Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα

Αποτελέσματα για

Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. EMSIL TECHTRANS SRL

  Ρουμανία

  Verified by europages badge

  Η Emsil ιδρύθηκε το 1995 στην Ρουμανία με την πρώτη της δραστηριότητα σχεδιασμού, κατασκευής και πώλησης εργαλειομηχανών ψηφιακού ελέγχου. Η πρώτη εργαλειομηχανή CNC εγκαταστάθηκε στην Φινλανδία το 1997. Η στρατηγική της Emsil ήταν να διαφοροποιήσει και να διευρύνει τις ικανότητες της και την ευελιξία της για την κατασκευή μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων για μια μεγάλη γκάμα βιομηχανιών. Η Emsil είναι μια ανοικτή επιχείρηση για την ανάληψη μηχανικών προκλήσεων, είτε στον τομέα των εργαλειομηχανών είτε στον τομέα της συγκόλλησης και των χαλύβδινων κατασκευών, και αναπτύχθηκε σε έναν ισχυρό εταίρο και προμηθευτή για τους πελάτες της με την πάροδο του χρόνου. Για αυτούς τους λόγους, η Emsil αναπτύχθηκε το 2007. Η Gemil επικεντρώθηκε στην συγκόλληση μεγάλων χαλύβδινων κατασκευών για να καλύψουμε την ζήτηση τέτοιων υπηρεσιών. Επίσης, η Emsil ξεκίνησε την μετατροπή της παραγωγής κύριων συστατικών για εργαλειομηχανές, από συγκολλημένες δομές χυτοσίδηρου σε ανθρακοχάλυβα. Η Siltech, η τρίτη εταιρεία, ιδρύθηκε το 2007 για συμβουλές και τελικά μετατράπηκε σε εταιρεία κατασκευής χάλυβα το 2012. Σήμερα, η Siltech βρίσκεται στην Aiud, στην τρίτη της τοποθεσία. Το 2011, η Emsil αγόρασε μια ρουμανική θυγατρική μιας γαλλικής εταιρείας μηχανικής και εισχώρησε στην βιομηχανία της αεροναυπηγίας. Τα κύρια προϊόντα που κατασκευάζονται αφορούν συσκευές και χαλύβδινες δομές για την συναρμολόγηση συστατικών αεροπλάνου. Σήμερα, δραστηριοποιούμαστε σε 3 πόλεις στην Ρουμανία, κατασκευάζοντας εργαλειομηχανές ψηφιακού ελέγχου αιχμής σε ανθρακοχάλυβα και ανοξείδωτο χάλυβα. Δραστηριοποιούμαστε στις εξής βιομηχανίες: ναυπηγική, ενέργεια, πετρέλαιο και αέριο, αεροναυπηγική, μεταφορές και βιομ. κενού.

  Όλα τα προϊόντα για "τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα"

 2. SHENZHEN PROMOSTAR HARDWARE CO.,LTD

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η ShenZhen PromoStar Hardware Co., Ltd είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στα προϊόντα μηχανουργικής επεξεργασίας μετάλλων με ψηφιακό έλεγχο, τόρνευσης, φρεζαρίσματος, σφυρηλασίας και συγκόλλησης για όλους τους κλάδους. Στα υλικά περιλαμβάνεται ο ανοξείδωτος χάλυβας, το αλουμίνιο, το τιτάνιο, ο ορείχαλκος, ο ανθρακοχάλυβας και ούτω καθεξής. Μπορούμε να ικανοποίησουμε όλες τις βιομηχανικές απαιτήσεις όπως: Ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρονικές συσκευές, ανταλλακτικά αυτοκινήτων, φωτισμός LED, έπιπλα, μηχανήματα και εξοπλισμοί, εξοπλισμός καθαρισμού και ιατρικής χρήσης, γραμμές χύτευσης και πλαστικών κ.λπ. Η Promostar έχει ολική πείρα για εξαγωγές σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Νοτιοασιατικές χώρες. Μπορούμε να επιτύχουμε ανοχή +/-0, 002 χιλ. Είναι δυνατή η επίτευξη των τυπικών πιστοποιήσεων των ROHS, REACH. Το υλικό μπορεί να πιστοποιηθεί κατά ASTM, UNI. ISO 9001: 2008 και ISO TS16949. Χαρακτηριστικό μας : Μέση διάσταση με σωστή διαχείριση εργοστασίου. Επενδύουμε πολύ στα μηχανήματα και στις τεχνολογίες για τους εργάτες και διαθέτουμε ισχυρό τμήμα ανθρώπινων πόρων. Ολη η ομάδα μας συνεργάζεται εδώ και πάνω από 8 χρόνια. Εργαζόμαστε ως ομάδα. Η PromoStar φημίζεται παγκοσμίως. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. MOH D.O.O

