• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • υπηρεσίες πληροφορικής

Αποτελέσματα για

Υπηρεσίες πληροφορικής - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ARIADNE MAPS

  Γερμανία

  Η Ariadne παρέχει τη δυνατότητα εντοπισμού σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε πολλούς κλάδους, όπως η μεταφορές, τα εμπορικά κέντρα, οι εμπορικές επιχειρήσεις λιανικής πώλησης και οι αερολιμένες. Χρησιμοποιεί εξελιγμένους αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης για την ακριβή και ανώνυμη παρακολούθηση επιβατών και πελατών υποστηρίζοντας επιχειρήσεις για τη βελτιστοποίηση των υποδομών τους, π. χ., για την ελαχιστοποίηση της συμφόρησης, την πλέον στοχευμένη διαφήμιση και το μάρκετινγκ μεγιστοποιώντας ταυτόχρονα την ικανοποίηση και την εμπειρία των καταναλωτών. Η Ariadne Maps εδρεύει στο Μόναχο της Γερμανίας. Με τη γρήγορη ανάπτυξη που γνώρισε με την πάροδο των ετών, η Ariadne έχει το όραμα της προώθησης και της διεύρυνσης των ικανοτήτων στατικών επιχειρήσεων. Η Ariadne Maps είναι μια ευρωπαϊκή επιχείρηση που υποστηρίζεται με υπερηφάνεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτή η δραστηριότητα χρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας (EIT). Αυτό το ίδρυμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης υποστηρίζεται από το Πρόγραμμα Έρευνας και Καινοτομίας Horizon 2020 της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 2. CODE & PEPPER

  Πολωνία

 3. ALLIANCE EXTERNE

  Γαλλία

 4. UNIWAN

  Βέλγιο

 5. MULTIMEDIAN

  Βέλγιο

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ONE GDPR

  Γαλλία

 2. AFB SOCIAL & GREEN IT

  Γερμανία

 3. SMART LIGHT SOLUTIONS GMBH

  Γερμανία

 4. ARIAH CONCEPT

  Γαλλία

 5. CLOUD4Y (FLEX LLC)

  Ρωσία

  Η Cloud4Y ιδρύθηκε το 2009 και είναι μια πλατφόρμα πληροφορικής στο σύννεφο κατ'αίτηση με έδρα στην Μόσχα της Ρωσίας, παρέχει υπηρεσίες στο σύννεφο σε επιχειρήσεις με βάση την πληρωμή με την χρήση. Σήμερα η Cloud4Y δρα σε παγκόσμιο επίπεδο και βρίσκεται στο Top 10 IaaS των παροχέων στην Ρωσία. Ορισμένους από τους πελάτες μας: Heineken, Viasat, Sberbank, Rosneft και πολλοί άλλοι. ΓΝΩΣΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ: Εικονικός διακομιστής (IaaS), Ατομική φιλοξενία και προστασία δεδομένων στην Ρωσία, Αποκατάσταση μετά από καταστροφή (DRaaS), λύσεις αποθήκευσης. συμπ. S3), πληροφορική GPU, Λύσεις SAAS: DaaS, αποθήκευση στο σύννεφο, λύσεις ασφαλείας και άλλα. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: 11 χρόνια πείρας στην υλοποίηση λύσεων στο σύννεφο, διαθεσιμότητα συστήματος SLA 99.982% - 99.99%, Κέντρα δεδομένων Tier III (Ρωσία, Γερμανία και Ολλανδία), Συμβατότητα με την νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (242-FZ, 152-FZ, ΓΚΠΔ), Γεω-διασκορπισμένες λύσεις (DRaaS, BaaS), Τεχνική ανθρώπινη υποστήριξη 24/7 στα Αγγλικά, Αραβικά και Ρωσικά και προσωπικός διαχειριστής, Ωριαία χρέωση και πληρωμή με την χρήση. Καμία κράτηση, Τεράστια οικονομία.

 1. DATACENTER LUXEMBOURG

  Λουξεμβούργο

  Η Datacenter Luxembourg είναι παροχέας υπηρεσιών διαδικτύου που ειδικεύεται στα δίκτυα διαδικτύου και στις υποδομές πληροφορικής. Προσφέρει υπηρεσίες συνεγκατάστασης, σε εγκαταστάσεις κέντρων δεδομένων Tier II ως Tier IV. λύσεις ιδιωτικές, δημόσιες και υβριδικές καθώς και λύσεις συνδεσιμότητας με ουδέτερο φορέα. Τράπεζες, ISV, επιχειρήσεις ψηφιακών μέσων και ηλ. εμπορίου, και υπεύθυνοι ολοκλήρωσης συστημάτων χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας εδώ και 20 χρόνια. Πάνω από 60 εκατ. πελάτες παγκοσμίως επωφελούνται από τα διαχειριζόμενα προϊόντα της Datacenter Luxembourg.

