• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα

Αποτελέσματα για

Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ORMAK CNC METAL VE MAKINE SANAYI VE TICARET LTD. ŞTI

  Τουρκία

  Η ORMAK ιδρύθηκε το 1998 ως ιδιωτική εταιρεία και είναι μια από τις πρώτες εταιρείες στην Τουρκία που χρησιμοποίησαν μηχανήματα ψηφιακού ελέγχου στην βιομηχανία κατασκευών. Με 23 χρόνια πείρας στην παραγωγή ανταλλακτικών διάτρησης και τόρνευσης CNC, κατασκευάζουμε μεταλλικά και πλαστικά τεχνικά μέρη και συστατικά. Η προτεραιότητα μας βασίζεται κυρίως στην ποιότητα και στην εξυπηρέτηση, προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές στους πελάτες μας. Ως συνέπεια, προσφέρουμε γρήγορες λύσεις για τα μεταλλικά και πλαστικά μηχανικά σας σχέδια σε ανταγωνιστικές τιμές. Εργαζόμαστε και τηρούμε το σύστημα διαχείρισης της ποιότητας (QMS) σύμφωνα με τις καλύτερες βιομηχανικές πρακτικές κατά ISO 9001: 2015, καθώς και τις νόμιμες και άλλες απαιτήσεις. Επανεξετάζουμε τακτικά κάθε όψη του ποιοτικού συστήματος ώστε να προωθήσουμε μια φιλοσοφία συνεχής βελτίωσης που ωφελεί τόσο τον πελάτη όσο την επιχείρηση. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται: -Τόρνευση/ διάτρηση CNC - Μηχανική κατεργασία CNC - Κοπή λέιζερ CNC- Σχεδιασμός -Ρεκτιφιέ -Επεξεργασία εν θερμώ -Επεξεργασία επιφάνειας- Συναρμολόγηση και φινίρισμα και πολλές άλλες που μπορείτε να δείτε στον ιστότοπο μας! Εξυπηρετούμε πελάτες στην αυτοκινητοβιομηχανία στην γεωργία, ναυπηγική, κατασκευή σκαφών και σε πολλές άλλες βιομηχανίες. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον πιστοποιητικό μας επιβράβευσης στους Top 1000 Metal Exporters στην Κωνσταντινούπολη. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. SHENZHEN PROMOSTAR HARDWARE CO.,LTD

  Κίνα

  Η ShenZhen PromoStar Hardware Co., Ltd είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στα προϊόντα μηχανουργικής επεξεργασίας μετάλλων με ψηφιακό έλεγχο, τόρνευσης, φρεζαρίσματος, σφυρηλασίας και συγκόλλησης για όλους τους κλάδους. Στα υλικά περιλαμβάνεται ο ανοξείδωτος χάλυβας, το αλουμίνιο, το τιτάνιο, ο ορείχαλκος, ο ανθρακοχάλυβας και ούτω καθεξής. Μπορούμε να ικανοποίησουμε όλες τις βιομηχανικές απαιτήσεις όπως: Ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρονικές συσκευές, ανταλλακτικά αυτοκινήτων, φωτισμός LED, έπιπλα, μηχανήματα και εξοπλισμοί, εξοπλισμός καθαρισμού και ιατρικής χρήσης, γραμμές χύτευσης και πλαστικών κ.λπ. Η Promostar έχει ολική πείρα για εξαγωγές σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Νοτιοασιατικές χώρες. Μπορούμε να επιτύχουμε ανοχή +/-0, 002 χιλ. Είναι δυνατή η επίτευξη των τυπικών πιστοποιήσεων των ROHS, REACH. Το υλικό μπορεί να πιστοποιηθεί κατά ASTM, UNI. ISO 9001: 2008 και ISO TS16949. Χαρακτηριστικό μας : Μέση διάσταση με σωστή διαχείριση εργοστασίου. Επενδύουμε πολύ στα μηχανήματα και στις τεχνολογίες για τους εργάτες και διαθέτουμε ισχυρό τμήμα ανθρώπινων πόρων. Ολη η ομάδα μας συνεργάζεται εδώ και πάνω από 8 χρόνια. Εργαζόμαστε ως ομάδα. Η PromoStar φημίζεται παγκοσμίως. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. BILSTEIN & SIEKERMANN GMBH + CO. KG

  Γερμανία

  Κατάλληλα, αποτελεσματικά και αξιόπιστα. Από το 1956, είμαστε ένας αξιόπιστος συνεργάτης στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας και της προμήθειας βιδών στεγανοποίησης, περιστρεφόμενων εξαρτημάτων και εξαρτημάτων ψυχρής διέλασης συμβατές με το πρότυπο και προσαρμοσμένες στους πελάτες. Σήμερα, είμαστε μία από τις ηγετικές εταιρείες στον κλάδο των βιδών στεγανοποίησης. Από την αρχή, προτεραιότητα έχει η ικανοποίηση των πελατών μας παγκοσμίως. Γι 'αυτό εφαρμόζουμε τις πιο βιώσιμες τεχνολογικά και οικονομικά λύσεις σε κάθε παραγγελία και προσαρμόζουμε συνεχώς την προσφορά μας στις απαιτήσεις της αγοράς. Είτε πρόκειται για την αυτοκινητοβιομηχανία, τη μηχανολογία, τη μηχανική εγκαταστάσεων ή υπηρεσίες, έχουμε την κατάλληλη λύση για τη δουλειά σας

