως γιαούρτια, τυριά, κατεψυγμένα πιάτα, αλοιφές (πατέ), σοκολάτα και άλλα ζαχαρώδη προέρχονται από αυτές τις επιχειρήσεις. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TRO-KOST GEMÜSETROCKNUNGS- UND NAHRUNGSMITTEL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η TRO-Kost GmbH είναι ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς αποξηραμένων λαχανικών, αρωματικών βοτάνων και μανιταριών για τη βιομηχανία τροφίμων, ζωοτροφών και φαρμάκων. Οι πελάτες μας μπορούν να προσδοκούν από εμάς άριστη ποιότητα σε ελκυστικές και προσιτές τιμές. Ανάλογα με τη ζήτηση διαθέτουμε διάφορες κοπές (νιφάδες, κύβοι, κόκκοι, σκόνη) ή εξατομικευμένα μείγματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη και τις συνταγές. Από την καλλιέργεια και την επιβελτίωση έως την αποστολή σάς παρέχουμε τα πάντα από τον ίδιο προμηθευτή.

  2. IS COMMODITY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Πως λειτουργούμε: 1 Αίτηση 2 Εύρος τιμών 3 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ 4 Προσφορά τιμής 5 ICPO 6 Απόδειξη κεφαλαίου (SWA) 7 Εξόφληση (με φπα 30% προκαταβολή) 8 Αποστολή 9 Παράδοση εγγράφων ( FCA, FOB, CIF ) 10 Εξόφληση (LC, με φπα, προκαταβολή 70%)

  3. EDEN SPEED NEGOCE

    Τυνησία

    Verified by europages badge

    Η EDEN FARMER είναι μια ηγετική επιχείρηση παραγωγής και εξαγωγής που εξειδικεύεται στα φυτικά έλαια, ηλιέλαιο, καλαμπόκι, φοινικέλαιο, και στην παρασκευή κονσερβών με φρούτα και λαχανικά, ξηρούς καρπούς, γάλα σε σκόνη, σάλτσες και ζυμαρικά.Σας προσφέρουμε υπερήφανα μια μεγάλη ποικιλία φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων ανώτατης ποιότητας, προσεγμένης βιώσιμης καλλιέργειας, με σεβασμό προς το περιβάλλον.Τα ποιοτικά μας έλαια όπως ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, επιλέγονται αυστηρά για την ποιότητα τους και την εξαιρετική τους γεύση. Συνεργαζόμαστε με τοπικούς γεωργούς και με διεθνείς προμηθευτές.Η αφιερωμένη μας ομάδα για τους επαγγελματίες στον χώρο των εξαγωγών, της διανομής, κατέχει μια εμπεριστατωμένη γνώση του τομέα και είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις μοναδικές ανάγκες των πελατών (εισαγωγείς, εξαγωγείς, χονδρέμποροι, μονάδα αγοράς, βιομηχανία τροφίμων κ.λπ). Στην Eden Farmer δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα προϊόντα, υγιεινά και γευστικά τρόφιμα για όλους τους πελάτες μας στην Γαλλία ή με εξαγωγή, υποστηρίζοντας τους τοπικούς και διεθνούς μας προμηθευτές.

