• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • υλικά έµφραξης- στεγανοποίησης

Αποτελέσματα για

Υλικά έµφραξης- στεγανοποίησης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KLINGER AG EGLISWIL

  Ελβετία

  Ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για στρωματοποιημένα υλικά στεγανοποίησης υψηλής θερμοκρασίας και επιστρωμένα με καουτσούκ ελάσματα. Η Klinger AG Egliswil που ιδρύθηκε το 1980 είναι μια επιχείρηση του παγκοσμίως δραστηριοποιούμενου ομίλου KLINGER. Είναι το εξειδικευμένο κέντρο του ομίλου για πλάκες στεγανοποίησης υψηλής θερμοκρασίας από εύκαμπτο γραφίτη και μίκα, καθώς και για επιστρωμένα με καουτσούκ ελάσματα. Συσκευές ελέγχου για τη μέτρηση της συμπεριφοράς παραμόρφωσης των υλικών στεγανοποίησης, στεγανοποιήσεων, γραφίτη, μίκα, Milam, Polystrate.

 2. SIETHOM TECHNISCHES BÜRO GMBH

  Αυστρία

  Η Siethom διεκπεραιώνει σε συνεργασία με ένα δίκτυο συνεργατών και δικών της παραρτημάτων έργα και εντολές σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Siethom δραστηριοποιείται πάντοτε με επιτυχία σε μια εξαιρετικά δυναμική αγορά με ευελιξία, μια εξαιρετικά μεγάλη γκάμα προϊόντων, μια εγγύηση παράδοσης και ένα εξαιρετικό πρότυπο ποιότητας. Έχουμε σχεδιάσει τα δικά μας ξέστρα ιμάντων και είμαστε σε θέση να παρέχουμε τεχνολογία ταινιομεταφορέων σε όλους τους τομείς. Εγγυόμαστε την ασφαλή, καθαρή και παραγωγική μεταφορά υλικών. Ένα άλλο προϊόν είναι τα κανόνια αέρα της εταιρείας μας. Έτσι διασφαλίζετε τη ομαλή και απρόσκοπτη διαδικασία παραγωγής σε σιλό, ιμάντες εκφόρτωσης και τσιμεντοκλιβάνους. Με τις λύσεις κανονιών αέρα αποφεύγετε τις εναποθέσεις σε τοιχώματα δοχείων και την απόφραξη των περιοχών εκφόρτωσης με ελεγχόμενα πλήγματα αέρα. Καλύπτουμε ολόκληρο τον τομέα προϊόντων τεχνολογίας στεγανοποίησης. Διαθέτουμε εκατοντάδες διαφόρων ολισθαινόντων στεγανοποιητικών δακτυλίων. Οι λύσεις μας είναι κατάλληλες για σκοπούς δυναμικής και στατικής στεγανοποίησης.

 3. KKT KAUTSCHUK- UND KUNSTSTOFFTEILE GMBH

  Γερμανία

  Κατασκευή και εμπορία κυψελοειδών ελαστομερών με τη μορφή σταμπαριστών τεμαχίων, αποκομμάτων, αυτοκόλλητων ρολών, κ.λπ. Η οικογενειακή μεσαίου μεγέθους επιχείρησή μας κατασκευάζει όλα τα προϊόντα από κυψελοειδές καουτσούκ, αφρώδες καουτσούκ, αφρό και κυψελοειδές πολυαιθυλένιο. Οι πιο κοινές μορφές είναι οι ταινίες, τα ρολά, τα προφίλ, οι πλάκες και οι ράβδοι. Προτείνουμε επίσης τεμάχια σταμπαριστά και κομμένα με λέιζερ. Ειδικότητά μας είναι επίσης οι αυτοκόλλητες ταινίες που τοποθετούνται σε όλα τα προϊόντα. Αν έχετε απορίες, μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε ή να μας γράψετε.