 4. MAGRO VERBINDUNGSELEMENTE GMBH

  Γερμανία

  Οι καλύτερες συνδέσεις σε ολόκληρο τον κόσμο! Η MAGRO περιορίζει το δικό σας κόστος προμήθειας για βιομηχανικά συνδετικά εξαρτήματα, παρέχει υπηρεσίες, καθώς και εξειδικευμένες τεχνικές συμβουλές και υποστήριξη διοικητικής μέριμνας. Το εργοστασιακό δίκτυο της MAGRO συνδυάζει την εξειδίκευση παραγωγών και επιχειρήσεων παραγωγής κατά παραγγελία σε ολόκληρη την Ευρώπη. Με εντατική τεχνική υποστήριξη και υποστήριξη διοικητικής μέριμνας παρέχουμε στους πελάτες μας μακροπρόθεσμα πλεονεκτήματα για τον περιορισμό του κόστους στον τομέα των προμηθειών. Περιορίζει το κόστος προμήθειας Παρέχει πλεονεκτήματα σέρβις Εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη και υποστήριξη διοικητικής μέριμνας.

 5. ROKVELAS, UAB

  Λιθουανία

  Η Rokvelas UAB είναι μια Λιθουανική εταιρεία που προσφέρει εργασίες κατεργασίας μετάλλου για μικρή σειριακή και σειριακή παραγωγή. Διαθέτουμε πείρα 11 ετών στην εξαγωγή των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Εξειδικευόμαστε στην παραγωγή χαλύβδινων δομών, στην κατεργασία ψηφιακού ελέγχου (CNC). Παρέχουμε ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών. παραγωγή, γενική ρύθμιση, συμπλήρωση, διάφορες καλύψεις, διαχείριση διακίνησης και άλλα. Υπηρεσίες: διάτρηση ψηφιακού ελέγχου, κύρτωση με ψηφιακό έλεγχο, τόρνευση με ψηφιακό έλεγχο, Φρεζάρισμα ψηφ. ελέγχου, πριονοκορδέλες, συγκόλληση, επίπεδη λείανση, δίπλωμα φύλλων. Κατασκευές: με θερμό γαλβανισμό μεγάλου βάθους, βαμμένες με σκόνη, αμμοβολημένες και βαμμένες με υγρή μέθοδο, Διάφοροι τρόποι ηλεκτροσυγκόλλησης. 'Όλες οι χαλύβδινες μας υποδομές ικανοποιούν τα πρότυπα κατά EN 1090-1, 2. Σύστημα διαχείρισης με πιστοποίηση κατά ISO 9001. Επισκεφθείτε την διαδικτυακή μας τοποθεσία για περισσότερες πληροφορίες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. DEPKA VERBINDUNGSTECHNIK INH. MARKUS DEPKA

  Γερμανία

  Η επιχείρηση που ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2000 από τον κύριο Markus Depka στο Wetter (Ruhr), κοντά στις μεγαλουπόλεις Bochum και Dortmund, έχει εξειδικευτεί στη διάθεση τορναριστών εξαρτημάτων και εξαρτημάτων ψυχρής διαμόρφωσης. Τα τορναριστά εξαρτήματα CNC και άλλα προϊόντα, όπως, μ.ά., συνδετικά στοιχεία, ειδικές βίδες ή τορναριστά εξαρτήματα ακριβείας, παράγονται μεμονωμένα εξ ολοκλήρου με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη, με βάση παρεχόμενο υπόδειγμα ή ως είδη DIN. Τα προτερήματα μας είναι: μακρόχρονη εμπειρία, μεγάλη ευελιξία, προσιτές τιμές, άριστη ποιότητα, γρήγορη παράδοση. Η μακρόχρονη εμπειρία και η δημιουργία ενός δικτύου με ισχυρούς συνεργάτες διασφαλίζουν στους πελάτες μας από τον παραγωγικό κλάδο, όπως η βιομηχανία κλειδαριών και ο κλάδος των προμηθευτών της αυτοκινητοβιομηχανίας, οικονομικά πλεονεκτήματα και άριστη ποιότητα. Έτσι μπορούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στην παραγωγή τορναριστών εξαρτημάτων και άλλων προϊόντων σε προσιτές τιμές. Σ' εμάς μπορείτε να περιμένετε σύντομη λήψη αποφάσεων και προσιτές τιμές.