  4. ASYA FRESH

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην Asya Fresh, τον κορυφαίο εξαγωγέα άριστης ποιότητας φρέσκων φρούτων και λαχανικών της Τουρκίας από το 2016. Αξιοποιώντας τη στενή σχέση μας με τη διοίκηση του λιμένα Samsun και το άριστα εκπαιδευμένο εργατικό δυναμικό μας, επεκτείνουμε συνεχώς τις δυνατότητές μας στη διοικητική μέριμνα ενισχύοντας τον ετήσιο εξαγωγικό μας όγκο. Στην Asya Fresh, η βιωσιμότητα αποτελεί βασική μας αξία. Είμαστε υπερήφανοι που διαθέτουμε ανώτερης κατηγορίας βιολογικά φρούτα, όπως ρόδια και κεράσια και εγγυόμαστε την έγκαιρη παράδοση με τη δική μας ομάδα επαγγελματιών. Ανακαλύψτε τη μεγάλη γκάμα προϊόντων μας που περιλαμβάνει: •ρόδια •κεράσια •νεκταρίνια και ροδάκινα •σουλτανίνες •σταφύλια Red Globe •αχλάδια •κυδώνια •δαμάσκηνα •βερίκοκα •σύκα •διάφορες ποικιλίες τομάτας •πιπεριές για γεμιστά •καυτερές πιπεριές •αγγούρια •κολοκυθάκια •γκρέιπ-φρουτ •πορτοκάλια •μανταρίνια •λεμόνια Ειδικευόμαστε στα ρόδια, στα κεράσια και σε ένα ποικίλο φάσμα τοπικών φρούτων και λαχανικών συμπεριλαμβανομένων νεκταρινιών, ροδακίνων, βερίκοκων και πιπεριών και διατηρούμε αποθήκες σε στρατηγικά σημεία στην Antalya, στη Mersin και στη Manisa. Με το ειδικό μας πρόγραμμα παρέχουμε σε επιλεγμένους παραγωγούς την ευκαιρία να συνεργαστούν μαζί μας στο πλαίσιο μιας μακροπρόθεσμης εταιρικής σχέσης. Με την αποκλειστική σύμβαση εφοδιασμού, παρέχουμε ασφάλεια και ένα συντονισμένο πλαίσιο για κοινά προγράμματα, διασφαλίζοντας για εσάς τον αγοραστή αξιόπιστο εφοδιασμό με υψηλής ποιότητας προϊόντα και οφέλη στενής συνεργασίας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες. Με δυνατότητες παράδοσης σε παγκόσμιο επίπεδο, η Asya Fresh καλύπτει διάφορες αγορές παρέχοντας ανώτερης κατηγορίας προϊόντα και εξαιρετική εξυπηρέτηση.

  5. CHAMPINI EUROPEAN TRADE

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η CHAMPINI ιδρύθηκε το 2004 και βρίσκεται από τότε στο ιδιόκτητο κτίριο της εταιρείας στην Πολωνία, στην πόλη Blizanów, συμπεριλαμβάνοντας ψυκτικό αποθηκευτικό χώρο, ράμπες φόρτωσης, έναν παραγωγικό χώρο για ξεφλουδισμένα λαχανικά και έναν χώρο γραφείων. Πάθος μας τα φρέσκα φρούτα, λαχανικά και μανιτάρια. Το βέλτιστο κλίμα με τις εδαφικές συνθήκες της κεντρικής Πολωνίας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε προϊόντα πρώτης κατηγορίας σε όλους τους πελάτες μας χονδρικής στην Γερμανία και σε όλη την Ευρώπη. Επικεντρωνόμαστε στην ποιότητα και στην φρεσκάδα. Συνεπώς, η προτίμηση μας είναι οι κοντινές μεταφορικές αποστάσεις. Η πλειονότητα των προμηθευτών μας είναι ντόπιοι, πιστοποιημένοι γεωργοί ή ομάδες παραγωγών που συνεργάζονται μαζί μας με επιτυχία ήδη εδώ και πολλά χρόνια. Εφόσον η φρεσκάδα είναι ότι πιο σημαντικό στον τομέα μας, τηρούμε την αρχή "Just-In-Time” (πάνω στην ώρα). Δεν αποθηκεύουμε συνήθως τα προϊόντα. Οτι αγοράζετε προκύπτει από πρόσφατη συγκομιδή στο χωράφι ώστε να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν την φρεσκάδα του προϊόντος. Για αυτόν τον λόγο, μπορούμε να λάβουμε την παραγγελία σας, να αγοράσουμε, συγκεντρώσουμε, φορτώσουμε και μεταφέρουμε τα εμπορεύματα σας σε λιγότερο από 48 ώρες. Η εξυπηρέτηση αποτελεί την δεύτερη μας προτεραιότητα και έτσι φροντίζουμε ώστε να προσφέρουμε πάντα επαγγελματική εξυπηρέτηση. Για αυτό και διαθέτουμε ιδιόκτητο στόλο φορτηγών -ψυγείων και ρυμουλκών που εξασφαλίζουν την αδιάκοπη ψυκτική αλυσίδα. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι υπερβολικά μεγαλύτερη από την ικανότητα του στόλου μας, συνεργαζόμαστε με επώνυμους μεταφορείς εδώ και πολλά χρόνια.

