• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία

Αποτελέσματα για

Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BULUT CNC MACHINING

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Επωφεληθείτε από ασύγκριτη ακρίβεια με τα εξατομικευμένα έργα ψηφιακού ελέγχου της BULUT CNC MAKINA, κατασκευασμένα με ιδιαίτερη προσοχή στην Τουρκία. Δεσμευόμαστε για αριστεία, εξειδικευόμαστε στην εξατομίκευση ανταλλακτικών ώστε να ικανοποιήσουν τις μοναδικές σας απαιτήσεις. Από περίπλοκα ανταλλακτικά έως εξατομικευμένα στοιχεία ενός έργου, η ομάδα μας χρησιμοποιεί τεχνικές κατεργασίας, τόρνευσης, διάτρησης ψηφιακού ελέγχου αιχμής για βέλτιστες λύσεις. Εξυπηρετούμε διάφορες βιομηχανίες, εκ των οποίων, η βιομηχανία μηχανημάτων, αεροπορίας, υδραυλικής ναυτιλίας, την αυτοκινητοβιομηχανία, εγγυόμαστε για την ακριβής και αποτελεσματική ολοκλήρωση του έργου. Εμπιστευτείτε την BULUT CNC MAKINA για λύσεις ανώτατου επιπέδου που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, περήφανα κατασκευασμένες στην Τουρκία. Τα προϊόντα μας: • Ανταλλακτικά ακριβείας για την αυτοκινητοβιομηχανία • Ανταλλακτικά ακριβείας για την αεροπορία • Ανταλλακτικά ακριβείας για την ναυτιλία • Ανταλλακτικά ακριβείας για την βιομηχανία υδραυλικών. Τηρούμε τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και πιστοποιήσεις, εξασφαλίζοντας πως τα προϊόντα μας ικανοποιούν τα υψηλότερα πρότυπα αριστείας. Εργαζόμαστε με βάση εξατομικευμένα προϊόντα και έργα, φροντίζουμε να ικανοποιούμε της ειδικές σας ανάγκες με ακρίβεια και αφοσίωση. Είτε χρειάζεστε έναν μοναδικό πρωτότυπο είτε μια μαζική παραγωγή, η εμπειρογνωμοσύνη και οι πόροι μας εξασφαλίζουν αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες. Με την σταθερή μας δέσμευση για ποιότητα και ικανοποίηση του πελάτη, μπορείτε να είστε σίγουροι πως το έργο σας βρίσκεται στα σωστά και ικανά χέρια. Νοιώστε την μετασχηματιστική δύναμη της ακρίβειας με την BULUT CNC MAKINA.

 2. ATOM KARINCA LASER

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Atom Karinca ιδρύθηκε το 1996, αναρτήθηκε στην πρώτη θέση ως μηχανική εταιρεία κατασκευαστής κοπής με λέιζερ στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας. Η απαράμιλλη μας δέσμευση για αριστεία εντάσσεται στην υποδομή μας αιχμής, με εργοστάσιο 3000 τμ, έναν σύγχρονο στόλο μηχανημάτων και μια ομάδα 60 υψηλά καταρτισμένων επαγγελματιών ικανοί να λειτουργούν 24ώρες το 24 ωρο ώστε να εξασφαλίσουν την ομαλή παραγωγή για τους αξιότιμους μας πελάτες. Από την ίδρυση μας το 1996, αναπτυχθήκαμε συνεχώς, με στρατηγική ένταξη στον τομέα της κοπής λέιζερ το 2005. Η αφοσίωση μας στην πρόοδο είναι προφανές μέσα από τις συνεχείς μας επενδύσεις και πρωτοβουλίες προσωπικής βελτίωσης. Οι ολοκληρωμένες μας υπηρεσίες περιλαμβάνουν: •Κοπή με λέιζερ •Κύρτωση λαμαρινών• Στρέψη κυλίνδρων •Κατασκευή συγκολλημένων μερών •Ηλεκτροστατική επικάλυψη με σκόνη •Υπηρεσίες συναρμολόγησης •Πώληση λαμαρινών Στόλος μηχανημάτων πώλησης : ΣΤΟΛΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ τάση κοπής 6 KW | διαστάσεις επεξεργασίας λαμαρίνας 4000 x 2000 χιλ. τάση κοπής 6 KW | διαστάσεις επεξεργασίας λαμαρίνας 3000 x1500 χιλ. τάση κοπής 4 KW | διαστάσεις επεξεργασίας λαμαρίνας 3000 x1500 χιλ. τάση κοπής  2, 5 KW | διαστάσεις επεξεργασίας λαμαρίνας 2500 x 1250 χιλ. ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΥΡΤΩΣΗΣ ΛΑΜΑΡΙΝΑΣ μηχάνημα κύρτωσης λαμαρίνας ψηφιακού ελέγχου 7 αξόνων μηχάνημα κύρτωσης λαμαρίνας ψηφιακού ελέγχου 5 αξόνων μηχάνημα κύρτωσης λαμαρίνας ψηφιακού ελέγχου 4 αξόνων Στην Atom Karinca, διασχίζουμε τα γεωγραφικά σύνορα ώστε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί πρώτη μας προτεραιότητα και η ομάδα μας εμπειρογνωμόνων είναι αφοσιωμένη ώστε να κατανοήσει και να ικανοποιεί τις μοναδικές σας απαιτήσεις. Δεσμευόμαστε για την επιτυχία σας.

 3. KALELILER CIVATA SAN VE TIC A.S / FASTENERS

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η KALELILER FASTENERS που ιδρύθηκε το 1995, είναι κορυφαίος κατασκευαστής χαλύβδινων συνδετήρων με έδρα την Άγκυρα της Τουρκίας. Διαθέτουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και εξελισσόμαστε στον προτιμώμενο παγκόσμιο προμηθευτή συνδετήρων. Με εγκαταστάσεις παραγωγής 14.000 τμ συμπεριλαμβανομένου στεγασμένου χώρου 10.000 τμ στην Άγκυρα/Saray συνδυάζουμε την πλούσια κληρονομιά μας με μια επικεντρωμένη στον πελάτη προσέγγιση. Στην KALELILER FASTENERS, η ικανοποίηση του πελάτη είναι άκρως σημαντική. Αριστεύουμε στην παραγωγή μπουλονιών, μπουζονιών, μπουλονιών αγκύρωσης και παξιμαδιών εφαρμόζοντας μεθόδους θερμής σφυρηλάτησης & ψυχρής διαμόρφωσης. Η τεχνογνωσία μας εκτείνεται σε διάφορους τύπους χαλύβδινων συνδετήρων παρέχοντας επιστρώσεις ηλεκτρικού γαλβανισμού και θερμής εμβάπτισης. Επίσης ειδικευόμαστε σε εφαρμογές επίστρωση geomet και Zn-Ni, εστιάζοντας σε μεγάλης κλίμακας μπουλόνια και ειδικούς συνδετήρες μέσω θερμής σφυρηλάτησης. Εξυπηρετούμε διάφορους κλάδους, όπως της ενέργειας, των κατασκευών, των βιομηχανικών εξαρτημάτων, των χαλύβδινων κατασκευών, της κατασκευής αερολιμένων, των διυλιστηρίων και της βιομηχανίας μηχανημάτων. Τα προηγμένα μηχανήματα και ο εξοπλισμός μας παρέχουν τη δυνατότητα να παράγουμε ανώτερης ποιότητας προσαρμοσμένα εξαρτήματα με αποδοτικό τρόπο. Οι δυνατότητές μας περιλαμβάνουν αυτόματη κοπή, θερμή σφυρηλάτηση, ψυχρή διαμόρφωση, μηχανική επεξεργασία, έλαση σπειρωμάτων, θερμική επεξεργασία, επίστρωση και έλεγχο ποιότητας. Με το σήμα KLR διαθέτουμε μπουλόνια και βίδες διαμέτρου από M 12 έως M 80, ράβδους με σπείρωμα & μπουζόνια από M 8 έως M 220 mm, καθώς και παξιμάδια μήκους από M 20 έως M 80. Επίσης διαθέτουμε μπουλόνια αγκύρωσης, μπουλόνια U και J και διατηρούμε μεγάλο απόθεμα διαφόρων συνδετήρων. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα!

