• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές - Εισαγωγές εξαγωγές

  1. SUN CHEMICAL - COLORS & EFFECTS NETHERLANDS B.V

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Sun Chemical είναι μια φημισμένη επιχείρηση παραγωγής χημικών προϊόντων με μονάδες στην Ολλανδία και στην Τουρκία. Η εταιρεία μας λειτουργεί εδώ και πολλές δεκαετίες και έχει αποκτήσει φήμη ως κορυφαίος προμηθευτής προϊόντων καθαρισμού και διαφόρων άλλων χημικών προϊόντων λειτουργώντας ως παγκόσμιος προμηθευτής. Δίδουμε προτεραιότητα σε μακροχρόνιες συνεργασίες και διατηρούμε στενές σχέσεις με τους πελάτες μας, πολλοί από τους οποίους είναι σταθεροί πελάτες. Η αφοσιωμένη ομάδα εξυπηρέτησης μετά την πώληση είναι πάντοτε διαθέσιμη για την παροχή υποστήριξης και βοήθειας για τη διασφάλιση της επιτυχίας των έργων μας. Προσκαλούμε όλους τους υποψήφιους πελάτες να συνεργαστούν μαζί μας για να φέρουμε την επιχείρησή μας στο επόμενο επίπεδο σε παγκόσμια κλίμακα καθώς προμηθευόμαστε και στέλνουμε τα χημικά προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων χωρών όλως η Κίνα, το ΗΒ, οι ΗΠΑ, η Κένυα και η Βραζιλία. Οι εγκαταστάσεις και τα προϊόντα μας πιστοποιούνται από διεθνείς εταιρείες επιθεώρησης με μεγάλο κύρος, όπως οι SGS, Bureau Veritas (BV) και το Τμήμα Επιθεώρησης Πιστοποίησης, διασφαλίζοντας τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Τα εργοστάσιά μας διαθέτουν πιστοποιήσει ISO, συμπεριλαμβανομένων των ISO 14001: 2004, ISO 14001: 2015 και ISO 9001 και δεσμευόμαστε για την τήρηση των διεθνών προτύπων περιβάλλοντος και ασφάλειας. Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας μέσω της σελίδας επικοινωνίας για μια προσωποποιημένη απάντηση στο ζήτημά σας.

  2. ABCR GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    abcr. Gute Chemie. Το δικό μας σέρβις κάνει τη διαφορά. Η abcr είναι ο δικός σας προμηθευτής ολοκληρωμένων υπηρεσιών για τη διάθεση, την παραγωγή, καθώς και την έρευνα και την ανάπτυξη οργανικών, ανόργανων και μεταλλικών οργανικών ειδικών χημικών προϊόντων – άνω των 260.000 προϊόντα στον κατάλογο Online & στο ηλεκτρονικό κατάστημα - απλώς επιλέγετε και παραγγέλνετε. Χρειάζεστε σύνθεση; ? Κανένα πρόβλημα. Η δική μας ομάδα Ε&Α συνθέτει κατά παραγγελία – με εξειδικευμένο και μοναδικό τρόπο. abcr labs – ειδικά χημικά προϊόντα δικής μας παραγωγής. Στην abcr labs εμπιστεύεστε την ποιότητα ειδικών χημικών προϊόντων δικής μας παραγωγής που παράγουμε στην Ευρώπη για τη διεθνή αγορά. Σε εγκαταστάσεις παραγωγής 6.000 τετραγωνικών μέτρων, μια διεθνής ομάδα πεπειραμένων χημικών παρέχει τεχνογνωσία στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης συνθέσεων, ανάπτυξης παραγωγής και αναβάθμισης έως την καταλληλότητα παραγωγής σε μεγάλες ποσότητες. Για την παραγωγή από το κιλό έως τον τόνο είναι στη διάθεσή σας εργαστήρια και εγκαταστάσεις με αντιδραστήρες σε διάφορα μεγέθη.