 2. GEBR. W. + H. ZAUGG AG

  Ελβετία

  Σε περισσότερα από 70 χρόνια, η Gebr. W. + H. Zaugg AG έχει αποκτήσει μια μοναδική τεχνογνωσία. Μόνο έτσι είναι δυνατή η παραγωγή τέλειων προϊόντων που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σημερινής από τεχνική άποψη απαιτητικής αγοράς. Η καινοτομία και η ακρίβεια είναι απαραίτητες στην κατασκευή καλουπιών και στη χύτευση υπό πίεση. Με αυτήν τη φιλοσοφία εργαζόμαστε και ενεργούμε σε καθημερινή βάση ώστε να παράγουμε τα τέλεια προϊόντα για τους πελάτες μας. Η εταιρεία Gebr. W. + H. Zaugg AG είναι μια οικογενειακή επιχείρηση ιδιοκτησίας της Bettina Ulrich-Zaugg και του Stephan Ulrich. Είμαστε ο συνεργάτης σας για τέλεια πλαστικά εξαρτήματα, την κατασκευή καλουπιών, την παραγωγή μεμονωμένων εξαρτημάτων, την τρισδιάστατη εκτύπωση και το σέρβις.

 3. AIGO-TEC GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία AIGO-TEC από τη Σουηβία είναι ο συνεργάτης ανάπτυξης και παραγωγής για προσαρμοσμένα εξαρτήματα ακριβείας και ασφαλείας από μέταλλο, καουτσούκ και πλαστικό, για αφαίρεση υλικού και τη συναρμολόγηση μεμονωμένων εξαρτημάτων, καθώς και για συνδέσεις καουτσούκ-μετάλλου. Για πελάτες από τους τομείς των αυτοκινήτων και της βιομηχανίας, η AIGO-TEC διαθέτει απαιτητικές, τεχνικές και υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένες λύσεις, λειτουργικά ασφαλείς και εξατομικευμένα προσαρμοσμένες για το συνεργάτη και την εκάστοτε εφαρμογή. Από μικρές έως μεγάλες σειρές πάντοτε με τη μέγιστη ακρίβεια, η AIGO-TEC συνοδεύει τον πελάτη σε ολόκληρη τη διαδικασία δημιουργίας προϊόντων. Βάση αποτελούν η άνω των 100 ετών εμπειρία, το βάθος δημιουργίας προστιθέμενης αξίας και το δραστήριο, προγνωστικό πνεύμα ανάπτυξης που είχε ήδη ο ιδρυτής της εταιρείας Richard Steiff.

 4. ANDREAS WOLFF METALLBEARBEITUNG GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1998 και έκτοτε αναπτύσσεται συνεχώς. Ως μικρομεσαία επιχείρηση με περίπου 35 συνεργάτες, έχουμε εξειδικευτεί στην παραγωγή τορναριστών εξαρτημάτων, φρεζαριστών εξαρτημάτων και ολοκληρωμένων συγκροτημάτων υψηλής ποιότητας. Ως αμιγής επιχείρηση προμήθειας εξυπηρετούμε πελάτες από όλους σχεδόν τους κλάδους, όπως τον κλάδο της κατασκευής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων. Το 2020 αποφασίσαμε να αναλάβουμε την παραγωγή της εταιρείας SGS Sommerer Grubenlift και έκτοτε παράγουμε στις εγκαταστάσεις μας τους ανυψωτήρες φρέατος που εξακολουθούν να διατίθενται με την ονομασία SGS.

 5. ANDREAS BERG STAHL- UND MASCHINENBAU E.K.

  Γερμανία

  Συστήματα για την κρυογονική απογρέζωση & αφαίρεση στρώσεων, πλύση υψηλής πίεσης, επεξεργασία μέσων αμμοβολής ή χαλύβδινες κατασκευές, τεχνολογία συγκόλλησης, μηχανική επεξεργασία, επεξεργασία ελασμάτων & τρισδιάστατη εκτύπωση – η διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη οικογενειακή επιχείρηση Berg Stahl- und Maschinenbau e.K. παρέχει πρώτης τάξεως ποιότητα στην ανάπτυξη και στην παραγωγή! Με εμπειρία άνω των 40 ετών μπορούμε να ανατρέχουμε σε ένα ευρύ φάσμα τεχνογνωσίας: Απογρέζωση ελαστομερών & κρυογονική αφαίρεση στρώσεων, ειδική πλύση, επεξεργασία μέσων αμμοβολής, χαλύβδινες κατασκευές, ηχομονωτικές καμπίνες, επένδυση & κάλυψη, πλαίσια μηχανημάτων, συγκροτήματα, μέθοδοι συγκόλλησης (MIG, MAG, WIG, σημειακή συγκόλληση αντίστασης, συγκόλληση μπουλονιών, ηλεκτροσυγκόλληση, συστήματα ρομπότ συγκόλλησης), μηχανικές φρέζες CNC 3/4/5 αξόνων με μήκος φρέζας έως 7 m, μηχανικοί τόρνοι CNC έως 3 m, μηχανήματα καύσης CNC, πλάσμα & αυτογενής, διπλωτικές πρέσες CNC, διατρητική μηχανή, στρογγυλός κύλινδρος, επιβελτίωση επιφανειών (βαφή, γαλβανισμός εν θερμώ, επεξεργασία με χρωμικό άλας, αμμοβολή & σφυρηλάτηση με υαλοσφαιρίδια, αποσκωρίωση & ορειχάλκωση) κ.π.ά. Προμηθεύουμε παγκοσμίως!