  1. Durdaslar

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Durdaslar είναι κορυφαίος χονδρέμπορος φρούτων και λαχανικών στην Kumluca/Antalya και στην ευρύτερη περιοχή από το 1989. Ιδρύθηκε από τον Durmuş Durdaş και τους τρεις γιους του, η οικογενειακή επιχείρηση λειτουργεί υπό την τρίτη γενιά, αναπτύσσοντας την οικογενειακή κληρονομιά.Η Durdaslar έχει αναπτυχθεί σημαντικά μέχρι να αποτελεί πλέον μια κορυφαία οργάνωση στην περιοχή και στην χώρα. Η ετήσια μας ικανότητα εφοδιασμού ξεπερνά 120 000 τόνους λαχανικών και Φρούτων και προσπαθούμε, μέσω θεσμοθέτησης, για συνεχή βελτίωση. Το 2003, το εργοστάσιο μας συσκευασίας έγινε μια πλήρως αυτόνομη επιχείρηση, εξυπηρετώντας την Kumluca με εγκαταστάσεις ψυχρής αποθήκευσης 3000 τόνων. Ανοίξαμε μια αντιπροσωπεία στην περιοχή της Elmali το 2011 και αναπτύχθηκε με πολλαπλές εγκαταστάσεις στην Antalya. Διαθέτουμε επίσης θυγατρική στην Βουλγαρία, παρέχοντας ψυχρή αποθήκευση στους πελάτες μας. Δεσμευόμαστε να παραδίδουμε στους καταναλωτές φρέσκα λαχανικά και φρούτα κατά την παραγωγή, ακριβώς σύμφωνα με την επιθυμητή ποσότητα και προθεσμία. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει διάφορες ποικιλίες ντομάτας (όπως παραδοσιακή, ροζ, μοβ, οβάλ, ντοματίνια, κοκτέιλ, στρογγυλές κ.λπ), ποικιλίες πιπεριών (California Pepper, Charleston, Hot Charleston, Pointed Green, Bell, Capia Red, Red Chili, Green Chili, Hungarian Pepper, Hungarian Charlie, Bianca, κ.λπ.), ποικιλίες αγγουριών (παραδοσιακά, Silor, Spiky), κολοκύθια, μελιτζάνες (Crystal και παραδοσιακή μελιτζάνα), καρπούζι, πεπόνι, ρόδια, πορτοκάλια, μανταρίνια, λεμόνια, βερίκοκα, ροδάκινα, φράουλες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να ανακαλύψετε τα προϊόντα μας !

  2. MELIORAFRESH (BESTTRADE)

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην Meliorafresh, τον κύριο προμηθευτή σας για φρέσκα φρούτα και λαχανικά ανώτερης κατηγορίας της Τουρκίας. Με ιστορία άνω των 30 ετών, εξελισσόμαστε συνεχώς προκειμένου να καλύπτουμε τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας. Η πρόσφατη επέκτασή μας στην Ανατολική Ευρώπη αντανακλά την αφοσίωσή μας στην εξυπηρέτηση παγκόσμιων αγορών και στη διάθεση εξαιρετικών προϊόντων σε διακεκριμένους πελάτες παγκοσμίως. Θέτουμε ως προτεραιότητα τη φρεσκάδα και την καθαρότητα, επενδύοντας σε τεχνολογία αιχμής για την τήρηση των ανώτατων προτύπων υγιεινής και ασφάλειας. Τα βιολογικά προϊόντα μας διασφαλίζουν ό, τι καλύτερο παρέχει η φύση και καταλήγουν σε εσάς με ολοκληρωμένες δυνατότητες διοικητικής μέριμνας. Εξερευνήστε το ευρύ φάσμα των σχολαστικά επιλεγμένων προϊόντων μας που είναι προσαρμοσμένα σε κάθε επιθυμητή γεύση και προτίμηση. Διαθέτουμε μεγάλη επιλογή ποικιλιών τομάτας που περιλαμβάνει κοινές και ροζ τομάτες, τομάτες Ρόμα, οβάλ τομάτες, τομάτες Seyit και Cocktail, καθώς και στρογγυλές τομάτες. Η γκάμα μας σε πιπεριές καλύπτει όλες τις προτιμήσεις με πιπεριές California, Charleston, Hot Charleston, πράσινες πιπεριές κέρατα, πιπεριές για γεμιστά, κόκκινες Capia, κόκκινες τσίλι, πράσινες τσίλι, ουγγρικές πιπεριές, ουγγρικές Charlie και Bianca. Εξερευνήστε τις ποικιλίες μας αγγουριών — κοινά, Silor και μυτερά — ή απολαύστε φρέσκα κολοκύθια, μελιτζάνες (Crystal & κοινές), καρπούζια, πεπόνια, ρόδια, πορτοκάλια, μανταρίνια, κίτρα, βερίκοκα, ροδάκινα και φράουλες. Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός μας και η οργανωμένη διοικητική μέριμνά μας διασφαλίζουν τη γρήγορη παράδοση της παραγγελίας σας σε άριστη κατάσταση διατηρώντας τη φρεσκάδα και την ποιότητα των προϊόντων μας σε κάθε στάδιο. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  1. PRIMA 2000