  Σλοβενία

  Verified by europages badge

  Η MOH DOO είναι ένα ευρωπαϊκό εργαστήριο μηχανικής επεξεργασίας ψηφιακού ελέγχου που εξειδικεύεται στα συστατικά και πρωτότυπα υψηλής ποιότητας για της βιομηχανίες αυτοκινήτου, γεωργίας και υδραυλικής. Επιπλέον, κατασκευάζουμε εξατομικευμένα μέρη για την βιομηχανία αεροναυπηγικής και άμυνας, φωτισμός αυτοκινήτων και την βιομηχανία μηχανοκίνητων. Η MOH DOO, προσφέρει υπηρεσίες διάτρησης CNC στα πιο σύγχρονα κέντρα μηχανικής επεξεργασίας, με 3 άξονες και 5 άξονες, υψηλής ακριβείας. 3-άξονες – μέχρι 800 x 2200 χιλ., 5-άξονες – μέχρι 920 χιλ. Μπορούμε να προσφέρουμε μια ολόκληρη γκάμα υλικών και φινιρισμάτων επιφάνειας. Εξειδικευόμαστε σε φύλλα χάλυβα, αλουμινένια δομικά μέρη και κιβώτια. Αναλαμβάνουμε τόρνευση CNC σε σύγχρονους κώνους με διπλή άτρακτο, μέχρι fi 350 και fi 82, με άξονα σε Y και ηλεκτρικά εργαλεία. Χάρη στις προηγμένες μας παραγωγικές τεχνολογίες και μια ατέλειωτη προμήθεια εργαλείων και πόρων, μπορούμε να προσφέρουμε με μεγάλο πλεονέκτημα στους πελάτες μας υπηρεσίες με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Υποστηρίζουμε κάθε έργο και κατασκευασμένο ανταλλακτικό. Χάρη στις γνώσεις μας ως εμπειρογνώμονας, προσφέρουμε αξιόπιστη και γρήγορη υποστήριξη. Βούληση μας είναι να είμαστε ο πρώτος σας αξιόπιστος εταίρος για όλες σας τις ανάγκες και απαιτήσεις μηχανικής επεξεργασίας ψηφιακού ελέγχου. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 4. CAD-CAM ENGINEERING SOLUTION SRL

  Ρουμανία

  Verified by europages badge

  Η CAD-CAM Engineering Solution προσφέρει υπηρεσίες κατεργασίας μετάλλου για πρότυπα, μικρές και σειριακές παραγωγής μεταλλικών εξαρτημάτων με πολύ μικρές αποκλίσεις και σύνθετες μορφές. Η ειδικότητα μας είναι η μηχανική κατεργασία φρέζας και τόρνευσης ψηφιακού ελέγχου: 3 άξονες, 4 άξονες, 5 άξονες σε βιομηχανίες όπως η αεροναυπηγική, πετρέλαιο και αέριο, φαρμακοβιομηχανία και Formula 1. Είδος κατεργασμένων εξαρτημάτων: συστατικά δομών αεροναυτιλίας, αεροδυναμικά συστατικά, βάνες και εξαρτήματα, υποβρύχιες επαφές σύνδεσης, υδραυλικά συστατικά. Υλικά: κράματα αλουμινίου, ανοξείδωτος χάλυβας, Inconel, τιτάνιο. Ειδικές επεξεργασίες: Ανοδίωση, σκληρή ανοδίωση, χημική στίλβωση, θερμική επεξεργασία, επεξεργασία καστάνωση.Είδος παραγωγής: μικρές σειρές (10-100 τεμάχια), μεσαίες (100-5000 τεμάχια.), μαζική (5000-30000 τεμάχια.). Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 5. BILSTEIN & SIEKERMANN GMBH + CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Κατάλληλα, αποτελεσματικά και αξιόπιστα. Από το 1956, είμαστε ένας αξιόπιστος συνεργάτης στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας και της προμήθειας βιδών στεγανοποίησης, περιστρεφόμενων εξαρτημάτων και εξαρτημάτων ψυχρής διέλασης συμβατές με το πρότυπο και προσαρμοσμένες στους πελάτες. Σήμερα, είμαστε μία από τις ηγετικές εταιρείες στον κλάδο των βιδών στεγανοποίησης. Από την αρχή, προτεραιότητα έχει η ικανοποίηση των πελατών μας παγκοσμίως. Γι 'αυτό εφαρμόζουμε τις πιο βιώσιμες τεχνολογικά και οικονομικά λύσεις σε κάθε παραγγελία και προσαρμόζουμε συνεχώς την προσφορά μας στις απαιτήσεις της αγοράς. Είτε πρόκειται για την αυτοκινητοβιομηχανία, τη μηχανολογία, τη μηχανική εγκαταστάσεων ή υπηρεσίες, έχουμε την κατάλληλη λύση για τη δουλειά σας

