• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χυτευση μη σιδηρουχων μεταλλων

Αποτελέσματα για

Χυτευση μη σιδηρουχων μεταλλων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. GIESSEREI WURZEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Το χυτήριό μας έχει μακρά παράδοση που προέρχεται από την εταιρεία Maschinenfabrik Schütz & Hertel, εν συντομία Mafa Wurzen που ιδρύθηκε το 1879. Ακολούθησε 74 χρόνια αργότερα η επιχείρηση VEB Maschinenfabrik und Eisengießerei Wurzen, που το 1991 περιήλθε στην κατοχή της Esterer AG και από τότε φέρει την επωνυμία «Esterer Gießerei Werk Wurzen GmbH». Μαζί με τη συνεργαζόμενη εταιρεία στο Altötting, την Esterer Gießerei GmbH, η Wurzener Gießerei εξαγοράστηκε το 2008 από την Holding Topol GmbH. Από κοινού με την Esterer Gießerei Altötting, επιχείρησή μας συγκαταλέγεται σήμερα μεταξύ των κορυφαίων προμηθευτών συστημάτων της Ευρώπης. Ο βασικός τομέας δραστηριότητάς μας είναι η παραγωγή προϊόντων σύνθετης γεωμετρίας και απαιτητικού πυρήνα. Αλλά και χυτά εξαρτήματα διπλού τοιχώματος, εξαρτήματα με περιορισμένο πάχος τοιχώματος και μεγάλα εξαρτήματα βάρους έως τεσσάρων τόνων περιλαμβάνονται στα πλεονεκτήματά μας. Στους πελάτες μας εγγυόμαστε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια διαδικασιών, ακόμη και για απαιτητικά εξαρτήματα.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. ARA-T ADVANCE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η ARA-T Advance GmbH είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για την κατά παραγγελία παραγωγή ειδικών υλικών κάθε είδους. Διαθέτουμε ημιτελή προϊόντα, παράγουμε εξαρτήματα βάσει σχεδίου και παρέχουμε επιπλέον διάφορους τύπους επεξεργασίας μετάλλων, καθώς και υπηρεσίες χύτευσης σε καλούπια άμμου και χύτευσης υπό πίεση. Από το 2005 προμηθεύουμε διεθνείς πελάτες με μικρές και μεγάλες ποσότητες, εν μέρει άμεσα διαθέσιμες από την αποθήκη μας στο Dinslaken. Παράγουμε με βάση εθνικά και διεθνή πρότυπα, όπως, π.χ., DIN, ISO, EN, NORSOK, ASTM ή AMS. Επικοινωνήστε μαζί μας - θα σάς υποβάλλουμε ευχαρίστως την κατάλληλη προσφορά. Παραγωγή κατά παραγγελία: τιτάνιο (ημιτελή προϊόντα, εξαρτήματα, μεμβράνη, στρογγυλή ράβδος, σύρμα, βίδες, παξιμάδια, Ti-AMS 4911, ταντάλιο, ζιρκόνιο, νιόβιο, βολφράμιο, μολυβδαίνιο, χαλκός, νικέλιο, ανοξείδωτος χάλυβας, κράματα, κράματα πυροσυσσωμάτωσης

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. HUGO ARENS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε ειδικοί στην ανάπτυξη και στην παραγωγή χυτών εξαρτημάτων αλουμινίου. Οι σύνδεσμοι σωληνώσεων Arens της εταιρείας μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές εφαρμογές και θέτουν νέα πρότυπα ποιότητας και σχεδίασης. Παράγουμε τα προϊόντα μας σύμφωνα με την οδηγία RoHS λαμβανομένου υπόψη του κανονισμού Reach, με πιστοποιημένη διαχείριση ποιότητας σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής στο Iserlohn. Μεταξύ των πελατών μας συγκαταλέγονται παγκοσμίως κορυφαίες επιχειρήσεις σε διάφορους κλάδους. Ευχαρίστως αναπτύσσουμε επίσης εξατομικευμένες λύσεις και ειδικές κατασκευές για εσάς. Απλή και γρήγορη συναρμολόγηση. Οι σύνδεσμοι σωληνώσεων Arens συναρμολογούνται πολύ απλά χωρίς ειδικά εργαλεία και χωρίς συγκόλληση, π.χ., ως κιγκλιδώματα μηχανημάτων, σε εξέδρες εργασίας ή σε λεωφορεία και σιδηροδρόμους ως συστήματα χειρολαβών. Τα προϊόντα μας εξασφαλίζουν τη συγκράτηση. Παράγουμε όλα τα προϊόντα από υψηλής ποιότητας κράματα αλουμινίου κατά DIN που παρέχουν το μέγιστο βαθμό σταθερότητας και τη διαρκή αντοχή στη διάβρωση με μικρό ίδιο βάρος.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. IMSA MACHINE MODEL AND CASTING