 4. EL.TE. SEGMENTITALIA SAS

  Ιταλία

 5. ARGISOL BAUSYSTEME - BEWA GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. PTFE SOLUTIONS GMBH

  Γερμανία

 2. RALMONT-PTW GMBH

  Αυστρία

 3. D´ANTONI GMBH

  Γερμανία

 4. GFG GESELLSCHAFT FÜR GEWEBEKOMPENSATOREN MBH

  Γερμανία

 5. AKS COATINGS GMBH

  Γερμανία

  Η AKS Coatings GmbH είναι κατασκευαστής ειδικών χημικών κατασκευαστικών προϊόντων και έχει εξειδικευτεί στην έρευνα, στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη διάθεση συστημάτων επιφανειακής προστασίας με βάση πυριτικά πολυμερή. Η έδρα μας στο Altlußheim της Γερμανίας είναι η βάση της επιχείρησής μας. Εδώ διεξάγονται η έρευνα, η ανάπτυξη και η μικρή παραγωγή. Από εκεί υποστηρίζουμε τις αντιπροσωπείες μας στην Ιρλανδία, στη Φινλανδία, στην Τουρκία, στη Σλοβενία, στην Κίνα, στη Ρωσία και στο Ιράν, καθώς και τους πελάτες μας στη Νότια και στην Ανατολική Ευρώπη. Τα συστήματά μας χρησιμοποιούνται σε υψηλής καταπόνησης ορυκτές και μεταλλικές επιφάνειες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως προληπτική προστασία ή ως μέτρο εξυγίανσης. Τα συστήματά μας παρέχουν προστασία έναντι διαβρωτικών μέσων στον οργανικό και στον ανόργανο τομέα και χρησιμοποιούνται για προστασία από βαριά επιβάρυνση και διάβρωση από άλατα. Στο πλαίσιο της έρευνάς μας αναπτύσσουμε νέα, καινοτομικά προϊόντα με βάση τη δική μας τεχνολογία πυριτικών πολυμερών.

 1. SORATON SA

  Ελβετία

  Προϊόντα ποιότητας «Made in Switzerland». Η SORATON SA σάς παρέχει τις συσκευές πρέσας που χρειάζεστε για τη χρήση των φυσιγγίων και των σωληνωτών σάκων σας. Ως κατασκευάστρια εταιρεία των γνωστών πιστολιών HANDYMAX, ECONOMAX και POWERMAX αναπτύσσουμε επίσης το δικό σας εξατομικευμένο πιστόλι πρέσα. Επικεντρωνόμαστε στην ΠΟΙΟΤΗΤΑ. Η παραγωγή μας είναι πιστοποιημένη βάσει διεθνών προτύπων SQS με το πιστοποιητικό SQS ISO 9001 ISO/TS16949 ISO 14001. Οι συσκευές πρέσας της εταιρείας μας συναρμολογούνται εξατομικευμένα και δομοστοιχειωτά. Από επτά διαφορετικούς μηχανισμούς κίνησης και άνω των 60 διαφορετικών συγκρατητήρων συναρμολογούμε την προσωπική σας συσκευή πρέσας. Οι επιθυμίες σας αποτελούν πρόκληση για εμάς. Η εξαιρετικά δραστήρια ομάδα της SORATON σάς παρέχει ευχαρίστως συμβουλές. Δοκιμάστε εμάς και τα προϊόντα μας.

 2. RISIUS GMBH

  Γερμανία

 1. DIPL. ING. EUGEN VOM CLEFF GMBH

  Γερμανία

 2. BETEK SICHERHEITSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 3. BAYER VITROTECHNIC GMBH

  Γερμανία

 4. KWO DICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 5. VIESSE DI VICINI GIULIA SRL

  Ιταλία

 6. POLWENT. PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNE

  Πολωνία

 7. VULKANISIERWERKSTATT FRITZ HELD INHABER WOLFGANG HELD

  Γερμανία

 8. KASTAS SEALING TECHNOLOGIES EUROPE GMBH

  Γερμανία

 1. KLIETSCH TECHNIC GMBH

  Γερμανία

 2. GFA-DICHTUNGEN FÜR ALTBAUTEN UND SYSTEME JOACHIM HAGEMEIER GMBH

  Γερμανία

 3. BERG IMS INDUSTRIE-MARINE-SERVICE

  Γερμανία

 4. ALTUG IZOLASYON

  Τουρκία

 5. HOFFMANN GMBH GUMMI- UND KUNSTSTOFF-FORMTECHNIK

  Γερμανία

 6. GUMMI-GÖTZ HENKE & BOGDAIN OHG

  Γερμανία

 7. TENTEN & PFABE GMBH

  Γερμανία

 8. ELBE DICHTUNGEN HYDRAULIK UND PNEUMATIK GMBH

  Γερμανία

 9. DICHTELEMENTE ARCUS GMBH

  Γερμανία

 10. TRELLEBORG SEALING SOLUTIONS GERMANY GMBH

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Υλικά έµφραξης- στεγανοποίησης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

159 επιχειρήσεις