• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χάλκινες λαμαρίνες και ταινίες

Αποτελέσματα για

Χάλκινες λαμαρίνες και ταινίες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BRAUN GMBH FOLIEN-PRÄGETECHNIK

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Ενθουσιώδεις άνθρωποι για τον κοινό σκοπό! Αυτό θέλουν να είναι οι συνεργάτες μας σε κάθε επιχειρηματικό τομέα για τους πελάτες και με αυτό το σκεπτικό στηρίζουν τον όμιλο επιχειρήσεων Braun. Ως μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση θέλουμε να έχουμε ένα ανοικτό, φιλικό και δραστήριο κλίμα στο καθημερινό μας έργο. Στόχος μας είναι να αποτελούμε κλασικό παράδειγμα για μια εξελιγμένη επιχειρηματική κουλτούρα στο κρατίδιο των ιδεών και των πράξεων, τη Βάδη-Βυρτεμβέργη. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας εκτός της επιχείρησης προσανατολιζόμαστε παγκόσμια και ενεργούμε επιτόπου: είτε για την υποστήριξη των κοινωνικών δομών είτε για την προαγωγή του αθλητισμού. Ο όμιλος επιχειρήσεων θέτει πρότυπα ως προς την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα. Χάρη στην εμπειρία και στην τεχνογνωσία μας προωθούμε από κοινού το προϊόν σας. Οργανωμένα, γρήγορα και με μεγάλη αξιοπιστία. Αναζητούμε την πρόκληση. Τα δεδομένα Online στις αγορές και στις πωλήσεις συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στο να μπορούμε να παρέχουμε πάντοτε επίκαιρες συμβουλές στον πελάτη.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. HEINRICH BRANDL & SOHN GMBH & CO KG

  Αυστρία

  Verified by Europages badge
 3. CARL BERGHÖFER GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 4. ELECTRIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SP.K.

  Πολωνία

  Verified by Europages badge
 5. MK-RE METALLKANTTECHNIK RECKLINGHAUSEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. MP METALL PRODUKTE GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 2. AMCO METALL-SERVICE GMBH

  Γερμανία

  Η AMCO Metall-Service GmbH ιδρύθηκε το 1980 και διατηρεί στις εγκαταστάσεις της στη Βρέμη μια από τις μεγαλύτερες στη Γερμανία αποθήκες μη σιδηρούχων μετάλλων. Θα βρείτε κράματα αλουμινίου σε μορφή ελασμάτων, πλακών, ράβδων και προφίλ σε διάφορες διαστάσεις. Ειδικά προφίλ αλουμινίου σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας: επεξεργασμένα, με επεξεργασμένη επιφάνεια, σταθερού μήκους ή μήκους αποθήκης. Χαλκός, ορείχαλκος και ειδικά κράματα σε διάφορες μορφές και διαστάσεις. Πριονοκορδέλες, πριόνια κοπής πλακών CNC, εργαλεία διάτρησης και πλαστικής παραμόρφωσης, κέντρα επεξεργασίας CNC έως θέσεις εργασίας συγκόλλησης μας παρέχουν τη δυνατότητα να εφαρμόζουμε πολυάριθμες τεχνολογίες επεξεργασίας μη σιδηρούχων μετάλλων. Τα προϊόντα μας: ράβδοι χαλκού, ελάσματα χαλκού, ελάσματα ορείχαλκου, ράβδοι ορείχαλκου, δακτύλιοι αλουμινίου, ακατέργαστοι δίσκοι αλουμινίου, ελάσματα αλουμινίου, ειδικά προφίλ αλουμινίου, ελάσματα ακριβείας αλουμινίου, επεξεργασία αλουμινίου.

 3. UMMC-NFMP

  Ρωσία

 4. BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH

  Γερμανία

 5. METALL DISCH GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 1. VT TRADING SRL

  Ρουμανία

 2. TFS - TRANSFORMATION FEUILLARD SERVICE

  Γαλλία

 3. KME BENELUX BVBA

  Βέλγιο

 4. KABLOTEL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

 5. ELETTROMECCANICA LEDA

  Ιταλία

 6. SARINA GROUP

  Ιράν

 7. TERECON AG

  Ελβετία

 8. SALVATOR STRECHY S.R.O.

  Τσεχία

 9. EISEN UND METALL GMBH

  Γερμανία

 10. NEMET, NICHT- EISENMETALL, GMBH

  Γερμανία

 1. DIN AISI SPECIAL(HK) METAL CO.,LTD

  Κίνα

 2. VSW HETZEL E.K.

  Γερμανία

 3. PROFILTECH BETEILIGUNGS GMBH

  Γερμανία

 4. PANO METAL VE PLASTIK SANAYITICARET LIMITED SIRKETI

  Τουρκία

 5. BIBERKRAFT DACHREINIGUNGSSYSTEME-VERTRIEBS GMBH

  Γερμανία

 6. WERNER DIETSCHE GMBH

  Γερμανία

 7. JOSEF SKOPEK

  Τσεχία

 8. KME (SUISSE) SA

  Ελβετία

 9. HELLENIC COPPER MINES LIMITED

  Κύπρος

 10. JL GOSLAR GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η JL Goslar GmbH είναι εδώ και περισσότερα από εκατό χρόνια μια εξειδικευμένη επιχείρηση στη μονάδα παραγωγής Goslar για την επεξεργασία μολύβδου, κασσίτερου και των κραμάτων τους. Προμηθεύουμε απαιτητικούς πελάτες από τους τομείς της βιομηχανίας και της έρευνας με καινοτομικά προϊόντα και προσωπική εξυπηρέτηση από τους 3 επιχειρηματικούς μας τομείς της ακτινοπροστασίας, της κατασκευής συσκευών και ανόδων σε ολόκληρο τον κόσμο. Το ιστορικό των επιτυχιών μας βασίζεται στη φιλοσοφία μας που ακολουθούμε χωρίς συμβιβασμούς. Συνδυάζουμε τα καλύτερα στοιχεία καινοτομικού πνεύματος και επίγνωσης της παράδοσης. Σε εμάς είστε ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ. Η συνεχής μας επιδίωξη για την εξεύρεση ακόμη πιο ασφαλών, αποδοτικών, οικονομικά αποδοτικών και οικολογιών λύσεων. Θαρραλέες νέες ιδέες μάς παρέχουν σήμερα τη δυνατότητα να διαθέτουμε ορισμένες αποκλειστικές τεχνικές που μάς αναδεικνύουν σε περιζήτητο συνεργάτη στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Οι άνθρωποι στο παρασκήνιο & το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που αυτοί παρέχουν καθημερινά με βάση κορυφαία τεχνολογία και προσωπική τεχνογνωσία στην υπηρεσία των δραστήριων αγορών.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χάλκινες λαμαρίνες και ταινίες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

46 επιχειρήσεις