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ROHRE-KETTERER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Από την ίδρυση της εταιρείας το 1975 επικεντρωνόμαστε αποκλειστικά στην εμπορία και στην επεξεργασία σωλήνων. Από την επικέντρωση στους σωλήνες λεπτού τοιχώματος και στους τριχοειδείς σωλήνες προέκυψε μια μοναδική τεχνογνωσία, την οποία αξιοποιούμε και διευρύνουμε σε καθημερινή βάση προς όφελος των πελατών μας. Εκμεταλλευτείτε κι εσείς τη δική μας παραγωγική εμπειρία και τις επαφές μας με τα παγκοσμίως κορυφαία εργοστάσια που έχουμε καλλιεργήσεις κατά τα τελευταία 40 έτη. Ανακαλύψτε την αποδοτικότητα και τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας. Χρησιμοποιούμε εντατικά σεμινάρια μετεκπαίδευσης, σεμινάρια κατάρτισης, εσωτερικούς και εξωτερικούς ελέγχους ώστε οι γνώσεις μας να είναι πάντοτε επίκαιρες, καθώς και για την περαιτέρω βελτίωσή τους.

 2. ROKVELAS, UAB

  Λιθουανία

  Verified by europages badge

  Η Rokvelas UAB είναι μια Λιθουανική εταιρεία που προσφέρει εργασίες κατεργασίας μετάλλου για μικρή σειριακή και σειριακή παραγωγή. Διαθέτουμε πείρα 11 ετών στην εξαγωγή των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Εξειδικευόμαστε στην παραγωγή χαλύβδινων δομών, στην κατεργασία ψηφιακού ελέγχου (CNC). Παρέχουμε ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών. παραγωγή, γενική ρύθμιση, συμπλήρωση, διάφορες καλύψεις, διαχείριση διακίνησης και άλλα. Υπηρεσίες: διάτρηση ψηφιακού ελέγχου, κύρτωση με ψηφιακό έλεγχο, τόρνευση με ψηφιακό έλεγχο, Φρεζάρισμα ψηφ. ελέγχου, πριονοκορδέλες, συγκόλληση, επίπεδη λείανση, δίπλωμα φύλλων. Κατασκευές: με θερμό γαλβανισμό μεγάλου βάθους, βαμμένες με σκόνη, αμμοβολημένες και βαμμένες με υγρή μέθοδο, Διάφοροι τρόποι ηλεκτροσυγκόλλησης. 'Όλες οι χαλύβδινες μας υποδομές ικανοποιούν τα πρότυπα κατά EN 1090-1, 2. Σύστημα διαχείρισης με πιστοποίηση κατά ISO 9001. Επισκεφθείτε την διαδικτυακή μας τοποθεσία για περισσότερες πληροφορίες.

 3. ANDREAS WOLFF METALLBEARBEITUNG GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1998 και έκτοτε αναπτύσσεται συνεχώς. Ως μικρομεσαία επιχείρηση με περίπου 35 συνεργάτες, έχουμε εξειδικευτεί στην παραγωγή τορναριστών εξαρτημάτων, φρεζαριστών εξαρτημάτων και ολοκληρωμένων συγκροτημάτων υψηλής ποιότητας. Ως αμιγής επιχείρηση προμήθειας εξυπηρετούμε πελάτες από όλους σχεδόν τους κλάδους, όπως τον κλάδο της κατασκευής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων. Το 2020 αποφασίσαμε να αναλάβουμε την παραγωγή της εταιρείας SGS Sommerer Grubenlift και έκτοτε παράγουμε στις εγκαταστάσεις μας τους ανυψωτήρες φρέατος που εξακολουθούν να διατίθενται με την ονομασία SGS.