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η IMSA MACHINE MODEL AND CASTING ειδικεύεται από το 2003 στη σχεδίαση, στη χύτευση αλουμινίου με βαρύτητα, στη χύτευση σε καλούπια από άμμο, στη χύτευση με βαρύτητα σε καλούπια από άμμο, στη χύτευση αλουμινίου υπό πίεση, στη χύτευση αλουμινίου σε καλούπια από άμμο και στα καλούπια χύτευσης αλουμινίου και βαρύτητας. Στόχος μας ήταν πάντοτε η ποιότητα. Εκτός αυτού ακολουθούμε τις πλέον σύγχρονες εξελίξεις στον κλάδο μας ώστε να προσαρμοζόμαστε στις πλέον πρόσφατες εξελίξεις διασφαλίζοντας έτσι ότι θα εξακολουθήσουμε να τηρούμε αυτά τα πρότυπα υψηλής ποιότητας. Επενδύουμε συνεχώς στην τεχνολογία για την ικανοποίηση των πελατών μας. Με τη χύτευση σε καλούπια από άμμο μπορούμε να παράγουμε εξαρτήματα από 400 gr έως 400 kg και με τη χύτευση με βαρύτητα εξαρτήματα 100gr έως 40kg. Διαθέτουμε δικές μας κλίνες CNC πέντε και τριών αξόνων που διασφαλίζουν ότι προμηθεύουμε τον πελάτη εντός των πλέον σύντομων προθεσμιών στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές. Στόχος είναι να γίνουμε η κορυφαία εταιρεία στον κλάδο με αύξηση των εξαγωγών μηχ. επεξ. χυτευμάτων αλουμινίου. Με εμπειρία σχεδόν 20 χρόνων, η εκπαιδευμένη ομάδα μας σας βοηθά να βρείτε γρήγορα την καλύτερη για τις ανάγκες σας λύση.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. SRI - SAINT-REMY INDUSTRIE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Το χυτήριο SRI, με έδρα το Commentry, κατασκευάζει πλήρη τεμάχια για όλους τους τομείς που δραστηριοποιούνται στη διαμόρφωση αυτοσκληρυνόμενης άμμου με αμιγή χαλκό, χαλκό με δομική σκλήρυνση χαλκοαλουμινίου, μπρούντζο με κασσίτερο, μπρούντζο με μόλυβδο, ορείχαλκο υψηλής αντίστασης. Η Saint Rémy Industrie (SRI) διαθέτει ολοκληρωμένο εργαστήριο κατεργασίας σε συνεχή εξέλιξη. Έχουμε τη δυνατότητα παραγωγής πλήρως φινιρισμένων και ελεγμένων προϊόντων, συνεπώς οι πελάτες μας χρειάζεται να απευθύνονται μόνο σε έναν και μοναδικό ανταποκριτή για μια εργασία

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. M.E.G.A. SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge
 2. OLIVARES GINO SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge
 3. P.W. AL-POL

  Πολωνία

 4. ARTYSTYCZNA PRACOWNIA PLASTYCZNA I. & A. KOLACZYNSKI

  Πολωνία

 5. CONCEPT METAL

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η Concept Metal σας προσφέρει ημιτελή προϊόντα και τελικά μεταλλικά προϊόντα από μη σιδηρούχο μέταλλο και ειδικά μέταλλα βάσει σχεδίου. Μηχανική κατεργασία και κατασκευή ατομικών τεμαχίων και σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες σειρές. Η Concept Métal έχει την ιδιαιτερότητα να παρέχει ημιτελή προϊόντα μη τυποποιημένα (προσχέδια μεγάλων διαστάσεων, μπλοκ, πλάκες, σωλήνες...). Η εξειδίκευση της Concept Metal βρίσκεται επίσης στην συμβουλή και στην υποστήριξη για την επιλογή ειδικών μετάλλων στις μελέτες σας με την χρήση βολφραμίου, μολυβδαινίου, τανταλίου… Υπάρχει επίσης δυνατότητα υλοποίησης κατασκευών, οικοδομών, σκαλωσιών ή ακόμα συγκολλήσεις σε αυτά τα ειδικά μέταλλα μετά από μελέτη από την τεχνική της ομάδα. Η ομάδα μηχανικών μας δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς όπως : μηχανική, έγχυση πλαστικών, χύτευση υπό πίεση, κοίλανση, αεροναυπηγική, πυρηνικός τομέας, χημεία, μηχανήματα δημόσιων έργων και γεωργικά μηχανήματα, μεταλλουργία, σιδηρουργία, ναυτιλία, σιδηροδρομικός τομέας, έρευνα και όπλα.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 1. PRECIPART