  3. LAMBIOTTE & CIE

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η Lambiotte & Cie S.A. είναι παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή μια κατηγορίας χημικών ουσιών που ονομάζονται ακετάλες. Οι φυσικό-χημικές τους ιδιότητες καθώς και η χαμηλή του τοξικολογική και οικο-τοξικολογική τους ετικετοποίηση τις καθιστούν ως εναλλακτικές που αναζητά η βιομηχανία για την σύνθεση καινοτόμων και ασφαλέστερων προϊόντων, τόσο για τους επαγγελματίες χρήστες όσο για το κοινό. Χάρη στην πολλαπλή τους χρήση, οι ακετάλες μπορούν να χρησιμοποιούνται σε μια μεγάλη ποικιλία τελικών προϊόντων και εφαρμογών, όπως αφαιρετικά χρωμάτων και βερνικιών και κάθε άλλο είδος καθαριστικό βιομηχανικής ή οικιακής χρήσης, ψεκαστήρες καλλυντικών ή τεχνικής χρήσης, πλαστικά, σύνθετα και αφροί πολυουρεθανίου, χρώματα, μελάνια και κόλλες, φαρμακευτική σύνθεση, κτηνιατρική ή αγροχημεία. Μέσα από το δίκτυο διανομέων μας, το 98% της ετήσιας παραγωγής εξάγεται εκτός Βελγίου, εκ του οποίου πάνω από το 30% προορίζεται για αγορές εκτός Ευρώπης (Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Μέση Ανατολή, Ασία).

  4. CHRISTIANI CHEMIE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Christiani Chemie GmbH που ιδρύθηκε στο Arnsberg, Hochsauerland εμπορεύεται οργανικά και ανόργανα χημικά προϊόντα επώνυμων παραγωγών μεταπωλώντας τα στους πελάτες της. Στο πλαίσιο αυτό, η παραγγελία του πελάτη και η διάθεση των προϊόντων διευθετούνται έτσι ώστε τα χημικά προϊόντα να αποστέλλονται απευθείας από τον παραγωγό στον πελάτη. Η μεταφορά των προϊόντων πραγματοποιείται από μεταφορικές εταιρείες, στις οποίες ανατίθεται η μεταφορά από την Christiani Chemie GmbH. Ο διευθύνων σύμβουλος και οι συνεργάτες της εταιρείας μας διαθέτουν μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα τη εμπορίας χημικών προϊόντων και είναι σε θέση να παρέχουν την απαιτούμενη από τον πελάτη ποιότητα σε ολόκληρο το φάσμα των υπηρεσιών. Αυτό διασφαλίζεται ιδίως με τον έλεγχο του μεταφορέα που διεξάγεται σε κάθε μεταφορά χημικών προϊόντων ως προς την τρέχουσα παραγγελία όπου με τη χρήση σύγχρονων εργαλείων λογισμικού επιτυγχάνεται η χωρίς κενά επεξεργασία και ο έλεγχος.

  5. SCANDINAVIAN CHEMICALS INTERNATIONAL AB

    Σουηδία

    Verified by europages badge

    Η Skandikem είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής εξειδικευμένων χημικών λύσεων για διάφορους κλάδους. Με δέσμευση για την καινοτομία και τη βιωσιμότητα, διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη σειρά υψηλής ποιότητας χημικών προϊόντων και υπηρεσιών προσαρμοσμένων για την κάλυψη των μοναδικών αναγκών των πελατών μας. Η εταιρεία μας στηρίζεται στα θεμέλια της εμπειρογνωμοσύνης, της αξιοπιστίας και της ικανοποίησης του πελάτη. Στην Skandikem κατανοούμε τη σημασία των χημικών προϊόντων ως κινητήρια δύναμη της προόδου πολλών τομέων. Η ποικίλη γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει τομείς όπως τα φαρμακευτικά προϊόντα, η προσωπική φροντίδα, η βιομηχανική παραγωγή, η γεωργία και πολλά άλλα. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων λύσεων που βελτιώνουν τις διαδικασίες τους, αυξάνουν την αποδοτικότητα και προάγουν την ανάπτυξη. Η καινοτομία είναι το κεντρικό στοιχείο της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας. Επενδύουμε σε έρευνα και ανάπτυξη αιχμής ώστε να εξακολουθήσουμε να είμαστε πρωτοπόροι στις εξελίξεις των χημικών προϊόντων. Διερευνώντας διαρκώς νέες ευκαιρίες και διευρύνοντας τα όρια, στοχεύουμε στην ανάπτυξη βιώσιμων και οικολογικών λύσεων που ευθυγραμμίζονται με τις εξελισσόμενες ανάγκες των κλάδων που εξυπηρετούμε. Η παγκόσμια παρουσία μας μάς επιτρέπει να εξυπηρετούμε πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Με ένα στιβαρό δίκτυο αλυσίδας εφοδιασμού και αποδοτικών καναλιών διανομής παρέχουμε τα προϊόντα μας με ταχύτητα και αξιοπιστία, ανεξάρτητα από τα γεωγραφικά σύνορα. Η Skandikem είναι υπερήφανη που συμβάλλει στην επιτυχία και στην ανάπτυξη των πελατών μας τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LINDEBOOM HOLDING B.V

