• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χυτήρια αλουμινίου

Αποτελέσματα για

Χυτήρια αλουμινίου - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SCHMALE & SCHULTE GMBH

  Γερμανία

  Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 1954. Στην αρχή της λειτουργίας της επιχείρησης κατασκευάζονταν εξαρτήματα από αλουμίνιο χυτευμένο σε μεταλλικό καλούπι. Στις αρχές της δεκαετίας του '80 καθιερώθηκε στην παραγωγή η χύτευση ψευδαργύρου με πίεση. Λίγο αργότερα, η παραγωγή διευρύνθηκε για να συμπεριλάβει τη χύτευση αλουμινίου με πίεση. Η επιτυχημένη ανάπτυξη της επιχείρησής μας εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται από μια ισορροπημένη σχέση μεταξύ παράδοσης και προόδου. Σήμερα προμηθεύουμε την απαιτητική πελατεία μας από τη βιομηχανική και την ιατρική τεχνολογία, για την κατασκευή μηχανημάτων, την αυτοκινητοβιομηχανία, τις κατασκευές και τη βιομηχανία επίπλων σε όλη την Ευρώπη με προϊόντα από τους τομείς της χύτευσης αλουμινίου με πίεση, της χύτευσης ψευδαργύρου με πίεση και της χύτευσης αλουμινίου σε μεταλλικό καλούπι. Με την βασική μας αρμοδιότητα στον τομέα της χύτευσης αλουμινίου και ψευδαργύρου με πίεση καθώς της χύτευσης αλουμινίου σε μεταλλικό καλούπι, οι πελάτες μας λαμβάνουν καθημερινή υποστήριξη στην κατασκευή και την παράδοση έτοιμων χυτών εξαρτημάτων.

 2. HUGO ARENS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Είμαστε ειδικοί στην ανάπτυξη και στην παραγωγή χυτών εξαρτημάτων αλουμινίου. Οι σύνδεσμοι σωληνώσεων Arens της εταιρείας μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές εφαρμογές και θέτουν νέα πρότυπα ποιότητας και σχεδίασης. Παράγουμε τα προϊόντα μας σύμφωνα με την οδηγία RoHS λαμβανομένου υπόψη του κανονισμού Reach, με πιστοποιημένη διαχείριση ποιότητας σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής στο Iserlohn. Μεταξύ των πελατών μας συγκαταλέγονται παγκοσμίως κορυφαίες επιχειρήσεις σε διάφορους κλάδους. Ευχαρίστως αναπτύσσουμε επίσης εξατομικευμένες λύσεις και ειδικές κατασκευές για εσάς. Απλή και γρήγορη συναρμολόγηση. Οι σύνδεσμοι σωληνώσεων Arens συναρμολογούνται πολύ απλά χωρίς ειδικά εργαλεία και χωρίς συγκόλληση, π.χ., ως κιγκλιδώματα μηχανημάτων, σε εξέδρες εργασίας ή σε λεωφορεία και σιδηροδρόμους ως συστήματα χειρολαβών. Τα προϊόντα μας εξασφαλίζουν τη συγκράτηση. Παράγουμε όλα τα προϊόντα από υψηλής ποιότητας κράματα αλουμινίου κατά DIN που παρέχουν το μέγιστο βαθμό σταθερότητας και τη διαρκή αντοχή στη διάβρωση με μικρό ίδιο βάρος.

 3. GIESSEREI WURZEN GMBH

  Γερμανία

  Το χυτήριό μας έχει μακρά παράδοση που προέρχεται από την εταιρεία Maschinenfabrik Schütz & Hertel, εν συντομία Mafa Wurzen που ιδρύθηκε το 1879. Ακολούθησε 74 χρόνια αργότερα η επιχείρηση VEB Maschinenfabrik und Eisengießerei Wurzen, που το 1991 περιήλθε στην κατοχή της Esterer AG και από τότε φέρει την επωνυμία «Esterer Gießerei Werk Wurzen GmbH». Μαζί με τη συνεργαζόμενη εταιρεία στο Altötting, την Esterer Gießerei GmbH, η Wurzener Gießerei εξαγοράστηκε το 2008 από την Holding Topol GmbH. Από κοινού με την Esterer Gießerei Altötting, επιχείρησή μας συγκαταλέγεται σήμερα μεταξύ των κορυφαίων προμηθευτών συστημάτων της Ευρώπης. Ο βασικός τομέας δραστηριότητάς μας είναι η παραγωγή προϊόντων σύνθετης γεωμετρίας και απαιτητικού πυρήνα. Αλλά και χυτά εξαρτήματα διπλού τοιχώματος, εξαρτήματα με περιορισμένο πάχος τοιχώματος και μεγάλα εξαρτήματα βάρους έως τεσσάρων τόνων περιλαμβάνονται στα πλεονεκτήματά μας. Στους πελάτες μας εγγυόμαστε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια διαδικασιών, ακόμη και για απαιτητικά εξαρτήματα.

 4. G.M.S.

  Ιταλία

  Από το 1985, η G.M.S. παράγει χυτά τεμάχια από αλουμίνιο και τεμάχια από ορείχαλκο σφυρηλατημένα εν θερμώ, βάσει σχεδίου του πελάτη, με σκοπό την επίτευξη προϊόντων έτοιμων για εφαρμογή. Διαθέτουμε μεγάλο δίκτυο υπεργολαβικών εργασιών που ξεκινούν από τη μηχανική κατεργασία έως την επιφανειακή επεξεργασία, όπως το γυάλισμα, η αμμοβολή και οι επεξεργασίες γαλβανισμού. Η παραγωγή μας είναι πολύ μεγάλη, εξίσου σε ό, τι αφορά στη χύτευση του αλουμινίου όσο και στην εν θερμώ σφυρηλάτηση του ορείχαλκου.