  Ελβετία

  Η Precipart διαθέτει μικρομηχανικά εξαρτήματα ακριβείας για απαιτητικούς κλάδους με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Χαρακτηριστικά προϊόντα είναι εργαλεία, εμφυτεύματα, βίδες, πλάκες, περιβλήματα, πείροι, υποδοχές, αρθρώσεις, σύριγγες, αισθητήρες, αρπάγες, χιτώνια, έμβολα, ενεργοποιητές, άξονες, γρανάζια, κιβώτια μετάδοσης κλπ. Στο πλαίσιο αυτό, επικεντρωνόμαστε σε εξαρτήματα μεγέθους έως περίπου 100 mm, στενών ορίων ανοχής και υψηλών απαιτήσεων ποιότητας και τεκμηρίωσης. Η Precipart αναλαμβάνει την παραγωγή μεμονωμένων στοιχείων, αλλά και μεγάλων και πολύ μεγάλων σειρών. Διατίθεται μια γκάμα τεχνολογιών παραγωγής όπως τορνάρισμα, φρεζάρισμα, χύτευση υπό πίεση, προσθετική παραγωγή, διάβρωση με ηλεκτρικούς σπινθήρες, κοπή λέιζερ, καθώς και διάτρηση & κάμψη. Σε τιτάνιο, χάλυβα, αλουμίνιο, πολύτιμα μέταλλα, μη σιδηρούχα μέταλλα, κεραμικό υλικό και σάπφειρο. Μεταγενέστερες επεξεργασίες, όπως επιφανειακή επεξεργασία, επιγραφή και συναρμολόγηση ολοκληρώνουν την προσφορά. Η Precipart υποστηρίζει κατά περίπτωση την καταχώριση προϊόντων, υποστηρίζει τους πελάτες στο πλαίσιο της αλυσίδας εφοδιασμού και για τη διασφάλιση της ποιότητας.

 2. TECHNOLOGICA GESELLSCHAFT FÜR HIGH TECH MATERIALIEN UND VERFAHREN MBH

  Γερμανία

  Η Technologica είναι εξειδικευμένη επιχείρηση για μέταλλα, υλικά και συστήματα μεταποίησης υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιούνται στην βιομηχανία του αλουμινίου, στην ηλεκτρονική και την ηλεκτροτεχνική, στην βιοτεχνολογία και στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και για προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, όπως εναλλάκτες θερμότητας τανταλίου που προορίζονται για χρήση στη χημική και στη φαρμακευτική βιομηχανία, καθώς και στη χαλυβουργία. Πρόκειται συγκεκριμένα για προ-κράματα και μεθόδους για τη βιομηχανία αλουμινίου και χάλυβα, μη σιδηρούχα μέταλλα, σκραπ ειδικών μετάλλων, ενώσεις καισίου, άκρως καθαρά μεταλλικά αλογονίδια, ανθεκτικές στη διάβρωση συσκευές από Ta, Ti, Zr, Nb, κράματα νικελίου, SiC και γραφίτη. Τα προϊόντα μας ανώτατης ποιότητας προέρχονται από το εξωτερικό και κατασκευάζουμε ένα μέρος στην Γερμανία και την Αυστρία. Επίσης, παρέχουμε με επιτυχία συμβουλές σε επιχειρήσεις στον τομέα της μηχανικής κατασκευής, της χύτευσης και της κατασκευής εγκαταστάσεων. Στο πλαίσιο αυτό συνδυάζουμε εκτενή εμπειρία, ανώτατα πρότυπα ποιότητας και επιστημονική σκέψη σε άριστες λύσεις

 3. MITTELRHEINISCHE METALLGIESSEREI HEINRICH BEYER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Χυτήριο συνεχούς χύτευσης και φυγοκεντρικής χύτευσης όλων των χυτών κραμάτων χαλκού και αλουμινίου κατά DIN EN 1982 και DIN EN 1706, μη σιδηρούχα μέταλλα. Ως πρόδρομο υλικό σε σωλήνες, δακτυλίους, χιτώνια, επίπεδες ράβδους, τετράγωνες και εξάγωνες ράβδους, πλάκες για την κατασκευή μηχανημάτων, τη χημική βιομηχανία, τη ναυπηγική βιομηχανία και τα εργοστάσια κατασκευής μηχανημάτων. Η κατά QS πιστοποιημένη επιχείρηση διαθέτει ιδιόκτητο εργαστήριο για όλους τους ελέγχους κατασκευαστικών υλικών, καθώς και άλλες εγκρίσεις και δυνατότητες παραλαβής ως παραγωγός κατασκευαστικών υλικών.

 4. DEKUR AE

  Ελλάδα

  Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1948, με την επωνυμία ΕΚΟΥΡ & έδρα τον Πειραιά, με δραστηριότητα την παραγωγή (χυτήριο) & εμπορεία σιδηρούχων & μη σιδηρούχων μετάλλων. Το 1972, πλέον, πρωτοπορεί στην παραγωγή ορείχαλκου και ανεβάζει τον πήχη της ποιότητας, φέρνοντας τις πρώτες φυγοκεντρικές/περιστροφικές μηχανές στην Ελλάδα. Πιστή στην πρωτοπορεία & στη συνεχή ποιοτική εξέλιξη της παραγωγής, το 1976 εγκαθιστά & θέτει σε λειτουργία την πρώτη μηχανή συνεχούς χύτευσης στην Ελλάδα. Η εφάμιλλη ποιότητα τον προϊόντων της με τα εισαγώμενα, σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση, την κατατάσσει πρώτη στην Ελλάδα. Σήμερα, συνδυάζοντας & εισαγωγικές δραστηριότητες, συνεχίζει με την ίδια φιλοσοφία την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη & την καλύτερη ποιότητα υλικών* σε μεγάλη ποικιλία σε ΣΤΟΚ. Βρισκόμαστε κοντά σας κάθε ώρα & στιγμή της ημέρας, & με παραδόσεις στο χώρο σας. ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟΣ ΜΑΝΤΕΜΙ ΟΡΕΙΧΑΛΚΟΣ ΜΠΡΟΥΝΤΖΟΣ ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟΣ ΟΡΕΙΧΑΛΚΟΣ ΡΑΒΔΟΙ ΟΡΕΙΧΑΛΚΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΡΑΒΔΟΙ ΜΑΝΤΕΜΙΟΥ ΧΥΤΩΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥΧΟΣ ΟΡΕΙΧΑΛΚΟΣ ΜΗ ΣΙΔΗΡΟΥΧΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΠΛΑΚΕΣ ΜΑΝΤΕΜΙΟΥ

