• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας

Αποτελέσματα για

Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. HAARMANN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Τεχνολογία εύκαμπτων σωλήνων και στεγανοποίησης. Η εταιρεία Haarmann ασχολείται ήδη από το 1994 με τη διάθεση προϊόντων για τους τομείς των συστημάτων εύκαμπτων σωλήνων και στεγανοποίησης. Οι πελάτες μας προέρχονται από εντελώς διαφορετικούς τομείς της βιομηχανίας, π. χ., τη βιομηχανία λεβήτων θέρμανσης, της τεχνολογίας θερμαντικής ισχύος, της ιατρικής τεχνολογίας, της βιομηχανίας τροφίμων, της κατασκευής εγκαταστάσεων, της αεροναυτικής και της διαστημικής, της ναυπηγικής, της βιομηχανίας οικιακών συσκευών, της χαλυβουργίας, της υαλουργίας κλπ. Οι τακτικοί πελάτες μας απευθύνονται στην εταιρεία μας ως κατασκευαστή αρχικού εξοπλισμού (για μαζική παραγωγή) και για τη συντήρηση των εγκαταστάσεων παραγωγής. Συχνά αναπτύσσουμε σε συνεργασία με τον πελάτη λύσεις προβλημάτων και τον υποστηρίζουμε με την τεχνογνωσία μας ήδη στο στάδιο του πρωτοτύπου. Η εξαιρετικά δραστήρια ομάδα μας είναι σ τη διάθεσή σας για την ανάπτυξη της βέλτιστης δυνατής λύσης για εσάς. Εργαζόμαστε με προσανατολισμό στο έργο και σάς παρέχουμε ευχαρίστως βοήθεια κατά την επιλογή των υλικών για τα εκάστοτε πεδία εφαρμογής.

 2. GMN PAUL MÜLLER INDUSTRIE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Με πείρα σχεδόν 100 ετών στην εξαιρετική ακρίβεια: Ήδη στην 4η γενιά, η οικογενειακή επιχείρηση της Νυρεμβέργης GMN Paul Müller Industrie GmbH & Co. KG κατασκευάζει ρουλεμάν υψηλής ακριβείας, ατράκτους μηχανημάτων, συμπλέκτες ελεύθερου τροχού, μη εφαπτόμενα παρεμβύσματα και ηλεκτρικούς κινητήριους μηχανισμούς. Μεγάλο μέρος αυτών κατασκευάζονται εξατομικευμένα για ειδικές εφαρμογές σύμφωνα με τις επιθυμίες των πελατών μας και χρησιμοποιούνται σε ευρύ φάσμα εφαρμογών με ποικίλους τρόπους. Όμως εστιάζουμε και σε περισσότερες και νέες εξελίξεις, διότι το βλέμμα της επιχείρησης είναι διαρκώς στραμμένο προς το μέλλον. Έτσι, η παραγωγή δειγμάτων πραγματοποιείται ήδη σε συνθήκες σειριακής παραγωγής, αφού μόνο με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται η ίδια ποιότητα από την έναρξη της σειριακής παραγωγής. Ωστόσο, τη βάση και έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες επιτυχίας της GMN αποτελούν κυρίως οι ειδικευμένοι και αφοσιωμένοι υπάλληλοι, οι οποίοι συμβουλεύουν αρμοδίως τους ενδιαφερόμενους και τους πελάτες μας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την αγορά.

 3. RUDOLF STÖFFL GES.M.B.H. TECHNISCHE PRODUKTE

  Αυστρία

  Καινοτομία, εξειδίκευσης και προσιτές τιμές ... με αυτό το σκεπτικό ξεκίνησε το 1989 η μικρή ομάδα του Rudolf Stöffl την αυστριακή επιχείρηση RUDOLF STÖFFL GmbH. Η σταθερά αναπτυσσόμενη επιχείρηση με έδρα το Holzhausen εξελίχθηκε ήδη από την αρχή σε ένα σημαντικό στην αγορά μέγεθος. Η Stöffl GmbH ασχολείται κυρίως με τη διάθεση και την ανάπτυξη μια ολοκληρωμένης γκάμας συνδέσμων καουτσούκ-μετάλλου επαγγελματικής και βιομηχανικής χρήσης. Η υγιής ανάπτυξη και η αυξανόμενη αποδοχή στην αγορά δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την αποδοτική διεύρυνση νέων ομάδων προϊόντων. Από τώρα και στο εξής παρέχουμε στους πελάτες μας: προφίλ προστασίας ακμών PVC, προφίλ στεγανοποίησης, αφρώδες καουτσούκ, πλαστικά εξαρτήματα, όπως διαμορφωμένα πώματα ή στοιχεία σφράγισης, τυποποιημένα εξαρτήματα όπως λαβές, περιβλήματα καλωδίων και βιδωτούς συνδέσμους, ειδικά εξαρτήματα για συστηματικού μεταφοράς. Οι ομάδες προϊόντων διευρύνονται με τον τομέα των πλαστικών εύκαμπτων σωλήνων, των προϊόντων PU, των προστατευτικών προφίλ και των στρωμάτων από καουτσούκ.