 4. SCHWER PRÄZISION GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Schwer Präzision GmbH παράγει στο Denkingen της Σουηβίας και στο Rodeneck του Νότιου Τυρόλου τορναριστά εξαρτήματα ακριβείας και τεχνικά προϊόντα άριστης ποιότητας. Οι πελάτες μας από διάφορους κλάδους εμπιστεύονται την εμπειρία, της εξειδίκευση και τις υπερσύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής της εταιρείας μας. Σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά DIN EN ISO 9001: 2015. Με υπερσύγχρονες αυτόματες μηχανές τόρνου μικρού και μεγάλου μήκους CNC παράγουμε τορναριστά εξαρτήματα από όλα σχεδόν τα υλικά με ολοκληρωμένη επεξεργασία. Υπερσύγχρονες μηχανές φρέζας 4 αξόνων. Για την περαιτέρω επεξεργασία διαθέτουμε πολυάριθμες συμβατικές μηχανές τόρνου. Διαθέτουμε όλες τις δυνατότητες μετεπεξεργασίας, όπως κυλίνδριση, κοπή, υγρή λείανση, λείανση, βούρτσισμα, σπειροτόμηση και διαμόρφωση. Παρέχουμε επεξεργασία, όπως, π. χ.: γαλβανιζέ επιφάνειες, θερμική επεξεργασία, ανοδίωση, βαφή, επιγραφή λέιζερ

 5. DEPKA VERBINDUNGSTECHNIK INH. MARKUS DEPKA

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η επιχείρηση που ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2000 από τον κύριο Markus Depka στο Wetter (Ruhr), κοντά στις μεγαλουπόλεις Bochum και Dortmund, έχει εξειδικευτεί στη διάθεση τορναριστών εξαρτημάτων και εξαρτημάτων ψυχρής διαμόρφωσης. Τα τορναριστά εξαρτήματα CNC και άλλα προϊόντα, όπως, μ.ά., συνδετικά στοιχεία, ειδικές βίδες ή τορναριστά εξαρτήματα ακριβείας, παράγονται μεμονωμένα εξ ολοκλήρου με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη, με βάση παρεχόμενο υπόδειγμα ή ως είδη DIN. Τα προτερήματα μας είναι: μακρόχρονη εμπειρία, μεγάλη ευελιξία, προσιτές τιμές, άριστη ποιότητα, γρήγορη παράδοση. Η μακρόχρονη εμπειρία και η δημιουργία ενός δικτύου με ισχυρούς συνεργάτες διασφαλίζουν στους πελάτες μας από τον παραγωγικό κλάδο, όπως η βιομηχανία κλειδαριών και ο κλάδος των προμηθευτών της αυτοκινητοβιομηχανίας, οικονομικά πλεονεκτήματα και άριστη ποιότητα. Έτσι μπορούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στην παραγωγή τορναριστών εξαρτημάτων και άλλων προϊόντων σε προσιτές τιμές. Σ' εμάς μπορείτε να περιμένετε σύντομη λήψη αποφάσεων και προσιτές τιμές.

 1. GEBR. W. + H. ZAUGG AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Σε περισσότερα από 70 χρόνια, η Gebr. W. + H. Zaugg AG έχει αποκτήσει μια μοναδική τεχνογνωσία. Μόνο έτσι είναι δυνατή η παραγωγή τέλειων προϊόντων που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σημερινής από τεχνική άποψη απαιτητικής αγοράς. Η καινοτομία και η ακρίβεια είναι απαραίτητες στην κατασκευή καλουπιών και στη χύτευση υπό πίεση. Με αυτήν τη φιλοσοφία εργαζόμαστε και ενεργούμε σε καθημερινή βάση ώστε να παράγουμε τα τέλεια προϊόντα για τους πελάτες μας. Η εταιρεία Gebr. W. + H. Zaugg AG είναι μια οικογενειακή επιχείρηση ιδιοκτησίας της Bettina Ulrich-Zaugg και του Stephan Ulrich. Είμαστε ο συνεργάτης σας για τέλεια πλαστικά εξαρτήματα, την κατασκευή καλουπιών, την παραγωγή μεμονωμένων εξαρτημάτων, την τρισδιάστατη εκτύπωση και το σέρβις.

