• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

  1. PADTOOLS – TAMPONDRUCKZUBEHÖR UND SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PADTOOLS – TAMPONDRUCKZUBEHÖR UND SERVICE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Leonberg, Γερμανία.

  2. YMCUP

    Τουρκία

    Η YMCUP ιδρύθηκε το 2016, είναι κατασκευαστής μηχανημάτων κοπής και εκτύπωσης χάρτινων κυπέλλων με έδρα την Κωνσταντινούπολη, στην Τουρκία. Από την αρχή του ταξιδιού, επικεντρωθήκαμε στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών βέλτιστης ποιότητας στους πελάτες μας με αποτελεσματική και γρήγορη παράδοση. H εταιρεία μας θεωρεί την καινοτομία ως κλειδί μιας βιώσιμης επιτυχίας, αντιμετωπίζει κάθε ημέρα με νέα προοπτική και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις δραστηριότητες καινοτομίας με την ευαισθητοποίηση της. Σκοπεύουμε να επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων μας ακολουθώντας πιστά τις τεχνολογικές εξελίξεις. Συνεχίζουμε τις γρήγορες μας επενδύσεις και παράγουμε προϊόντα με σεβασμό στην ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: •Μηχανήματα χάρτινων κυπέλλων, • Μηχανήματα χάρτινων κυπέλλων διπλού τοιχώματος, • Μηχανήματα χάρτινων μπολ, • Μηχανήματα χάρτινων σαλατιέρων, • Μηχανήματα συσκευασίας, • Μηχανήματα εκτύπωσης & κοίλανσης, • Πρέσες, • Εξαρτήματα μηχανών και ανταλλακτικά. Τα μηχανήματα χάρτινων κυπέλλων μπορούν να παράγουν κύπελλα σε διάφορα σχέδια και μεγέθη όπως 12 oz, 8 oz, 9 oz και πολλά άλλα! Συμβουλευτείτε τον ιστότοπό μας για να ανακαλύψετε τη σειρά προϊόντων μας. Σκοπός μας να τηρούμε τα πρότυπα ποιότητας με την επιλογή πρώτων υλών και να καλύψουμε όλες τις διαδικασίες από την παραγωγή ως την παράδοση στους πελάτες μας. Στην YMCUP, η παραγωγή μας τηρεί τα διεθνή πρότυπα ποιότητας όπως τα ISO 9001: 2008 – ISO 14001-2004 – Πιστοποιήσεις συστήματος διαχείρισης ποιότητας κατά OHSAS 18001-2007. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  3. A-PAC

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία A-PAC, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Aalsmeer, Κάτω Χώρες.

  4. MARTI MATBAA

    Τουρκία

    Η εταιρεία MARTI MATBAA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  5. WEBER CONVERTING

    Δανία

    Η εταιρεία WEBER CONVERTING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Tommerup, Δανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TRYKTEAM

    Δανία

    Η εταιρεία TRYKTEAM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πινακιδες με σημαια, εκτύπωση φυλλαδίων, και Τυπογράφος. Έχει έδρα σε Svendborg, Δανία.

  2. SOHO PUNCHES

    Τουρκία

    Η εταιρεία SOHO PUNCHES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  3. ULTRACLIK SPRL

    Βέλγιο

    Η εταιρεία ULTRACLIK SPRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συρραφή, βιβλιοδεσία και φινίρισμα, αφισες και ποστερ, επισκεπτηριες καρτες, και Συρραφή, βιβλιοδεσία και φινίρισμα. Έχει έδρα σε Schaerbeek, Βέλγιο.

  4. NEOPRINT

    Ιταλία

    Η εταιρεία NEOPRINT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση, Εκτύπωση, υπηρεσιες εκτυπωσης, εκτύπωση σε κιβώτια, και εντυπα για παιχνιδια - εκτυπωσεις. Έχει έδρα σε San Romano, Ιταλία.

  5. NOVI PAPER - NEW AGE ON PAPER

    Τουρκία

    Η εταιρεία NOVI PAPER - NEW AGE ON PAPER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιχισμένο χαρτί, Χαρτί για την βιομηχανία συσκευασίας, Χάρτινες κούτες, Επιχισμένο χαρτί, Χαρτί για την βιομηχανία συσκευασίας, και Χάρτινες κούτες. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  1. PLOTTERPAPER

    Ουκρανία

    Η εταιρεία PLOTTERPAPER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ρολα χαρτιου για μηχανες γραφειου, και χαρτι για φωτογραφιες. Έχει έδρα σε Lviv, Ουκρανία.