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η LindeBoom Holding B.V. που ιδρύθηκε το 1996, είναι γνωστή ως ανώτερης κατηγορίας χημική επιχείρηση στην Ευρώπη, αναγνωρισμένη για την εξαιρετική της παρουσία στη διεθνή αγορά χημικών προϊόντων. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην εξαγωγή ενός ευρέος φάσματος χημικών προϊόντων και είναι υπερήφανη για την τεχνογνωσία της στους τομείς των προσθέτων σκυροδέματος, των χημικών προϊόντων εξόρυξης, των συστατικών προσωπικής περιποίησης, των γεωργικών λιπασμάτων κλπ. Η αφοσίωσή μας υπερβαίνει τις συγκεκριμένες σειρές προϊόντων. Ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα για χημικά προϊόντα ολλανδικής προέλευσης που χαρακτηρίζουν την ποικίλη γκάμα των προϊόντων μας και την ολοκληρωμένη γνώση του κλάδου. Επιδιώκουμε να αποκαθιστούμε στενές σχέσεις με τους πελάτες μας, με προτεραιότητα την άμεση ανταπόκριση σε αιτήματα και στην παροχή ενημερωτικών προσφορών. Σε όλη την πορεία μας, η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελούσε πάντοτε πηγή ιδιαίτερης υπερηφάνειας και εξακολουθεί να αποτελεί σταθερό στόχο μας για το μέλλον. Στόχος μας είναι όχι μόνο η προμήθεια. Είναι να συνδράμουμε τους πελάτες μας να βρίσκουν βέλτιστες λύσεις για σύνθετες και τεχνικές προκλήσεις. Επιπλέον, αριστεύουμε στη διευθέτηση συνδυασμένων αποστολών διαφόρων στοιχείων οποιασδήποτε ποσότητας, παρέχοντας ανταγωνιστικές τιμές, ευέλικτα χρονοδιαγράμματα παράδοσης και ευνοϊκούς όρους πληρωμής. Τηρώντας τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας, η LindeBoom Holding B.V. διαθέτει πιστοποιητικό συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO9001: 2008. Επιπλέον, η εταιρεία μας έχει διακριθεί ως ελεγχόμενος προμηθευτής SGS, γεγονός που τεκμηριώνει τη σταθερή δέσμευσή μας για την αριστεία σε κάθε πτυχή των δραστηριοτήτων μας.

