• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • φακοί επαφής

Αποτελέσματα για

Φακοί επαφής - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. LABORATOIRES DENCOTT

  Γαλλία

  Το εργαστήριο DENCOTT κατέχει ηγετική θέση στη Γαλλία στην κατασκευή οφθαλμικών προθέσεων και στην εμπορία φακών επαφής. Εργαστήριο προσαρμογής φακών επαφής κατά παραγγελία και οφθαλμικών προθέσεων. Το εργαστήριο Dencott είναι ο πρώτος κατασκευαστής οφθαλμικών προθέσεων στη Γαλλία. Από τη δημιουργία του, το 1955, η δραστηριότητα του εργαστηρίου Dencott ήταν αφοσιωμένη αποκλειστικά στην τελειοποίηση όλων των τεχνικών του εξοπλισμού οφθαλμολογίας. Με ειδίκευση στην προσαρμογή και το εμπόριο φακών επαφής (φακοί επαφής κατά παραγγελία, φακοί επαφής για παιδιά, φακοί επαφής για κερατόκωνο, φακοί επαφής για αναδόμηση της ίριδας κ.λπ.), η DENCOTT παρέχει υπηρεσίες διανομής φακών επαφής από όλες τις μάρκες μαζί με προϊόντα συντήρησης για τους αντίστοιχους φακούς επαφής. Το εργαστήριο Dencott, με τη φήμη του στον τεχνικό τομέα και την αποτελεσματικότητά του, έχει κατακτήσει σήμερα την εμπιστοσύνη του ιατρικού σώματος.

 2. LENSHOP.GR

  Ελλάδα

  Το 2011 δημιουργήθηκε το Lenshop.gr, ένα από τα πρώτα online οπτικά καταστήματα θέλοντας να καλύψει τις ανάγκες των χρηστών σε φακούς επαφής και υγρά φακών. Στη συνέχεια θέλοντας να εμπλουτίσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας προσθέσαμε στη σελίδα μας γυαλιά ηλίου και οράσεως. Σήμερα το Lenshop εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες πελάτες από την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και από όλο τον κόσμο, παρέχοντας με αξιοπιστία και σεβασμό τις καλύτερες υπηρεσίες και την καλύτερη εξυπηρέτηση που απαιτεί ο πελάτης του σήμερα.

 3. CYPROLENS

  Κύπρος

  Οι φακοί επαφής στην Cyprolens.com.cy απόκτησαν την διαδικτυακή τους στέγη! Προμηθεύουμε με υπευθυνότητα, ασφάλεια, συνέπεια, ταχύτητα και αξιοπιστία τα γνωστότερα ιατροτεχνολογικά προϊόντα όπως biofinity, biomedics, soflens, purevision2, air optix aqua, alpha vision, freshlook, Hanita, biosoak, biotwin κ.α σε χαμηλές τιμές, ενώ παράλληλα σας εξοικονομούμε πολύτιμο χρόνο μιας και η παραγγελία γίνεται από τον χώρο σας ενώ και παράδοση τον προϊόντων γίνεται επίσης στον χώρο σας.Με λίγα λόγια το όφελος διπλό, χρόνος και χρήμα...Αναγνωρίζοντας την αξία που έχουν οι ανθρώπινες σχέσεις, από την πρώτη ημέρα λειτουργίας μας εφαρμόζουμε έμπρακτα μοντέλο ανάπτυξης πελατοκεντρικής βάσης στοχεύοντας στην παροχή υψηλού επιπέδου προϊόντων αλλά και υπηρεσιών εξυπηρέτησης στον κλάδο μας.Το διαδίκτυο δεν αποτελεί εμπόδιο για την ανάπτυξη τέτοιου είδους σχέσεων, αντίθετα για την Cyprolens αποτελεί μια μόνιμη εποικοδομητική πρόκληση, που κρίνεται, αξιολογείται και επιβραβεύεται καθημερινά.

 4. OTTICA APPOLLONI SRL

  Ιταλία

  Η πείρα που συσσωρεύτηκε με την πάροδο του χρόνου, σε συνδυασμό με τις καλύτερες τεχνολογίες και έναν επιλεγμένο προσωπικό μας επιτρέπουν να ακούμε με προσοχή τις απαιτήσεις σας ώστε να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις. Πέρα από τους επιλεγμένους της εταίρους, είτε κατασκευαστές φακών επαφής, και ενός λειτουργικού τμήματος αφιερωμένου στους φακούς επαφής, ξεχωρίζουμε επίσης χάρη στην ποικιλία γυαλιών ηλίου, με αποκλειστικά σχέδια.

 5. PAPAEFTHIMIOU, OPTIKA - AKOUSTIKA VARHKOIAS, FAKOI EPAFHS

  Ελλάδα

  Προιόντρα: Οπτικά, Ακουστικά Βαρηκοΐας, Φακοί Επαφής, Γυαλιού Ηλίου, Γυαλιά Οράσεως Υπηρεσίες: εφαρμοστήριο φακών επαφής εξειδικευμένους τεχνικούς ακουοπροσθετικους έμπειρο προσωπικό που είναι έτοιμο ανα πάσα ώρα και στιγμή να σας εξυπηρετήσει εργαστήριο επισκευής γυαλιών ηλίου & ωράσεως

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. T-DYLAN INTERNATIONAL

  Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

 2. POLOPTYK

  Πολωνία

 3. OTTICA LUX

  Ιταλία

 4. OPTYCORP

  Πολωνία

 5. DR. WIRTZ AUGENÄRZTE

  Γερμανία

 1. LINZA

  Ουκρανία

 2. OTTICA LENS

  Ιταλία

 3. OPTYK ANNA PISARSKA

  Πολωνία

 4. BEN VAN DER HEIDEN ZIEN & HOREN

  Κάτω Χώρες

 5. LENTILLAS BARATAS EN LENTILLAS SI

  Ισπανία

 6. SPECJALISTYCZNY OŚRODEK OKULISTYCZNY SP.JAWNA

  Πολωνία

 7. LENZEN VERGELIJKEN

  Κάτω Χώρες

 8. FORSTER OPTIK GESMBH

  Αυστρία

 9. CHABLOZ OPTIQUE SA

  Ελβετία

 10. ANDY WOLF FASHION GMBH

  Αυστρία

 1. LUXOPTICA

  Ουκρανία

 2. COMEL OPTIK DI DE LORENZO DANDOLA VALENTE E MARCO S.N.C.

  Ιταλία

 3. 2M CONTACT, OCELLUS

  Γαλλία

 4. CENTRO ÓPTICO SUR

  Ισπανία

 5. AUVA VISION

  Γαλλία

 6. OPTICAL VISION

  Γαλλία

 7. JAEGER & DANCKER GMBH

  Γερμανία

 8. WEISSMANN GMBH

  Γερμανία

 9. OPTIK SPELLITZ

  Αυστρία

 10. MCLINSEN.CH GMBH

  Ελβετία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φακοί επαφής - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.221 επιχειρήσεις