 5. MEDICAL CABLE TEC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Τα σύρματα και τα συρματόσχοινα της εταιρείας μας για την ιατρική τεχνολογία υποβάλλονται σε αυστηρές μεθόδους παραγωγής και καθαρισμού βάσει ιατρικών προτύπων. Γενικά παραδίδουμε στον τομέα της ιατρικής τεχνολογίας αποκλειστικά κλώνους περιορισμένης συστροφής και μηχανικής τάσης και συρματόσχοινα σε ποιότητα καθαρισμένης, υψηλής στίλβωσης και ομοιογενούς επιφάνειας. Παραδίδουμε την πλειοψηφία των προϊόντων μας για αυτόν τον τομέα με εξωθημένες μονώσεις από βιοσυμβατά υλικά και όπου είναι αναγκαίο (π.χ., για καρδιακά ηλεκτρόδια) και λαμβανομένων υπόψη επαρκών διηλεκτρικών τιμών. Για το σκοπό αυτό διαθέτουμε άκρως καθαρούς τομείς παραγωγής και ειδικές εγκαταστάσεις. Τα ενσωματωμένα συστήματα μέτρησης και ελέγχου πληρούν τις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας και ελέγχουν τη διαδικασία. Γενικά σας παρέχουμε προϊόντα με σύρματα από τα υλικά 1.4401, 1.4404 και 1.4441. Εκτός αυτού είναι διαθέσιμα και άλλα κατάλληλα για συρματόσχοινα και εγκεκριμένα για την εκάστοτε εφαρμογή υλικά σε εκδόσεις με και χωρίς χιτώνιο.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 6. TRANSCERAM GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Παραγωγή μορφοτεμαχίων σκληρού μετάλλου & μπλοκ διάβρωσης και ανθεκτικών στη διάβρωση, ακατέργαστων τεμαχίων σκληρού μετάλλου & ημιτελών προϊόντων, παραγωγή εξαρτημάτων σκληρού μέταλλου βάσει σχεδίου, πυριτικό καρβίδιο και άλλα τεχνικά κεραμικά υλικά σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, αναλώσιμα από σκληρό μέταλλο & τεχνικά κεραμικά υλικά για αντλίες (δακτύλιοι και έδρανα ολίσθησης, θερμοσυστελλόμενοι δακτύλιοι, βαλβίδες, έμβολα κ..α.) βάσει σχεδίου, μεταλλοκεραμικά εξαρτήματα & δίοδοι (διάθεση) Πρόγραμμα υλικών κατασκευής: σκληρό μέταλλο (καρβίδιο βολφραμίου), ανοξείδωτο σκληρό μέταλλο, καρβίδιο πυριτίου (SSiC & SiSiC), οξείδιο ζιρκονίου (ZrO2), νιτρίδιο πυριτίου (Si3N4), οξείδιο αργιλίου (Al2O3), εμποτισμένος με μέταλλα γραφίτης Λειαντήριο ακριβείας για σκληρά υλικά και σκληρές επιστρώσεις, επίπεδη, χιαστί, στρογγυλή λείανση και λείανση συντεταγμένων, επίπεδη/στρογγυλή λείανση με πάστα & στίλβωση, Τεχνικές ένωσης: συρρίκνωση, κασσιτεροκόλληση, κόλληση Τα προϊόντα μας: κεραμικά υλικά τεχνικών εφαρμογών, κεραμικά υλικά υψηλής απόδοσης, κεραμικά έδρανα ολίσθησης, αναλώσιμα σκληρού μετάλλου για μηχανές, ακατέργαστα τεμάχια σκληρού μετάλλου, κεραμικοί δακτύλιοι ολίσθησης

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 7. GNUTTI CIRILLO SPA STAMPAGGIO METALLI A CALDO

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Gnutti Cirillo spa είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στη μορφοποίηση εν θερμώ και στη μηχανική μορφοποίηση ορείχαλκου, αλουμινίου και άλλων μη σιδηρούχων μετάλλων. Ιδρύθηκε το 1951 από τον Cirillo Gnutti ως κατασκευάστρια εργαλείων και καλουπιών, η Gnutti Cirillo spa είναι πλέον, εδώ και πάνω από 50 χρόνια, μια διεθνή επιχείρηση που ηγείται τον τομέα. Η ευρύτερη τεχνική μας τεχνογνωσία μας δίνει την δυνατότητα να ικανοποιήσουμε όλες τις απαιτήσεις, ώστε να υλοποιήσουμε προϊόντα, από το στάδιο του σχεδιασμού μέχρι την παραγωγή, προσφέροντας τεχνική υποστήριξη σε όλη την διάρκεια της διαδικασία (συνεργατική μηχανική). Το σύστημα ποιότητας του Gnutti Cirillo στοχεύει στην ικανοποίηση του πελάτη μέσα από βελτιώσεις που εμπλέκουν την επιχείριση στο σύνολο της. Η ποιότητα των προϊόντων μας αποτελούν τον καρπό της δέσμευσης όλων των τμημάτων και βασίζεται στην αξιοποίηση των ανθρώπινων πόρων. Η ποιότητα μας είναι το αποτέλεσμα όλων των πιστοποιήσεων που έχουμε αποκτήσει, οι οποίες υπογραμμίζουν τις στρατηγικές μας επιλογές. Πιστοποίηση: UNI EN ISO 9001.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 8. AYBERKSAN PLASTIK KALIP SANAYI