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η Prima 2000 είναι ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς φρούτων και λαχανικών στην επαρχία Mazowieckie, πραγματοποιώντας τακτικά εξαγωγές των προϊόντων μας στην Αγγλία, τη Φινλανδία, τη Σουηδία, τη Γερμανία, τη Δανία, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Ρωσία και άλλα κράτη. Ξεκινήσαμε την κατάκτηση των αγορών της βόρειας Αφρικής. Συνεργαζόμαστε με αλυσίδες λιανικής πώλησης και μεγάλες εταιρείες. Κατέχουμε ηγετική θέση στις αγορές φρούτων και λαχανικών σε διάφορες χώρες. Εξάγουμε μήλα, αχλάδια, δαμάσκηνα, κεράσια, λευκά λάχανα, κινέζικα λάχανα και άλλα.

  2. VARVARESOS FRESHNES

    Ελλάδα

    Verified by europages badge

    Στην VARVARESOS freshNES συνεργαζόμαστε με παραγωγούς και προμηθευτές φρέσκων φρούτων και λαχανικών από όλα τα μέρη της γης. Βασιζόμενοι στο τεράστιο δίκτυο συνεργατών μας, καταφέρνουμε να προμηθεύουμε τους πελάτες μας και τελικούς καταναλωτές με μια τεράστια ποικιλία φρέσκων και ποιοτικών προϊόντων. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μας, βασιζόμενο στις αρχές του εμπορίου, είναι η δυνατότητα να εισάγουμε οποιοδήποτε φρούτο ή λαχανικό, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, σε άριστη ποιότητα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, και πάντα στις καλύτερες δυνατές τιμές.

  3. GREEN BEAN

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η Green Bean είναι μια εταιρεία πώλησης χονδρικής με έδρα κοντά στην Wroclaw, στην Πολωνία. Δραστηριοποιείται στον τομέα των φρέσκων φρούτων και λαχανικών, βρίσκεται επίσης στους χώρους των κατεψυγμένων λαχανικών και φρούτων, αποξηραμένων φρούτων, κλασικών και οργανικών προϊόντων, μανιταριών, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι - Εισαγωγές-εξαγωγές. Παραδίδουμε φρούτα και λαχανικά, προσφέροντας στους πελάτες μας φρέσκα προϊόντα, ανώτατης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

  4. ECOFRUIT (GREEN DESERT LLC)

    Ουζμπεκιστάν

    Verified by europages badge

    Η EcoFruit είναι ένας προμηθευτής χονδρικής αποξηραμένων και φρέσκων φρούτων, λαχανικών, οσπρίων και καρυδιών, πεπονιών και ανάμεικτων κομποστών με έδρα το Ουζμπεκιστάν. Τηρούμε λειτουργικά μητρώα γενικής διοικητικής μέριμνας; αποστέλλουμε και εξάγουμε σε ολόκληρο τον κόσμο. Φροντίζουμε τους πελάτες μας και ακολουθούμε μια εξατομικευμένη προσέγγιση ανάλογη των αναγκών τους. Διαθέτουμε περισσότερους από 100 διαφορετικούς τύπους προϊόντων που είναι φυσικά, οικολογικά προϊόντα, όλα με πιστοποιητικό ποιότητας. Μπορείτε να παραγγείλετε δείγματα των προϊόντων μας για να τα δοκιμάσετε.

