Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χάλυβες για δομικά έργα

Αποτελέσματα για

Χάλυβες για δομικά έργα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SOLIDIAN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ως κορυφαία εξειδικευμένη επιχείρηση, η solidian αναπτύσσει και παράγει μη μεταλλικούς οπλισμούς από ίνες άνθρακα, υάλου και βασάλτη. Διατίθενται οπλισμοί σε μορφή ράβδων ή πλεγμάτων. Τα πεδία εφαρμογής των οπλισμών της εταιρείας μας εκτείνονται από πλάκες πρόσοψης, την κατασκευή γεφυρών ή θαλάσσιων κτιρίων, έως εξυγιάνσεις. Η solidian σάς παρέχει κατά περίπτωση υποστήριξη σε κάθε βήμα ενός έργου: αρχίζοντας από την παροχή συμβουλών εφαρμογής έως τη διαστασιολόγηση των οπλισμών και την παροχή βοήθειας απευθείας στο εργοτάξιο. Στο δικό μας εργαστήριο ελέγχου προσδιορίζουμε επίσης τις αναγκαίες για το δικό σας κατασκευαστικό έργο παραμέτρους. Με μια ομάδα 270 συνεργατών σε δύο μονάδες επεξεργαζόμαστε συναφείς με την πράξη λύσεις για τους πελάτες μας, για τα κτίρια και τις κατασκευές του αύριο.

 2. BASEDO STEEL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Πέντε λόγοι υπέρ της BASEDO STEEL: Τεχνογνωσία: Γνωρίζουμε τις συγκεκριμένες συνθήκες των επιχειρήσεων αμμοβολής. Ακόμη και όταν οι απαιτήσεις σας είναι πολύ μεγάλες, ακόμη και όταν τα υλικά και οι διαστάσεις είναι εντελώς διαφορετικά: εμείς αντιμετωπίζουμε κάθε πρόβλημα. Ιδίως τα άκρως εξειδικευμένα υλικά δεν αποτελούν κανένα πρόβλημα για εμάς. Υπηρεσίες: Στη δική μας σύγχρονη αποθήκη του Düsseldorf διαθέτουμε επιτόπου πολυάριθμα υλικά. Με τη δική μας αυτόματη πριονοκορδέλα υψηλής απόδοσης κόβουμε το χάλυβά σας στο καθορισμένο από εσάς σταθερό μήκος. Δίκτυο: Εάν δεν διαθέτουμε επιτόπου κάποιο υλικό, προστρέχουμε σε ένα μεγάλο διεθνές δίκτυο εμπόρων, κατασκευαστών, εταιρειών σφυρηλάτησης και επεξεργασίας. Έτσι, η παραγγελία σας δεν μένει στη μέση. Διοικητική μέριμνα: υπηρεσίες ταχυμεταφορών, μεταφορικές εταιρείας, θαλάσσιες μεταφορές, αεροπορικές μεταφορές – εμείς γνωρίζουμε ποιος θα μεταφέρει το φορτίο στον προορισμό του. Γρήγορα, αξιόπιστα και σε προσιτή τιμή.

 3. FLENDER-STAHL GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε ο προμηθευτής σας για χάλυβα από την περιοχή Sauerland. Όπως θα περίμενε κανείς από την περιοχή Sauerland, η φιλοσοφία της εταιρείας Flender βασίζεται σε τέσσερις πυλώνες: Είμαστε ευέλικτοι, μοναδικοί, γρήγοροι και αξιόπιστοι! Με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά θέλουμε να αξιολογούμαστε. Ιδιαίτερο πλεονέκτημά μας είναι οι μικρές ποσότητες σκληρυμένου ή μη χάλυβα ελατηρίων, καθώς και μικροκραματοποιημένοι ταινιοχάλυβας. Οι μεγάλες δυνατότητες αποθήκευσης και οι μικρές προθεσμίες παράδοσης καθιστούν την Flender-Stahl αξιόπιστο συνεργάτη πολλών σταθερών πελατών στη Γερμανία και στην Ευρώπη. Ένα συχνά ξεχασμένο υλικό που δεν το χρειάζεστε πλέον! Χρειάζεστε χώρο στην αποθήκη σας; Η Flender-Stahl αγοράζει υλικό σε Coil και σε πλάκες - έτσι εξασφαλίζονται πολύτιμος αποθηκευτικός χώρος και μετρητά. Ενημερώστε μας απλώς σχετικά με το πλεόνασμά σας και ευχαρίστως θα σάς υποβάλλουμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά. Τα προϊόντα μας: ταινιοχάλυβας ψυχρής και θερμής έλασης, ανοξείδωτος δομικός χάλυβας, χάλυβας ενανθράκωσης, ταινιοχάλυβας εφαρμογών

