• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σύνδεσμοι κρουνοποιΐας

Αποτελέσματα για

Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια παράγουμε και διαθέτουμε βαλβίδες απομόνωσης, στραγγαλιστικές βαλβίδες και βαλβίδες ρύθμισης διαφόρων υλικών και ονομαστικού πλάτους κυρίως για βιομηχανικές εφαρμογές, καθώς και για κτιριακά συστήματα και για τον τομέα των αυτοκινήτων. Χρησιμοποιούμε εξαρτήματα σε απόθεμα, τα οποία συναρμολογούνται και εξοπλίζονται με τα επιθυμητά συστήματα κίνησης σε βραχυπρόθεσμη βάση. Αναλαμβάνουμε να λύνουμε τα προβλήματα των συστημάτων σας.

 2. GNALI BOCIA SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η GNALI BOCIA στο Lumezzane στην επαρχία της Μπρέσια που ιδρύθηκε από τους αδελφούς Gnali στα τέλη της δεκαετίας του 1970, ειδικεύεται στην παραγωγή ρυθμιστών, μειωτήρων πίεσης, βρυσών, βαλβίδων ασφαλείας και ρακόρ για συσκευές που λειτουργούν με υγραέριο (LPG), τεχνικά αέρια και νερό. Παράγουμε ασφαλή και ποιοτικά εξαρτήματα αερίου LPG, κατασκευασμένα από ορείχαλκο, κράμα χαλκού και ψευδάργυρο. Η πολύχρονη εμπειρία και η τεχνογνωσία τοποθετούν σήμερα την Gnali Bocia σε ηγετική θέση στην κατηγορία της αγοράς στην οποία ανήκει, αποτελούμενη από τους μεγαλύτερους εθνικούς και διεθνείς παραγωγούς και διανομείς. Τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και η συνεχής προσπάθεια βελτιστοποίησης της σχέσης ποιότητας-τιμής, οδηγούν την εταιρεία Gnali Bocia να ασχολείται συνεχώς με τεχνολογικές επενδύσεις και σε ανθρώπινο δυναμικό, προκειμένου να εδραιώσει τις θέσεις της, να ικανοποιήσει τους πελάτες της και να θέσει νέα θεμέλια για το μέλλον. Επιχείρηση με πιστοποίηση ISO 9001: 2015. UNI CEI EN, ISO/IEC 17025

 3. ADIS FRANCE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η ADIS France, όμιλος ATEO, κατασκευάζει και διανέμει υλικό διοχέτευσης νερού και κρουνοποιίας. Θα βρείτε στον ιστότοπο μας πολλές λύσεις για τις ανάγκες σας με υλικό διοχέτευσης νερού που προορίζεται κυρίως στους επαγγελματίες του χώρου. Ο διαδραστικός κατάλογος θα σας δώσει την δυνατότητα να περιηγηθείτε στην γκάμα των προϊόντων μας από χυτοσίδηρο και ορείχαλκο και να τηλεφορτώσετε τεχνικές καρτέλες προδιαγραφών. Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001. Αυτό αποτελεί για εσάς μια εγγύηση μιας ελεγχόμενης διαδικασίας και αυστηρών ελέγχων σε όλα τα παραγωγικά στάδια. Τα προϊόντα μας, που τηρούν τα πρότυπα CE, εξασφαλίζουν ποιότητα, καινοτομία και ασφάλεια. Από ανέκαθεν, η εταιρεία ATEO δεσμεύεται απέναντι στους πελάτες της για να τους προσφέρει υπηρεσίες και προϊόντα ανώτερης ποιότητας. Οι διαδικασίες που έχουν υλοποιηθεί στο επίκεντρο της δομής μας αποτελούν πραγματικά εργαλεία που εξυπηρετούν την ποιότητα και την τήρηση των υποχρεώσεων για τις οποίες έχει δεσμευτεί η ομάδα μας απέναντι στους πελάτες της.