 4. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA είναι μια πορτογαλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1996 και είναι εξειδικευμένη ως ο καλύτερος εξωτερικός συνεργάτης για την παραγωγή και την κατασκευή μηχανικής επεξεργασίας ακριβείας – κοπής 3, 4 ή 5 τεμαχίων (αλουμίνιο, χάλυβας ή ανοξείδωτος χάλυβας). Παρέχουμε σε ολόκληρη την Κεντρική και τη Βόρεια Ευρώπη υπηρεσίες μηχανικής επεξεργασίας ακριβείας CNC, συγκόλλησης, έργα βάσει προδιαγραφών, αποκλειστικής εξωτερικής ανάθεσης, παραγωγής μέσων σειρών, μηχανικής επεξεργασίας ακριβείας CNC εξαρτημάτων μεταλλικών κραμάτων, ανάπτυξης έργων και συναρμολόγησης. Η MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO διαθέτει μια τεχνική ομάδα εμπειρογνωμόνων που παρέχει στην εταιρεία μας τη δυνατότητα σύντομης παράδοσης και υποστήριξης πελατών καθ' όλη τη διάρκεια του έργου. Επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες!

 5. ZS INDUSTRIES CO., LTD

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η ZS Industries Co., Ltd (ZSI) είναι μια κινέζικη και δανέζικη εταιρεία εξωπορισμού μηχάνευσης και Επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2003. Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή μεγάλων και μικρών σύνθετων μηχανικών μερών και συστατικών σύμφωνα με τα σχέδια και τις προδιαγραφές των πελατών μας σε όλο τον κόσμο. Η ZSI διαθέτει πιστοποίηση κατά TÜV ISO 9001 με 19 έτη πείρας στην παροχή εξατομικευμένων συστατικών υψηλής ποιότητας επεξεργασμένων χυτεύσεων, σφυρηλατήσεις, μηχανική κατεργασία ακριβείας, συγκολλημένες δομές διατάξεων και συναρμολόγηση σε ανταγωνιστικές τιμές σε διάφορους βιομηχανικούς τομείς όπως γεωργικά μηχανήματα, μηχανήματα τροφίμων, εξοπλισμός δόμησης, αιολική βιομηχανία, γενικά μηχανήματα, αντλίες και βάνες και υδραυλικοί κύλινδροι. Η ZSI έχει δεσμευτεί στην δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες της μέσα από την εφαρμογή διαπολιτιστικού περιβάλλοντος, ανταγωνιστικής εφοδιαστικής βάσης, αποτελεσματικής διαχείρισης τροφοδοτικής αλυσίδας, συστηματικής προσέγγισης ελέγχου της ποιότητας, τεχνογνωσίας μηχάνευσης και καινότομες υπηρεσίες διαχείρισης της διακίνησης. Ο γενικός μας στόχος είναι να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας και αποδοτικότητας τους με την μείωση των ολικών τους κόστων. Στοχεύουμε σε μακροχρόνιες σχέσεις τόσο με τους πελάτες μας όσο και με τους υπεργολάβους μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. CAD-CAM ENGINEERING SOLUTION SRL

  Ρουμανία

  Verified by europages badge

  Η CAD-CAM Engineering Solution προσφέρει υπηρεσίες κατεργασίας μετάλλου για πρότυπα, μικρές και σειριακές παραγωγής μεταλλικών εξαρτημάτων με πολύ μικρές αποκλίσεις και σύνθετες μορφές. Η ειδικότητα μας είναι η μηχανική κατεργασία φρέζας και τόρνευσης ψηφιακού ελέγχου: 3 άξονες, 4 άξονες, 5 άξονες σε βιομηχανίες όπως η αεροναυπηγική, πετρέλαιο και αέριο, φαρμακοβιομηχανία και Formula 1. Είδος κατεργασμένων εξαρτημάτων: συστατικά δομών αεροναυτιλίας, αεροδυναμικά συστατικά, βάνες και εξαρτήματα, υποβρύχιες επαφές σύνδεσης, υδραυλικά συστατικά. Υλικά: κράματα αλουμινίου, ανοξείδωτος χάλυβας, Inconel, τιτάνιο. Ειδικές επεξεργασίες: Ανοδίωση, σκληρή ανοδίωση, χημική στίλβωση, θερμική επεξεργασία, επεξεργασία καστάνωση.Είδος παραγωγής: μικρές σειρές (10-100 τεμάχια), μεσαίες (100-5000 τεμάχια.), μαζική (5000-30000 τεμάχια.). Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. MOH D.O.O