 4. MONOSTEEL

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Είμαστε μια Τούρκικη κατασκευαστική και δομική εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή χαλύβδινων δομών, στον σχεδιασμό έργου, στην διαχείριση, κατασκευή καθώς και στην συμβούλευση. Έχουμε την δυνατότητα να λειτουργούμε ως εταιρεία EPCI. Οι τομείς στους οποίους έχουμε εργαστεί αφορούν εταιρείες κατασκευής βιομηχανικών κτιρίων, εταιρείες κατασκευής κατοικιών, έργα πολιτικού μηχανικού, εταιρείες δημιουργίας σηράγγων και ορυχείων. Ο σύγχρονος μας στόλος μηχανημάτων και τα λογισμικά μας διαχείρισης βοηθούν στην εξασφάλιση ποιότητας, έγκαιρης παράδοσης, και μια υπηρεσία με μηδενικά λάθη εις όφελος των πελατών μας. Συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας καθ όλη την παραγωγική διαδικασία. Όλες οι παραγωγές μας εκτελούνται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 5. RG ZAUNE

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RG ZAUNE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες για δομικά έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φερ φορζε, λουκέτα, και κιγκλιδωματα. Έχει έδρα σε Gorzów Wielkopolski, Πολωνία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. NOVELTY STEEL

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NOVELTY STEEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες για δομικά έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, κοπή με λέιζερ, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, Μεταλλικές κατασκευές, σιλο απο ανοξειδωτο χαλυβα, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, συγκολληση αλουμινιου, και χαλυβδινες δεξαμενες. Έχει έδρα σε Trabzon, Τουρκία.

 2. HOSELMANN STAHL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HOSELMANN STAHL GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες για δομικά έργα. Έχει έδρα σε Hannover, Γερμανία.

 3. METALLURGICA LEGNANESE SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία METALLURGICA LEGNANESE SPA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες για δομικά έργα, σφυρηλατος χαλυβας, διελασμενοι χαλυβες, Χάλυβες για δομικά έργα, και ενισχυμενοι χαλυβες. Έχει έδρα σε Rescaldina, Ιταλία.

 4. H. STAHLSCHMIDT STAHLGESELLSCHAFT M.B.H

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία H. STAHLSCHMIDT STAHLGESELLSCHAFT M.B.H, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες για δομικά έργα, Χάλυβες για εργαλεία, Εμπόριο χάλυβα, Εναζωτωμένος χάλυβας, χαλυβας ενανθρακωσης, Χάλυβας για βαφή και σκλήρυνση, Χάλυβας στρογγυλής διατομής, Χάλυβες για δομικά έργα, και Ραβδοχάλυβας. Έχει έδρα σε Willich, Γερμανία.

 5. BLANKSTAHLWERK SINDORF GMBH

  Γερμανία

  Είμαστε μια μικρομεσαία επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή και στη χονδρική πώληση στιλπνοχάλυβα. Διαθέτουμε άριστης ποιότητας στιλπνοχάλυβα που υποβάλλεται σε συνεχή αυτοέλεγχο παραγωγής. Η ποιότητα για την εταιρεία μας δεν είναι μόνο λόγια. Εγγυόμαστε άψογα προϊόντα που μπορείτε να επεξεργαστείτε χωρίς προβλήματα. Προμηθευόμαστε την πρώτη ύλη μας, τον όλκιμο ραβδοχάλυβα, από όλα τα γνωστά χαλυβουργεία της Δυτικής Ευρώπης, όπως τις εταιρείες Arcelor Mittal, Saarstahl, Eko και Swiss Stell.