 4. ARMATURA SZCZAWINSKI

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στην Szczawinski.pl, ο έμπιστος σας εταίρος για τον εφοδιασμό σας σε στερεώσεις χονδρικής! Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε μια εκτενής επιλογή προϊόντων ανώτατης ποιότητας ώστε να ικανοποιήσουν τις απαιτητικές ανάγκες της επιχείρησης σας. Η γκάμα μας περιλαμβάνει ότι είναι απαραίτητα για τις επαγγελματικές εγκαταστάσεις υγιεινής και παροχής νερού. Από μετρητές νερού ακριβείας ως γερές σπειροειδείς βαλβίδες, στερεώσεις από ορείχαλκο ως στερεώσεις επισκευής και συμπίεσης από χυτοσίδηρο, παρέχουμε όλα τα απαραίτητα προϊόντα σε ένα και μοναδικό μέρος. Τα προϊόντα μας προέρχονται από έμπιστους κατασκευαστές, εξασφαλίζοντας αξιοπιστία και βιωσιμότητα. Διατηρούμε μια ολοκληρωμένη απογραφή για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας χωρίς καθυστέρηση. Τα προϊόντα μας ανώτατης ποιότητας προσφέρονται σε ανταγωνιστικές τιμές και η ομάδα μας επαγγελματιών είναι έτοιμη να σας προσφέρει συμβουλές και υποστήριξη ώστε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές. Η γκάμα των προϊόντων μας : κονσόλες μετρητή νερού, μετρητές νερού και εξαρτήματα, στερεώσεις από ορείχαλκο, γαλβανισμένες στερεώσεις, σπειροειδείς βαλβίδες, στερεώσεις επισκευής και από χυτοσίδηρο και ταινίες.

 5. LIBERTI & PARODI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία Liberti & Η εταιρεία Parodi εξειδικεύεται στη βιομηχανική προμήθεια υδραυλικών υλικών και στον τομέα των ναυτικών εγκαταστάσεων. Η εταιρεία εξειδικεύεται επίσης στην πώληση φλαντζών (JIS, DIN, UNI, ANSI) ρακόρ, βαλβίδων και αρμών διαφορετικών υλικών από ανοξείδωτο χάλυβα, χαλκό, PVC και ανθρακούχο χάλυβα. Βρισκόμαστε στη Γένοβα αλλά δραστηριοποιούμαστε σε όλην την Ιταλική επικράτεια και την Ευρώπη.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. TRANSFLUID

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TRANSFLUID, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας, Ανοξείδωτοι σύνδεσμοι, συνδεσμοι για ειδη κρουνοποιιας, Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας, και συνδεσμοι απο ανοξειδωτο χαλυβα. Έχει έδρα σε Ste Hélène Du Lac, Γαλλία.

 2. DMD INOX

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DMD INOX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανοξείδωτοι σύνδεσμοι, βάννες υψηλής πίεσης, Ηλεκτροβάννες, συνδεσμοι σωληνωσεων, και ανεπιστροφες βαλβιδες. Έχει έδρα σε Marnaz, Γαλλία.

 3. RUBINETTERIE BRESCIANE BONOMI SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RUBINETTERIE BRESCIANE BONOMI SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συνδεσμοι και δικλειδες για βιομηχανικες εφαρμογες, και στραγγαλιστικες βαλβιδες. Έχει έδρα σε Gussago, Ιταλία.

 4. RUBINETTERIE BRESCIANE BONOMI SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RUBINETTERIE BRESCIANE BONOMI SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συνδεσμοι και δικλειδες για βιομηχανικες εφαρμογες, και στραγγαλιστικες βαλβιδες. Έχει έδρα σε Gussago, Ιταλία.

 5. ITAL-TAP SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ITAL-TAP SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, βανες πλυντηριων, κρουνοι απο ορειχαλκο, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, κατεργασια ορειχαλκινων σωληνων, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, συνδεσμοι υδραυλικων εγκαταστασεων, και κρουνοποιια. Έχει έδρα σε Sarezzo, Ιταλία.

 1. BALVINOX

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BALVINOX, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας, Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα, Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας, Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα, βανες πεπιεσμενου αερα, Σωλήνες και εύκαμπτα από σιλικόνη, στραγγαλιστικες βαλβιδες, εξαρτήματα για σωληνώσεις, και συνδεσμοι για βιομηχανικες σωληνωσεις. Έχει έδρα σε Perwez, Βέλγιο.

