• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χάλυβες για δομικά έργα

Αποτελέσματα για

Χάλυβες για δομικά έργα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BASEDO STEEL GMBH

  Γερμανία

  Πέντε λόγοι υπέρ της BASEDO STEEL: Τεχνογνωσία: Γνωρίζουμε τις συγκεκριμένες συνθήκες των επιχειρήσεων αμμοβολής. Ακόμη και όταν οι απαιτήσεις σας είναι πολύ μεγάλες, ακόμη και όταν τα υλικά και οι διαστάσεις είναι εντελώς διαφορετικά: εμείς αντιμετωπίζουμε κάθε πρόβλημα. Ιδίως τα άκρως εξειδικευμένα υλικά δεν αποτελούν κανένα πρόβλημα για εμάς. Υπηρεσίες: Στη δική μας σύγχρονη αποθήκη του Düsseldorf διαθέτουμε επιτόπου πολυάριθμα υλικά. Με τη δική μας αυτόματη πριονοκορδέλα υψηλής απόδοσης κόβουμε το χάλυβά σας στο καθορισμένο από εσάς σταθερό μήκος. Δίκτυο: Εάν δεν διαθέτουμε επιτόπου κάποιο υλικό, προστρέχουμε σε ένα μεγάλο διεθνές δίκτυο εμπόρων, κατασκευαστών, εταιρειών σφυρηλάτησης και επεξεργασίας. Έτσι, η παραγγελία σας δεν μένει στη μέση. Διοικητική μέριμνα: υπηρεσίες ταχυμεταφορών, μεταφορικές εταιρείας, θαλάσσιες μεταφορές, αεροπορικές μεταφορές – εμείς γνωρίζουμε ποιος θα μεταφέρει το φορτίο στον προορισμό του. Γρήγορα, αξιόπιστα και σε προσιτή τιμή.

 2. FLENDER-STAHL GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Είμαστε ο προμηθευτής σας για χάλυβα από την περιοχή Sauerland. Όπως θα περίμενε κανείς από την περιοχή Sauerland, η φιλοσοφία της εταιρείας Flender βασίζεται σε τέσσερις πυλώνες: Είμαστε ευέλικτοι, μοναδικοί, γρήγοροι και αξιόπιστοι! Με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά θέλουμε να αξιολογούμαστε. Ιδιαίτερο πλεονέκτημά μας είναι οι μικρές ποσότητες σκληρυμένου ή μη χάλυβα ελατηρίων, καθώς και μικροκραματοποιημένοι ταινιοχάλυβας. Οι μεγάλες δυνατότητες αποθήκευσης και οι μικρές προθεσμίες παράδοσης καθιστούν την Flender-Stahl αξιόπιστο συνεργάτη πολλών σταθερών πελατών στη Γερμανία και στην Ευρώπη. Ένα συχνά ξεχασμένο υλικό που δεν το χρειάζεστε πλέον! Χρειάζεστε χώρο στην αποθήκη σας; Η Flender-Stahl αγοράζει υλικό σε Coil και σε πλάκες - έτσι εξασφαλίζονται πολύτιμος αποθηκευτικός χώρος και μετρητά. Ενημερώστε μας απλώς σχετικά με το πλεόνασμά σας και ευχαρίστως θα σάς υποβάλλουμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά. Τα προϊόντα μας: ταινιοχάλυβας ψυχρής και θερμής έλασης, ανοξείδωτος δομικός χάλυβας, χάλυβας ενανθράκωσης, ταινιοχάλυβας εφαρμογών