 1. TRANSFER STAHL-SERVICE GMBH

  Γερμανία

  Η TRANSFER Stahl-Service GmbH ειδικεύεται στη μακροπρόθεσμη εμπορία επίπεδων προϊόντων από χάλυβα. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1989 στο Langen κοντά στη Φρανκφούρτη (Main) και από το 2008 εδρεύει στο Konstanz της Bodensee. Οι κύριες αγορές διάθεσης των προϊόντων μας είναι στην Ευρώπη, στη Βόρεια Αμερική, στη Μέση Ανατολή και στη Νοτιοανατολική Ασία. Μαζί με τις θυγατρικές μας εταιρείες και τις εταιρείες συμμετοχών σε ολόκληρη την Ευρώπη διακινούμε περίπου σε ετήσια βάση 120.000 τόνους χάλυβα θερμής έλασης, ψυχρής έλασης και με επίστρωση σε δακτυλίους, ελάσματα και ταινίες σε ρολό. Εκτός από πολυάριθμα χαλυβουργεία σε ολόκληρη την Ευρώπη, συνεργαζόμαστε με την αυτοκινητοβιομηχανία και πολυάριθμα κέντρα σέρβις. Παρέχουμε στους πελάτες μας τα απαιτούμενα υλικά εμπρόθεσμα, στην επιθυμητή ποιότητα και σε λογικές τιμές. Χάρη στις αποθήκες μας που βρίσκονται σε ολόκληρη την Ευρώπη, είμαστε σε θέση να εκπληρώνουμε σχεδόν κάθε επιθυμία σε σύντομο διάστημα.

 2. WA PRODUR

  Γαλλία

  WA-PRODUR, στοιχεία και λύσεις κατά της φθοράς. Αντιδιαβρωτικός χάλυβας και HLE / Κοπή / δίπλωση/ μηχανική κατεργασία / μηχανική συγκόλληση. Οι ειδικοί μας σε θέματα καταπολέμησης της φθοράς διαθέτουν πάνω από 20 χρόνια πείρας σε εξειδικευμένους τομείς όπως είναι η σιδηρουργία, η εξόρυξη ορυχείων, η χημεία, η δόμηση, τα δημόσια έργα, η ενέργεια, η μεταφορά με υδραυλικά μέσα και με πεπιεσμένο αέρα... Το κοινό σημείο αυτών των επαγγελμάτων ; ; Η απαίτηση γερών και ανθεκτικών εγκαταστάσεων και αξιόπιστες λύσεις για τη συντήρηση των εξοπλισμών.

 1. ADK D.O.O.

  Σλοβενία

  Η ADK καττασκευάζει πολύπλοκες δομές χάλυβα - κινητούς γερανούς, εξοπλισμούς ορυχείων, γερανών ερπυστριοφόρα, εξοπλισμός υδρο - ως επί το πλείστον από ένα λεπτόκοκκο χάλυβα. Για 20 χρόνια είμαστε σε αλυσίδα εφοδιασμού της ομάδας Liebherr. Είμαστε σε θέση να χειριστούμε τα έργα από την πρώτη κοπή (design) μέχρι και την τελευταία (συναρμολόγηση). Κατέχουμε τα ακόλουθα πιστοποιητικά: TUV ISO 9001, GSI SLV EN ISO 1090, GSI SLV EN DIN 18800, IIW ISO 3834, AAA πιστοληπτική αξιολόγηση. Είμαστε επίσημοι εταίροι της Sumitomo στα Βαλκάνια.

 2. SCHOLZ EDELSTAHL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία Scholz Edelstahl GmbH, μια θυγατρική επιχείρηση της Scholz AG, έχει αναδειχθεί σε συνώνυμο του υψηλής ποιότητας χάλυβα από την ίδρυσή της το έτος 1991. Η επιχείρησή μας κατέχει κορυφαία θέση στην αγορά στον τομέα του εφοδιασμού της σιδηρουργίας, επιχειρήσεων κατασκευής μηχανημάτων και τρίτων προμηθευτών. Οι πελάτες μας σε ολόκληρη την Ευρώπη αποκομίζουν οφέλη από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες και την υποδειγματική τεχνική υποστήριξη των πρώτης τάξεως προϊόντων μας.

 3. ROKANAS STAHL

  Ελλάδα

  Χονδικό και λιανικό εμπόριο σίδηρου μπετόν.Δομικά πλέγματα, μονωτικάΑντισεισμικοί συνδετήρες νέας τεχνολογίας

 4. BLOCOTELHA - STEEL CONSTRUCTIONS S.A.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία BLOCOTELHA - STEEL CONSTRUCTIONS S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες για δομικά έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Porto De Mós, Πορτογαλία.