 1. ALLWEIER PRÄZISIONSTEILE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία Allweier δραστηριοποιείται εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια ως επιχείρηση προμήθειας και προμηθευτής συστημάτων για πελάτες από διαφορετικούς τομείς. Στους βασικούς τομείς εξειδίκευσής μας στον τομέα της Allweier Präzisionsteile GmbH περιλαμβάνονται το τορνάρισμα, το φρεζάρισμα, η λείανση CNC (κυκλική, πολυγωνική και έκκεντρη λείανση), καθώς και η συναρμολόγηση συγκροτημάτων και εξαρτημάτων. Στην Allweier Systeme GmbH είμαστε για εσάς ένας εξειδικευμένος συνεργάτης στον τομέα της τεχνολογίας μηχανισμών μετάδοσης, ιδίως για ηλεκτρικούς μηχανισμούς κίνησης υψηλής απόδοσης. Προϊόντα, όπως προστατευτικά τοιχώματα υγιεινής και το όχημα πολλαπλών λειτουργιών «Move 360» της εταιρείας μας, είναι ιδιοκατασκευές και συμπληρώνουν τη γκάμα. Χάρη στην ποικιλία των κλάδων έχουμε δημιουργήσει ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών και πληρούμε τις εκάστοτε απαιτήσεις ποιότητας των προτύπων IATF 16949 και ISO 9001: 2015. Οι βασικοί τομείς εξειδίκευσής μας διευρύνονται με υπηρεσίες όπως η επιγραφή λέιζερ, οι έλεγχοι στεγανότητας πίεσης, η ζυγοστάθμιση και πολλές άλλες, που περιλαμβάνονται περιοδικά στις βασικές απαιτήσεις των πελατών μας

 2. ROHRE-KETTERER GMBH

  Γερμανία

  Από την ίδρυση της εταιρείας το 1975 επικεντρωνόμαστε αποκλειστικά στην εμπορία και στην επεξεργασία σωλήνων. Από την επικέντρωση στους σωλήνες λεπτού τοιχώματος και στους τριχοειδείς σωλήνες προέκυψε μια μοναδική τεχνογνωσία, την οποία αξιοποιούμε και διευρύνουμε σε καθημερινή βάση προς όφελος των πελατών μας. Εκμεταλλευτείτε κι εσείς τη δική μας παραγωγική εμπειρία και τις επαφές μας με τα παγκοσμίως κορυφαία εργοστάσια που έχουμε καλλιεργήσεις κατά τα τελευταία 40 έτη. Ανακαλύψτε την αποδοτικότητα και τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας. Χρησιμοποιούμε εντατικά σεμινάρια μετεκπαίδευσης, σεμινάρια κατάρτισης, εσωτερικούς και εξωτερικούς ελέγχους ώστε οι γνώσεις μας να είναι πάντοτε επίκαιρες, καθώς και για την περαιτέρω βελτίωσή τους.

 1. AESCHLIMANN AG, DÉCOLLETAGES

  Ελβετία

  Η Aeschlimann παράγει από το 1937 τορναριστά εξαρτήματα ακριβείας στο Lüsslingen του Solothurn. Περισσότεροι από 160 συνεργάτες δραστηριοποιούνται 100% για την υλοποίηση των επιθυμιών σας. Στους βασικούς τομείς εξειδίκευσης συγκαταλέγονται το τορνάρισμα, συμβατικό και με έλεγχο CNC για μικρές, μεσαίες και σε ειδικές περιπτώσεις και μεγάλες σειρές. Για το φινίρισμα παρέχουμε όλες τις διαδεδομένες μεθόδους της επεξεργασίας ακριβείας. Με την υποστήριξη επιλεγμένων παρόχων για μεθόδους επιφανειακής επεξεργασίας και θερμικής επεξεργασίας σάς παραδίδουμε έτοιμα προς εγκατάσταση τορναριστά εξαρτήματα ακριβείας. Βρίσκουμε τη λύση για το δικό σας τορναριστό εξάρτημα!