 2. FRA.BO S.P.A.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FRA.BO S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ορειχαλκινοι συνδεσμοι, συνδεσμοι προς συγκολληση, συνδεσμοι υδραυλικων εγκαταστασεων, συνδεσμοι για τον τομεα των υδραυλικων και των ειδων υγιεινης, και συνδεσμοι προσαρμογης με πιεση. Έχει έδρα σε Gussago, Ιταλία.

 1. TECNOVIELLE S.P.A.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TECNOVIELLE S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βανες, σφαιρικη βαλβιδα, ορειχαλκινοι συνδεσμοι, συνδεσμοι και δικλειδες για βιομηχανικες εφαρμογες, ειδικοί σύνδεσμοι, βιομηχανικοι μεταλλικοι συνδεσμοι, συνδεσμοι για σωληνες πολυαιθυλενιου, συνδεσμοι υδραυλικων εγκαταστασεων, και συνδεσμοι για τον τομεα των υδραυλικων και των ειδων υγιεινης. Έχει έδρα σε Lumezzane, Ιταλία.

 2. ERZET HANDELSGESELLSCHAFT MBH FÜR ROHR UND ROHRZUBEHÖR

  Γερμανία

  Μεσάζων μεταξύ παραγωγής και χρήσης. Ένα άκρως εξειδικευμένο πρόγραμμα αποθήκης σε συνδυασμό με εξαιρετικά μεγάλη ευελιξία - Η ικανότητά μας είναι το δικό σας πλεονέκτημα! Από την ίδρυση της επιχείρησής μας το 1972 θεωρούμε ότι είμαστε ο μεσάζων μεταξύ παραγωγής και χρήσης. Με ένα άκρως εξειδικευμένο πρόγραμμα αποθήκης στον τομέα των παρελκομένων σωλήνων είμαστε σε θέση να σάς παρέχουμε τα πάντα για την ασφαλή σύνδεση. Στο πλαίσιο αυτό είμαστε ανά πάσα στιγμή στο πλευρό σας με εξειδικευμένες συμβουλές. Η ERZET, με απόθεμα αποθήκης περίπου 10.000 τόνων και 15.000 θέσεις σε ράφια συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων εμπορικών επιχειρήσεων με διατήρηση αποθέματος παρελκομένων σωλήνων στην Ευρώπη. Σε ολόκληρο τον κόσμο, οι πελάτες εμπιστεύονται τα υψηλά πρότυπα, την αξιοπιστία και την ευελιξία της ERZET. Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα των προϊόντων μας; Κανένα πρόβλημα! Επισκεφτείτε απλώς το τμήμα προγράμματος προϊόντων και υπηρεσιών.

 3. LE ROBINET FRIGORIFIQUE FRANÇAIS SAS

  Γαλλία

  Η Robinet Frigorifique Français ( RFF) με έδρα στην Domessin στην Σαβοΐα, με εξειδίκευση στην κατασκευή βιομηχανικής κρουνοποιΐας από χάλυβα και ανοξείδωτο για τον τομέα της ψύξης, προσφέρει μια γκάμα προϊόντων με παγκόσμια ανταπόκριση για ψυκτικές εγκαταστάσεις: Βαλβίδα απομόνωσης, ρυθμιστής ροής, βαλβίδα φραγής, βαλβίδα συγκράτησης, φίλτρο, εξαερωτήρας με αντίβαρο, στρογγυλή στρόφιγγα, χειροκίνητη ή μηχανοκίνητη, PN25, PN65, Χάλυβα ή ανοξείδωτο για NH3, CO2 & άλλα ψυκτικά. Κατασκευάζονται χαλύβδινα είδη κρουνοποιΐας μάρκας « ANTONSANTI » για φυσικό αέριο, με άδεια GDF, εξαρτήματα και σετ « Isolet ». Οι σύγχρονες παραγωγικές τεχνικές, συνώνυμες ποιότητας και ανταγωνιστικότητας, επιτρέπουν στην Robinet Frigorifique Français να προσφέρει μια γκάμα προϊόντων που έχουν αναγνωριστεί παγκοσμίως, σχετικά με ψυκτικές εγκαταστάσεις. Τα προϊόντα αυτά χρησιμοποιούνται στις ψυκτικές Εγκαταστάσεις χρησιμοποιώντας αμμωνία, CFC, HCFC, HFC και άλλα ψυκτικά υγρά, με μια γκάμα λειτουργικής θερμοκρασίας που κυμαίνεται από -50°C ως +150°C; .