  2. BURCU ETIKET TEKSTIL VE MATBAACILIK

    Τουρκία

    Η εταιρεία BURCU ETIKET TEKSTIL VE MATBAACILIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ετικέτες ρούχων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, ετικετες, επιτύπωση ετικετών, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και ετικετες για ενδυματα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  1. DURUMATSAN MATBAA MAKINALARI

    Τουρκία

    Η εταιρεία DURUMATSAN MATBAA MAKINALARI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  2. EFFETEC S.R.O.

    Τσεχία

    Η εταιρεία EFFETEC S.R.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Olomouc, Τσεχία.

  3. SONFOIL YALDIZ

    Τουρκία

    Η εταιρεία SONFOIL YALDIZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπερπιεση εν θερμω σε χαρτι και χαρτονι, ειδη χαρτοποιϊας για συσκευασια, και επιχρυσωση με φυλλα χρυσου. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  4. BRODART PACKAGING

    Γαλλία

    Η εταιρεία BRODART PACKAGING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση - ηλιοτυπία, και Εκτύπωση - ηλιοτυπία. Έχει έδρα σε Troyes, Γαλλία.

  5. PEHLIVAN OFSET

    Τουρκία

    Η εταιρεία PEHLIVAN OFSET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Hatay, Τουρκία.

  6. PBH FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία PBH FRANCE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  7. ARNOLD HERZIG GMBH - RADUS CODIERSYSTEME

    Γερμανία

    Η εταιρεία ARNOLD HERZIG GMBH - RADUS CODIERSYSTEME, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ολογραμματα, κωδικοποιητες εξυπνης καρτας, μηχανηματα εκτυπωσης και προσωποποιησης επιταγων και εγγραφων, και μηχανηματα κωδικοποιησης. Έχει έδρα σε Sprockhoevel, Γερμανία.

  8. STM GRAPHIQUE

    Γαλλία

    Η εταιρεία STM GRAPHIQUE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αγοραπωλησιες μεταχειρισμενων μηχανηματων, Συντήρηση υλικού εκτύπωσης, και Τυπογραφία - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Grenade, Γαλλία.

  1. HIKMET CAN ÖZAKIN ETIKET SAN. VE TIC.A.Ş.

    Τουρκία

    Η εταιρεία HIKMET CAN ÖZAKIN ETIKET SAN. VE TIC.A.Ş., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ετικετες, κιβωτιδια, Καλλυντικά, και κοντέινερ για συσκευασία. Έχει έδρα σε İzmir, Τουρκία.

  2. CLICKPRINTING

    Ισπανία

    Η εταιρεία CLICKPRINTING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

  3. GUANGZHOU GIANT PACKAGING MACHINERY CO., LTD

    Ηνωμένες Πολιτείες

    Η εταιρεία GUANGZHOU GIANT PACKAGING MACHINERY CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα για την παραγωγη συσκευασιων απο χαρτονι. Έχει έδρα σε Guangzhou, Ηνωμένες Πολιτείες.

  4. VENTI KIRCHEV LTD.

    Βουλγαρία

    Η εταιρεία VENTI KIRCHEV LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Plovdiv, Βουλγαρία.

  5. SRC SYSTEMS LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία SRC SYSTEMS LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ipswich, Ηνωμένο Βασίλειο.

  6. SELFSAN MATBAACILIK VE OLUKLU MUKAVVA SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI

    Τουρκία

    Η εταιρεία SELFSAN MATBAACILIK VE OLUKLU MUKAVVA SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάρτινες κούτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, συσκευασιες απο χαρτι και χαρτονι, Κατασκευαστές χαρτονιού, χαρτονένια κουτιά, και Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  7. AIC-SOLUTIONS GRAND FORMAT

    Γαλλία

    Η εταιρεία AIC-SOLUTIONS GRAND FORMAT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σχεδιογραφοι, χαρτι για plotter - μεγαλα μεγεθη, και επισκευη σχεδιογραφων (plotter). Έχει έδρα σε Ennezat, Γαλλία.

  8. MARE MATBAA HIZMETLERI

    Τουρκία

    Η εταιρεία MARE MATBAA HIZMETLERI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  9. GRAPHOTRADE

    Βουλγαρία

    Η εταιρεία GRAPHOTRADE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Sofia, Βουλγαρία.

  10. SVES-DRUCKTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία SVES-DRUCKTECHNIK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.426 Επιχειρήσεις