 2. SCHWER PRÄZISION GMBH

  Γερμανία

  Η Schwer Präzision GmbH παράγει στο Denkingen της Σουηβίας και στο Rodeneck του Νότιου Τυρόλου τορναριστά εξαρτήματα ακριβείας και τεχνικά προϊόντα άριστης ποιότητας. Οι πελάτες μας από διάφορους κλάδους εμπιστεύονται την εμπειρία, της εξειδίκευση και τις υπερσύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής της εταιρείας μας. Σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά DIN EN ISO 9001: 2015. Με υπερσύγχρονες αυτόματες μηχανές τόρνου μικρού και μεγάλου μήκους CNC παράγουμε τορναριστά εξαρτήματα από όλα σχεδόν τα υλικά με ολοκληρωμένη επεξεργασία. Υπερσύγχρονες μηχανές φρέζας 4 αξόνων. Για την περαιτέρω επεξεργασία διαθέτουμε πολυάριθμες συμβατικές μηχανές τόρνου. Διαθέτουμε όλες τις δυνατότητες μετεπεξεργασίας, όπως κυλίνδριση, κοπή, υγρή λείανση, λείανση, βούρτσισμα, σπειροτόμηση και διαμόρφωση. Παρέχουμε επεξεργασία, όπως, π. χ.: γαλβανιζέ επιφάνειες, θερμική επεξεργασία, ανοδίωση, βαφή, επιγραφή λέιζερ

 3. PERNDORFER MASCHINENBAU KG

  Αυστρία

  Καλώς ορίσατε στην Perndorfer Maschinenbau KG. Η εταιρεία μας παράγει εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια υψηλής ποιότητας βιομηχανικά συστήματα στον τομέα των μηχανημάτων κοπής με ριπή νερού, αλλά και συστήματα ανακύκλωσης νερού. Διαθέτουμε μηχανήματα κοπής με ριπή νερού τύπου πύλης και προβόλου για την επιτυχή επεξεργασία επιφανειών άνω των 2000 mm. Σκοπός του μηχανήματος κοπής με ριπή νερού είναι ο τεμαχισμός κατεργαζόμενων τεμαχίων με χρήση ριπής νερού υψηλής πίεσης. Κατά την τρισδιάστατη κοπή με ριπή νερού χρησιμοποιείται ριπή νερού υψηλής πίεσης έως 6000 bar και ταχύτητες εξόδου έως 1000 m/s. Τα ειδικά συστήματα κοπής με ριπή νερού της εταιρείας μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μηχανήματα κοπής σωλήνων. Τα συστήματα κοπής με ριπή νερού της εταιρείας μας εξοπλίζονται αποκλειστικά με τις καλύτερες αντλίες υψηλής πίεσης και τα καλύτερα εξαρτήματα. Οι παροχές μας: Σχεδιασμός, ανάπτυξη, παραγωγή συστημάτων κοπής με ριπή νερού 2D/3D, συστήματα κοπής αμιγώς με ριπή νερού, κατασκευή ειδικών μηχανημάτων. Μηχανική παραγωγή κατά παραγγελία. Παραγωγή συγκροτημάτων. Κατασκευή υποδειγμάτων.

 4. CAD-CAM ENGINEERING SOLUTION SRL

  Ρουμανία

  Η CAD-CAM Engineering Solution προσφέρει υπηρεσίες κατεργασίας μετάλλου για πρότυπα, μικρές και σειριακές παραγωγής μεταλλικών εξαρτημάτων με πολύ μικρές αποκλίσεις και σύνθετες μορφές. Η ειδικότητα μας είναι η μηχανική κατεργασία φρέζας και τόρνευσης ψηφιακού ελέγχου: 3 άξονες, 4 άξονες, 5 άξονες σε βιομηχανίες όπως η αεροναυπηγική, πετρέλαιο και αέριο, φαρμακοβιομηχανία και Formula 1. Είδος κατεργασμένων εξαρτημάτων: συστατικά δομών αεροναυτιλίας, αεροδυναμικά συστατικά, βάνες και εξαρτήματα, υποβρύχιες επαφές σύνδεσης, υδραυλικά συστατικά. Υλικά: κράματα αλουμινίου, ανοξείδωτος χάλυβας, Inconel, τιτάνιο. Ειδικές επεξεργασίες: Ανοδίωση, σκληρή ανοδίωση, χημική στίλβωση, θερμική επεξεργασία, επεξεργασία καστάνωση.Είδος παραγωγής: μικρές σειρές (10-100 τεμάχια), μεσαίες (100-5000 τεμάχια.), μαζική (5000-30000 τεμάχια.). Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 5. DOGA MAKINA