  Σλοβενία

  Verified by europages badge

  Η MOH DOO είναι ένα ευρωπαϊκό εργαστήριο μηχανικής επεξεργασίας ψηφιακού ελέγχου που εξειδικεύεται στα συστατικά και πρωτότυπα υψηλής ποιότητας για της βιομηχανίες αυτοκινήτου, γεωργίας και υδραυλικής. Επιπλέον, κατασκευάζουμε εξατομικευμένα μέρη για την βιομηχανία αεροναυπηγικής και άμυνας, φωτισμός αυτοκινήτων και την βιομηχανία μηχανοκίνητων. Η MOH DOO, προσφέρει υπηρεσίες διάτρησης CNC στα πιο σύγχρονα κέντρα μηχανικής επεξεργασίας, με 3 άξονες και 5 άξονες, υψηλής ακριβείας. 3-άξονες – μέχρι 800 x 2200 χιλ., 5-άξονες – μέχρι 920 χιλ. Μπορούμε να προσφέρουμε μια ολόκληρη γκάμα υλικών και φινιρισμάτων επιφάνειας. Εξειδικευόμαστε σε φύλλα χάλυβα, αλουμινένια δομικά μέρη και κιβώτια. Αναλαμβάνουμε τόρνευση CNC σε σύγχρονους κώνους με διπλή άτρακτο, μέχρι fi 350 και fi 82, με άξονα σε Y και ηλεκτρικά εργαλεία. Χάρη στις προηγμένες μας παραγωγικές τεχνολογίες και μια ατέλειωτη προμήθεια εργαλείων και πόρων, μπορούμε να προσφέρουμε με μεγάλο πλεονέκτημα στους πελάτες μας υπηρεσίες με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Υποστηρίζουμε κάθε έργο και κατασκευασμένο ανταλλακτικό. Χάρη στις γνώσεις μας ως εμπειρογνώμονας, προσφέρουμε αξιόπιστη και γρήγορη υποστήριξη. Βούληση μας είναι να είμαστε ο πρώτος σας αξιόπιστος εταίρος για όλες σας τις ανάγκες και απαιτήσεις μηχανικής επεξεργασίας ψηφιακού ελέγχου. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. SCHWARZ SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Schwarz Systems GmbH – Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH – AMP GmbH. Τρεις εταιρείες με κοινή φιλοσοφία. Ο όμιλος "Schwarzarbeiter" είναι μια παραδοσιακή μεσαίου μεγέθους βιοτεχνία, η οποία ιδρύθηκε το 1921 και εξειδικεύεται για 30 χρόνια στην επεξεργασία ανοξείδωτου χάλυβα και ειδικών υλικών. Σήμερα, η Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH δεν έχει απλώς εξελιχθεί σε διεθνώς αναγνωρισμένο ειδικός στα δοχεία, τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό, αλλά επίσης αποτελεί αναγνωρισμένο κατασκευαστή εξοπλισμού για την παραγωγή πυριτίου. Η Schwarz Systems GmbH είναι ο εξειδικευμένος προμηθευτής σας για την επεξεργασία επιφανειών από ανοξείδωτο χάλυβα, την παραγωγή εμπορευματοκιβωτίων, την τεχνολογία διαμόρφωσης, την τεχνολογία ρομποτικής συγκόλλησης και τη μηχανική κατεργασία μεγάλων επιφανειών. Ως το νεότερο μέλος της ομάδας, η AMP GmbH παρουσιάζεται ως προμηθευτής και εταιρεία παροχής υπηρεσιών στους τομείς της μη καταστρεπτικής δοκιμής υλικών, της μέτρησης και των υπηρεσιών με λέιζερ.

 4. ENERGIETECHNIK ESSEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Energietechnik Essen GmbH – μέλος του ομίλου επιχειρήσεων Georgsmarienhütte – στηρίζει τις δυνατότητες και ικανότητές της στη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη, καθώς και στην εμπειρία που αρχίζει το 1811. Η Energietechnik Essen GmbH αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει σχετικά με την ασφάλεια προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, κυρίως για κατασκευαστές ενεργειακών μηχανών. Όταν κατασκευάστηκε η πρώτη στροβιλογεννήτρια στις αρχές του 20ου αιώνα, η εταιρεία Essener διέθεσε τους δακτυλίους καλύμματος. Οι δακτύλιοι καλύμματος τοποθετούνται στα άκρα του ρότορα για τη στερέωση της χάλκινης περιέλιξης έναντι φυγόκεντρων δυνάμεων, οι οποίες προκαλούνται από τις υψηλές ταχύτητες περιστροφής. Τα πιο παλιά έγγραφα στο αρχείο της εταιρείας σχετικά με του μη μαγνητιζόμενους δακτυλίους καλύμματος είναι από το 1901. Σε δύο συγκροτήματα ανάτηξης, μια εγκατάσταση ανάτηξης ηλεκτραγώγιμης σκουριάς και μια εγκατάσταση ανάτηξης ηλεκτραγώγιμης σκουριάς υπό πίεση, η Energietechnik Essen GmbH παράγει υλικά για δακτυλίους καλύμματος.

 5. WERNER KEMMINER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε μια επιχείρηση του μεταλλουργικού κλάδου και έχουμε ειδικευτεί ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 1960 στην παραγωγή φλαντζών/φλαντζωτών δακτυλίων, δακτυλίων σύσφιξης, τσερκιών και κολάρων/δίσκων. Για την ταχύτερη δυνατή διεκπεραίωση της παραγγελίας διατηρούμε σε μόνιμη βάση απόθεμα εκτός των δακτυλίων σύσφιξης δύο τμημάτων για την κατασκευή σωλήνων 1 mm και 2-3 mm, περισσότερους από 100.000 φλαντζωτούς δακτυλίους κατά EN 12220 (έκδοση 06/98), DIN 24154 (έκδοση 07/66) σειρά 2-5 και DIN 24154 (έκδοση 07/90) Μέρος I+II σε ακατέργαστη έκδοση, έκδοση θερμού γαλβανισμού και έκδοση ανοξείδωτου χάλυβα (υλικό κατασκευής 1.4301, 1.4541, 1.4571). Οι φλαντζωτοί δακτύλιοι ειδικών διαστάσεων παράγονται χάρη στη μεγάλη ευελιξία των γραμμών παραγωγής μας το συντομότερο δυνατό, με ακρίβεια και χαμηλό κόστος βάσει παραγγελίας. Σάς υποβάλλουμε ευχαρίστως μια εξατομικευμένη προσφορά. Αξιοπιστία, ευελιξία και υψηλή ποιότητα. Χαρακτηριστικά που εκτιμούν οι πελάτες μας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό εδώ και δεκαετίες.

 1. EZM EDELSTAHLZIEHEREI MARK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η EZM Edelstahlzieherei Mark παράγει με τη μέθοδο διαμόρφωσης εν ψυχρώ όλκιμο, λειασμένο, στιλβωμένο στιλπνοχάλυβα, τυποποιημένα προφίλ, ειδικά προφίλ βάσει σχεδίου από όλα σχεδόν τα χαλύβδινα υλικά κατασκευής. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα χρησιμοποιούνται κυρίως στον τομέα της κατασκευής εγκαταστάσεων και μηχανημάτων, της αυτοκινητοβιομηχανίας και της ενεργειακής και της ιατρικής τεχνολογίας. Στο εργοστάσιο Werdohl της EZM Edelstahlzieherei Mark παράγονται μηχανήματα βαφής τυμπάνου και μηχανήματα παραγωγής ελατηρίων Proll & Lohmann, καθώς και συστήματα για τη θερμική & χημική επιφανειακή επεξεργασία BAK. Η EZM Metallbearbeitung und Service GmbH κατασκευάζει, μ.ά.. έδρανα ατράκτων, μηχανήματα ευθυγράμμισης για στρογγυλό υλικό & υλικό προφίλ με κινούμενους κυλίνδρους ευθυγράμμισης, καθώς και σε εκδόσεις σύμφωνα με την επιθυμία του πελάτη. Ο καινοτομικός συνδυασμός μεθόδων πυράκτωσης, αμμοβολής, ευθυγράμμισης, φρεζαρίσματος & πλανίσματος της επεξεργασίας προφίλ EZM Profil στο Rohr/Thüringen αποτελεί μια χαμηλού κόστους και ανταγωνιστική εναλλακτική λύση για τις παραδοσιακές τεχνολογίες παραγωγής.

