• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σύνδεσμοι κρουνοποιΐας

Αποτελέσματα για

Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια παράγουμε και διαθέτουμε βαλβίδες απομόνωσης, στραγγαλιστικές βαλβίδες και βαλβίδες ρύθμισης διαφόρων υλικών και ονομαστικού πλάτους κυρίως για βιομηχανικές εφαρμογές, καθώς και για κτιριακά συστήματα και για τον τομέα των αυτοκινήτων. Χρησιμοποιούμε εξαρτήματα σε απόθεμα, τα οποία συναρμολογούνται και εξοπλίζονται με τα επιθυμητά συστήματα κίνησης σε βραχυπρόθεσμη βάση. Αναλαμβάνουμε να λύνουμε τα προβλήματα των συστημάτων σας.

 2. GNALI BOCIA SRL

  Ιταλία

  Η GNALI BOCIA στο Lumezzane στην επαρχία της Μπρέσια που ιδρύθηκε από τους αδελφούς Gnali στα τέλη της δεκαετίας του 1970, ειδικεύεται στην παραγωγή ρυθμιστών, μειωτήρων πίεσης, βρυσών, βαλβίδων ασφαλείας και ρακόρ για συσκευές που λειτουργούν με υγραέριο (LPG), τεχνικά αέρια και νερό. Παράγουμε ασφαλή και ποιοτικά εξαρτήματα αερίου LPG, κατασκευασμένα από ορείχαλκο, κράμα χαλκού και ψευδάργυρο. Η πολύχρονη εμπειρία και η τεχνογνωσία τοποθετούν σήμερα την Gnali Bocia σε ηγετική θέση στην κατηγορία της αγοράς στην οποία ανήκει, αποτελούμενη από τους μεγαλύτερους εθνικούς και διεθνείς παραγωγούς και διανομείς. Τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και η συνεχής προσπάθεια βελτιστοποίησης της σχέσης ποιότητας-τιμής, οδηγούν την εταιρεία Gnali Bocia να ασχολείται συνεχώς με τεχνολογικές επενδύσεις και σε ανθρώπινο δυναμικό, προκειμένου να εδραιώσει τις θέσεις της, να ικανοποιήσει τους πελάτες της και να θέσει νέα θεμέλια για το μέλλον. Επιχείρηση με πιστοποίηση ISO 9001: 2015. UNI CEI EN, ISO/IEC 17025

 3. LIBERTI & PARODI

  Ιταλία

  Η εταιρεία Liberti & Parodi εξειδικεύεται στη βιομηχανική προμήθεια υδραυλικών υλικών και στον τομέα των ναυτικών εγκαταστάσεων. Η εταιρεία εξειδικεύεται επίσης στην πώληση φλαντζών (JIS, DIN, UNI, ANSI) ρακόρ, βαλβίδων και αρμών διαφορετικών υλικών από ανοξείδωτο χάλυβα, χαλκό, PVC και ανθρακούχο χάλυβα. Βρισκόμαστε στη Γένοβα αλλά δραστηριοποιούμαστε σε όλην την Ιταλική επικράτεια και την Ευρώπη.