  2. RIAG OBERFLÄCHENTECHNIK AG

    Ελβετία

    Verified by europages badge

    Στην εταιρεία μας υπάρχει συνεννόηση: Μια ματιά στην επιχείρησή μας Η επιχειρηματική μας φιλοσοφία βασίζεται στον απαρέγκλιτο προσανατολισμό στον πελάτη που στο πλαίσιο 30 ετών μάς εξασφάλισε τη δυνατότητα της συνεχούς εξέλιξης και της ανάπτυξης παγκόσμιων καινοτομιών. Οι αξίες μας δεν διαμορφώνουν απλώς την επιχειρηματική μας κουλτούρα, αλλά αποτελούν επίσης τη βάση για μιας άκρως δραστήρια ομάδα μακροχρόνιων συνεργατών, η οποία παρέχει κορυφαίες επιδόσεις σε καθημερινή βάση. Ομάδα Η αφοσίωσή μας στην αρχή της "αριστείας στον τομέα των γαλβανικών λύσεων" χαρακτηρίζει το καθημερινό μας έργο. Ως ομάδα riag διασφαλίζουμε από κοινού ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν πάντοτε βέλτιστα προϊόντα και υπηρεσίες. Αξίες Διαμόρφωση του μέλλοντος από κοινού Η δημιουργικότητα και η καινοτομία διέπουν το έργο μας. Ακούγοντας προσεκτικά διακρίνουμε τις ανάγκες. Λειτουργούμε με ειλικρίνεια και με βάση την εμπιστοσύνη. Παροχή ευκαιριών – Απαίτηση για επιδόσεις Η ειλικρίνεια και ο σεβασμός αποτελούν το θεμέλιο της κουλτούρας μας για την επιτυχία. Απαιτούμε και προάγουμε δυνατότητες. Η ευθύτητα και η σαφήνεια αποτελούν τους πυλώνες της επικοινωνίας μας. Επιτρέπουμε τις ιδέες – Θαρραλέα υλοποίηση Θεωρούμε την περιέργεια ως σημείο αφετηρίας για την πρόοδο. Υλοποιούμε σήμερα και διασφαλίζουμε την επιτυχία του αύριο. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Χαιρόμαστε την επιτυχία Υλοποιούμε φιλόδοξους στόχους με ενθουσιασμό. Επιδιώκουμε με πάθος την αριστεία. Είμαστε υπερήφανοι για τις επιτυχίες μας και τις αναφέρουμε. Ανάληψη ευθύνης Τηρούμε και σεβόμαστε τις θεμελιώδεις αξίες της επιχείρησής μας.

  3. TIANJIN YR CHEMSPEC TECHNOLOGY CO.,LTD.

    Κίνα

    Verified by europages badge

    Η YR Chemspec® είναι καταρτισμένος παρασκευαστής και προμηθευτής, ελεγμένος και εγκεκριμένος από την SGS, η εταιρεία ακολουθεί πιστά το σύστημα διαχείρισης της ποιότητας κατά ISO9001: 2015. Η YR Chemspec® έχει δεσμευτεί για την παραγωγή και διανομή ενός ποικιλόμορφου χαρτοφύλακα με ειδικά στοιχεία, πρώτες ύλες, ενεργά συστατικά για τις παγκόσμιες βιομηχανίες καλλυντικών. Είμαστε πάντα αφοσιωμένοι στις τεχνολογικές καινοτομίες αιχμής, κατασκευαστικές διαδικασίες, διανομή, πορισμός πρώτων υλών και συστατικών ανώτατης ποιότητας. Η YR Chemspec® είναι μια εταιρεία στραμμένη στην βιομηχανική- πανεπιστημιακή έρευνα, στην προώθηση της ανάπτυξης ανώτερης ποιότητας μέσα από την καινοτομία και την υιοθέτηση νέων μέσων ανάπτυξης. Η YR Chemspec® αυξάνει την ικανότητα της για αναζήτηση επιστημονικής και τεχνολογικής καινοτομίας μέσω συνεργασίας με τα επώνυμα πανεπιστήμια και οργανισμούς. Τα κύρια συνεργατικά έρευνα- βιομηχανία- πανεπιστήμιο μας έργα συμπ. παράγωγα βιταμινών, ενεργά ζυμωμένα συστατικά, εκχυλίσματα φυτών, πολυμερή PVP, Polyquaterniums και άλλα ενεργά συστατικά.