 2. CODEWILD

  Ελλάδα

  Η CODEWILD, εδρεύει στα Ιωάννινα και είναι μία επιχείρηση που παρέχει λύσεις σε επιχειρήσεις - εταιρείες (Β2Β). Στελεχώνεται από ανθρώπους, με μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο της Πληροφορικής και εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα. Εξειδικεύεται στην κατασκευή λογισμικού, στη δημιουργία ιστοσελίδων και e-shops, στο Online Delivery, στο SEO, στο Digital Marketing, στη δημιουργία εφαρμογών και γενικότερα σε ότι έχει να κάνει με τον όρο Πληροφορική και τεχνολογία. To μότο “Χτίσε τη δική σου ιδέα στην Πληροφορική” είναι κάτι που αντιπροσωπεύει τους στόχους και τα στελέχη της επιχείρησης. Με επαγγελματισμό και πάντα κοντά στον πελάτη, η CODEWILD δεν περατώνει απλά ένα έργο, αλλά δημιουργεί συνεργάτες, με κύριο γνώμονα την ικανοποίησή τους στο 100%. Κατασκευή Ιστοσελίδων Η Κατασκευή Ιστοσελίδων είναι μία από τις βασικές υπηρεσίες της Codewild. Συνεργαστείτε μαζί μας για μια πετυχημένη ηλεκτρονική παρουσία. Κατασκευή Eshop H κατασκευή Ε-shop είναι μία από τις βασικές υπηρεσίες της Codewild. Συνεργαστείτε μαζί μας για να δημιουργήσουμε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα. Online Delivery Η πλατφόρμα ONLINE DELIVERY της Codewild Software House καλύπτει το μεγαλύτερο εύρος επιχειρήσεων εστίασης με προϊόντα όπως: Pizza, Γύρος, Βurger, Kρέπα, Σάντουιτς, Club, Μερίδες, Ψάρια, Κρεάτα, Λαχανικά, Ζυμαρικά, Ποτά, Ροφήματα, Καφές κλπ.. Search Engine Optimization Σκαρφαλώστε στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης

 1. DEZITECH

  Ελλάδα

  Ποιοι είμαστε Ταυτότητα Η deZitech dynamics είναι μια ελληνική εταιρία που προσφέρει υψηλού επιπέδου προϊόντα & υπηρεσίες στον σχεδιασμό, στην ανάπτυξη και στην υποστήριξη εφαρμογών πληροφορικής. Η εταιρία μας δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2004 από μια ομάδα επαγγελματιών, οι οποίοι προέρχονται από τους χώρους του web design, του προγραμματισμού, των γραφικών τεχνών, του design, του marketing και της διαφήμισης. Η νοοτροπία μας Όλα αυτά τα χρόνια καταφέραμε να διατηρηθούμε ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες παροχής υπηρεσιών πληροφορικής στην Ελλάδα παρέχοντας σοβαρές και αξιόπιστες λύσεις. Χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, την εμπειρία και το ταλέντο μας, υλοποιήσαμε έργα που προσθέτουν κύρος και άποψη. Ποτέ δεν μας ενδιέφερε να δημιουργήσουμε έργα από τα οποία δεν μπορούμε να επιτύχουμε απόδοση και αξία για τους πελάτες μας.

 2. SPACCABIT

  Ιταλία

  Η SpaccaBit S.r.l. είναι μια πρόσφατη επιχείρηση που ιδρύθηκε από προσωπικό με 20 έτη πείρας στον τομέα της πληροφορικής και της διαχείρισης απουσιών. Επίσης, διαθέτει συνεργάτες με πείρα άνω των 40 ετών στον τομέα των μηχανών ελέγχου ωραρίου προσωπικού, στα βιομηχανικά ρολόγια, στα χρονόμετρα, στα ρολόγια σε μνημεία, καθώς και στους αυτοματισμούς καμπαναριών.

 3. BEST WEB DESIGN

  Ελλάδα

  Κατασκευή Ιστοσελίδων Ολοκληρωμένες λύσεις διαδικτύου, κατασκευή ιστοσελίδων και δημιουργία eshop. Δημιουργούμε ιστοσελίδες με μοναδική άποψη και αισθητική, ενώ υλοποιούμε το έργο μας με προηγμένες τεχνολογίες. Google services & SEO Μεγιστοποίηση του οφέλους για κάθε ευρώ της καμπάνιας / υψηλή κατάταξη της σελίδας στο google Google services & SEO Μεγιστοποίηση του οφέλους για κάθε ευρώ της καμπάνιας / υψηλή κατάταξη της σελίδας στο google

 4. SOS DÉPANNAGE INFORMATIQUE

  Γαλλία

 5. ADONIS GROUPE

  Γαλλία

 6. WHYSOFT AFRIQUE

  Ακτή του Ελεφαντοστού

 7. ABAKUS IT-SOLUTIONS

  Βέλγιο

 8. CLASSROOM365

  Ηνωμένο Βασίλειο

 1. HASLAM IT

  Ηνωμένο Βασίλειο

 2. BLUEMOON COMPANY DOO

  Μαυροβούνιο

 3. WASA CONSULT

  Γερμανία

 4. SUPPORT EN LIGNE SERVICE DIRECT

  Γαλλία

 5. WEALD IT

  Ηνωμένο Βασίλειο

 6. JOÃO CRUZ - INFORMÁTICA, UNIPESSOAL LDA.

  Πορτογαλία

 7. SERVICE CENTER IT-SPECIALIST

  Ουκρανία

 8. MAPLE TECHNOLOGY

  Ηνωμένο Βασίλειο

 9. CYOSS GMBH

  Γερμανία

 10. HOVE LAPTOP REPAIRS

  Ηνωμένο Βασίλειο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Υπηρεσίες πληροφορικής - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

25.567 επιχειρήσεις

Χ'ωρες