 2. ANDREAS BERG STAHL- UND MASCHINENBAU E.K.

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είτε πρόκειται για συστήματα κρυογονικής απογρέζωσης & αφαίρεση επιστρώσεων, πλύση υψηλής πίεσης, επεξεργασία χαλύβδινων μέσων ή χαλύβδινες κατασκευές, τεχνολογία συγκόλλησης, μηχανική επεξεργασία, επεξεργασία ελασμάτων & εκτύπωση 3D, η διευθυνόμενη από την οικογένεια οικογενειακή επιχείρηση Berg Stahl- und Maschinenbau e.K. διακρίνεται για την πρώτης τάξεως ποιότητας στην ανάπτυξη & παραγωγή! Με άνω των 40 ετών εμπειρία μπορούμε να ανατρέξουμε σε ένα ευρύ φάσμα τεχνογνωσίας: απογρέζωση ελαστομερών και κρυογονική αφαίρεση επιστρώσεων, ειδική πλύση, επεξεργασία χαλύβδινων μέσων, χαλύβδινες κατασκευές, ηχομονωτικές καμπίνες, επένδυση & κάλυψη, πλαίσια μηχανημάτων, συγκροτήματα, μέθοδοι συγκόλλησης (MIG, MAG, WIG, σημειακή συγκόλληση αντίστασης, συγκόλληση πείρων, ηλεκτροκόλληση, συστήματα ρομπότ συγκόλλησης), μηχανικές φρέζες CNC 3/4/5 αξόνων μήκους φρέζας έως 7 m, μηχανικοί τόρνοι CNC έως 3 m, CNC μηχανήματα θερμοκόλλησης, πλάσμα & αυτογενής κόλληση, καμπτικές πρέσες CNC, διατρητήρας, στρογγυλός κύλινδρος, επιβελτίωση επιφανειών (βαφή, γαλβανισμός εν θερμώ, χρωμίωση, αμμοβολή & σφυρηλάτηση με υαλοσφαιρίδια, αποσκωρίωση & ορειχάλκωση) και πολλά άλλα. Προμηθεύουμε παγκοσμίως!

 1. AESCHLIMANN AG, DÉCOLLETAGES

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η Aeschlimann παράγει από το 1937 τορναριστά εξαρτήματα ακριβείας στο Lüsslingen του Solothurn. Περισσότεροι από 160 συνεργάτες δραστηριοποιούνται 100% για την υλοποίηση των επιθυμιών σας. Στους βασικούς τομείς εξειδίκευσης συγκαταλέγονται το τορνάρισμα, συμβατικό και με έλεγχο CNC για μικρές, μεσαίες και σε ειδικές περιπτώσεις και μεγάλες σειρές. Για το φινίρισμα παρέχουμε όλες τις διαδεδομένες μεθόδους της επεξεργασίας ακριβείας. Με την υποστήριξη επιλεγμένων παρόχων για μεθόδους επιφανειακής επεξεργασίας και θερμικής επεξεργασίας σάς παραδίδουμε έτοιμα προς εγκατάσταση τορναριστά εξαρτήματα ακριβείας. Βρίσκουμε τη λύση για το δικό σας τορναριστό εξάρτημα!

 2. DOGA MAKINA

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Doga Makina είναι μια εταιρεία με έδρα στην Κωνσταντινούπολη με πάνω από 44 χρόνια (από το 1978) πείρας στον τομέα της κατασκευής. Οι κύριες μας δραστηριότητες συμπεριλαμβάνουν την παραγωγή εξαρτημάτων ακριβείας, την μηχανική κατεργασία ψηφιακού ελέγχου, την παραγωγή υδραυλικού σφιγκτήρα, το φινίρισμα με χύτευση και πολλά άλλα. Η Doga Makina είναι μια επώνυμη φίρμα στην Τουρκία για την παραγωγή βοηθητικών μερών, τροχαλιών, δακτυλίων, κυλίνδρων, κ.λπ. Χάρη στα υψηλά κατασκευαστικά πρότυπα, διαθέτουμε από το 2001, πιστοποίηση κατά ISO 9001. Είμαστε επαγγελματική εταιρεία εφοδιασμού εξατομικευμένων ανταλλακτικών ακριβείας και μπορούμε να σας εφοδιάσουμε με: ανταλλακτικά μηχανικής κατεργασίας ψηφιακού ελέγχου, ανταλλακτικά χύτευσης καλουπιών ακριβείας, ανταλλακτικά χύτευσης MIM, ανταλλακτικά σταμπαρίσματος ακριβείας, πλαστικά καλούπια εξοπλισμού. Υπηρεσίες μιας στάσης όπως μη τυποποιημένος αυτοματισμός σχεδιασμός και κατασκευή. Οι εξοπλισμοί μας ψηφιακού ελέγχου είναι όλα Γερμανικής, Ιαπωνικής και Κορεάτικης προέλευσης. Προσφέρουμε επίσης εργασίες τόρνευσης και διάτρησης καθώς και κοπής μετάλλων με βάση τεχνικό σχέδιο σε μαζική παραγωγή. Χάρη στον εξαιρετικό μας καταρτισμένο προσωπικό, δραστηριοποιούμαστε στους τομείς του σιδηροχάλυβα, δόμησης, ενέργειας, αυτοκινήτου, στον βιομηχανικό τομέα της άμυνας και σε πολλούς άλλους τομείς- στην Τουρκία και διεθνώς! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Πλεονεκτήματα μιας παραγγελίας ανταλλακτικών μηχανικής κατεργασίας ψηφιακού ελέγχου από την Doga Makina: - Γρήγορη επεξεργασία - Ακρίβεια - Εξατομικευμένα φινιρίσματα -Επιλογή υλικού - Ποιοτικός έλεγχος - Γρήγορη παράδοση σε όλη την Ευρώπη