 4. EM-TECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Ο όμιλος emtechnik με τους 160 συνεργάτες τους συγκαταλέγεται σήμερα μεταξύ των παγκοσμίως κορυφαίων κατασκευαστών μικροσκοπικών δικλείδων και βιδωτών συνδέσμων υψηλής ποιότητας από ειδικά πλαστικά με στόχο την συνεπή ανάπτυξη προϊόντων με βάση άποψη των πελατών του. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1965 στο Ludwigshafen και διευθύνεται σήμερα με επιτυχία στη δεύτερη γενιά από τον Michael Meier με έδρα τη μονάδα Maxdorf.

 5. SANHA GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Ειδικός σε συστήματα σωληνώσεων

 6. ASEL METAL

  Τουρκία

  Η εταιρεία ASEL METAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 7. EM-TECHNIK ITALIA SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία EM-TECHNIK ITALIA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας, ταχυσυνδεσμοι, συνδεσμοι προσαρμογης με πιεση, Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας, και συνδεσμοι και δικλειδες για βιομηχανικες εφαρμογες. Έχει έδρα σε Vimercate, Ιταλία.

 8. HECKL DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HECKL DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας. Έχει έδρα σε Bad Kissingen, Γερμανία.

 1. EREDI BOSSINI F. SNC

  Ιταλία

  Η εταιρεία EREDI BOSSINI F. SNC, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας, τορνευση ακριβειας, μηχανικη τορνευση, συνδεσμοι υψηλης πιεσης, και Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας. Έχει έδρα σε Lumezzane, Ιταλία.

 2. PISKIN MAKINA SAN.TIC.LTD.STI

  Τουρκία

  Η εταιρεία PISKIN MAKINA SAN.TIC.LTD.STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συνδεσμοι για μεταλλικους σωληνες, βανες νερου, και χαλυβδινες φλαντζες. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 3. INVENA S.A.

  Πολωνία

  Η εταιρεία INVENA S.A., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αξεσουάρ μπάνιου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, καλοριφερ θερμανσης, Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας, και συλλεκτες για ντους. Έχει έδρα σε Koszalin, Πολωνία.

 4. VALLAND S.P.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία VALLAND S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βάνες και βαλβίδες, Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας, Βάνες και βαλβίδες, Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας, βανες, και σφαιρικη βαλβιδα. Έχει έδρα σε Piantedo, Ιταλία.

 5. UAB VARINUKAS

  Λιθουανία

  Η εταιρεία UAB VARINUKAS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαλκοσωληνες. Έχει έδρα σε Klaipeda, Λιθουανία.

 6. SWAGELOK LEIPZIG

  Γερμανία

  Η εταιρεία SWAGELOK LEIPZIG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ρυθμιστες πιεσης, συνδεσμοι σωληνωσεων, και ταχεια ζευξη/αποδεσμευση. Έχει έδρα σε Markranstädt Ot Frankenheim, Γερμανία.

 7. ASCO

  Γαλλία

  Η εταιρεία ASCO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας, Ηλεκτροβάννες, υδραυλικες ραμπες, και Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Luce, Γαλλία.

 8. C.E.J.N. FRANCE

  Γαλλία

  Η εταιρεία C.E.J.N. FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας, Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας, ταχυσυνδεσμοι, και Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία. Έχει έδρα σε Courcouronnes Cedex, Γαλλία.

 9. TECH-VALVES

  Γαλλία

  Η εταιρεία TECH-VALVES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας, Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας, Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας, Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας, και κρυογονικη. Έχει έδρα σε Corbas, Γαλλία.

 10. MID VARIACOR

  Γαλλία

  Η εταιρεία MID VARIACOR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στοιχεια για εφαρμογες κενου. Έχει έδρα σε Albertville, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

253 Επιχειρήσεις