  Τουρκία

  Η Doga Makina είναι μια εταιρεία με έδρα στην Κωνσταντινούπολη με πάνω από 44 χρόνια (από το 1978) πείρας στον τομέα της κατασκευής. Οι κύριες μας δραστηριότητες συμπεριλαμβάνουν την παραγωγή εξαρτημάτων ακριβείας, την μηχανική κατεργασία ψηφιακού ελέγχου, την παραγωγή υδραυλικού σφιγκτήρα, το φινίρισμα με χύτευση και πολλά άλλα. Η Doga Makina είναι μια επώνυμη φίρμα στην Τουρκία για την παραγωγή βοηθητικών μερών, τροχαλιών, δακτυλίων, κυλίνδρων, κ.λπ. Χάρη στα υψηλά κατασκευαστικά πρότυπα, διαθέτουμε από το 2001, πιστοποίηση κατά ISO 9001. Είμαστε επαγγελματική εταιρεία εφοδιασμού εξατομικευμένων ανταλλακτικών ακριβείας και μπορούμε να σας εφοδιάσουμε με: ανταλλακτικά μηχανικής κατεργασίας ψηφιακού ελέγχου, ανταλλακτικά χύτευσης καλουπιών ακριβείας, ανταλλακτικά χύτευσης MIM, ανταλλακτικά σταμπαρίσματος ακριβείας, πλαστικά καλούπια εξοπλισμού. Υπηρεσίες μιας στάσης όπως μη τυποποιημένος αυτοματισμός σχεδιασμός και κατασκευή. Οι εξοπλισμοί μας ψηφιακού ελέγχου είναι όλα Γερμανικής, Ιαπωνικής και Κορεάτικης προέλευσης. Προσφέρουμε επίσης εργασίες τόρνευσης και διάτρησης καθώς και κοπής μετάλλων με βάση τεχνικό σχέδιο σε μαζική παραγωγή. Χάρη στον εξαιρετικό μας καταρτισμένο προσωπικό, δραστηριοποιούμαστε στους τομείς του σιδηροχάλυβα, δόμησης, ενέργειας, αυτοκινήτου, στον βιομηχανικό τομέα της άμυνας και σε πολλούς άλλους τομείς- στην Τουρκία και διεθνώς! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Πλεονεκτήματα μιας παραγγελίας ανταλλακτικών μηχανικής κατεργασίας ψηφιακού ελέγχου από την Doga Makina: - Γρήγορη επεξεργασία - Ακρίβεια - Εξατομικευμένα φινιρίσματα -Επιλογή υλικού - Ποιοτικός έλεγχος - Γρήγορη παράδοση σε όλη την Ευρώπη

 6. MOH D.O.O

  Σλοβενία

  Η MOH DOO είναι ένα ευρωπαϊκό εργαστήριο μηχανικής επεξεργασίας ψηφιακού ελέγχου που εξειδικεύεται στα συστατικά και πρωτότυπα υψηλής ποιότητας για της βιομηχανίες αυτοκινήτου, γεωργίας και υδραυλικής. Επιπλέον, κατασκευάζουμε εξατομικευμένα μέρη για την βιομηχανία αεροναυπηγικής και άμυνας, φωτισμός αυτοκινήτων και την βιομηχανία μηχανοκίνητων. Η MOH DOO, προσφέρει υπηρεσίες διάτρησης CNC στα πιο σύγχρονα κέντρα μηχανικής επεξεργασίας, με 3 άξονες και 5 άξονες, υψηλής ακριβείας. 3-άξονες – μέχρι 800 x 2200 χιλ., 5-άξονες – μέχρι 920 χιλ. Μπορούμε να προσφέρουμε μια ολόκληρη γκάμα υλικών και φινιρισμάτων επιφάνειας. Εξειδικευόμαστε σε φύλλα χάλυβα, αλουμινένια δομικά μέρη και κιβώτια. Αναλαμβάνουμε τόρνευση CNC σε σύγχρονους κώνους με διπλή άτρακτο, μέχρι fi 350 και fi 82, με άξονα σε Y και ηλεκτρικά εργαλεία. Χάρη στις προηγμένες μας παραγωγικές τεχνολογίες και μια ατέλειωτη προμήθεια εργαλείων και πόρων, μπορούμε να προσφέρουμε με μεγάλο πλεονέκτημα στους πελάτες μας υπηρεσίες με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Υποστηρίζουμε κάθε έργο και κατασκευασμένο ανταλλακτικό. Χάρη στις γνώσεις μας ως εμπειρογνώμονας, προσφέρουμε αξιόπιστη και γρήγορη υποστήριξη. Βούληση μας είναι να είμαστε ο πρώτος σας αξιόπιστος εταίρος για όλες σας τις ανάγκες και απαιτήσεις μηχανικής επεξεργασίας ψηφιακού ελέγχου. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 7. CNC-TECHNIK OETTINGHAUS

  Γερμανία

  Καλωσορίσατε στην CNC-Technik Oettinghaus, τον ισχυρό και αξιόπιστο συνεργάτη σας για υπηρεσίες CNC από το Mecklenburg-Vorpommern. Αξιοποιήστε την εξειδίκευσή μας! Η CNC-Technik Oettinghaus είναι μια επιχείρηση στον τομέα αφαίρεσης υλικού που βασίζει τις αξίες της στην καλή ποιότητα και στην ικανοποίηση του πελάτη. Παρέχουμε υπηρεσίες εξυπηρέτησης σε ό, τι αφορά στο θέμα προγραμματισμός CNC και διακρινόμαστε για τη δική μας παραγωγή, καθώς και τη γραμμή ταχείας εξυπηρέτησης για μικρές σειρές και πρωτότυπα. Έτσι είμαστε ένας ισχυρός και αξιόπιστος συνεργάτης για τους πελάτες μας. Μπορούμε να ανταποκρινόμαστε ευέλικτα και με άριστη ασφάλεια ποιότητας στις επιθυμίες των πελατών μας. Γνωρίστε τη δική μας παραγωγή με ένα κέντρο τόρνου-φρέζας, ένα μηχάνημα 5 αξόνων και ένα μηχάνημα μέτρησης.