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  H AYBERKSAN Plastic Mold Industry ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 2004 στην βιομηχανική ζώνη της İvedik με την κατασκευή καλουπιών. Δεδομένου πως η ποιότητα και η ικανοποίηση του πελάτη είναι ισοδύναμες, η εταιρεία έχει ολοκληρώσει με επιτυχία πολλά έργα σε διάφορους τομείς, τόσο εγχώρια όσο και στο εξωτερικό, σε σύντομο διάστημα.Ενώ παρουσιάζει την ευαισθησία της όσον αφορά την ποιότητα με τα πιστοποιητικά που κατέχει, η μεγαλύτερη της επένδυση ήταν στην σημασία που έδωσε στους ανθρώπινους της πόρους και στις τεχνολογικές της αναπτύξεις. Η εταιρεία έχει επεκτείνει το όραμα της προσθέτοντας την πλαστική έγχυση, που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της βιομηχανίας, και έχει μεταφέρει χιλιάδες προϊόντα και υπηρεσίες από την βιομηχανία της άμυνας στην βιομηχανία της ιατρικής, από την αυτοκινητοβιομηχανία στην βιομηχανία της επίπλωσης, από τον τομέα της κηπουρικής και των πάρκων στην βιομηχανία της γεώτρησης. Η αποστολή που έχει υιοθετήσει είναι να προσφέρει την πιο κατάλληλη λύση στις ανάγκες των πελατών της στον τομέα της πλαστικής έγχυσης και της μορφοποίησης με έγχυση. Η ακριβής και αποτελεσματική μεταφορά πληροφοριών αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα των εμπορικών μας αρχών. Πάντα έχουμε φροντίσει να είμαστε δυναμικοί με τεχνική ικανότητα, προσέγγιση στην έρευνα και ανάπτυξη και αφοσίωση στην ικανοποίηση των πελατών.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 9. POSA DI POSA GEOM. GIUSEPPE & C. SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Posa Tubi κατασκευάζει και πωλεί μικροεξοπλισμούς και ελαστικούς σωλήνες για χαμηλή - μέση, υψηλή και πολύ υψηλή πίεση. Προμηθεύουμε με υδραυλικούς σωλήνες για υψηλή πίεση προσφέροντας υπηρεσίες στις επαρχίες της Brescia και στα προάστια του Μπέργκαμο, του Μιλάνου, του Τρέντο, της Βερόνα και της Βιτσέντσα. Δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Ιταλία, χάρη σε ένα αποτελεσματικό δίκτυο που διαχειρίζεται την οργάνωση, την επικοινωνία και τις παραδόσεις. Ειδικευόμαστε στην προμήθεια μεγάλης γκάμας εξαρτημάτων.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 10. HANS KÖRBER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Κατασκευάζουμε προϊόντα που δεν είναι πλέον ορατά - όταν τοποθετηθούν στο σημείο εφαρμογής. Ωστόσο, η λειτουργία τους γίνεται αισθητή. Τα προϊόντα μας εγγυώνται την ασφάλεια. Στα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, στα ναυπηγεία ή σε εργοτάξια. Όπου χρησιμοποιούνται υγρά, αέρια ή ατμός σε όλον τον κόσμο, εφαρμόζονται τα προϊόντα μας. Με πάθος παράγουμε γωνιαστούς σωλήνες, πυθμένες λέβητα, ρακόρ και ειδικές κατασκευές από χάλυβα, που ικανοποιούν τις αυστηρότερες απαιτήσεις ασφάλειας. Και επειδή το κάνουμε αυτό εδώ και πάνω από 100 χρόνια, η οικογενειακή μας επιχείρηση είναι ένας από τους πιο περιζήτητους ειδικούς στον τομέα αυτό. Αξιόπιστη, ικανή και με προσωπική εξυπηρέτηση. Αποστολή μας ως συνεργατών θεωρούμε την υποστήριξη των πελατών μας και την παροχή βοήθειας σε αυτούς για την επιτυχία των έργων τους. Με τα προϊόντα μας, θέλουμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να έχουν την κατάλληλη γωνία και το κατάλληλο τόξο για κάθε εφαρμογή.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 1. SIMER SAC METAL SHEET PROCESSING & FORKLIFT

