• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • οινοποίηση - μηχανές- εξοπλισμός και εγκαταστάσεις

Αποτελέσματα για

Υπεργολάβος - Οινοποίηση - μηχανές- εξοπλισμός και εγκαταστάσεις

Υπεργολάβος
  1. COCCINELLAWINE

    Τουρκία

    Η εταιρεία COCCINELLAWINE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οινοποίηση - μηχανές, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλκοολουχα κρασια. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  2. DOSAPACK S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DOSAPACK S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ζύγισης και δοσιμετρική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός, Δοσομέτρηση - Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός, και Δοσομέτρηση - Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Piobesi Torinese, Ιταλία.

  3. UKŁADY CENTRALNEGO SMAROWANIA SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία UKŁADY CENTRALNEGO SMAROWANIA SP. Z O.O., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά - μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντλίες ψύξης και λίπανσης, Λίπανση - μηχανές και εγκαταστάσεις, αντλιες για συστηματα κεντρικης λιπανσης, Αντλίες ψύξης και λίπανσης, και Λίπανση - μηχανές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Poznań, Πολωνία.

  4. PPUH DEKAR S.C.

    Πολωνία

    Η εταιρεία PPUH DEKAR S.C., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, μηχανικα αμαξωματα, εγχυτηρες για κινητηρες, Επιδιόρθωση μηχανών και εξοπλισμών, και Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Zakrzew, Πολωνία.