  5. BUTTIENS FRUITS

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η Buttiens Fruits είναι μια βελγική εταιρεία που ειδικεύεται στο εμπόριο μήλων και αχλαδιών στην ευρωπαϊκή αγορά. Η εμπειρία μάς επιτρέπει να κυριαρχήσουμε πλήρως στα σημαντικά στάδια της παραγωγής και της εμπορευματοποίησης των καρπών, από το δέντρο στους καταναλωτές, συμπεριλαμβανομένης της διαλογής, αποθήκευσης, συσκευασίας και μεταφοράς. Η ειδικότητά μας σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού μάς επιτρέπει να χειριστούμε τις απαιτήσεις του πελάτη πολύ γρήγορα. Σεβόμαστε επίσης τις σύγχρονες μεθόδους ολοκληρωμένης καλλιέργειας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  6. YEO SEAFOOD INDONESIA

    Ινδονησία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία YEO SEAFOOD INDONESIA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θαλασσινά, κατεψυγμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, θαλασσινα, πιπεροριζα, Κύμινο, κανελα, γλυκανισο, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Ινδική καρύδα, και ανανας. Έχει έδρα σε Surabaya, Ινδονησία.

  7. PANFRUIT

    Ουκρανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PANFRUIT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μούρα, Φρούτα αφυδατωμένα, Λαχανικά αφυδατωμένα, Τρόφιμα βιολογικά, Σούπες, Μανιτάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Μούρα, και Κατεψυγμένοι καρποί. Έχει έδρα σε Kyiv, Ουκρανία.

  8. FRESCON FRUIT DIRECT BV

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FRESCON FRUIT DIRECT BV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, εμπόριο φρούτων και λαχανικών, φρεσκα λαχανικα, εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, Εισαγωγές - εξαγωγές σταφυλιών, αβοκαντο, λαχανικα, και σπαραγγια. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  1. SMART CLAUPACK SRL

    Ρουμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SMART CLAUPACK SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα βιολογικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες για τρόφιμα, Συσκευασία, Συσκευασίες επί παραγγελία, Μπαχαρικά, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Παξιμάδια, ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ, Εκχυλίσματα τροφίμων, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Targoviste, Ρουμανία.

  2. VEGGIEVÖIG

    Σουηδία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VEGGIEVÖIG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, λεμονια, κρεμμυδια, εισαγωγη λαχανικων, φρουτα και λαχανικα, λαχανικα βαθειας καταψυξης, πορτοκαλια, εξαγωγες λαχανικων, και Γλυκοπατάτες. Έχει έδρα σε Norrköping, Σουηδία.

  3. DISTRIBUIDORA ZAYMA SA DE CV

    Μεξικό

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DISTRIBUIDORA ZAYMA SA DE CV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπανανες, ανανας, λεμονια, μανγκο, κατεψυγμενα φρουτα, ινες σιζαλ, μαυρα φασολια, αβοκαντο, και αλοη. Έχει έδρα σε Leon, Μεξικό.

  4. NEGOPRIM

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NEGOPRIM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, φρεσκα φρουτα, φρεσκα λαχανικα, Φρούτα, λαχανικα, εξωτικα φρουτα, εσπεριδοειδη, και λαχανικα χονδρικης. Έχει έδρα σε Cavaillon, Γαλλία.

  5. LÉGUM'PARTY - LE GOUESSANT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LÉGUM'PARTY - LE GOUESSANT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Lamballe-Armor, Γαλλία.

  6. TERRANGO-COMPANY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TERRANGO-COMPANY, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροπικά φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, συσκευασμενα μανγκο, μανγκο, καρυδες, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, εξάγονται κόκκινες καυτερές πιπεριές, καυτερες πιπεριες, και ανανας. Έχει έδρα σε Conflans Ste Honorine, Γαλλία.

  7. CASTROFRUTTA SAS

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CASTROFRUTTA SAS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διανομείς φρούτων, εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, εισαγωγη φρουτων, εισαγωγείς φρούτων, εξαγωγη φρουτων, Εισαγωγές - εξαγωγές φρούτων, κονσέρβα με φρούτα του πάθους, διανομείς φρέσκων λαχανικών, και εξαγωγη τροφιμων. Έχει έδρα σε Castrovillari, Ιταλία.

  8. EXOTIC CITY

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EXOTIC CITY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρύζι, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Καφές και τσάι, Μπαχαρικά, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει έδρα σε Alleur, Βέλγιο.

  9. HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA.

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παντζάρια, Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, φυτα λαχανου, φρεσκα φρουτα, πεπονια, λαχανικα, και γογγυλια. Έχει έδρα σε Torres Novas, Πορτογαλία.

  10. PROVENCE PRIM

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PROVENCE PRIM, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, λαχανικα, λαχανικα χονδρικης, βιολογικα φρουτα, βιολογικα λαχανικα, βιολογικά φρούτα και λαχανικά, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, και Φρούτα. Έχει έδρα σε Chateaurenard, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.635 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες