• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική - Εισαγωγές εξαγωγές

  1. QINGDAO NUTRALONG PHARMACHEM CO., LTD.

    Κίνα

    Verified by europages badge

    Η Nutralong Pharmachem Co., Ltd. είναι μια εταιρεία παροχής πρώτων υλών ανώτατης ποιότητας για τρόφιμα και ποτά, συμπληρώματα διατροφής και την αγορά ζωοτροφών. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει φυσικά γλυκαντικά, υγεία των αρθρώσεων, βιταμίνες, ανόργανα συστατικά, αμινοξέα και φυτικά εκχυλίσματα. Tηρούμε τους κανονισμούς της EC και FDA και παρέχουμε λύσεις και φινιρισμένα προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών. Ως επαγγελματίας προμηθευτής θειικής χονδροϊτίνης, προσφέρουμε όλες τις σειρές της χονδροϊτίνης με πιστοποιητικά για την ανθρώπινη κατανάλωση. Τα προϊόντα μας αποθηκεύονται στην ΕΕ με πιστοποιητικό υγείας και εργαστηριακή αναφορά δοκιμών. Όχι μόνο παρέχουμε σκόνη χονδροϊτίνης αλλά και δοκιμές κατ. 98%, 95%, και 85% καθώς και άμεσης συμπίεσης (DC).Η ποιότητα και η εγγύηση του προϊόντος αποτελούν τις βασικές προτεραιότητές μας.Παρακολουθούμε τους τελευταίους κανονισμούς της EC και της FDA και παρέχουμε μηνιαίες αναφορές ποιότητας. Κατέχουμε εμπειρία είκοσι ετών στην μετατροπή των ιδεών σε πραγματική παραγωγή με βάση πάνω από 1000 συνθέσεις. Προσφέρουμε διάφορους τρόπους εξόφλησης στους πελάτες με ικανοποιητικό ιστορικό εξόφλησης. Αγοράζουμε επίσης ασφάλεια ευθύνης προϊόντων $2 εκατ. για όλα τα προϊόντα ώστε να προστατεύσουμε τους πελάτες από απαιτήσεις στην μετέπειτα επιχείρηση. Διαθέτουμε οχτώ επαγγελματικές αποθήκες στις ΗΠΑ, στην ΕΕ και στην Κίνα με σταθερό απόθεμα ώστε τα προϊόντα μας να παραδίδονται γρήγορα. Το κέντρο εξυπηρέτησης μας για την διαχείριση διακίνησης, 600 000 τ.μ., στην Κίνα μας εξυπηρετεί για τις εξατομικευμένες συσκευασίες, τις ετικέτες, παλέτες και εμπορευματοκιβώτια για πελάτες. Επιλέξτε μας για την ποιότητα, αξιοπιστία και συνοχή μας.

  2. GÜPO GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στις 17 Σεπτεμβρίου 1959 καταχωρίστηκε η Aerosol-Betrieb Günter Hermann Pohls με την εταιρική επωνυμία Güpo στο εμπορικό μητρώο. Παρήγαγε καλλυντικά και τεχνικά σπρέι, μ.ά., με την αναπτυγμένη από τον ίδιο τεχνολογία πλήρωσης και παροχής αερίου. Το 1975 ιδρύθηκε η εταιρεία GmbH, ενώ το 1978 κατασκευάστηκαν νέες εγκαταστάσεις στο Kehl-Sundheim. Στο επίκεντρο εκεί ήταν η παραγωγή σπρέι με βάση το νερό, κυρίως αφριστικών μέσων για τον εντοπισμό διαρροών σε εγκαταστάσεις που είναι υπό πίεση αερίου ή αέρα. Η γκάμα των προϊόντων διευρύνθηκε στο μεταξύ υπό τη νέα διεύθυνση της επιχείρησης με σταθερό αναπτυξιακό έργο. Το 1998 προστέθηκε η εμπορία αποξεστικών μέσων (πρώτες ύλες για τη στίλβωση και τον καθαρισμό) ως νέο επιχειρηματικό πεδίο. Αρχικά, η δραστηριότητα επικεντρώθηκε σε αλουμίνες στίλβωσης (οξείδια αργιλίου, Al2O3). Επειδή αυτά παρέχουν λύσεις μόνο σε περιορισμένο τμήμα εφαρμογών της αγοράς, το πρόγραμμα διευρύνθηκε σύντομα με πυριτικά άλατα και υδροξείδια αργιλίου, καθώς και άλλα αποξεστικά μέσα, συνθετικά και ορυκτά.

  3. ATLANTIQUE REPARTITION

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η ATLANTIQUE RÉPARTITION είναι ο ανεξάρτητος σας χονδρέμπορος, τοπικός σας διανομέας.Ένας εταίρος δίπλα σας, μια ομάδα πρόθυμη να δώσει έμφαση στις καθημερινές σας ανάγκες. Η συνεχής βελτίωση αποτελεί το σύνθημα μας: είμαστε εδώ για να μετατρέψουμε τα προβλήματα σας σε λύσεις. ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ: όλες μας οι παραγγελίες υποβάλλονται καθημερινά στα 120 μεγαλύτερα εργαστήρια. Τους επιλέγουμε ανάλογα με τις ανάγκες σας γιατί βρίσκεστε στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων μας. ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ: τα αποθέματα μας ενημερώνονται και διαλέγονται καθημερινά. . Οι στήλες και οι σειρές μας επιτρέπουν να εντοπίσουμε και να αριθμήσουμε όλες τις θυρίδες ταξινόμησης. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην διαχείριση των αποθεμάτων μας, γιατί αποτελούν το αυριανό μας τζίρο. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: Όλες οι παραγγελίες ετοιμάζονται χειροποίητα. Τα προϊόντα ταξινομούνται προσεκτικά στα καφάσια για την απόλυτη σας άνεση. Ο Θωμάς, που είναι ο υπεύθυνος φαρμακοποιός, τα ελέγχει προσωπικά ένα ένα. ΔΙΑΝΟΜΉ: Η Μοργκάν και η Λουντιβίν αναλαμβάνουν την παράδοση μια με δύο φορές την ημέρα. Ακόμα και φορώντας την μάσκα τους, θα διαπιστώσετε το χαμόγελο τους. Εξυπηρέτηση μετά την πώληση: επειδή δεν είστε απλά "πελάτες" αλλά εταίροι, με τους οποίους αναπτύσσουμε, όλοι μαζί την επιχείρηση, η εξυπηρέτηση μετά την πώληση αποτελεί το θεμέλιο λίθο της φιλοσοφίας μας.Τα σχόλια σας καθιστούν πηγή βελτίωσης μας και η ικανοποίηση σας η μεγαλύτερη μας επιβράβευση. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  4. LAMBIOTTE & CIE

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η Lambiotte & Cie S.A. είναι παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή μια κατηγορίας χημικών ουσιών που ονομάζονται ακετάλες. Οι φυσικό-χημικές τους ιδιότητες καθώς και η χαμηλή του τοξικολογική και οικο-τοξικολογική τους ετικετοποίηση τις καθιστούν ως εναλλακτικές που αναζητά η βιομηχανία για την σύνθεση καινοτόμων και ασφαλέστερων προϊόντων, τόσο για τους επαγγελματίες χρήστες όσο για το κοινό. Χάρη στην πολλαπλή τους χρήση, οι ακετάλες μπορούν να χρησιμοποιούνται σε μια μεγάλη ποικιλία τελικών προϊόντων και εφαρμογών, όπως αφαιρετικά χρωμάτων και βερνικιών και κάθε άλλο είδος καθαριστικό βιομηχανικής ή οικιακής χρήσης, ψεκαστήρες καλλυντικών ή τεχνικής χρήσης, πλαστικά, σύνθετα και αφροί πολυουρεθανίου, χρώματα, μελάνια και κόλλες, φαρμακευτική σύνθεση, κτηνιατρική ή αγροχημεία. Μέσα από το δίκτυο διανομέων μας, το 98% της ετήσιας παραγωγής εξάγεται εκτός Βελγίου, εκ του οποίου πάνω από το 30% προορίζεται για αγορές εκτός Ευρώπης (Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Μέση Ανατολή, Ασία).

  5. MH MULTIPACK SDN BHD

    Μαλαισία

    Verified by europages badge

    Η MH MULTIPACK SDN BHD είναι μια δυναμική και καινοτομική εταιρεία που στοχεύει να επιφέρει επαναστατικές αλλαγές στην πρόσβαση των Μαλαισιανών στις υπηρεσίες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους κινητών υπηρεσιών ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στη Μαλαισία παρέχουμε υπηρεσίες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στην πόρτα ατόμων καθιστώντας την ποιοτική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη εύκολα προσβάσιμη και άνετη. Χρησιμοποιούμε τεχνολογία αιχμής και μια ομάδα άκρως εξειδικευμένων επαγγελματιών υγείας για να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων ιατρικών συμβουλών, διαγνωστικών εξετάσεων, παροχής φαρμάκων και προγραμμάτων προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Η MH MULTIPACK SDN BHD έχει ως κινητήρια δύναμη την αποστολή της να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των παραδοσιακών συστημάτων ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και των απαιτήσεων του σύγχρονου τρόπου ζωής. Με τη χρήση ψηφιακών πλατφορμών και κινητών εφαρμογών έχουμε δημιουργήσει μια λειτουργική και εύχρηστη διεπαφή για την πρόσβαση ατόμων στις υπηρεσίες περίθαλψης όποτε το θέλουν. Είτε πρόκειται για έναν πολυάσχολο επαγγελματία που αναζητά άμεση ιατρική φροντίδα είτε έναν ηλικιωμένο πολίτη που χρειάζεται τακτικές ιατρικές εξετάσεις, διασφαλίζουμε ότι η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη είναι μόλις λίγα κλικ μακριά. Δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στην τήρηση των ανώτατων προτύπων ποιότητας και ασφάλειας. Όλες οι υπηρεσίες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης παρέχονται από αδειοδοτημένους ιατρούς και υπόκεινται σε αυστηρό έλεγχο ποιότητας που διασφαλίζει την ακριβή διάγνωση και την αποτελεσματική θεραπεία. Η εταιρεία εφαρμόζει επίσης αυστηρά πρωτόκολλα διαχείρισης φαρμάκων και τηρεί τα ανώτατα δεοντολογικά πρότυπα με προτεραιότητα στο απόρρητο και στην εμπιστευτικότητα. Επικοινωνήστε μαζί μας!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MOLAR CHEMICALS KFT

    Ουγγαρία

    Verified by europages badge

    Η Molar Chemicals Kft εργάζεται στον τομέα των χημικών από το 1993. Σήμερα, πέρα από τα χημικά, αναλαμβάνουμε επίσης το εμπόριο και την παραγωγή φαρμακευτικών πρώτων ουσιών και αποστειρωτικών και εκπροσωπούμε επίσης μερικές διεθνείς εταιρείες στην Ουγγαρία. Παίζουμε κυρίαρχο ρόλο στην αγορά σε πολλούς τομείς και διαθέτουμε ισχυρή επαγγελματική ιστορία καθώς και σύγχρονες υποδομές.Η εταιρεία μας χαρακτηρίζεται από σύγχρονες παραγωγικές και αποθηκευτικές συνθήκες, έναν καλά εξοπλισμένο εργαστήριο αναλύσεων και ένα εργασιακό περιβάλλον υψηλής ποιότητας. Κατέχουμε όλες τις άδειες, πιστοποιήσεις και απαραίτητες συνθήκες για την λειτουργία μας (χονδρική πώληση φαρμάκων, ISO, καταχώρηση ενεργού συστατικού, HACCP). Η παραγωγική μας ικανότητα ξεκινά από δέματα βάρους μερικών γραμμαρίων έως βάρους ορισμένων τόνων. Ανταποκρινόμαστε με ευελιξία στις ανάγκες των εταίρων μας και, χάρη στο εργαστήριο μας ανάπτυξης, μπορούμε να αναπτύξουμε παραγωγικές τεχνολογίες και να αναλαμβάνουμε την παρασκευή με ιδιωτική σύμβαση και υπό ειδική σύμβαση.

  2. GM CHEMICAL CO., LTD

    Κίνα

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GM CHEMICAL CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χημικά και φαρμακευτικά, χημικοι απορροφητηρες, χημικά προϊόντα, χημικα προϊοντα για την βιομηχανια ηλεκτρονικων, χημικα προϊοντα για εργαστηρια, Βενζόλιο, Χημικά προϊόντα, χημικα προϊοντα βιομηχανικης χρησης, και μεταφορές χημικών προϊόντων. Έχει έδρα σε Shanghai, Κίνα.

  3. GERBU BIOTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GERBU BIOTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, Αρώματα και καλλυντικά, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Φάρμακα, Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ιατροχειρουργική - εργαλεία. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  4. DANGSCHAT T.O.H. GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DANGSCHAT T.O.H. GMBH & CO KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

  5. SANERA PHARMACEUTICALS

    Τουρκία

    Η SANERA PHARMACEUTICALS ιδρύθηκε το 2014 και ειδικεύεται στην χονδρική πώληση φαρμακευτικών προϊόντων. Με έδρα στην Τουρκία, η αποστολή μας είναι να προμηθεύσουμε φάρμακα όπου υπάρχει ανάγκη. Προκειμένου να επιτεύξουμε τον στόχο μας, συνεργαζόμαστε με περισσότερες από 70 χώρες και εκατοντάδες προμηθευτές. Προμηθεύουμε επώνυμα φάρμακα, συστήματα σύγκρισης φαρμάκων και ιατρικά αναλώσιμα σε φαρμακεία, νοσοκομεία, χονδρέμποροι και κλινικές σε όλο τον κόσμο. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει επώνυμα και γενόσιμα φάρμακα, πληρωτές δέρματος, ιατρικός εξοπλισμός, καλλυντικά φάρμακα, ορφανά φάρμακα, αναλώσιμα και προϊόντα χωρίς συνταγή. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε συμπεριλαμβάνουν την εισαγωγή και εξαγωγή φαρμακευτικών προϊόντων, παραδόσεις σύμφωνα με τις πρακτικές σωστής διανομής, αναλύσεις και μελέτες αγορών για νέα προϊόντα και καταχώριση διαδικασιών σε διάφορες αγορές. Χάρη στην αφοσιωμένη και καταρτισμένη ομάδα μας φαρμακοποιών, χημικών και επαγγελματίες στον τομέα της υγείας, παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

  1. SILIRIS GMBH

    Γερμανία

    Η Siliris GmbH ιδρύθηκε το 2009 και εξελίχθηκε σε κορυφαίο προμηθευτή φαρμάκων και φαρμακευτικών προϊόντων κάθε είδους, καθώς και μικρών και μεγάλων ιατρικών συσκευών. Χάρη στην πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής, από την οποία μπορείτε να επωφεληθείτε και εσείς, και στη μεγάλη αφοσίωσή μας, έχουμε εδραιωθεί διεθνώς στο χονδρεμπόριο φαρμάκων. Ο πελάτης είναι για εμάς προτεραιότητα. Στόχος και πρότυπο των εμπορικών μας δραστηριοτήτων είναι να ανταποκρινόμαστε κατά το δυνατόν καλύτερα στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας. Η εκπλήρωσή τους καθορίζει την επιτυχία μας.Οι εμπορικές μας δραστηριότητες δίνουν μεγάλη σημασία στη λεπτομερή παροχή συμβουλών και την άψογη εξυπηρέτηση.Η προσωπική επαφή με τους πελάτες μάς βοηθά ιδιαίτερα να κατανοήσουμε τις επιθυμίες τους και να δημιουργήσουμε μια συνεργατική σχέση που να βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία. Η επιτυχία των πελατών μας είναι και δική μας.Η πολύγλωσση ομάδα μας μπορεί να σας εξυπηρετήσει στα γερμανικά, τα αγγλικά και τα ρωσικά.

  2. BEE-N PHARMA

    Τουρκία

    Η εταιρεία BEE-N ιδρύθηκε το 2010, παρέχει φαρμακευτικά προϊόντα στην Άγκυρα της Τουρκίας. Παρέχουμε μια ευρεία γκάμα επώνυμων και γενόσημων φαρμάκων, νοσοκομειακά αναλώσιμα, προϊόντα υγείας και ευεξίας, κιτ δοκιμών, προϊόντα ατομικής φροντίδας. Η εταιρεία μας στοχεύει να προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες του σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πουλάμε και να παρέχουμε εξειδικευμένα φαρμακευτικά είδη σε διάφορα μέρη στον κόσμο. Διαθέτουμε μεγάλο χαρτοφύλακα προϊόντων: •Γενόσημα φάρμακα • Γενόσημα φάρμακα με συνταγή • Επώνυμα φάρμακα ΜΥΣΥΦΑ• Επώνυμα φάρμακα με συνταγή • Βασικός ιατρικός εξοπλισμός• Προϊόντα υγείας και ευεξίας • Προϊόντα ατομικής υγιεινής και πολλά άλλα που μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο μας. Δεσμευόμαστε ώστε να αναλάβουμε την δημιουργία, το μάρκετινγκ και την παράδοση φαρμάκων και αναλώσιμα υψηλής ποιότητας και αιχμής για τους γιατρούς, τις κλινικές και τα νοσοκομεία. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  1. KEEMIAKAUBANDUS AS

    Εσθονία

    Η AS KEEMIAKAUBANDUS ιδρύθηκε το 1998, αλλά οι ρίζες του βρίσκονται στη δεκαετία του 1950, όταν η εταιρεία με την ονομασία “Himsnabsbõt” ξεκίνησε τις δραστηριότητές της. Σήμερα, η AS KEEMIAKAUBANDUS είναι μια εταιρεία βασισμένη 100% στην εσθονική πρωτεύουσα και της οποίας η κύρια δραστηριότητα, σε συνεργασία με κορυφαίες βιομηχανίες και τους εταίρους από την Ευρώπη, τη Ρωσία, τη Λευκορωσία, την Ουκρανία κλπ., περιλαμβάνουν τη χονδρική και λιανική πώληση των βιομηχανικών, των καταναλωτικών και εργαστηριακών χημικών, σκεύη εργαστηρίου, τεχνικά προϊόντα (πλαστικό και καουτσούκ) και αρτύματα.

  2. INCPHARMA ILAC SAN. VE TIC. LTD. STI.

    Τουρκία

    Η INC PHARMA είναι ένας ανεξάρτητος χονδρέμπορος φαρμακευτικών προϊόντων που έχει εγγραφεί και ελέγχεται από το Υπουργείο Υγείας της Δημοκρατίας της Τουρκίας. Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους χονδρεμπόρους φαρμακευτικών προϊόντων με έδρα στην Κωνσταντινούπολη, στην Τουρκία. Εξάγουμε τα προϊόντα μας σχεδόν σε 50 χώρες ανά τον κόσμο. Διαθέτουμε ευρεία γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει περισσότερα από 10.000 συνταγογραφούμενα φάρμακα, εμβόλια, μη συνταγογραφούμενα προϊόντα, ιατρικές συσκευές, διαγνωστικά, διαιτητικά προϊόντα, καλλυντικά, οδοντιατρικά προϊόντα, συμπληρώματα διατροφής και διάφορες υπηρεσίες στον τομέα της φαρμακευτικής. Αγοράζουμε όλα τα προϊόντα από εξαιρετικά αξιόπιστες εταιρείες που είναι γνωστές διεθνώς. Σκοπός μας είναι η παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές στους υφιστάμενους καθώς και στους νέους πελάτες μας, στον πιο σύντομο δυνατό χρόνο. Είμαστε ένας πελατοκεντρικός οργανισμός και κάθε εργαζόμενος, ανεξάρτητα από το ποια είναι η θέση του, μοιράζεται αυτό το όραμα.