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Simer Sac Metal Processing & Lift είναι μια εταιρεία με έδρα την Τουρκία που εξειδικεύεται, τόσο στην κοπή και κύρτωση ψηφιακού ελέγχου όσο και στην κατασκευή ανυψωτικών μηχανημάτων.Με πολυετή πείρα και τεχνογνωσία, είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας. Ως κέντρο επεξεργασίας μετάλλου Simer Sac, παρέχουμε τις εξής υπηρεσίες: κοπή λέιζερ, κοπή πλάσμα, κοπή λέιζερ σωλήνων και προφίλ, οπτική κοπή, στράντζες, κύρτωση σωληνώσεων, επεξεργασία σωλήνων με ψηφιακό έλεγχο, ρομποτική συγκόλληση και κύρτωση λαμαρίνας στις ιδιόκτητες μας εγκαταστάσεις. Μπορούμε να ικανοποίησουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας για μηχανήματα κύρτωσης και κοπής ψηφιακού ελέγχου. Επίσης, προσφέρουμε πωλήσεις λαμαρινών στον κλειστό μας χώρο 5000 τ.μ. Ως Simer Lift, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε προϊόντα συστημάτων ανύψωσης ανώτατης ασφαλείας με την χρήση των ύψιστων ποιοτικών υλικών. Πάντα προσπαθούμε να αυξήσουμε τα πρότυπα που ισχύουν. Η Simerlift είναι η εργασία μιας προσεγμένα προγραμματισμένης παραγωγής εκμεταλλεύοντας την πείρα και την γνώση που αναπτύξαμε μέσα από μακροχρόνιες διαδικασίες έρευνας και ανάπτυξης και δοκιμών. Σας εγγυόμαστε πως αγοράζοντας ανυψωτικά συστήματα Simerlift θα λάβετε προϊόντα αιχμής, βιώσιμα, με καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και εγγύηση ανταλλακτικών. Σκοπεύουμε να κατακτήσουμε την παγκόσμια αγορά στον τομέα των βιομηχανικών ανυψωτικών μηχανημάτων. Στοχεύουμε και επικεντρωνόμαστε πάντα στα υψηλότερα πρότυπα. Αφοσιωνόμαστε πάντα στην ικανοποίηση των υψηλότερων απαιτήσεων σε ότι αφορά την ποιότητα. Η αποστολή μας: να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των πελατών και των μετόχων μας παράγοντας ταυτόχρονα οικολογικά ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. SCHMALE & SCHULTE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 1954. Στην αρχή της λειτουργίας της επιχείρησης κατασκευάζονταν εξαρτήματα από αλουμίνιο χυτευμένο σε μεταλλικό καλούπι. Στις αρχές της δεκαετίας του '80 καθιερώθηκε στην παραγωγή η χύτευση ψευδαργύρου με πίεση. Λίγο αργότερα, η παραγωγή διευρύνθηκε για να συμπεριλάβει τη χύτευση αλουμινίου με πίεση. Η επιτυχημένη ανάπτυξη της επιχείρησής μας εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται από μια ισορροπημένη σχέση μεταξύ παράδοσης και προόδου. Σήμερα προμηθεύουμε την απαιτητική πελατεία μας από τη βιομηχανική και την ιατρική τεχνολογία, για την κατασκευή μηχανημάτων, την αυτοκινητοβιομηχανία, τις κατασκευές και τη βιομηχανία επίπλων σε όλη την Ευρώπη με προϊόντα από τους τομείς της χύτευσης αλουμινίου με πίεση, της χύτευσης ψευδαργύρου με πίεση και της χύτευσης αλουμινίου σε μεταλλικό καλούπι. Με την βασική μας αρμοδιότητα στον τομέα της χύτευσης αλουμινίου και ψευδαργύρου με πίεση καθώς της χύτευσης αλουμινίου σε μεταλλικό καλούπι, οι πελάτες μας λαμβάνουν καθημερινή υποστήριξη στην κατασκευή και την παράδοση έτοιμων χυτών εξαρτημάτων.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. HS UMFORMTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η HS Umformtechnik GmbH είναι μια μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση που αναπτύσσεται συνεχώς από την ίδρυσή της το 1997. Τηρούμε τις υποσχέσεις μας. Στην έδρα της εταιρείας μας στο Grünsfeld-Paimar παράγουμε σε χώρους περίπου 12.000 τ.μ. της επιχείρησης με περίπου 50 δραστήριους συνεργάτες και υπερσύγχρονα μηχανήματα υψηλής ποιότητας καμπύλους σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, συνδέσμους σωλήνων, συγκροτήματα συνδέσμων, ρύγχη αναρρόφησης, εξαρτήματα διακλάδωσης και διάβασης, καθώς και ειδικά εξαρτήματα – με εξειδικευμένο, γρήγορο τρόπο και κατά περίπτωση σύμφωνα με τις εξατομικευμένες επιθυμίες του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό δεν αναζητούμε μόνο αποτελεσματικές λύσεις προβλημάτων και κορυφαία προϊόντα για τους πελάτες μας, αλλά και μια καλή σχέση τιμής-απόδοσης. Εκτός αυτού στους χώρους παραγωγής & αποθήκευσης περίπου 5.000 τ.