 3. ILKDEN METAL

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η İlkden Metal San. and Foreign Trade Ltd. ιδρύθηκε το 2005. Δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής και της ανεξάρτητης αγοράς μεταλλικών ανταλλακτικών. Εργαζόμαστε με την επαγγελματική μας ομάδα για την μηχανουργική επεξεργασία και συγκολλημένα μέρη. Στην Ilkden Metal, κατασκευάζουμε πάγκους ψηφιακού ελέγχου CNC, περιστροφικά μηχανήματα συγκόλλησης στα τμήματα συγκόλλησης και ειδικά αναπτυγμένα πλυντήρια στο τμήμα προετοιμασίας υλικών χρησιμοποιούνται στην κατεργασία. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: •Επεξεργασία μετάλλων, •Στοιχεία υδραυλικών κυλίνδρων, • Υπηρεσίες μηχανικής εργασίας, • Ανταλλακτικά οχημάτων για γεωργικά μηχανήματα και πολλά άλλα που μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο μας! Ο στόλος μηχανημάτων αποτελείται από: • Τόρνοι CNC • Κόπτες λείανσης μορφοποίησης • Κυλινδρικοί μύλοι • Ρομποτικοί συγκολλητές • Κάθετα κέντρα μηχανικής κατεργασίας • Κέντρο μηχανικής κατεργασίας 4 αξόνων • Χειροκίνητοι τόρνοι • Μονάδα δοκιμής υδραυλικής πίεσης • Πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο συγκόλλησης •Πλήρως εξοπλισμένο βαφείο •Πλήρως εξοπλισμένο χώρος συναρμολόγησης • Θάλαμος ελέγχου της ποιότητας. Το όραμα μας είναι να ακολουθήσουμε την τελευταία τεχνολογία ώστε να γίνουμε μια πρωτοπόρα επιχείρηση στον τομέα. Στην Ilkden Metal, στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τον πελάτη κατά 100 % και να συνεργαζόμαστε στενά με τον πελάτη. Παρέχουμε τα προϊόντα μας βέλτιστης ποιότητας σε όλο τον κόσμο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 4. SWP SCHWARZWALD PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η SWP - Schwarzwald Präzisionstechnik έχει θέσει ως στόχο, με τη συνεργασία των δικών μας καινοτομικών και αποδοτικών ανώτερης κατηγορίας συνεργατών και τη δική της παραγωγή, να συγκεντρώνει πλεονεκτήματα και αυτά να τα διαθέτει ως υψηλής απόδοσης πρόγραμμα προϊόντων. Οι γνώσεις του δικού μας ανώτερης κατηγορίας συνεργάτη μάς παρέχει τη δυνατότητα να είμαστε πάντοτε σε θέση να παρέχουμε μια προσαρμοσμένη λύση για κάθε απαίτηση εξαρτημάτων. Άριστη ποιότητα με τους καλύτερους δυνατούς όρους σε συνδυασμό με πολύ σύντομες προθεσμίες παράδοσης. Η συλλογή μηχανημάτων του δικού μας ανώτερης κατηγορίας συνεργάτη πληροί όλες τις συνήθεις τεχνικές απαιτήσεις. Σε συνεργασία με το δικό μας ανώτερης κατηγορίας αποκλειστικό συνεργάτη επενδύουμε ταυτόχρονα σε εκπαιδευμένο και δραστήριο προσωπικό προκειμένου να διασφαλίζουμε πάντοτε τη μέγιστη ασφάλεια διαδικασιών. Οι σύντομες αποστάσεις και η γρήγορη επικοινωνία είναι το πλεονέκτημά μας ώστε να μπορούμε να απαντούμε στις ερωτήσεις σας εντός 24 ωρών. Βέλτιστες συνθήκες για τη δική σας επιτυχία.

