• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας- νηματουργίας και ύφανσης

Αποτελέσματα για

Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας- νηματουργίας και ύφανσης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. HAJ TEX GROUP

  Ουζμπεκιστάν

  Verified by europages badge

  Η HAJ TEX ιδρύθηκε το 2018 στο Ουζμπεκιστάν και είναι μια εταιρεία κλωστοϋφαντουργίας με ολοκληρωμένη κάθετη οργάνωση που εξειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατηρεί την φήμη της αξιοπιστίας. Η ιδέα της “Cot Cluster Economy” είναι να καλλιεργεί υπεύθυνα βαμβάκι και εν βάθος όλα τα συστατικά της διαδικασίας, να βελτιστοποιεί την προστιθέμενη αξία και να ελαχιστοποιεί την αρνητική επίδραση στο περιβάλλον χάρη στην επαναχρησιμοποίηση των απορριμάτων παραγωγής και με την υποστήριξη μιας βοηθητικής τεχνολογικής επεξεργασίας ενδυμάτων. Τα απορρίματα από το βαμβάκι χρησιμοποιούνται ως βάση για την βάση χορτονομής για το κτηνοτροφικό μας χώρο μας, καθώς και το εργοστάσιο βαμβακέλαιου. Το σύμπλεγμα αποτελείται από μια ομάδα ολοκληρωμένων επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε όλη την αλυσίδα της επεξεργασίας, εκοκκισμού, κλώσης βαμβακιού και παραγωγής και φινίρισμα υφασμάτων και παρασκευή ενδυμάτων. Τα προϊόντα μας διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση κατά STANDARD 100 από την OEKO-TEX®, BSCI, ISO 14001 - 2015, ISO 9001 - 2008, ISO 45001 - 2018, COM4, ORGANIC EU, GOTS. Με το παράδειγμα μας, θέλουμε να αποδείξουμε πως η βιομηχανία του βαμβακιού στο Ουζμπεκιστάν είναι σε θέση να τηρεί τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφαλείας όσον αφορά τις εργασιακές συνθήκες. Έχουμε προσελκύσεις εξαιρετικά καταρτισμένους ειδικούς και επαγγελματικός εξοπλισμός από παγκόσμια αναγωρισμένες φίρμες ώστε να υλοποιήσουμε έναν ολοκληρωμένο κύκλο παραγωγής, ξεκινώντας από το φύτευα το βαμβακιού στα χωράφια και τελειώνοντας με την παραγωγή των πρωτότυπων πλεκτών μας ενδυμάτων υπό το δικό μας εμπορικό σήμα. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει διάφορα είδη βαμβακερών νημάτων, βαμβακερά υφάσματα, πλεκτά υφάσματα και φινιρισμένα προϊόντα.

 2. KRÖGEL MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KRÖGEL MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικά ξηραντήρια, Βιομηχανικοί κλίβανοι, υφαντουργικα μηχανηματα, Βιομηχανικά ξηραντήρια, μηχανολογικη τεχνολογια, τυμπανα εκτυλιξης, γραμμές έλασης, διασκορπιστηρες, και κοπτικες μηχανες. Έχει έδρα σε Bocholt, Γερμανία.

 3. PIXBERG GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PIXBERG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει έδρα σε Wuppertal, Γερμανία.

 4. SCHOLZE GERMANY GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHOLZE GERMANY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει έδρα σε Frankenberg, Γερμανία.

 5. HAYABUSA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HAYABUSA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κορδονομηχανες, αναπηνιστικες μηχανες υφασματων, περιτυλικτικες μηχανες, και μηχανηματα για το χνουδιασμα των νηματων. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. LOPTEX SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LOPTEX SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υφαντουργικα μηχανηματα, SORTER, μηχανηματα και εξοπλισμοι για συναρμογη υφασματων, νηματα υφανσης σωληνωτων υφασματων, μηχανηματα και εξοπλισμοι επενδυσης και φινιρισματος υφασματων, μηχανηματα και εξοπλισμοι για δημιουργια φλοκωτων υφασματων, μηχανηματα και εξοπλισμοι για το μερσερισμο υφασματων, μηχανηματα και εξοπλισμοι βαφης και βρασμου υφασματων, και μηχανηματα και εξοπλισμοι για τη συμπιεση των υφασματων. Έχει έδρα σε Montano Lucino, Ιταλία.