μ. της εταιρείας μας διαθέτουμε απόθεμα καμπύλων σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα, συνδέσμων σωλήνων και σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα όλων των διαδεδομένων διαστάσεων σε μόνιμη βάση. Για τους πελάτες μας αυτό συνεπάγεται, εκτός από τη σταθερά υψηλή ποιότητα και μικρές προθεσμίες παράδοσης.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Παραγωγή τεχνικών συγκροτημάτων από μέταλλο, ιδίως από σύρμα και λαμαρίνα. Επεξεργασία σύρματος Ø 0, 5 έως 14 mm και για μικρές σειρές από χάλυβα, χάλυβα ελατηρίων και ανοξείδωτο χάλυβα. Ήδη από το 1830 παράγονται συρμάτινα προϊόντα στην περιοχή Vulkaneifel. Στο πλαίσιο αυτής της παράδοσης σχεδόν 200 ετών, οι πεπειραμένοι συνεργάτες μας παράγουν από το 1997 με τη βοήθεια σύγχρονων μηχανημάτων στη μονάδα Hillesheim κλωβούς και πλέγματα από σύρμα και λαμαρίνα. Ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση συρμάτινων και μεταλλικών προϊόντων για βιομηχανικά είδη, είδη επαγγελματικών κουζινών και εργαστηρίων, καθώς και για την ιατρική τεχνολογία και τη φαρμακευτική βιομηχανία, ιδίως συρμάτινοι κλωβοί, σχάρες και πλαίσια.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. RÖMER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1989. Διαθέτουμε σχετική διεθνή επαγγελματική εμπειρία άνω των 40 ετών με σχετικές πανεπιστημιακές σπουδές (πτυχ. μηχαν., MSc) και μεταπτυχιακές οικονομικές σπουδές (MBA). Προμηθεύουμε επώνυμα εγχώρια και διεθνή χυτήρια και κατασκευαστές μοντέλων με προϊόντα κάθε είδους, καθώς και ανταλλακτικά και αναλώσιμα για εγκαταστάσεις καλουπιών, αμμοβολής και ανάμειξης. Είμαστε εμπορικός αντιπρόσωπος για τα σφυριά εξαγωγής της εταιρείας PowerHammer Company. Το εξαγωγικό ποσοστό της εταιρείας μας υπερβαίνει το 70%. Ομιλούμε τη γερμανική, την αγγλική και τη γαλλική γλώσσα. Ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις σας. ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 6. OTTO JUNKER CM GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Otto-Junker Edelstahlgießerei GmbH στο Simmerath-Lammersdorf (20 χλμ. από το Aachen) είναι μια επιχείρηση που επικεντρώνεται σε ειδικά κράματα. Το πρόγραμμα υλικών της εταιρείας μας σάς παρέχει μια μεγάλη γκάμα κραμάτων σιδήρου, νικελίου και κοβαλτίου υψηλής αντοχής. Αυτά τα υλικά τήκονται σε επαγωγικές καμίνους υψηλής απόδοσης με τις ανάλογες απαιτήσεις και με χρήση της τεχνικής κενού. Το πρόγραμμα της εταιρείας μας περιλαμβάνει ανθεκτικά στη διάβρωση κράματα, ανθεκτικά στη θερμότητα κράματα, μη μαγνητιζόμενα κράμα, ανθεκτικά στη φθορά κράματα και πολλά ειδικά κράματα νικελίου και κοβαλτίου. Παράγουμε χυτά υλικά για οριακή διαβρωτική καταπόνηση ως κράματα νικελίου JUNKERALLOY®. Πολλά από αυτά τα υλικά να έχουμε αναπτύξει και τα διαθέτουμε ήδη για πολλές δεκαετίες. Εκτός από τα υλικά που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας, παράγουμε και άλλα, συνολικά περίπου 100 είδη.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 7. REICH MIM GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εμπειρία και οι γνώσεις της Reich MIM GmbH εστιάζουν στην παραγωγή μεταλλικών μερών χύτευσης, εν συντομία MIM (metal injection moulding). Η εταιρεία Reich MIM GmbH έχει έδρα στο Σβάρτσενμπεργκ/Σαξονία στη Γερμανία. Με περισσότερους από 40 συνεργάτες και εγκαταστάσεις παραγωγής περίπου. 2.200 m², η Reich MIM GmbH είναι μια πλήρως οικογενειακή μικρομεσαία επιχείρηση. Η τεχνολογία MIM ενδείκνυται για δομικά εξαρτήματα με ιδιαίτερα σύνθετη μορφή, τα οποία πρέπει να κατασκευαστούν χωρίς μετεπεξεργασία (προεξοχές πίσω μέρους, σπειρώματα). Κύριοι τομείς εφαρμογής είναι η αυτοκινητοβιομηχανία και η μηχανολογία, η τεχνολογία μέτρησης και ελέγχου, η μηχανική ακριβείας, ο τομέας κλειδώματος και απόθεσης, η τεχνολογία εργαλείων, η ιατροτεχνολογία και ο τομέας των οικιακών συσκευών.