 5. EREDI BAITELLI SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Κατασκευή τεμαχίων και εξαρτημάτων βάσει σχεδίου, από 1, 5 mm έως 37 mm, από ορείχαλκο, αλουμίνιο, AVP και μαλακό χάλυβα. Εργαστήριο μηχανικών εργασιών ακριβείας, μηχανική τόρνευση για τους εξής τομείς: αυτοκίνητα, πεπιεσμένο αέρα, υδραυλικά και θερμικά συστήματα υγιεινής, υδραυλικά αερίου, βαλβίδες, κρουνοποιία. Η δραστηριότητα της εταιρείας Eredi Baitelli SpA βασίζεται σε στρατηγικούς πυλώνες που αποτελούνται από την πείρα, την δυνατότητα προσαρμογής και την τεχνολογία. Επιχείρηση με πιστοποίηση κατά ISO 9001.

 6. MING XIAO MANUFACTURING CO., LTD

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η Ming Xiao Manufacturing Co., Ltd. είναι ένας επαγγελματίας κατασκευαστής πλαστικών και μεταλλικών μερών με πιστοποίηση κατά ISO9001, με έδρα στην Κίνα, στην Ningbo, εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών κατασκευής λαμαρινών, στην μηχανική κατεργασία ψηφιακού ελέγχου, στην κύρτωση σωλήνων, στην πλαστική έγχυση, μορφοποίηση και εξώθηση. Παράγουμε τορνευμένα μέρη CNC ακριβείας με διαδικασία τόρνευσης και φρεζάρισμα CNC, όπως μεταλλική κοίλανση μερών, βαθιά έλαση μεταλλικών μερών, συγκόλληση και μορφοποίηση μεταλλικών μερών, κύρτωση σωλήνων και κατασκευή εξαρτημάτων, σφυρηλάτηση εν θερμώ και εν ψυχρώ μερών από ανοξείδωτο χάλυβα, ανθρακοχάλυβες, χάλυβες, ορείχαλκο και χαλκό, κράματα αλουμινίου. Παράγουμε μορφοποιημένα χυτεμένα πλαστικά μέρη, πλαστική εξώθηση προφίλ και σωλήνες. Επεξεργαζόμαστε μεταλλικά και πλαστικά μέρη για διάφορες βιομηχανίες, μεγάλη ποικιλία εξατομικευμένων ανταλλακτικών μηχανημάτων και συστατικά εξοπλισμού σύμφωνα με τα σχέδια ή δείγμα του πελάτη, όπως μεταλλικοί άξονες, κύλινδροι, φλάντζες, σωλήνες, βάσεις, πλαίσια, σφιγκτήρες, κουτιά σταμπαρίσματος μετάλλου, στοιχεία βαθιάς κοίλανσης, στοιχεία κύρτωσης σωλήνων μέρη, βίδες, μπουλόνια, παξιμάδια

 7. LATOFRES SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Latofres εξειδικεύεται στην κατασκευή και τη συναρμολόγηση μεταλλικών τεμαχίων εξαιρετικά υψηλής ακρίβειας σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες διαστάσεις, κατεργασμένα με τόρνευση και φρεζάρισμα. Η Latofres δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς: μηχανική, αυτοκίνητα, φωτογραφία, υφαντουργία, ηλεκτρομηχανική και ναυτιλία.

 8. BRUSCHI MICROMECCANICA SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Bruschi είναι τρίτος κατασκευαστής μηχανικών εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας κατασκευασμένων από σχέδια που λαμβάνονται με τόρνευση. Κατεργασία μικρών τμημάτων με τόρνευση ακριβείας, τόρνευση ανοξείδωτου χάλυβα, τιτανίου και κραμάτων αλουμινίου, αυτόματη περιστροφή κεφαλής CNC και τόρνευση CNC και πλαστικό υλικό που μπορεί να υποβληθεί σε τόρνευση από ράβδο, συνεχείς κατεργασίες σε οριζόντια και κάθετα κέντρα κατεργασίας με 5 άξονες.