  4. JADAM

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    Η επωνυμία JADAM είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρεία Wizard Puzzle-Unipessoal LDA που ειδικεύεται στον τομέα της αποθήκευσης και διανομής, διασυνδέοντας κύριους διεθνείς παραγωγούς χημικών πρώτων υλών με πελάτες στην τοπική αγορά και παραγωγούς του τελικού προϊόντος. Διαθέτουμε ορυκτό φωσφορικό άλας, ανθρακικό νάτριο, νιφάδες καυστικής σόδας, υδροχλωρικό οξύ, υποχλωριώδες νάτριο, λίπασμα ουρίας N46, τριπλό υπερφωσφορικό (TSP), θείο και πολλά άλλα προϊόντα. Ανατρέξτε στον κατάλογό μας για να μάθετε περισσότερα για τα προσφερόμενα προϊόντα μας

  5. ATMOSFER MACHINERY

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ATMOSFER MACHINERY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αφαλάτωση υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λιπάσματα χημικά, Χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Γράσα βιοµηχανικά, Προϊόντα καθαρισμού υδάτων, Αφαλατωτές θαλασσινού νερού, Αφαλάτωση υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, και ομογενοποιητες. Έχει έδρα σε Etimesgut/ankara, Τουρκία.

  1. SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπισκότα κράκερς και σνακ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζαχαρωτα, Μη αλκοολούχα ποτά, Αεριούχα ποτά, Απεριτίφ, μη αλκοολούχα, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Ποτά, ταμπλετες σοκολατας, σοκολατα, και προετοιμασια γλυκισματων. Έχει έδρα σε Warszawa, Πολωνία.

  2. VESTA CHEMICALS BV

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VESTA CHEMICALS BV, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικοί καταλύτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Zwolle, Κάτω Χώρες.

  1. ARFOC- GESTÃO DE INVESTIMENTOS UNIP. LDA

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ARFOC- GESTÃO DE INVESTIMENTOS UNIP. LDA, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα χημικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, χημικα προϊοντα για τη φαρμακοβιομηχανια, κοκκινα κρασια, χημικα προσθετα για την βιομηχανια τροφιμων και την κονσερβοποιια, Χημικά πρόσθετα, οινος ροζε, και αφρωδη. Έχει έδρα σε Azurara, Πορτογαλία.

  2. KANEKA BELGIUM

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KANEKA BELGIUM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία, Πολυμερή, Ρητίνες, Ηλιακή ενέργεια, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Αυτοκίνητα, Συσκευασία, μεταφορες, και Πρώτες ύλες. Έχει έδρα σε Westerlo, Βέλγιο.

  3. UNIQUELAB - DISTILLERY SPIRITS & BIOTECH CHEMICALS

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία UNIQUELAB - DISTILLERY SPIRITS & BIOTECH CHEMICALS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απόσταξη - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Βιοτεχνολογίες, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Κρασιά, αποσταγματα, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Αποστακτήρια, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Celorico De Basto, Braga, Πορτογαλία.

  4. POLOCHEM SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία POLOCHEM SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, προϊόντα για βυρσοδεψεία, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Castelfranco Di Sotto, Ιταλία.

  5. BCD CHEMIE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BCD CHEMIE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιλικόνες, συνδετικα προϊοντα, χρωστικες υλες, Σιλικόνες, σιλικονουχα γαλακτωματα, λαδια σιλικονης, και αμυλα. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

  6. MY-CHEM GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MY-CHEM GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Buchholz, Γερμανία.

  7. PERSTORP

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PERSTORP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - προϊόντα, χημικο προϊον, χημικα προϊοντα για τη βιομηχανια του καουτσουκ, Καουτσούκ - προϊόντα, και λιπαντικα. Έχει έδρα σε Castellanza, Ιταλία.

  8. LEHNHOFF HANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LEHNHOFF HANDELSGESELLSCHAFT MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bremen, Γερμανία.

  1. JSC BIOKIMYO

    Ουζμπεκιστάν

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία JSC BIOKIMYO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλκοόλες, φαινόλες και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, αποσταγματα, αιθυλικη αλκοολη, εγκαταστασεις και εξοπλισμος παραγωγης καθαρου οινοπνευματος, καθαρο οινοπνευμα, και επιπεδα. Έχει έδρα σε Yangiyul, Ουζμπεκιστάν.