 8. ALCOBRA GMBH

  Γερμανία

  Στο πλαίσιο του έργου μας θέτουμε συνεχώς νέους και υψηλότερους στόχους. Για να τους πραγματοποιήσουμε, πρέπει να βελτιώνουμε συνεχώς την οργάνωση και την επιχείρηση, τις διαδικασίες εργασίας και τις χρησιμοποιούμενες τεχνολογίες. Ταυτόχρονα προάγουμε και βελτιώνουμε συνεχώς την εκπαίδευση των συνεργατών μας με επιμόρφωση, αποτελεσματική ανταλλαγή γνώσεων και ένα φιλικό εργασιακό περιβάλλον. Η Alcobra διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προφίλ αλουμινίου, προφίλ μα βάση τα σχέδια του πελάτη, ράβδων, σωλήνων και Coil. Διαθέτουμε τη μεγαλύτερη γκάμα αποθήκης σε ολόκληρη τη Σκανδιναβία. Επιπλέον, η Alumeco διαθέτει ιδιόκτητο κέντρο σέρβις που μας παρέχει τη δυνατότητα να παράγουμε πλάκες και προφίλ συγκεκριμένων διαστάσεων, καθώς και με επίστρωση μεμβράνης. Ένα απόλυτα μοναδικό και εξατομικευμένο προφίλ από αλουμίνιο είναι ένα σταθερό και „ευέλικτο" υλικό το οποίο διαμορφώνεται σε εξειδικευμένα προφίλ και συνεπώς μπορεί να προσαρμόζεται σε συγκεκριμένο σκοπό, λειτουργία, παραγωγή, σύστημα ή προϊόν κλπ. Στο πρώιμο στάδιο ανάπτυξης είναι πολύ συχνά ιδανικό να σχεδιάζεται ένα προφίλ με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη για ένα συγκεκριμένο σκοπό χρήσης. Αυτό ισχύει ιδίως για προϊόντα ειδικής κατασκευής. Ένα προφίλ με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη είναι μοναδικό και σχεδιάζεται για συγκεκριμένο σκοπό. Έτσι παρέχει πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με μια τυποποιημένη λύση.

 1. EREDI BAITELLI SPA

  Ιταλία

  Κατασκευή τεμαχίων και εξαρτημάτων βάσει σχεδίου, από 1, 5 mm έως 37 mm, από ορείχαλκο, αλουμίνιο, AVP και μαλακό χάλυβα. Εργαστήριο μηχανικών εργασιών ακριβείας, μηχανική τόρνευση για τους εξής τομείς: αυτοκίνητα, πεπιεσμένο αέρα, υδραυλικά και θερμικά συστήματα υγιεινής, υδραυλικά αερίου, βαλβίδες, κρουνοποιία. Η δραστηριότητα της εταιρείας Eredi Baitelli SpA βασίζεται σε στρατηγικούς πυλώνες που αποτελούνται από την πείρα, την δυνατότητα προσαρμογής και την τεχνολογία. Επιχείρηση με πιστοποίηση κατά ISO 9001.

 2. MING XIAO MANUFACTURING CO., LTD

  Κίνα

  Η Ming Xiao Manufacturing Co., Ltd. είναι ένας επαγγελματίας κατασκευαστής πλαστικών και μεταλλικών μερών με πιστοποίηση κατά ISO9001, με έδρα στην Κίνα, στην Ningbo, εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών κατασκευής λαμαρινών, στην μηχανική κατεργασία ψηφιακού ελέγχου, στην κύρτωση σωλήνων, στην πλαστική έγχυση, μορφοποίηση και εξώθηση. Παράγουμε τορνευμένα μέρη CNC ακριβείας με διαδικασία τόρνευσης και φρεζάρισμα CNC, όπως μεταλλική κοίλανση μερών, βαθιά έλαση μεταλλικών μερών, συγκόλληση και μορφοποίηση μεταλλικών μερών, κύρτωση σωλήνων και κατασκευή εξαρτημάτων, σφυρηλάτηση εν θερμώ και εν ψυχρώ μερών από ανοξείδωτο χάλυβα, ανθρακοχάλυβες, χάλυβες, ορείχαλκο και χαλκό, κράματα αλουμινίου. Παράγουμε μορφοποιημένα χυτεμένα πλαστικά μέρη, πλαστική εξώθηση προφίλ και σωλήνες. Επεξεργαζόμαστε μεταλλικά και πλαστικά μέρη για διάφορες βιομηχανίες, μεγάλη ποικιλία εξατομικευμένων ανταλλακτικών μηχανημάτων και συστατικά εξοπλισμού σύμφωνα με τα σχέδια ή δείγμα του πελάτη, όπως μεταλλικοί άξονες, κύλινδροι, φλάντζες, σωλήνες, βάσεις, πλαίσια, σφιγκτήρες, κουτιά σταμπαρίσματος μετάλλου, στοιχεία βαθιάς κοίλανσης, στοιχεία κύρτωσης σωλήνων μέρη, βίδες, μπουλόνια, παξιμάδια