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 8. ALCOBRA GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Στο πλαίσιο του έργου μας θέτουμε συνεχώς νέους και υψηλότερους στόχους. Για να τους πραγματοποιήσουμε, πρέπει να βελτιώνουμε συνεχώς την οργάνωση και την επιχείρηση, τις διαδικασίες εργασίας και τις χρησιμοποιούμενες τεχνολογίες. Ταυτόχρονα προάγουμε και βελτιώνουμε συνεχώς την εκπαίδευση των συνεργατών μας με επιμόρφωση, αποτελεσματική ανταλλαγή γνώσεων και ένα φιλικό εργασιακό περιβάλλον. Η Alcobra διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προφίλ αλουμινίου, προφίλ μα βάση τα σχέδια του πελάτη, ράβδων, σωλήνων και Coil. Διαθέτουμε τη μεγαλύτερη γκάμα αποθήκης σε ολόκληρη τη Σκανδιναβία. Επιπλέον, η Alumeco διαθέτει ιδιόκτητο κέντρο σέρβις που μας παρέχει τη δυνατότητα να παράγουμε πλάκες και προφίλ συγκεκριμένων διαστάσεων, καθώς και με επίστρωση μεμβράνης. Ένα απόλυτα μοναδικό και εξατομικευμένο προφίλ από αλουμίνιο είναι ένα σταθερό και „ευέλικτο" υλικό το οποίο διαμορφώνεται σε εξειδικευμένα προφίλ και συνεπώς μπορεί να προσαρμόζεται σε συγκεκριμένο σκοπό, λειτουργία, παραγωγή, σύστημα ή προϊόν κλπ. Στο πρώιμο στάδιο ανάπτυξης είναι πολύ συχνά ιδανικό να σχεδιάζεται ένα προφίλ με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη για ένα συγκεκριμένο σκοπό χρήσης. Αυτό ισχύει ιδίως για προϊόντα ειδικής κατασκευής. Ένα προφίλ με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη είναι μοναδικό και σχεδιάζεται για συγκεκριμένο σκοπό. Έτσι παρέχει πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με μια τυποποιημένη λύση.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 9. MAURI ALDA E FIGLI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η γκάμα των προϊόντων της εταιρείας A.Mauri συμπεριλαμβάνει ειδικά προφίλ, υλοποιημένα με την διαδικασία μορφοποίησης εν ψυχρώ λαμαρινών με καθαρισμό επιφάνειας, εξέλασης εν ψυχρώ της λαμαρίνας, επιψευδαργυρωμένες λαμαρίνες με ηλεκτρόλυση σύμφωνα με την διαδικασία Sendzimir, λαμαρίνες από ανοξείδωτο χάλυβα και λαμαρίνες από ορείχαλκο και αλουμίνιο. Τα προϊόντα υλοποιούνται βάσει σχεδίου του πελάτη, αναπτύσσονται σε συνεργασία με το τεχνικό μας γραφείο, ώστε να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις τους εξής τομείς: αυτοκινητοβιομηχανία, δόμηση, ναυπηγία, ηλεκτροτεχνική, θέρμανση και επίπλωση. Οι παραγωγικές μας γραμμές αναλαμβάνουν λαμαρίνες με μεγ. πλάτος 800 χιλ. με πάχος από 0, 3 χιλ. έως 4 χιλ και μεγ. μήκος 12.500 χιλ. Τα χαρακτηριστικά αυτά μας επιτρέπουν να καλύψουμε εύκολα τις ειδικές απαιτήσεις του πελάτη. Τα προφίλ παράγονται σε μορφή εμπορικής ράβδου ή κόβονται στα μέτρα του πελάτη. Η δομή της παραγωγής μας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσουμε κυρτά προφίλ ακριβείας. Τέλος, διαθέτουμε σημαντική εμπειρία στον τομέα του σχεδιασμού και της υλοποίησης ειδικών εγκαταστάσεων μορφοποίησης.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 10. RICHTER FORMTEILE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Χάρη στις παγκόσμιες εγκαταστάσεις παραγωγής μας είμαστε σε θέση να χρησιμοποιούμε εξατομικευμένες ειδικότητες και τοπικές παραδόσεις που εγγυώνται την άριστη ποιότητα και την οικονομική αποδοτικότητα. Χάρη στην εμπειρία και στην εξειδίκευσή μας με εντελώς διαφορετικές μεθόδους χύτευσης μπορούμε πάντοτε να προσφέρουμε τη βέλτιστη λύση: χύτευση ακριβείας, πυροσυσσωμάτωση, MIM, χύτευση σε άμμο, χύτευση χελώνας, σφυρηλάτηση, χύτευση πλαστικού υπό πίεση και συγκροτήματα – συμπεριλαμβανομένων της κατεργασίας και της επιφανειακής επεξεργασίας. Οι συνεργάτες μας σάς παρέχουν ευχαρίστως επαγγελματικές συμβουλές κατά την ανάπτυξη των εξαρτημάτων. Χρηματοδοτούμε εκ των προτέρων τα προϊόντα σας και τα αποθηκεύουμε. Και για τα νομικά ζητήματα με διεθνείς προμηθευτές δεν χρειάζεται να ανησυχείτε: ως ο νομικός σας συνεργάτης από τη Γερμανία φροντίζουμε για την πλήρη διεκπεραίωση. Εμπιστευτείτε εμπειρία άνω των 30 ετών και τεχνική εξειδίκευση – για ακρίβεια στην πλέον αποδοτική της μορφή.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χυτευση μη σιδηρουχων μεταλλων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4.646 επιχειρήσεις