  2. GERBU BIOTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GERBU BIOTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, Αρώματα και καλλυντικά, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Φάρμακα, Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ιατροχειρουργική - εργαλεία. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  3. BÜFA CHEMIKALIEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η BÜFA Chemikalien είναι μέλος του ομίλου BÜFA, μιας μικρομεσαίας, ανεξάρτητης οικογενειακής επιχείρησης χημικής βιομηχανίας. Ασχολούμαστε με χημικά προϊόντα από το 1883. Αξιοποιούμε αυτήν την εμπειρία ώστε να σάς παρέχουμε ολοκληρωμένες, εξειδικευμένες και εξατομικευμένες συμβουλές. Το φάσμα των υπηρεσιών μας ξεπερνά σήμερα κατά πολύ την εμπορία βασικών χημικών ουσιών. Συσκευάζουμε, αποθηκεύουμε και διαθέτουμε χημικά προϊόντα όλων σχεδόν των κατηγοριών επικινδυνότητας – γρήγορα, ευέλικτα και αξιόπιστα. Οι ομάδες των δύο κέντρων διανομής μας – Altmoorhausen στο Oldenburg και Almelo στην Ολλανδία – εγγυώνται την εμπρόθεσμη παράδοση. Είναι επίσης αυτονόητη η παροχή υπηρεσιών just-in-time, π.χ., με μετρήσεις στάθμης πλήρωσης απευθείας στις εγκαταστάσεις σας. Οι συνεργάτες μας σε υποστηρίζουν ευχαρίστως και δραστήρια και έχουν πάντοτε κατά νου τις μεταβαλλόμενες περιβαλλοντικές απαιτήσεις, τις νομικές προδιαγραφές και τις τεχνικές δυνατότητες για λογαριασμό σας.

  4. IVICT EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Με ισχύ από την 1η Οκτωβρίου 2018, η Mitsubishi Corporation έχει ιδρύσει πέντε νέες θυγατρικές εταιρείες με την επωνυμία IVICT για να εξακολουθήσει να δραστηριοποιείται στον τομέα των χημικών προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο. Για την Ευρώπη, η νέα επιχείρηση λειτουργεί πλήρως από την 1η Ιανουαρίου 2019 με την επωνυμία IVICT Europe GmbH. Τα γραφεία βρίσκονται στο Düsseldorf και δραστηριοποιούνται χωρίς καμία μεταβολή. Με την ίδρυση της IVICT Europe GmbH θέλουμε να ενισχύσουμε την παρουσία μας σε αυτήν την περιοχή-κλειδί και να προάγουμε την περαιτέρω ανάπτυξη για τους πελάτες και τους μετόχους μας. Η IVICT Europe GmbH είναι σε ποσοστό 100% θυγατρική εταιρεία της Mitsubishi Corporation.

  5. JOST CHEMICALS GMBH

    Γερμανία

    Η JOST CHEMICALS είναι από το 1973 επώνυμος και πιστοποιημένος κατασκευαστής και συνεργάτης για τη χρήση υλικών αποχύτευσης, προϊόντων αντιδιαβρωτικής προστασίας, προϊόντων καθαρισμού και λιπαντικών. Διακρινόμαστε ιδίως για την πρακτική μας εμπειρία στη χρήση υλικών αποχύτευσης υψηλής απόδοσης και ειδικών υλικών αποχύτευσης. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως υποστήριξη για την επιλογή του βέλτιστου για τη δική σας εφαρμογή ή μηχανή προϊόντος και κυρίως: για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε πραγματικά κόστος. Τι μπορείτε να περιμένετε ειδικότερα από εμάς: μέγιστη ευελιξία, από το μικρότερο έως το μεγάλο δοχείο/την ποσότητα παραγγελίας, προσωπική υποστήριξη από έναν συγκεκριμένο για εσάς ειδικό τεχνικό, εις βάθος διατομεακή γνώση των διαδικασιών, ευέλικτους και προσανατολισμένους στην πράξη συνεργάτες, βραχυπρόθεσμες δυνατότητες εξυπηρέτησης χωρίς γραφειοκρατία, εξατομικευμένη ανάπτυξη λύσεων.