 3. SOLIDIAN GMBH

  Γερμανία

  Ως κορυφαία εξειδικευμένη επιχείρηση, η solidian αναπτύσσει και παράγει μη μεταλλικούς οπλισμούς από ίνες άνθρακα, υάλου και βασάλτη. Διατίθενται οπλισμοί σε μορφή ράβδων ή πλεγμάτων. Τα πεδία εφαρμογής των οπλισμών της εταιρείας μας εκτείνονται από πλάκες πρόσοψης, την κατασκευή γεφυρών ή θαλάσσιων κτιρίων, έως εξυγιάνσεις. Η solidian σάς παρέχει κατά περίπτωση υποστήριξη σε κάθε βήμα ενός έργου: αρχίζοντας από την παροχή συμβουλών εφαρμογής έως τη διαστασιολόγηση των οπλισμών και την παροχή βοήθειας απευθείας στο εργοτάξιο. Στο δικό μας εργαστήριο ελέγχου προσδιορίζουμε επίσης τις αναγκαίες για το δικό σας κατασκευαστικό έργο παραμέτρους. Με μια ομάδα 270 συνεργατών σε δύο μονάδες επεξεργαζόμαστε συναφείς με την πράξη λύσεις για τους πελάτες μας, για τα κτίρια και τις κατασκευές του αύριο.

 4. MONOSTEEL

  Τουρκία

  Είμαστε μια Τούρκικη κατασκευαστική και δομική εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή χαλύβδινων δομών, στον σχεδιασμό έργου, στην διαχείριση, κατασκευή καθώς και στην συμβούλευση. Έχουμε την δυνατότητα να λειτουργούμε ως εταιρεία EPCI. Οι τομείς στους οποίους έχουμε εργαστεί αφορούν εταιρείες κατασκευής βιομηχανικών κτιρίων, εταιρείες κατασκευής κατοικιών, έργα πολιτικού μηχανικού, εταιρείες δημιουργίας σηράγγων και ορυχείων. Ο σύγχρονος μας στόλος μηχανημάτων και τα λογισμικά μας διαχείρισης βοηθούν στην εξασφάλιση ποιότητας, έγκαιρης παράδοσης, και μια υπηρεσία με μηδενικά λάθη εις όφελος των πελατών μας. Συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας καθ όλη την παραγωγική διαδικασία. Όλες οι παραγωγές μας εκτελούνται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 5. TRANSFER STAHL-SERVICE GMBH

  Γερμανία

  Η TRANSFER Stahl-Service GmbH ειδικεύεται στη μακροπρόθεσμη εμπορία επίπεδων προϊόντων από χάλυβα. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1989 στο Langen κοντά στη Φρανκφούρτη (Main) και από το 2008 εδρεύει στο Konstanz της Bodensee. Οι κύριες αγορές διάθεσης των προϊόντων μας είναι στην Ευρώπη, στη Βόρεια Αμερική, στη Μέση Ανατολή και στη Νοτιοανατολική Ασία. Μαζί με τις θυγατρικές μας εταιρείες και τις εταιρείες συμμετοχών σε ολόκληρη την Ευρώπη διακινούμε περίπου σε ετήσια βάση 120.000 τόνους χάλυβα θερμής έλασης, ψυχρής έλασης και με επίστρωση σε δακτυλίους, ελάσματα και ταινίες σε ρολό. Εκτός από πολυάριθμα χαλυβουργεία σε ολόκληρη την Ευρώπη, συνεργαζόμαστε με την αυτοκινητοβιομηχανία και πολυάριθμα κέντρα σέρβις. Παρέχουμε στους πελάτες μας τα απαιτούμενα υλικά εμπρόθεσμα, στην επιθυμητή ποιότητα και σε λογικές τιμές. Χάρη στις αποθήκες μας που βρίσκονται σε ολόκληρη την Ευρώπη, είμαστε σε θέση να εκπληρώνουμε σχεδόν κάθε επιθυμία σε σύντομο διάστημα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. RG ZAUNE