 2. SAMATEX GMBH

  Γερμανία

  Η Samatex ιδρύθηκε το 1984 αρχικά ως εταιρεία πωλήσεων. Το 2008 ιδρύθηκε η Samatex GmbH, η οποία παράγει πλέον στη 2η γενιά τα δικά της προϊόντα και δραστηριοποιείται διεθνώς ως αξιόπιστος προμηθευτής της κλωστοϋφαντουργικής βιομηχανίας. Παράγουμε ανταλλακτικά για κλωστήρια (AutoCoro-Open End) και μπομπινούαρ (AutoConer) και δακτυλιοφόρες κλώστριες (Autodoffing). Διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία στην παραγωγή εργαλείων ακριβείας με χύτευση υπό πίεση και στοιχείων και διατάξεων επεξεργασίας μετάλλου. Η σημερινή γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει περισσότερα από 6500 είδη για διάφορους τύπους μηχανημάτων ξεκινώντας με το SE7 έως τα πλέον σύγχρονα μοντέλα για κλώστριες AutoCoro-Rotor και σειράς 138 έως τα σύγχρονα μπομπινούαρ Autoconer και εξαρτήματα για Autodoffing σε διάφορες δακτυλιοφόρες κλώστριες Rieter, Zinser και Marzoli.

 3. PROMATEX ITALIA SRL

  Ιταλία

  Η Promatex σχεδιάζει και κατασκευάζει λύσεις σύζευξης, επικάλυψης και μεταποίησης βασισμένη στις καλύτερες τεχνολογίες.

 4. HOKO MASCHINEN VERTRIEBS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HOKO MASCHINEN VERTRIEBS GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει έδρα σε Norderstedt, Γερμανία.

 5. GIESSE

  Ιταλία

  Η εταιρεία GIESSE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει έδρα σε Firenze, Ιταλία.

 1. A. MONFORTS TEXTILMASCHINEN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία A. MONFORTS TEXTILMASCHINEN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει έδρα σε Mönchengladbach, Γερμανία.

 2. TEXTILIAN LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία TEXTILIAN LIMITED, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα για υφαντουργικα προϊοντα, ανταλλακτικα υφαντουργιας, και οικονομικες αγγελιες. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

 1. KARL MAYER ROTAL S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία KARL MAYER ROTAL S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στριπτήρια, νηματουργία - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Στριπτήρια, νηματουργία - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και διαστρες υφασματων. Έχει έδρα σε Mezzolombardo, Ιταλία.

 2. NUOVA COSMATEX S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία NUOVA COSMATEX S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανταλλακτικα και εξαρτηματα για αργαλειους, και μηχανηματα και εξοπλισμοι για το γνεσιμο και το λαναρισμα ινων υφαντουργιας. Έχει έδρα σε Benna, Ιταλία.

 3. CENTNER

  Βέλγιο

  Η εταιρεία CENTNER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα διακίνησης, Δοχεία και κάδοι πλαστικά, περονοφορα οχηματα για διακινηση εμπορευματων, Οχήματα διακίνησης, Δοχεία και κάδοι πλαστικά, και Σωλήνες ντουλάπας. Έχει έδρα σε Verviers, Βέλγιο.

 4. BONAS TEXTILE MACHINERY

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BONAS TEXTILE MACHINERY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, και Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Marke, Βέλγιο.

 5. RIOPELE - TÊXTEIS, S.A

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία RIOPELE - TÊXTEIS, S.A, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα, Τεχνητά και συνθετικά υφάσματα, Υφάσματα, Τεχνητά και συνθετικά υφάσματα, και υφασματα απο φυσικες ινες. Έχει έδρα σε Pousada De Saramagos, Πορτογαλία.

 6. COMHAIRE INTERNATIONAL

  Βέλγιο

  Η εταιρεία COMHAIRE INTERNATIONAL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση σε υφάσματα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κοπτικές μηχανές (υφασμάτων), Φλοκάρισμα υφασμάτων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εκτύπωση σε υφάσματα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κοπτικές μηχανές (υφασμάτων), Φλοκάρισμα υφασμάτων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και μηχανηματα για την επεξεργασια και το φινιρισμα ινων υφαντουργιας. Έχει έδρα σε Gent, Βέλγιο.