  6. LLC SMOLNEFTEORGSINTEZ

    Ρωσία

    Smolnefteorgsintez LLC είναι μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Smolensk oblast που δραστηριοποιείται στις εξαγωγές προϊόντων πετρελαίου και χημικών προϊόντων. Παίζει έναν σημαντικό ρόλο στις αγορές των γειτονικών περιοχών σε σχέση με τα προϊόντα πετρελαίου. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων επιτρέπει την εξαγωγή τους. Εργαζόμαστε τόσο στην Ρωσική αγορά όσο στις γειτονικές και ξένες χώρες. Όλα τα προϊόντα φέρουν πιστοποίηση. Τα προϊόντα αποστέλλονται με σιδηροδρομικό, θαλάσσιο και οδικό μέσο. Ως εγγύηση παραλαβής των προϊόντων μας προσφέρουμε στους εταίρους μας δόσεις σε μορφή πιστωτικών επιστολών. Είναι δυνατή η μεταφορά εξόφλησης για αποστολές εξαγωγής με την υποστήριξη της ρωσικής εταιρείας κατά μεριδίων "Russian Agency for Export Credit and Investment Insurance".

  7. PRODUCTION COMPANY PLATFORMA (PLATFORMEKS LLC)

    Ρωσία

    Η παραγωγική εταιρεία Platforma πουλά πετροχημικά και εφοδιάζει σε χημικά προϊόντα τροφίμων και βιομηχανικής χρήσης καθώς και σε χημικά λιπάσματα από κορυφαίους παρασκευαστές στην Ρωσία, Κίνα και Ευρώπη. Η εταιρεία αναλαμβάνει τον εφοδιασμό πρώτων υλών και παράγωγα από οργανική και ανόργανη χημεία: βιομηχανικά χημικά (πλαστικοποιητές, θειώδες οξύ, αντιψυκτικό και πρώτες ύλες για την παραγωγή του, κ.λπ.), χημικά τροφίμων (βενζοϊκό νάτριο, διττανθρακικό νάτριο, κ.λπ.), βοηθήματα και λιπάσματα (θειικός χαλκός, καυστική σόδα κ.λπ.). Η παραγωγική εταιρεία Platforma παρέχει μια ευρεία γκάμα χημικών προϊόντων για εξαγωγή και εισαγωγή από το 2007. 'Όλα τα χημικά διαθέτουν πιστοποίηση ποιότητας και είναι συμβατά με τα διεθνή πρότυπα. Τα προϊόντα συσκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, σε βαρέλια, μεταλλικά δοχεία, σάκους, φορτηγά δεξαμενές, κυβικό IBC.Η παράδοση εισαγόμενων και εγχώριων χημικών πρώτων υλών που δεν αναφέρονται στους καταλόγους είναι δυνατή κατόπιν παραγγελίας για την παραγωγή τους στα εργοστάσια παραγωγής. Παρέχονται εκπτώσεις σε παραγγελίες χύδην.

  8. GB-CHEMIE GMBH

    Γερμανία

    Από το 1974 διαθέτουμε οργανικά και ανόργανα βιομηχανικά και ειδικά χημικά προϊόντα για διάφορους κλάδους. Στον τομέα της βιομηχανίας απορρυπαντικών και απολυμαντικών διαθέτουμε, π.χ., αμίνες, οξοαλκοόλες, βρωμιούχες ενώσεις, παράγωγα αμύλου, φωσφορικές ενώσεις και NTA που προμηθευόμαστε κατά κύριο λόγο από γνωστούς παραγωγούς της Ευρώπης. Προκειμένου τα προϊόντα μας να είναι γρήγορα και χωρίς προβλήματα διαθέσιμα στην περιοχή διανομής της εταιρείας μας, κυρίως στην περιοχή D/A/CH, διατηρούμε αποθέματά τους σε πολλές αποθήκες. Ως επιχείρηση διανομής για χημικά προϊόντα, η ποιότητα των προϊόντων μας και της παράδοσής τους αποτελεί κεντρικό στοιχείο. Η πιστοποίηση κατά DIN EN ISO 9001: 2008 της εταιρείας μας βεβαιώνει ότι είμαστε αξιόπιστοι εμπορικοί συνεργάτες. Ευελιξία, ισχύς και συνεργατικότητα: είμαστε μικρομεσαία επιχείρηση εκ πεποιθήσεως και καλλιεργούμε μια επιχειρηματική σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους προμηθευτές μας. «Στην εταιρεία μας κτυπά η καρδιά του πελάτη, αλλά και του προμηθευτή» – Horst Ludwig, διευθύνων σύμβουλος.