 4. TRANSFLUID

  Γαλλία

 5. DMD INOX

  Γαλλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ITAL-TAP SRL

  Ιταλία

 2. RUBINETTERIE BRESCIANE BONOMI SPA

  Ιταλία

 3. RUBINETTERIE BRESCIANE BONOMI SPA

  Ιταλία

 4. BALVINOX

  Βέλγιο

 5. FRA.BO S.P.A.

  Ιταλία

 1. DEMM RUBINETTERIA SRL

  Ιταλία

 2. G.T. COMIS SPA

  Ιταλία

 1. TECNOVIELLE S.P.A.

  Ιταλία

 2. ERZET HANDELSGESELLSCHAFT MBH FÜR ROHR UND ROHRZUBEHÖR

  Γερμανία

  Μεσάζων μεταξύ παραγωγής και χρήσης. Ένα άκρως εξειδικευμένο πρόγραμμα αποθήκης σε συνδυασμό με εξαιρετικά μεγάλη ευελιξία - Η ικανότητά μας είναι το δικό σας πλεονέκτημα! Από την ίδρυση της επιχείρησής μας το 1972 θεωρούμε ότι είμαστε ο μεσάζων μεταξύ παραγωγής και χρήσης. Με ένα άκρως εξειδικευμένο πρόγραμμα αποθήκης στον τομέα των παρελκομένων σωλήνων είμαστε σε θέση να σάς παρέχουμε τα πάντα για την ασφαλή σύνδεση. Στο πλαίσιο αυτό είμαστε ανά πάσα στιγμή στο πλευρό σας με εξειδικευμένες συμβουλές. Η ERZET, με απόθεμα αποθήκης περίπου 10.000 τόνων και 15.000 θέσεις σε ράφια συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων εμπορικών επιχειρήσεων με διατήρηση αποθέματος παρελκομένων σωλήνων στην Ευρώπη. Σε ολόκληρο τον κόσμο, οι πελάτες εμπιστεύονται τα υψηλά πρότυπα, την αξιοπιστία και την ευελιξία της ERZET. Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα των προϊόντων μας; Κανένα πρόβλημα! Επισκεφτείτε απλώς το τμήμα προγράμματος προϊόντων και υπηρεσιών.

 3. LE ROBINET FRIGORIFIQUE FRANÇAIS SAS

  Γαλλία

  Η Robinet Frigorifique Français ( RFF) με έδρα στην Domessin στην Σαβοΐα, με εξειδίκευση στην κατασκευή βιομηχανικής κρουνοποιΐας από χάλυβα και ανοξείδωτο για τον τομέα της ψύξης, προσφέρει μια γκάμα προϊόντων με παγκόσμια ανταπόκριση για ψυκτικές εγκαταστάσεις: Βαλβίδα απομόνωσης, ρυθμιστής ροής, βαλβίδα φραγής, βαλβίδα συγκράτησης, φίλτρο, εξαερωτήρας με αντίβαρο, στρογγυλή στρόφιγγα, χειροκίνητη ή μηχανοκίνητη, PN25, PN65, Χάλυβα ή ανοξείδωτο για NH3, CO2 & άλλα ψυκτικά. Κατασκευάζονται χαλύβδινα είδη κρουνοποιΐας μάρκας « ANTONSANTI » για φυσικό αέριο, με άδεια GDF, εξαρτήματα και σετ « Isolet ». Οι σύγχρονες παραγωγικές τεχνικές, συνώνυμες ποιότητας και ανταγωνιστικότητας, επιτρέπουν στην Robinet Frigorifique Français να προσφέρει μια γκάμα προϊόντων που έχουν αναγνωριστεί παγκοσμίως, σχετικά με ψυκτικές εγκαταστάσεις. Τα προϊόντα αυτά χρησιμοποιούνται στις ψυκτικές Εγκαταστάσεις χρησιμοποιώντας αμμωνία, CFC, HCFC, HFC και άλλα ψυκτικά υγρά, με μια γκάμα λειτουργικής θερμοκρασίας που κυμαίνεται από -50°C ως +150°C; .

 4. EM-TECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Ο όμιλος emtechnik με τους 160 συνεργάτες τους συγκαταλέγεται σήμερα μεταξύ των παγκοσμίως κορυφαίων κατασκευαστών μικροσκοπικών δικλείδων και βιδωτών συνδέσμων υψηλής ποιότητας από ειδικά πλαστικά με στόχο την συνεπή ανάπτυξη προϊόντων με βάση άποψη των πελατών του. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1965 στο Ludwigshafen και διευθύνεται σήμερα με επιτυχία στη δεύτερη γενιά από τον Michael Meier με έδρα τη μονάδα Maxdorf.

 5. SANHA GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Ειδικός σε συστήματα σωληνώσεων

 6. ASEL METAL

  Τουρκία

 7. HECKL DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

 8. EREDI BOSSINI F. SNC

  Ιταλία

 1. OOO TAGDIR

  Ρωσία

 2. CARLOSERVICE

  Βέλγιο

 3. SUTTER HYDRAULIK & PNEUMATIK AG

  Ελβετία

 4. ASCO

  Γαλλία

 5. UAB VARINUKAS

  Λιθουανία

 6. HANSA FRANCE

  Γαλλία

 7. PISKIN MAKINA SAN.TIC.LTD.STI

  Τουρκία

 8. INVENA S.A.

  Πολωνία

 9. YONGJIN ELECOMM CO., LTD.

  Νότια Κορέα

 10. C.E.J.N. FRANCE

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

273 επιχειρήσεις