 2. ECKARDT SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Το θεμέλιο για τη σημερινή μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρησή μας τέθηκε από τους δύο διευθύνοντες συμβούλους Manfred Eckardt & Thomas Eckardt. Το 2002, η επιχείρησή μας που διακρίνεται πάντοτε για την αξιοπιστία, την καλή εξυπηρέτηση, τη διάρκεια και την ανάπτυξη, γιόρτασε την 25η επέτειό της. Στα μέσα του 2001 έφυγε από τη ζωή ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας μας Manfred Eckardt. Λίγο αργότερα, το Μάρτιο του 2002, το ακολούθησε αιφνιδίως ο υιός του Thomas Eckardt, οπότε και η διεύθυνση της εταιρείας μας άλλαξε στα μέσα του 2002. Η κυρία Beate Eckardt ήταν έκτοτε η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας (Μάρτιος 2002 έως το Μάιο 2005). Από την 01.06.2005, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Eckardt & Sohn GmbH είναι ο κύριος Axel Eckardt που συνεχίζει να διευθύνει την εταιρεία όπως και προηγουμένως. Η εταιρεία Eckardt & Sohn δραστηριοποιείται σε τοπικό και σε παγκόσμιο επίπεδο. Χάρη στην εξαιρετικά εκτενή γκάμα προϊόντων και στη μακρόχρονη εμπειρία, η εταιρεία είναι σε θέση να ανταποκρίνεται πάντοτε στις ειδικές επιθυμίες των πελατών.

 1. STAHL-PROJEKTBAU WENTZ GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε ο συνεργάτης της βιομηχανίας, των κλάδων των κατασκευών & της έρευνας “όταν πρόκειται για βαριές κατασκευές”. Συνδυάζουμε όλους τους τομείς των χαλύβδινων κατασκευών: Η εταιρεία μας σάς παρέχει όλες τις αναγκαίες υπηρεσίες για το δικό σας έργο, από την κατασκευή, το σχεδιασμό και τη στατική έως την παραγωγή και τη συναρμολόγηση. Οι μηχανικοί, σχεδιαστές φέροντος οργανισμού και στατικοί του κατασκευαστικού μας γραφείου σχεδιάζουν το δικό σας χαλύβδινο έργο και οι μηχανικοί και μηχανουργοί της εταιρείας μας μεριμνούν για την υλοποίηση στην παραγωγή και στις εγκαταστάσεις σας επιτόπου. Συνεργαζόμαστε με πολλούς και εντελώς διαφορετικούς κλάδους και επιχειρήσεις. Παντού όπου υπάρχει ζήτηση για τεχνογνωσία στις χαλύβδινες κατασκευές, οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται σε εμάς. Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει βιομηχανικές επιχειρήσεις εντελώς διαφορετικών κλάδων και μεγέθους, καθώς και πανεπιστήμια και άλλα ερευνητικά ιδρύματα. Ως διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη επιχείρηση με ιδιόκτητο κατασκευαστικό γραφείο, οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται σε εμάς. Είμαστε δραστήριοι, ευέλικτοι και ενθουσιώδεις για την τεχνολογία

 2. ELPOCHEM AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η ElpoChem, μια οικογενειακή επιχείρηση ιδρυθείσα το 1970, δραστηριοποιείται στον ειδικό κλάδο της χημικής και ηλεκτροχημικής επεξεργασίας επιφανειών. Η επιχείρηση με έδρα το Volketswil αναπτύσσει και διανέμει υψηλής ποιότητας ηλεκτρολυτικές μεθόδους και χημικές λύσεις για την αφαίρεση χωρίς επαφή προεξοχών, ψηγμάτων και ενοχλητικών περιμετρικών ζωνών, χωρίς μηχανική ή θερμική καταπόνηση των μεταλλικών επιφανειών. Οι κορυφαίες, καινοτόμες διαδικασίες μεθόδων και λύσεις φινιρίσματος χρησιμοποιούνται με μεγάλη επιτυχία σε πολυάριθμους κλάδους και εφαρμογές στο εσωτερικό και το εξωτερικό. H ElpoChem αναλαμβάνει ολόκληρη τη μηχανική μεθόδων. Η ElpoChem αναπτύσσει και παράγει τις απαραίτητες διαδικασίες και τους εξοπλισμούς, καθώς και τους ηλεκτρολύτες που είναι απαραίτητοι για την επεξεργασία επιφανειών σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών σχετικά με την επιφάνεια του υλικού και την επιθυμητή επεξεργασία. Γι' αυτόν το λόγο, η ElpoChem προσφέρει στους πελάτες της εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη και γνώση.

 3. ASG ALLWEIER SYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η επωνυμία Allweier διακρίνεται από το 1970 για τα υψηλής ποιότητας στοιχεία συστήματος, τορναριστά και φρεζαριστά εξαρτήματα, καθώς και τα συστήματα μετάδοσης κίνησης στην περιοχή υψηλής τεχνολογίας της Bodensee. Από το 2002, η Allweier Systeme GmbH (ASG) συνδυάζει τους βασικούς τομείς εξειδίκευσης της κατασκευής μηχανισμών μετάδοσης και της τεχνολογίας κίνησης. Η εταιρεία έγινε σύντομα γνωστή στην αγορά ως προμηθευτής καινοτομικών προϊόντων πρώτης τάξεως: Οι μηχανισμοί μετάδοσης κίνησης πλήμνης τροχού της ASG χρησιμοποιούνται παντού όπου χρειάζονται και εκτιμούνται υψηλή απόδοση, δύναμη, αντοχή και 100% Made in Germany. Με βάση αυτούς τους τομείς υψηλής απόδοσης έχουμε αναπτύξει σε συνεργασία με ισχυρούς εταίρους ολοκληρωμένα, υψηλής απόδοσης συστήματα κίνησης. Έτσι έχουν προκύψει δομοστοιχειωτά, συμπαγή συστήματα κίνησης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη που πληρούν τις μέγιστες απαιτήσεις ποιότητας. Keep on rolling – Είστε και παραμένετε σε κίνηση. Θέτουμε ως στόχο αυτήν την απαίτηση των πελατών μας για τα δικά τους και τα δικά μας προϊόντα. Keep on rolling.