  9. SM-SERVICE, LTD

    Ρωσία

    Η Ester LLC, μια καινότομη χημική εταιρεία, είναι θυγατρική της SM-Service LLC, που ιδρύθηκε το 2010. Παράγουμε μια μεγάλη γκάμα χημικών και συναφών προϊόντων για τις βιομηχανίες αλουμινίου, εξόρυξης, χάρτου και χαρτοπολτού, δόμησης, χημικών και τροφίμων καθώς και κονσέρβας (αντιαφριστικοί παράγοντες, αντιδιαβρωτικά, παράγοντες απελευθέρωσης, λιπαντικά για μορφοποίηση, κοπή και επεξεργασία μετάλλων, παράγοντες ρεολογίας, βιοκτόνα, χημικά προϊόντα επεξεργασίας υδάτων, κροκιδωτικοί παράγοντες και χημικά οικιακής χρήσης). Κύριοι στόχοι της εταιρείας είναι η εισαγωγή αντικαταστατών προϊόντων στην Ρωσική αγορά και η αύξηση της μερίδας εξαγωγών της εταιρείας. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και παραγωγή λιπαντικών βιομηχανικής χρήσης, βιομηχανικά λίπη και χημικά γενικής χρήσης για μια μεγάλη γκάμα βιομηχανιών. Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας επιτρέπουν την παραγωγή μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων για διάφορες βιομηχανίες. Όλες οι διαδικασίες εκτελούνται με την χρήση ειδικού εξοπλισμού αιχμής και επιβλέπονται όλα τα παραγωγικά στάδια.

  10. LANHIT LTD

    Ρωσία

    Η LANHIT LTD κατασκευάζει χημικά σύνθετα υψηλής αγνότητας: ανόργανες βάσεις και σύνθετα, σύνθετα σπάνιων γαιών, ιωδίδες και άλλα χημικά προϊόντα για εξαγωγές και εισαγωγές. Ο κατασκευαστής χημικών παράγει πάνω από 400 διαφορετικά σύνθετα 60 στοιχείων του περιοδικού συστήματος, με βάση το δικό του τμήμα έρευνας και ανάπτυξης: άνυδρες και εξαιρετικά ξηρές μεταλλικές αλογονούχες ενώσεις (χλωριούχα, βρωμίδια, ιωδίδες) σε μορφή κρυστάλλων, σκόνης σε μονοδιεσπαρμένα σφαιρίδια (σβώλοι), μεταλλικές ενώσεις σπάνιων γαιών (οξείδια, αλογονίδια, ανθρακούχα, θειϊκά άλατα, νιτρικά οξυλικά οξέα) με αγνότητα της τάξεως του 99.9-99.999%, μέταλλα και μεταλλικά οξέα υψηλής αγνότητας, συμπεριλαμβανομένου αλκαλιμέταλλα συσκευασμένα σε λαμπτήρες υπό κενό. 'Ολοι οι μόνιμοι υπάλληλοι της εταιρείας είναι πτυχιούχοι πανεπιστημίου με ορισμένους επαγγελματίες κλειδιά που κατέχουν μεταπτυχιακά πτυχία και PhD. Τα βασικά χημικά και συναφή προϊόντα που παράγει η LANHIT μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλούς επιστημονικούς και τεχνολογικούς κλάδους: μεταλλουργία, μικρο-ηλεκτρονική και οπτοηλεκτρονική, σε οργανική σύνθεση κ.λπ.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

7.650 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες

Kατηγορια