• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Υπεργολάβος - Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές

Υπεργολάβος
  1. MARINHO STEEL TRADING

    Λουξεμβούργο

    Η εταιρεία MARINHO STEEL TRADING, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εμπορίο σιδηρουργικών προϊόντων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα, Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Χαλύβδινα δοκάρια, Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα, και ελασμενα προϊοντα σιδηρου. Έχει έδρα σε Sanem, Λουξεμβούργο.

  2. SUER GLOBAL IMPORT EXPORT

    Τουρκία

    Η εταιρεία SUER GLOBAL IMPORT EXPORT, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές, Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Van, Τουρκία.

  3. GLOBALMÉTAL

    Τυνησία

    Η εταιρεία GLOBALMÉTAL, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλική κατασκευή. Έχει έδρα σε Ariana, Τυνησία.

  4. ÖZBEKLER FOREIGN TRADE LTD. CO.

    Τουρκία

    Η εταιρεία ÖZBEKLER FOREIGN TRADE LTD. CO., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλουργία και σιδηρουργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και εξαγωγη. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

  5. CENTER GLOBAL SOLUTIONS LLC

    Ηνωμένες Πολιτείες

    Verified by europages badge

    Για περισσότερα από 20 χρόνια, η εταιρεία μας ήταν πρωτοπόρος στην ανάπτυξη βιομηχανικών εξαρτημάτων για προμήθειες αναλαμβάνοντας περισσότερα από 450 έργα σε ολόκληρο τον κόσμο. Κύρος στόχος μας είναι να συνδράμουμε επιχειρήσεις ώστε αυτές να επιτύχουν μείωση του κόστους και βελτίωση της ποιότητας παρέχοντας ταυτόχρονα αξιόπιστες διαδικασίες εφοδιασμού χωρίς πρόσθετες χρεώσεις στους αξιότιμους πελάτες μας. Η τεχνογνωσία μας συνίσταται στην παροχή εξαρτημάτων και στοιχείων υψηλής ποιότητας με έντονη επικέντρωση στην προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και τη συνεχή βελτίωση.