  Πολωνία

 2. HOSELMANN STAHL GMBH

  Γερμανία

 3. METALLURGICA LEGNANESE SPA

  Ιταλία

 4. H. STAHLSCHMIDT STAHLGESELLSCHAFT M.B.H

  Γερμανία

 5. BLANKSTAHLWERK SINDORF GMBH

  Γερμανία

  Είμαστε μια μικρομεσαία επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή και στη χονδρική πώληση στιλπνοχάλυβα. Διαθέτουμε άριστης ποιότητας στιλπνοχάλυβα που υποβάλλεται σε συνεχή αυτοέλεγχο παραγωγής. Η ποιότητα για την εταιρεία μας δεν είναι μόνο λόγια. Εγγυόμαστε άψογα προϊόντα που μπορείτε να επεξεργαστείτε χωρίς προβλήματα. Προμηθευόμαστε την πρώτη ύλη μας, τον όλκιμο ραβδοχάλυβα, από όλα τα γνωστά χαλυβουργεία της Δυτικής Ευρώπης, όπως τις εταιρείες Arcelor Mittal, Saarstahl, Eko και Swiss Stell.

 1. WA PRODUR

  Γαλλία

  WA-PRODUR, στοιχεία και λύσεις κατά της φθοράς. Αντιδιαβρωτικός χάλυβας και HLE / Κοπή / δίπλωση/ μηχανική κατεργασία / μηχανική συγκόλληση. Οι ειδικοί μας σε θέματα καταπολέμησης της φθοράς διαθέτουν πάνω από 20 χρόνια πείρας σε εξειδικευμένους τομείς όπως είναι η σιδηρουργία, η εξόρυξη ορυχείων, η χημεία, η δόμηση, τα δημόσια έργα, η ενέργεια, η μεταφορά με υδραυλικά μέσα και με πεπιεσμένο αέρα... Το κοινό σημείο αυτών των επαγγελμάτων ; ; Η απαίτηση γερών και ανθεκτικών εγκαταστάσεων και αξιόπιστες λύσεις για τη συντήρηση των εξοπλισμών.

 2. ADK D.O.O.

  Σλοβενία

  Η ADK καττασκευάζει πολύπλοκες δομές χάλυβα - κινητούς γερανούς, εξοπλισμούς ορυχείων, γερανών ερπυστριοφόρα, εξοπλισμός υδρο - ως επί το πλείστον από ένα λεπτόκοκκο χάλυβα. Για 20 χρόνια είμαστε σε αλυσίδα εφοδιασμού της ομάδας Liebherr. Είμαστε σε θέση να χειριστούμε τα έργα από την πρώτη κοπή (design) μέχρι και την τελευταία (συναρμολόγηση). Κατέχουμε τα ακόλουθα πιστοποιητικά: TUV ISO 9001, GSI SLV EN ISO 1090, GSI SLV EN DIN 18800, IIW ISO 3834, AAA πιστοληπτική αξιολόγηση. Είμαστε επίσημοι εταίροι της Sumitomo στα Βαλκάνια.

 1. BLOCOTELHA - STEEL CONSTRUCTIONS S.A.

  Πορτογαλία

 2. TMETAL S.R.O.

  Τσεχία

 3. MIKOM D.O.O.

  Σερβία

 4. HALLENBAU CARLO GMBH

  Γερμανία

 5. A J MARSHALL (SPECIAL STEELS) LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 6. ESTANE GMBH

  Γερμανία

 7. ZAKŁAD PRODUKCJI WIELOBRANŻOWEJ PROWAL

  Πολωνία

 8. LTL LEONARDELLI TAGLIO LASER

  Ιταλία

 1. BARTOLOME INFO

  Ισπανία

 2. STAWI, S.R.O.

  Σλοβακία

 3. ZMOP SPOL. S. R. O.

  Σλοβακία

 4. DAAS SP. Z O.O.

  Πολωνία

 5. TEWOO STEEL GROUP

  Κίνα

 6. ROLMETAIS - AÇOS FINOS E METAIS, S.A.

  Πορτογαλία

 7. UKRSTAL CONSTRUCTION

  Ουκρανία

 8. USŁUGI DŹWIGOWE PIOTR RYBACKI

  Πολωνία

 9. LENZ STAHLHANDEL GMBH

  Γερμανία

 10. CLARK MASTS TEKSAM NV

  Βέλγιο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χάλυβες για δομικά έργα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

36.095 επιχειρήσεις