 4. EWG E. WAGENER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η EWG στο Heimsheim, στην καρδιά της Βάδης-Βυρτεμβέργης είναι ο δικός πιστοποιημένος κατά ISO κορυφαίος προμηθευτής, έμπορος και συνεργάτης. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει: ράβδους, σωλήνες, βέργες, σύρματα, πρότυπα εξαρτήματα (όπως π. χ., βίδες, παξιμάδια και ακέφαλες βίδες), πλάκες, ελάσματα και μεμβράνες από διάφορα ειδικά μέταλλα, δύστηκτα μέταλλα και σπάνιες γαίες. Στον τομέα εξειδίκευσής μας περιλαμβάνονται πρότυπα εξαρτήματα – όπως π.χ., βίδες, παξιμάδια και ακέφαλες βίδες – ημιτελή προϊόντα πολύτιμων μετάλλων, καθώς και εξαρτήματα βάσεις σχεδίου από μολυβδαίνιο, ταντάλιο, βολφράμιο, τιτάνιο και τα κράματά τους (TZM, Alloys Invar, Alloys Kovar, Inconel). Οι δυνατότητες επεξεργασίας των διαφόρων υλικών, ανάλογα με τις ιδιότητές τους, είναι πολλές και μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται οι εξής: πυράκτωση, ψυχρή εξέλαση, τορνάρισμα, φρεζάρισμα, λείανση, διάβρωση, συγκόλληση, bonding (σκλήρυνση), αποσκωρίαση, σπειροτόμηση, διάτρηση, σήμανση και διάτρηση λέιζερ.

 5. MECANOR SA

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η Mecanor είναι ο ειδικός σας στον τομέα των προϊόντων διάτρησης ακριβείας για τη μικροτεχνολογία μέσω καινοτόμων διαδικασιών και εργαλείων διαδοχικής διάτμησης υψηλής ποιότητας.Από την ίδρυσή της το 1948, η Mecanor ανανεώνει συνεχώς τα προϊόντα και τις δυνατότητές της με στόχο να ανταποκρίνεται στις ολοένα μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της μικροτεχνολογίας στις διάφορες αγορές, αρχικά σχεδόν αποκλειστικά για την ωρολογοποιία και εν συνεχεία με μια πολύπλευρη γκάμα εξαρτημάτων για την ιατρική τεχνολογία, την αυτοκινητοβιομηχανία και τις μικροσυσκευές.

 6. LILA GMBH - SPEZIALIST FÜR INDIVIDUELLE LÖSUNGEN IN DER LASERPRÄZISIONSBEARBEITUNG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΕΪΖΕΡ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ. Εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια, η LILA GmbH δραστηριοποιείται ως εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα της επεξεργασίας λέιζερ ακριβείας. Εκτός από την κοπή και τη διάτρηση ακριβείας, η συγκόλληση λέιζερ ακριβείας αποτελεί μια ιδιαίτερη εξειδίκευση. Σε 25 συστήματα στερεών σωμάτων και λέιζερ ίνας υποβάλλονται σε επεξεργασία εντελώς διαφορετικά μέταλλα, καθώς και κεραμική υλικά. Η διασφάλιση της ποιότητας στο ανώτατο επίπεδο είναι υποχρεωτική στην LILA και για το λόγο αυτό όλες οι διαδικασίες είναι πιστοποιημένες κατά DIN EN ISO 9001 και σύμφωνα με το ιατρικό πρότυπο DIN EN ISO 13485. Ιατροτεχνολογικοί καθετήρες, ηλεκτρόδια μέτρησης, χειρουργικά εργαλεία, στοιχεία για ευαίσθητες συσκευές μέτρησης ή σύνθετα εξαρτήματα για μηχανουργικές επιχειρήσεις ακριβείας είναι χαρακτηριστικά τεμάχια κατεργασίας από μέταλλο που παράγονται από την LILA. Ιδίως στον τομέα κεραμικών υλικών μεγάλου πάχους, η LILA είναι η κορυφαία επιχείρηση και μπορεί να επεξεργάζεται υλικά πάχους από 0, 1 mm έως 27 mm. Το φάσμα των εφαρμογών περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, αναστρεφόμενες πλάκες κοπής, σήτες για βιομηχανικούς μύλους λεπτόκοκκων υλικών, λάμες για ιατρικά ψαλίδια και μαχαίρια, έδρανα για οχήματα Φόρμουλα 1, συστήματα δορυφόρων, καθώς και διαφράγματα για κάμερες και συστήματα μέτρησης. Επειδή η LILA δραστηριοποιείται σε ευαίσθητους ως προς την ποιότητα κλάδους, όπως η ιατρική τεχνολογία, οι αισθητήρες ή η αεροπορική και διαστημική τεχνολογία, η απόλυτη ακρίβεια μέτρησης και η αξιοπιστία περιλαμβάνονται στις βασικές απαιτήσεις κάθε έργου. Έτσι η LILA διεκπεραιώνει κάθε παραγγελία με την ίδια αποτίμηση και επιμέλεια.

 7. RECORD METALL-FOLIEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε μια μικρομεσαία επιχείρηση, η οποία ειδικεύεται στη διάθεση λεπτών μεταλλικών μεμβρανών με μικρές ανοχές πάχους. Καλύπτουμε το πεδίο πάχους από 0, 005 mm έως 1, 00 mm. Από την αποθήκη μας παραδίδουμε διάφορες διαστάσεις που χάρη στη συσκευασία τους ενδείκνυνται απόλυτα για τη χρήση στο συνεργείο και για συναρμολογήσεις. Το υλικό αφαιρείται εύκολα στο απαιτούμενο μήκος από το μεγάλων διαστάσεων πλαστικό κουτί και, κατά περίπτωση, μπορεί κανείς να συνδέσει με συνδετήρες κουτιά με πλάτος υλικού 150 mm που χρησιμοποιούνται έως ένα πάχος 0, 250 mm. Κατά περίπτωση παραγγείλετε αυτούς τους συνδετήρες δωρεάν μαζί με το προϊόν. Ως άλλη επιλογή διαθέτουμε ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ σε αυτοκόλλητη έκδοση. Στην περίπτωση αυτή, το υλικό διαθέτει επίστρωση κόλλας χωρίς φορέα. Το πάχος της κόλλας είναι 0, 04 mm.

 8. HFP BANDSTAHL GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Στην επιχείρησή μας, την HFP Bandstahl στο Bad Salzungen, ανατρέχουμε πλέον σε περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας στην ψυχρή έλαση και σε σχεδόν 150 χρόνια στην επεξεργασία μετάλλων. Με περισσότερες από 250 συνεργάτες, αυτή είναι επίσης και η μεγαλύτερη μονάδα μας. Ταινία χάλυβα ψυχρής έλασης κατά το EN 10139/10140 στις εμπορικές κατηγορίες, έλασης σε κάθε βαθμό αντοχής, πάχους 0, 20 έως 2, 50 mm, πλάτους 4-525 mm, σκλήρυνση ψυχρής έλασης σύμφωνα με το EN 10132 T1-4 /10140 στις εμπορικές κατηγορίες, με βαθμό αντοχής G ή G + K, πάχους 0, 20 - 1, 80 mm, πλάτους 10 - 370 mm Επιφανειακό φινίρισμα: κανονική ανόπτηση, ειδικά τραχεία ή γυαλιστερή επιφάνεια χωρίς ρωγμές ή πόρους, εξαιρετικά επίπεδη ή/και απολιπασμένη.