 1. TORNERIA SERRA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Το Torneria Serra χρησιμοποιεί υπερσύγχρονο εξοπλισμό και μηχανήματα, όπως κοπτικά μηχανήματα, μηχανήματα πριέλιξης, μηχανές μεταφοράς κάθετου και οριζόντιου άξονα, μηχανές διάτρησης με ελεγχόμενη δύναμη και μηχανή κοπής των οδοντωτών τροχών (γραναζιών). Η εταιρεία διαθέτει επίσης μηχανήματα ελικοτόμησης και τόρνους cnc, καθώς και αυτόματων με πολλαπλά μαντρέλια με αριθμητικό, έλεγχο, ράβδων και κινητής κεφαλής, που εκτελούν εργασίες τόρνευσης cnc ακριβείας, αυτόματης κοπής μεσαίας και μεγάλης κλίμακας, διάτρηση μετάλλων και μηχανική συναρμολόγηση ακριβείας.

 2. BRUSCHI MICROMECCANICA SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Bruschi είναι τρίτος κατασκευαστής μηχανικών εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας κατασκευασμένων από σχέδια που λαμβάνονται με τόρνευση. Κατεργασία μικρών τμημάτων με τόρνευση ακριβείας, τόρνευση ανοξείδωτου χάλυβα, τιτανίου και κραμάτων αλουμινίου, αυτόματη περιστροφή κεφαλής CNC και τόρνευση CNC και πλαστικό υλικό που μπορεί να υποβληθεί σε τόρνευση από ράβδο, συνεχείς κατεργασίες σε οριζόντια και κάθετα κέντρα κατεργασίας με 5 άξονες.

 3. BOHEMIA METAL PARTS

  Τσεχία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BOHEMIA METAL PARTS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, φρεζαρισμα, φρέζες με λέιζερ, και μηχανες κατεργασιας μεταλλων. Έχει έδρα σε Janske Lazne, Τσεχία.

 4. JACQUEMOUX DECOLLETAGE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία JACQUEMOUX DECOLLETAGE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Διαχωρισμός ακριβείας, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Marnaz, Γαλλία.

 5. RPJM SOLUTIONS

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RPJM SOLUTIONS, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανικά πλαστικά προϊόντα, κατεργασιες μεταλλων, μουσικη metal, μεταλλικα κραματα, μεταλλικα εξαρτηματα, μεταλλικα υφασματα, μορφοποιηση μεταλλων, χυτευση μεταλλων, και τορνευση μεταλλων. Έχει έδρα σε Ribeirao, Πορτογαλία.

 6. ACE APPARATEBAU CONSTRUCTION & ENGINEERING GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ACE APPARATEBAU CONSTRUCTION & ENGINEERING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Λεβητοποιΐα - βαριά, δοχεία υπό πίεση, ντεποζιτα υπο πιεση, αντιδραστηρες, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, και Λεβητοποιΐα - βαριά. Έχει έδρα σε Lieboch, Αυστρία.

 7. SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD.

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Είδη στερέωσης- Μεταλλική κιγκαλερία, Κοχλίες στερέωσης, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, και μικρα μεταλλικα εξαρτηματα. Έχει έδρα σε Suzhou, Κίνα.

 8. DELHOMME MECANIQUE SARL

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DELHOMME MECANIQUE SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, μηχανουργικες εργασιες ακριβειας, εργαστηριο μηχανικης, μηχανικες κατεργασιες, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Ciry Le Noble, Γαλλία.

 9. TORCAMES

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TORCAMES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργασίες γεώτρησης, Χάλυβες, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ορείχαλκος, Φρεζάρισμα και τόρνευση πλαστικού και καουτσούκ, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Εργασίες φρεζαρίσματος CNC 4 αξόνων, επεξεργασία αλουμινίου με ψηφιακό έλεγχο, και Εργασίες φρεζαρίσματος CNC. Έχει έδρα σε Espinhel Águeda, Πορτογαλία.

 10. SHENZHEN HONGSUN PRECISION TECHNOLOGY CO., LTD

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SHENZHEN HONGSUN PRECISION TECHNOLOGY CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξαρτήματα τόρνου CNC. Έχει έδρα σε Guangdong, Κίνα.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

32.119 Επιχειρήσεις