 3. XUFENG TOOL TECH GROUP LIMITED

  Κίνα

  Η XuFeng Tool Tech ιδρύθηκε το 2003. Για περισσότερα από 15 χρόνια, κύρια μας προτεραιότητα ήταν να σας παρέχουμε άριστες υπηρεσίες μηχανικής επεξεργασίας ψηφιακού ελέγχου, γρήγορα εργαλεία, χύτευση με έγχυση πλαστικών. Η διεθνής μας ομάδα μηχανικών και τεχνικών ασχολούνται αποκλειστικά για να σας παρέχουν εξατομικευμένα ανταλλακτικά ανώτερης ποιότητας. Τα ανταλλακτικά ελέγχονται και επιβλέπονται πρώτα κατά την κατασκευή και έπειτα στην συσκευασία, συναρμολόγηση και αποστολή ώστε να εξασφαλίσουμε την παράδοση προϊόντων κατάλληλης ποιότητας.

 4. TORNERIA SERRA

  Ιταλία

  Το Torneria Serra χρησιμοποιεί υπερσύγχρονο εξοπλισμό και μηχανήματα, όπως κοπτικά μηχανήματα, μηχανήματα πριέλιξης, μηχανές μεταφοράς κάθετου και οριζόντιου άξονα, μηχανές διάτρησης με ελεγχόμενη δύναμη και μηχανή κοπής των οδοντωτών τροχών (γραναζιών). Η εταιρεία διαθέτει επίσης μηχανήματα ελικοτόμησης και τόρνους cnc, καθώς και αυτόματων με πολλαπλά μαντρέλια με αριθμητικό, έλεγχο, ράβδων και κινητής κεφαλής, που εκτελούν εργασίες τόρνευσης cnc ακριβείας, αυτόματης κοπής μεσαίας και μεγάλης κλίμακας, διάτρηση μετάλλων και μηχανική συναρμολόγηση ακριβείας.

 5. LATOFRES SRL

  Ιταλία

  Η Latofres εξειδικεύεται στην κατασκευή και τη συναρμολόγηση μεταλλικών τεμαχίων εξαιρετικά υψηλής ακρίβειας σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες διαστάσεις, κατεργασμένα με τόρνευση και φρεζάρισμα. Η Latofres δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς: μηχανική, αυτοκίνητα, φωτογραφία, υφαντουργία, ηλεκτρομηχανική και ναυτιλία.

 6. BRUSCHI MICROMECCANICA SRL

  Ιταλία

  Η Bruschi είναι τρίτος κατασκευαστής μηχανικών εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας κατασκευασμένων από σχέδια που λαμβάνονται με τόρνευση. Κατεργασία μικρών τμημάτων με τόρνευση ακριβείας, τόρνευση ανοξείδωτου χάλυβα, τιτανίου και κραμάτων αλουμινίου, αυτόματη περιστροφή κεφαλής CNC και τόρνευση CNC και πλαστικό υλικό που μπορεί να υποβληθεί σε τόρνευση από ράβδο, συνεχείς κατεργασίες σε οριζόντια και κάθετα κέντρα κατεργασίας με 5 άξονες.

 7. BRUSCHI MICROMECCANICA SRL

  Ιταλία

  Η Bruschi είναι τρίτος κατασκευαστής μηχανικών εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας κατασκευασμένων από σχέδια που λαμβάνονται με τόρνευση. Κατεργασία μικρών τμημάτων με τόρνευση ακριβείας, τόρνευση ανοξείδωτου χάλυβα, τιτανίου και κραμάτων αλουμινίου, αυτόματη περιστροφή κεφαλής CNC και τόρνευση CNC και πλαστικό υλικό που μπορεί να υποβληθεί σε τόρνευση από ράβδο, συνεχείς κατεργασίες σε οριζόντια και κάθετα κέντρα κατεργασίας με 5 άξονες.

 8. LECHMANN ENGINEERING GMBH

  Γερμανία

  Η LECHMANN Engineering GmbH σάς παρέχει τα πάντα από τον ίδιο προμηθευτή: σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε, παράγουμε, επιβελτιώνουμε, εκτυπώνουμε, συναρμολογούμε και παρέχουμε συμβουλές για όλα τα σχετικά με το υλικό αλουμίνιο θέματα.

 9. BOHEMIA METAL PARTS

  Τσεχία

 10. JACQUEMOUX DECOLLETAGE

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

34.280 επιχειρήσεις