 1. ÄTZTECHNIK HERZ GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Με τη Herz βασίζεστε στο μοναδικό εμπειρογνώμονα χαρακτικής στην Ευρώπη, ο οποίος παράγει τόσο μέρη δειγμάτων στην κοπή όσο και μεγάλες σειρές στην ταινία. Έτσι, από το πρώτο μέρος του δείγματος έως τη μαζική παραγωγή, προμηθεύεστε τα πάντα από μία πηγή και από την ίδια εγκατάσταση αιχμής. Για ομαλή μετάβαση στη σειρά παραγωγής, με εξοικονόμηση κόστους και χωρητικότητας. Το καλύτερο προϊόν δεν είναι αρκετό για τη Herz: Αναπτύσσουμε επίσης την καλύτερη εφαρμογή για εσάς. Υπάρχει, για παράδειγμα, η δημιουργία προσχεδίων, κατά την οποία το σύγχρονο σύστημα CAD μας υπολογίζει τη βέλτιστη λύση για εσάς. Είτε με τηλεφωνική συνεννόηση είτε με τους πελάτες μας επί τόπου: Με τη Herz μπορείτε να βασιστείτε στα περισσότερα από 40 χρόνια τεχνικής εμπειρίας στην τεχνολογία χάραξης. καθώς επίσης και στην απρόσκοπτη ολοκληρωμένη υποστήριξη, από το πρωτότυπο μέχρι τη σειρά. Καθοριστικός παράγοντας: Διαθέτουμε το χρόνο να κατανοήσουμε ολόκληρη τη διαδικασία και το προϊόν σας.

 2. SUZHOU CSL PRECISION CO., LTD

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η Suzhou CSL Precision είναι ένας αναγνωρισμένος κατασκευαστής συστατικών ακριβείας στην βιομηχανία που ιδρύθηκε το 2016. Η CSL precision κατέχει δύο κύρια εργαστήρια στην Suzhou με μια ολική επιφάνεια 4000 τ.μ και 85 υπαλλήλους, 80% των προϊόντων μας προορίζεται για εξαγωγή στην Βόρεια Αμερική, Ευρώπη και Ιαπωνία. Η ομάδα μας εμπειρογνωμόνων φροντίζει ώστε να προσφέρουμε στους εταίρους μας σε διάφορες βιομηχανίες, τις καλύτερες λύσεις της αγοράς. Εξειδικευόμαστε σε τεχνολογικές λύσεις και κατασκευές στους τομείς της αεροναυπηγικής, τηλεπικοινωνιών, ημιαγωγών, ιατρικής και αυτοκινήτου. Εφόσον επικεντρωνόμαστε σε αυτές τις βιομηχανίες, μπορείτε να είστε σίγουροι πως οι λύσεις που σας προτείνουμε θα είναι οι πιο οικονομικές, ανώτατης ποιότητας και ακριβείας CSL. Η CSL προσφέρει καινότομες λύσεις όπως σφυρηλάτηση εν θερμώ, χύτευση επένδυσης, σταμπάρισμα ώστε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να βελτιστοποιήσουν τα κόστη ώστε να αναπτυχθούμε και εμείς μαζί με τους πελάτες μας.- Απόκλιση διαστάσεων "0" με 100% οπτικό έλεγχο. - Εκατοντάδες με χίλια τεμ. για κάθε αρ. μερών - PPAP για κάθε αρ. μερών - Γρήγορο πρότυπο και μικρή προθεσμία για μαζική παραγωγή. - Υποστήριξη αποθήκευσης φορτίου Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. BASAK LAZER

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Από την ίδρυση της το 1983, η Basak Laser έχει συνεχώς υλοποιήσει το βιομηχανικό πρότυπο και είναι κορυφαίος κατασκευαστής εξειδικευμένος στην επεξεργασία ακριβείας λαμαρινών και εφαρμογές. Η ποικιλόμορφη μας γκάμα υπηρεσιών μας περιλαμβάνει : •Λέιζερ ινών • Καμπτική πρέσα • Κύρτωση κυλίνδρου • Κοπή με ψαλιδισμό • Συγκόλληση αργού •Συγκόλληση αλουμινίου •Συγκολλημένη κατασκευή •Κοπή λέιζερ σφυρηλατημένου σιδήρου •Εξερευνήστε περισσότερα στον ιστότοπο μας, συμπ. τον πολυμορφικό σφυρηλατημένο σίδηρο! Η Basak Laser επεκτείνει την αριστεία της στην κατασκευή μηχανημάτων και παραγωγή ανταλλακτικών, καλύπτοντας διάφορους τομείς, εκ των οποίων η αυτοκινητοβιομηχανία, ναυτιλία καθώς και τις βιομηχανίες ανελκυστήρων/ μηχανικών σκαλιών μέσα από την θυγατρική μας, την Basak Machine. Το όραμα μας είναι να κατακτήσουμε την θέση μιας κορυφαίας εταιρείας η οποία φημίζεται για την αφοσίωση της στην ποιότητα και στην αποτελεσματικότητα, εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση των υπαλλήλων, προμηθευτών αλλά και αξιότιμων μας πελατών. Είμαστε πιστοί στην δέσμευση μας να παραμείνουμε στο προσκήνιο των τεχνολογικών εξελίξεων και στην υιοθέτηση μιας κουλτούρας για την προώθηση της καινοτομίας. Επίσης, είμαστε περήφανοι για την κατασκευή μας εξοπλισμού κατασκήνωσης υπό το δεύτερο μας εμπορικό σήμα, Basak Camping. Η συνεργατική μας προσέγγιση με τους πελάτες μας αποτελεί πάντα το ακρογωνιαίο λίθο για την σταθερή παράδωση εξαιρετικών αποτελεσμάτων σε κάθε έργο. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και ξεκινήστε έναν παραγωγικό διάλογο όσον αφορά τις απορίες σας.

 4. MR INDUSTRIES

  Δανία

  Verified by europages badge

  Η MR INDUSTRIES είναι μια ιδιωτική εταιρεία που εξειδικεύεται στην υπεργολαβία υπηρεσιών μηχανικής κατεργασίας ψηφιακού ελέγχου για την παραγωγή φρεζαριστών και τορνευμένων μερών ανώτατης ποιότητας. Με την πάροδο του χρόνο, έχουμε κατακτήσει την κορυφή ως προμηθευτής με υπεργολαβία κατεργασμένων μερών σε διάφορους βιομηχανικούς τομείς. Η εκτενείς μας ικανότητες μας επιτρέπουν να κατασκευάζουμε μέρη σε παρτίδες οποιουδήποτε μεγέθους, από πρωτότυπα ως παραγγελίες μεγάλης εμβέλειας. Με μια κυμαινόμενη ικανότητα διαμέτρου από 1 χιλ. έως 32 χιλ., μπορούμε να ικανοποιήσουμε μια ευρεία γκάμα απαιτήσεων. Στην MR Industries, έχουμε κατακτήσει μια γερή φήμη στην παράδοση συστατικών και μερών με κατεργασία ακριβείας με επίκεντρο στην αποτελεσματικότητα και στην οικονομία. Η χρήση της προηγμένης τεχνολογίας Citizen μας επιτρέπει να διαχειριζόμαστε τα πάντα από πρωτότυπα ως έργα σε μικρή παρτίδα και σε παραγωγές μεγάλου όγκου μηχανικά κατεργασμένων συστατικών και μερών. Εξοπλισμένοι με κέντρα μηχανικής κατάρτησης αιχμής, λειτουργούμε με πλήρως αυτοματισμένους τροφοδότες γεμιστήρων εξασφαλίζοντας την αδιάκοπη παραγωγή. Αυτή η ικανότητα με επιτρέπει να προσφέρουμε τις καλύτερες προθεσμίες και εξαιρετική εξυπηρέτηση για μηχανικά κατεργασμένα συστατικά υψηλής ποιότητας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες ή οποιαδήποτε απορία.