 7. ZANFRINI SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία ZANFRINI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χτενια για αργαλειους, χτενια για διασιμο και κλωση, και υφαντουργικα εξαρτηματα. Έχει έδρα σε Casnate Con Berante, Ιταλία.

 8. POZZI LEOPOLDO S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία POZZI LEOPOLDO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης, Υφαντουργία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης, Υφαντουργία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και εγκαταστασεις ανακτησης θερμοτητας. Έχει έδρα σε Barlassina, Ιταλία.

 1. GARNIER THIEBAUT

  Γαλλία

  Η εταιρεία GARNIER THIEBAUT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προσωπίδες προστασίας, Λευκά είδη, Λευκά είδη τραπεζαρίας, Προσωπίδες προστασίας, Λευκά είδη, μασκες, και Λευκά είδη τραπεζαρίας. Έχει έδρα σε Gérardmer, Γαλλία.

 2. KOZA TEXTILE

  Τουρκία

  Η εταιρεία KOZA TEXTILE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χονδρικη πωληση υφασματων. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

 3. ZENON TEKSTIL SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία ZENON TEKSTIL SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ύφανση - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κεντήματα για λευκά είδη σπιτιού, μηχανηματα και εξοπλισμοι για κεντηματα, δαντελες, διχτυα και τουλι, Ύφανση - μηχανήματα και εξοπλισμός, και κεντητικες μηχανες. Έχει έδρα σε Düzce, Τουρκία.

 4. MAEBE LUC NV

  Βέλγιο

  Η εταιρεία MAEBE LUC NV, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επαγγελματική πλεκτική μηχανή, κυκλικές πλεκτικές μηχανές, πλεκτικές μηχανές για κάλτσες, και αυτοματοποιημένες πλεκτικές μηχανές. Έχει έδρα σε WAREGEM, Βέλγιο.

 5. P.C.M. PROGETTAZIONI COSTRUZIONI MECCANICHE SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία P.C.M. PROGETTAZIONI COSTRUZIONI MECCANICHE SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υφαντουργικα μηχανηματα, επισκευη υφαντουργικων μηχανηματων, και συντηρηση υφαντουργικων μηχανηματων. Έχει έδρα σε Ponderano, Ιταλία.

 6. A PENTEADORA - SOCIEDADE INDUSTRIAL DE PENTEAÇÃO E FIAÇÃO DE LÃS, S.A.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία A PENTEADORA - SOCIEDADE INDUSTRIAL DE PENTEAÇÃO E FIAÇÃO DE LÃS, S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλωστές και νήματα υφαντουργίας, Φυσικές κλωστές και νήματα κλωστοϋφαντουργίας, Κλωστές και νήματα υφαντουργίας, και Φυσικές κλωστές και νήματα κλωστοϋφαντουργίας. Έχει έδρα σε Unhais Da Serra, Πορτογαλία.

 7. CORMATEX S.R.L.- MACCHINARIO TESSILE E IMPIANTI

  Ιταλία

  Η εταιρεία CORMATEX S.R.L.- MACCHINARIO TESSILE E IMPIANTI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στριπτήρια, νηματουργία - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Στριπτήρια, νηματουργία - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και μηχανηματα και εξοπλισμοι για το γνεσιμο και το λαναρισμα του μαλλιου. Έχει έδρα σε Montemurlo, Ιταλία.

 8. T.M.T. MANENTI S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία T.M.T. MANENTI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διαταξεις τυλιξης, κατασκευή μηχανημάτων υφαντουργίας, και μηχανηματα για τα φινιρισματα των κλωστων. Έχει έδρα σε Valle Mosso, Ιταλία.

 9. FINEZZA HOME COLLECTION

  Τουρκία

  Η εταιρεία FINEZZA HOME COLLECTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

 10. FIL CONTROL

  Γαλλία

  Η εταιρεία FIL CONTROL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει έδρα σε Montbron, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας- νηματουργίας και ύφανσης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.250 Επιχειρήσεις

Kατηγορια