  3. ARTEKYA

    Τουρκία

    Η εταιρεία ARTEKYA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  4. WILSON SALT

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία WILSON SALT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καθαρισμενο χονδρο θαλασσινο αλατι, αλατα αποσκληρυνσης νερου, θαλασσινο λευκο επιτραπεζιο αλατι, και Αλάτι για τον αποχιονισμό δρόμων. Έχει έδρα σε Belfast, Ηνωμένο Βασίλειο.

  5. CORENA PHARMACEUTICAL WHOLESALE

    Τουρκία

    Η εταιρεία CORENA PHARMACEUTICAL WHOLESALE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές, φάρμακα μάρκας, και Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

  6. PRODUCTOS QUÍMICOS ECCODET

    Ισπανία

    Η εταιρεία PRODUCTOS QUÍMICOS ECCODET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γκάμα οικολογικών καθαριστικών, και Βιομηχανικά σαπούνια και απορρυπαντικά. Έχει έδρα σε Albolote, Ισπανία.

  7. CAVALLARI GINO S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CAVALLARI GINO S.N.C., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αέρια ιατρικής χρήσης, Βιομηχανικό αέριο, ιατρικα αερια, Αέρια ιατρικής χρήσης, και χημικα προϊοντα για εργαστηρια. Έχει έδρα σε Cuorgnè, Ιταλία.

  8. RASA TEB VORNA

    Ιράν

    Η εταιρεία RASA TEB VORNA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Tehran, Ιράν.

  1. KROM PHARMACEUTICAL WAREHOUSE

    Τουρκία

    Η εταιρεία KROM PHARMACEUTICAL WAREHOUSE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  2. CLAYTON EUROPE

    Σλοβακία

    Η εταιρεία CLAYTON EUROPE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα σωματικής περιποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, και Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Zvolen, Σλοβακία.

  3. CLINOL CHEMICALS LLC

    Ηνωμένες Πολιτείες

    Η εταιρεία CLINOL CHEMICALS LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προϊοντα καθαρισμου, και προϊοντα υγιεινης. Έχει έδρα σε Dover, Ηνωμένες Πολιτείες.

  4. EKSEN PHARMA

    Τουρκία

    Η εταιρεία EKSEN PHARMA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φάρμακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, συσκευασια, χονδρικη και λιανικη πωληση, Καλλυντικά, και Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  5. HIMBALT SIA

    Λετονία

    Η εταιρεία HIMBALT SIA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, Διαλυτικά και αραιωτικά προϊόντα, Βιομηχανικά έλαια, φαινολες, Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, Διαλυτικά και αραιωτικά προϊόντα, και Βιομηχανικά έλαια. Έχει έδρα σε RIGA, Λετονία.

  6. PURSUIT PHARMA

    Ινδία

    Η εταιρεία PURSUIT PHARMA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φάρμακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, φαρμακεια, Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές, και Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Surat, Ινδία.

  7. FARMACIA SPALLETA

    Ιταλία

    Η εταιρεία FARMACIA SPALLETA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Pompei, Ιταλία.

  8. QUICK PHARMA SRL

    Ρουμανία

    Η εταιρεία QUICK PHARMA SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φάρμακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές, και Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Bucuresti, Ρουμανία.

  9. MUNRO VETERINARY SUPPLIES

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία MUNRO VETERINARY SUPPLIES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Coatbridge, Ηνωμένο Βασίλειο.

  10. PROFOAM INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Η εταιρεία PROFOAM INTERNATIONAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.347 Επιχειρήσεις