 5. ROKVELAS, UAB

  Λιθουανία

  Verified by europages badge

  Η Rokvelas UAB είναι μια Λιθουανική εταιρεία που προσφέρει εργασίες κατεργασίας μετάλλου για μικρή σειριακή και σειριακή παραγωγή. Διαθέτουμε πείρα 11 ετών στην εξαγωγή των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Εξειδικευόμαστε στην παραγωγή χαλύβδινων δομών, στην κατεργασία ψηφιακού ελέγχου (CNC). Παρέχουμε ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών. παραγωγή, γενική ρύθμιση, συμπλήρωση, διάφορες καλύψεις, διαχείριση διακίνησης και άλλα. Υπηρεσίες: διάτρηση ψηφιακού ελέγχου, κύρτωση με ψηφιακό έλεγχο, τόρνευση με ψηφιακό έλεγχο, Φρεζάρισμα ψηφ. ελέγχου, πριονοκορδέλες, συγκόλληση, επίπεδη λείανση, δίπλωμα φύλλων. Κατασκευές: με θερμό γαλβανισμό μεγάλου βάθους, βαμμένες με σκόνη, αμμοβολημένες και βαμμένες με υγρή μέθοδο, Διάφοροι τρόποι ηλεκτροσυγκόλλησης. 'Όλες οι χαλύβδινες μας υποδομές ικανοποιούν τα πρότυπα κατά EN 1090-1, 2. Σύστημα διαχείρισης με πιστοποίηση κατά ISO 9001. Επισκεφθείτε την διαδικτυακή μας τοποθεσία για περισσότερες πληροφορίες.

 6. TARHAN AUTOMATION AND MACHINE

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στην Tarhan Machinery Automation, μια κορυφαία Τούρκικη επιχείρηση η οποία προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε διάφορους τομείς. Η δέσμευση μας για αριστεία και καινοτομία μας ωθεί να προσφέρουμε λύσεις αιχμής, ικανοποιώντας τις διάφορες ανάγκες των βιομηχανιών παγκοσμίως. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τις υπηρεσίες μας σχεδιασμού και μηχανοποίησης έργων. Η καταρτισμένη μας ομάδα μηχανικών και σχεδιαστών μετατρέπουν τις ιδέες σε πραγματικότητα, αναλαμβάνοντας κάθε έργο με ακρίβεια και εμπειρογνωμοσύνη, εξασφαλίζοντας βέλτιστα αποτελέσματα για τους αξιότιμους μας πελάτες. Ανακαλύψτε την CSA MIST, το δεύτερο μας εμπορικό σήμα με επίκεντρο την κατασκευή συστημάτων νεφέλωσης και ομίχλης θερμοκηπίων. Επωφεληθείτε από τα προηγμένα μας συστήματα που δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες υγρασίας σε θερμοκήπια, εξασφαλίζοντας την βέλτιστη ανάπτυξη των φυτών και μειώνοντας την θερμοκρασία κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες. RigidMech, το τρίτο μας εμπορικό σήμα, ειδικεύεται στα ανταλλακτικά και εργαλεία κοπής ανώτατης ακρίβειας. Με ιδιαίτερη έμφαση στην κατασκευή με σύμβαση, εξασφαλίζουμε την παραγωγή και παρέχουμε ανθεκτικά συστατικά ακριβείας, που εγγυώνται για την άριστη απόδοση και λειτουργία σε διάφορους τομείς, εκ των οποίων η άμυνα και η αυτοκινητοβιομηχανία. Στην Tarhan Machinery Automation, τηρούμε διεθνή πρότυπα, που παρουσιάζονται από τον στόλο μας μηχανημάτων αιχμής και τους χώρους μας. Η αφοσίωση μας στην παράδοση εξαιρετικών προϊόντων και υπηρεσιών ξεπερνά πάντα τις προσδοκίες. Επικοινωνήστε με την ομάδα μας για να εξερευνήσετε τους τρόπους με τους οποίους οι λύσεις μας μπορούν να ενισχύσουν την επιχείρηση σας.

 7. ZEYTAS CELIK MAKINA SAN. VE TIC. A.S.

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Zeytaş Steel Machinery διακρίνεται για τη βασιζόμενη σε έργα επιχειρηματική δραστηριότητα, παρέχοντας σταθερά ποιότητα Zeytaş σε πελάτες σε παγκόσμιες αγορές, όπως η Γερμανία, η Γαλλία, το Βόρειο Ιράκ, η Αιθιοπία και η περιοχή του Αιγαίου από το 2016. Το υπερσύγχρονο εργοστάσιό μας με μηνιαία παραγωγική ικανότητα σε κλειστό χώρο 12000 m2, επανδρώνεται από μια ομάδα εκπαιδευμένων μηχανικών και επαγγελματικών ομάδων παραγωγής και συναρμολόγησης. Η κύρια εξειδίκευσή μας είναι στην παραγωγή χαλύβδινων αιθουσών, αποθηκών, υποστέγων, κατασκευών στάθμευσης, εγκαταστάσεων αποθήκευσης και παρόμοιων κατασκευών. Εξερευνήστε τις ποικίλες υπηρεσίες μας βάσει έργων, προσαρμοσμένες προκειμένου να πληρούν μοναδικές απαιτήσεις στον τομέα της κατασκευής αιθουσών: •Χαλύβδινη κατασκευή •Εργοστασιακή χαλύβδινη κατασκευή •Χαλύβδινη κατασκευή πλατφορμών •Χαλύβδινη κατασκευή πλατφορμών μηχανημάτων •Κατασκευαστής χαλύβδινων κατασκευών •Χαλύβδινη κατασκευή κτιρίων •Χαλύβδινη κατασκευή αιθουσών •Χαλύβδινη κατασκευή γερανών •Χαλύβδινη κατασκευή κτιρίων που καλύπτουν ένα ευρύ πελατολόγιο που περιλαμβάνει κορυφαίες εταιρείες στον τομέα τις παραγωγής καλωδίων, μονάδες βιοενέργειας, ναυπηγεία, μηχανήματα και κλωστοϋφαντουργία. Η προσέγγισή μας είναι προσαρμοσμένη ώστε να καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε έργου, τόσο εγχώρια όσο και διεθνώς. Με τεχνολογία αιχμής και τη σταθερή αφοσίωση στα πρότυπα υψηλής ποιότητας, η Zeytaş Steel Machinery διακρίνεται ως περιζήτητη μάρκα στη βιομηχανία, παρέχοντας σταθερά εξαιρετική αξία έργο προς έργο. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες!