 5. ZEYTAS CELIK MAKINA SAN. VE TIC. A.S.

  Τουρκία

  Η εταιρεία ZEYTAS CELIK MAKINA SAN. VE TIC. A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες για δομικά έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός, αστικες και βιομηχανικες κατασκευες, Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Προεπεξεργασμένες μηχανικές ατσάλινες κατασκευές, και Μεταλλικές κατασκευές. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

 6. HALLENBAU CARLO GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HALLENBAU CARLO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες για δομικά έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαζονται σκηνες. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 7. MIKOM D.O.O.

  Σερβία

  Η εταιρεία MIKOM D.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες για δομικά έργα, Μεταλλικά σιλό, Ιδιοκατασκευές από χάλυβα, Χάλυβες για δομικά έργα, και Μεταλλικά σιλό. Έχει έδρα σε Novi Sad, Σερβία.

 8. JIAN YE STEEL STRUCTURE CO., LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία JIAN YE STEEL STRUCTURE CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες για δομικά έργα. Έχει έδρα σε Zhengzhou/henan, Κίνα.

 1. ESTANE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ESTANE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες για δομικά έργα, ειδικοι χαλυβες για αυτοματισμους, Χάλυβες για δομικά έργα, Εξαρτήματα τόρνου CNC, και χαλυβας ενανθρακωσης. Έχει έδρα σε Siebenbäumen, Γερμανία.

 2. METALED STEEL MATERIALS SRL

  Ρουμανία

  Η εταιρεία METALED STEEL MATERIALS SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες για δομικά έργα, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες για δομικά έργα, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, και Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα. Έχει έδρα σε Bucuresti, Ρουμανία.

 3. LTL LEONARDELLI TAGLIO LASER

  Ιταλία

  Η εταιρεία LTL LEONARDELLI TAGLIO LASER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες για δομικά έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβας, Λαμαρίνες, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και συγκολληση. Έχει έδρα σε Trento, Ιταλία.

 4. ZAKŁAD PRODUKCJI WIELOBRANŻOWEJ PROWAL

  Πολωνία

  Η εταιρεία ZAKŁAD PRODUKCJI WIELOBRANŻOWEJ PROWAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες για δομικά έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευές από χάλυβα, και υπερακτιες εργασιες. Έχει έδρα σε Slupsk, Πολωνία.

 5. OMSE

  Τουρκία

  Η εταιρεία OMSE, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες για δομικά έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πύργοι τηλεποικοινωνιών, και χαλύβδινες δομές. Έχει έδρα σε Etimesgut, Τουρκία.

 6. UKRSTAL CONSTRUCTION

  Ουκρανία

  Η εταιρεία UKRSTAL CONSTRUCTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες για δομικά έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Visable supports the Ukrainian companies, κατασκευη ανοξειδωτων πλαισιων, γεφυρα, συναρμολογηση σκελετων απο χαλυβα για οικοδομες, και Visable supports the Ukrainian companies. Έχει έδρα σε Kiev, Ουκρανία.

 7. ALFA-TECH

  Πολωνία

  Η εταιρεία ALFA-TECH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες για δομικά έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ανοξείδωτοι, και Χάλυβες ανοξείδωτοι. Έχει έδρα σε Koło, Πολωνία.

 8. CERM-EX TECHNOLOGY INDUSTRY AND TRADING INC

  Τουρκία

  Η εταιρεία CERM-EX TECHNOLOGY INDUSTRY AND TRADING INC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικοί σκελετοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες για δομικά έργα, κατασκευές από χάλυβα, Χάλυβες για δομικά έργα, και μηχανήματα για χαλύβδινες κατασκευές. Έχει έδρα σε Efeler, Τουρκία.

 9. ZMOP SPOL. S. R. O.

  Σλοβακία

  Η εταιρεία ZMOP SPOL. S. R. O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες για δομικά έργα. Έχει έδρα σε Modra, Σλοβακία.

 10. ROLMETAIS - AÇOS FINOS E METAIS, S.A.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία ROLMETAIS - AÇOS FINOS E METAIS, S.A., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες για δομικά έργα, ειδικοι χαλυβες, Χάλυβας, Χάλυβες για δομικά έργα, και ανοξείδωτοι χάλυβες. Έχει έδρα σε Ovar, Πορτογαλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χάλυβες για δομικά έργα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

18.613 Επιχειρήσεις