 5. DRADIN ET FILS

  Βέλγιο

  Η DRADIN ET FILS είναι ένα χυτήριο αλουμινίου που ειδικεύεται στη χύτευση σε κέλυφος κραμάτων αλουμινίου και ιδιαίτερα κραμάτων με μαγνήσιο. Κατασκευάζουμε μαζί σας τα τεμάχια αλουμινίου που θέλετε. Σχεδιασμός τεμαχίων από αλουμίνιο, πρότυπα τεμάχια από αλουμίνιο και επεξεργασία επιφάνειας τεμαχίων αλουμινίου. Στίλβωση αλουμινίου : προτείνουμε μια μεγάλη ποικιλία φινιρισμάτων με στίλβωση. Σειρά από 50 τεμάχια.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. FRIBER S.R.L.

  Ιταλία

  Στόχος της επιχείρησής μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας μέσω μιας εσωτερικής οργάνωσης η οποία, αξιοποιώντας τον στόλο των μηχανημάτων μας, είναι ικανή να παράγει τήξη αλουμινίου, μπρούντζου και ορείχαλκου χωρίς περιορισμούς μεγέθους και να κατευθύνει τον πελάτη στη γραμμή παραγωγής που του ταιριάζει καλύτερα με βάση τη σχέση κόστους εξοπλισμού και παραγωγής.

 2. MODELLERIA FERRIERI SRL

  Ιταλία

  Η Modelleria Ferrieri ειδικεύεται στη χύτευση μετάλλων. Δραστηριοποιείται στον τομέα από το 1970, με τρεις διαφορετικούς τομείς παραγωγής: το εργαστήριο μοντελοποίησης, χυτήριο και συνεργείο μηχανολογίας. Η Modelleria Ferrieri παράγει καλούπια και μοντέλα. Η έδρα της εκτείνεται σε 2700 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει καινοτόμο εξοπλισμό. Έξι κέντρα κατεργασίας αριθμητικού ελέγχου πέντε αξόνων και ένας εκτυπωτής 3D είναι εγκατεστημένα στο τμήμα μοντελοποίησης για τη δημιουργία πρωτοτύπων σε ABS.

 3. LBI

  Γαλλία

  Η LBI (Les Bronzes d’Industrie) είναι ένα χυτήριο μορφοποίησης με φυγοκέντριση. Οι ικανότητες μας όσον αφορά τις διαστάσεις καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα διαμέτρου από 80 ως 5000 χιλ. ως 20 τόνους σε κράματα που επεξεργαζόμαστε οι ίδιοι. Ο κατάλογος μας καλύπτει κράματα χαλκού, ανοξείδωτοι, ειδικοί χάλυβες και αλουμίνια. Κατασκευάζουμε και κατεργάζουμε στρογγυλά εξαρτήματα (δακτύλιοι, κρίκοι, σωλήνες ή χιτώνια) χρησιμοποιώντας τις τεχνικές χυτήριο με φυγοκέντριση. Παραδίδουμε πρότυπα ή τελικά προϊόντα.

 4. CESTARO FONDERIE SPA

  Ιταλία

  Ιδρύθηκε το 1963 ως βιοτεχνική οικογενειακή επιχείρηση, είναι σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα ιταλικά χυτήρια αλουμινίου λιωμένου στην άμμο και ένα από τα πρώτα στην Ευρώπη Απασχολεί περισσότερους από 150 εργαζόμενους και χαίρει μακράς εμπειρίας στον τομέα της ηλεκτρομηχανικής βιομηχανίας, εναλλάκτες θερμότητας και συστατικά μέρη. Είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε κάθε λεπτομέρεια, για την ανάπτυξη του εξοπλισμού που ταιριάζει σε όλες τις απαιτήσεις και να συμβουλεύουμε τους πελάτες για την ανάπτυξη των έργων τους.

 5. FONDERIE PENA

  Γαλλία

 1. ALUMINIUM GIETERIJ OLDENZAAL B.V.

  Κάτω Χώρες

 2. POLMONT GMBH

  Γερμανία

 1. OESTERLE GMBH

  Γερμανία

 2. MMOTORS JSC

  Βουλγαρία

 3. GSL METALLHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Γερμανία

 4. ENGEL GMBH

  Γερμανία

 5. EISEN & METALL AHREND GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 6. S. SCHÖSSWENDER-WERKE METALLGIESSEREI GES.M.B.H.

  Αυστρία

 7. METALLGIESSEREI RALF MEWES GMBH

  Γερμανία

 8. ALUGUSS AUE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 1. NEUMANN OHG

  Γερμανία

 2. MIGUSS PETER MIES GMBH

  Γερμανία

 3. STOLFIG GROUP LEICHTMETALL GMBH

  Γερμανία

 4. ALUTEC GMBH

  Γερμανία

 5. SCHÖTT-DRUCKGUSS GMBH

  Γερμανία

 6. 1. GUSS MAULBURG GMBH

  Γερμανία

 7. METALLGIESSEREI WALTER WAGENER GMBH

  Γερμανία

 8. GROHMANN ALUWORKS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 9. FONDERIA FASSI

  Ιταλία

 10. PAUL UND HELMUT VITZ GMBH & CO. KG

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χυτήρια αλουμινίου - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.234 επιχειρήσεις