 8. RPWORLD

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η RPWORLD είναι κορυφαίος προμηθευτής κατασκευαστής μηχανικών μερών για ανταλλακτικά αυτοκινήτου, ιατρικές συσκευές, επιστημονικά όργανα και για άλλους βιομηχανικούς τομείς. Παράγουμε μικρό έως μεσαίο όγκο μερών και ανταλλακτικά παραγωγής τελικής χρήσης μέσα σε 3 ημέρες με μηχανική κατεργασία CNC, μορφοποίηση με έγχυση, χύτευση εν κενώ, κατασκευή λαμαρινών και πολλά άλλα. Η υπηρεσία μας κατασκευής κατά παραγγελία μας βοηθά στην ταχύτερη προώθηση των προϊόντων στην αγορά, στην μείωση του παραγωγικού και αναπτυσσιακού κόστους και μειώνει τον κίνδυνο κατά τον κύκλο ζωής του προϊόντος. Δεσμευόμαστε στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών γρήγορης παραγωγής και δημιουργία πρωτοτύπων. Είτε χρειάζεστε γρήγορο πρωτότυπο για δοκιμή και έλεγχο, παραγωγή μικρής ποσότητας για NPI ή βοήθεια για εμπορευματοποίηση, οι παραγωγικές μας λύσεις μιας στάσης θα σας καλύψουν. Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας; - Σύντομες προθεσμίες : Αυτόματα και προηγμένα μηχανήματα που λειτουργούν όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, εξασφαλίζοντας σύντομη προθεσμία εντός 3 ημερών. - Σταθερή υψηλή ποιότητα : Ο συνδυασμός ποιοτικού ελέγχου με εξοπλισμός αιχμής εξασφαλίζουν την συνοχή των εξατομικευμένων σας μερών με τα τρισδιάστατα σας σχέδια. - Υψηλή ακρίβεια: Ο εξοπλισμός μας επιτρέπει στενή ανοχή διαστάσεων κατά το πρότυπο DIN ISO 2768 M (F) ικανοποιώντας τις ακριβείς σας προδιαγραφές. - Λύσεις μιας στάσης: Μηχανική κατεργασία CNC, μορφοποίηση με έγχυση και περισσότερα για την ομαλή ροή των παραγωγικών πόρων και την μείωση των παραγωγικών κινδύνων. - Κατασκευή κατά παραγγελία: Η ευελιξία μας επιτρέπει την παραγωγή εξατομικευμένων μερών, γρήγορα και αποτελεσματικά, ικανοποιώντας τις αναπτυσσόμενες ανάγκες της αγοράς.

 9. RIAG OBERFLÄCHENTECHNIK AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Στην εταιρεία μας υπάρχει συνεννόηση: Μια ματιά στην επιχείρησή μας Η επιχειρηματική μας φιλοσοφία βασίζεται στον απαρέγκλιτο προσανατολισμό στον πελάτη που στο πλαίσιο 30 ετών μάς εξασφάλισε τη δυνατότητα της συνεχούς εξέλιξης και της ανάπτυξης παγκόσμιων καινοτομιών. Οι αξίες μας δεν διαμορφώνουν απλώς την επιχειρηματική μας κουλτούρα, αλλά αποτελούν επίσης τη βάση για μιας άκρως δραστήρια ομάδα μακροχρόνιων συνεργατών, η οποία παρέχει κορυφαίες επιδόσεις σε καθημερινή βάση. Ομάδα Η αφοσίωσή μας στην αρχή της "αριστείας στον τομέα των γαλβανικών λύσεων" χαρακτηρίζει το καθημερινό μας έργο. Ως ομάδα riag διασφαλίζουμε από κοινού ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν πάντοτε βέλτιστα προϊόντα και υπηρεσίες. Αξίες Διαμόρφωση του μέλλοντος από κοινού Η δημιουργικότητα και η καινοτομία διέπουν το έργο μας. Ακούγοντας προσεκτικά διακρίνουμε τις ανάγκες. Λειτουργούμε με ειλικρίνεια και με βάση την εμπιστοσύνη. Παροχή ευκαιριών – Απαίτηση για επιδόσεις Η ειλικρίνεια και ο σεβασμός αποτελούν το θεμέλιο της κουλτούρας μας για την επιτυχία. Απαιτούμε και προάγουμε δυνατότητες. Η ευθύτητα και η σαφήνεια αποτελούν τους πυλώνες της επικοινωνίας μας. Επιτρέπουμε τις ιδέες – Θαρραλέα υλοποίηση Θεωρούμε την περιέργεια ως σημείο αφετηρίας για την πρόοδο. Υλοποιούμε σήμερα και διασφαλίζουμε την επιτυχία του αύριο. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Χαιρόμαστε την επιτυχία Υλοποιούμε φιλόδοξους στόχους με ενθουσιασμό. Επιδιώκουμε με πάθος την αριστεία. Είμαστε υπερήφανοι για τις επιτυχίες μας και τις αναφέρουμε. Ανάληψη ευθύνης Τηρούμε και σεβόμαστε τις θεμελιώδεις αξίες της επιχείρησής μας.

 10. S.I.M.E.S. S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η S.I.M.E.S. S.r.l. είναι μια ευέλικτη, δυναμική, καλά δομημένη εταιρεία ικανή να ανταποκριθεί στις διάφορες ανάγκες που σχετίζονται με τον τομέα της παθητικής ασφάλειας και της αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων. Η εμπειρία που αποκτήθηκε από την πολυετή δραστηριότητα που ασκείται στην υπηρεσία μεγάλων τραπεζικών ιδρυμάτων, διάφορων ιδρυμάτων και κοσμηματοπωλείων και παρόμοια επέτρεψε στο προσωπικό της S.I.M.E.S. S.r.l. να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες υψηλού επιπέδου, με στόχο την ικανοποίηση των διαφορετικών αναγκών των πελατών. Παρόλο ότι δημιουργήθηκε ως εταιρεία συντήρησης αντικλεπτικών συστημάτων, με την πάροδο του χρόνου διαφοροποίησε το φάσμα των υπηρεσιών της, προτεινόμενη ως κατασκευαστής, εγκαταστάτης και εταιρεία συντήρησης και κουφωμάτων από PVC, θωρακισμένων καθώς και παραθύρων και θυρών αστικής χρήσης. Επεκτείνοντας τη γκάμα των προϊόντων της, η S.I.M.E.S S.r.l. έχει επίσης βρει εξαιρετική ανατροφοδότηση στον ιδιωτικό τομέα παρέχοντας λύσεις αιχμής, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας και απασχολώντας εξειδικευμένο προσωπικό.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

35.773 Επιχειρήσεις

Kατηγορια