 4. BILLI DICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στην παραγωγή και στην εμπορία των παρακάτω στεγανοποιήσεων: μηχανικοί στυπιοθλίπτες, παρεμβύσματα στυπιοθλίπτη, διάτρητες επίπεδες στεγανοποιήσεις, PTFE (Teflon®), στεγανοποιήσεις γραφίτη, στεγανοποιήσεις σπιράλ. Επιπλέον διαθέτουμε ταινίες επίπεδης στεγανοποίησης, μηχανικούς στυπιοθλίπτες, παρεμβύσματα στυπιοθλίπτη και πολλά άλλα. Αποκομίζετε όφελος από τη μεγάλη αποθήκη μας. Σχεδόν όλες οι τυποποιημένες στεγανοποιήσεις σε όλους σχεδόν τους συνδυασμούς υλικών και σε όλες τις διαστάσεις είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας (περισσότερα από 80.000 είδη).

 5. PROPACK DICHTUNGEN UND PACKUNGEN AG

  Γερμανία

  Η βασική μας ιδέα: - συνδυασμός από τεχνική άποψη υψηλής ποιότητας υλικών με υπερσύγχρονη τεχνολογία επεξεργασίας - προσανατολισμένη στον πελάτη παροχή συμβουλών - υλοποίηση ειδικών προδιαγραφών και απαιτήσεων των χρηστών - συνεχής διασφάλιση ποιότητας - γρήγορο και αξιόπιστο σέρβις Η φιλοσοφία μας: διαθέτουμε την πλέον οικονομική λύση στεγανοποίησης για μια απαίτηση στεγάνωσης. Η εμφάνιση νέων υλικών στην αγορά είχε ως αποτέλεσμα την αναγέννηση του στυπιοθλίπτη ως κλασική, δοκιμασμένη σε εκατομμύρια περιπτώσεων λύση στεγανοποίησης. Δεν είναι πάντοτε επιθυμητά από τους χρήστες ούτε χρειάζονται πάντοτε σύνθετα συστήματα στεγανοποίησης. Με μηχανήματα και εγκαταστάσεις νέας σχεδίασης – ως σημαντική βάση – εφαρμόζουμε νέες πειραματικές και πρακτικές γνώσεις. Διαχείριση ποιότητας: κάθε συσκευασία υπόκειται σε όλα τα στάδια της διαδικασίας παραγωγής σε τακτικό και σχολαστικό έλεγχο. Το χρησιμοποιούμενο σύστημα διαχείρισης ποιότητας πληροί τις απαιτήσεις του προτύπου DIN EN ISO 9001: 2008 και επιτηρείται σε ετήσια βάση από την υπηρεσία TÜV Management Service

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BOYD CORPORATION GMBH

  Γερμανία

  Η Boyd Corporation GmbH είναι μια καινοτομική επιχείρηση Converter με εμπειρία 50 ετών στην επεξεργασία μη μεταλλικών υλικών. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας. Αυτή η φιλοσοφία και οι καινοτομικές διαδικασίες παραγωγής της εταιρείας μας διασφαλίζουν πάντοτε τη βέλτιστη ποιότητα των προϊόντων σας. Ο συνδυασμός της δημιουργικότητας και της δέσμευσης για την ποιότητα καθορίζει και εμπνέει το επιτυχημένο επιχειρηματικό μας μοντέλο. Σε ολόκληρο τον κόσμο μάς εμπιστεύονται καθημερινά πολυάριθμοι πελάτες από εντελώς διαφορετικούς κλάδους. Βάση για τα προϊόντα που παράγονται επακριβώς σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας και μια δραστήρια, ευέλικτη και εξειδικευμένη ομάδα. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει πρεσαριστά και κυρτωμένα εξαρτήματα με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη, όπως, π.χ., μονώσεις, προφυλακτήρες σκόνης, βάσεις βουρτσών, καλύμματα, σκεδαστικές μεμβράνες, θωρακίσεις, στεγανοποιήσεις, ενδιάμεσα στρώματα, ένθετα, συρόμενα εξαρτήματα, αποστάτες, διαφράγματα, απορροφητές ήχου, αυτοκόλλητα εξαρτήματα και προστατευτικές μεμβράνες.

 2. RAVENSBERGER WACHS-CHEMIE BERNHARD SEIDEL GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Το πρόγραμμα παραγωγής των χαμηλού ιξώδους έως παστωδών προϊόντων πραγματοποιείται επί του παρόντος σε σακούλες από 5-15 gr, σε σωληνάρια αλουμινίου περιεχομένου από 5 ml, σε μικρές και μεγάλες φύσιγγες από 60/150/310 ml και σε κυλινδρικές σακούλες μεμβράνης από 300 έως 600 ml. Τα υγρά χημικά τεχνικά προϊόντα παράγονται, πληρώνονται και συσκευάζονται σε διάφορες αλουμινένιες και πλαστικές φιάλες, κουτιά, κάνιστρα και λαμαρινένια δοχεία με ελάχ. περιεχόμενο από 5 ml, 100, 250, 500, 1000 και 1500 ml, καθώς και μεγάλα δοχεία από 20, 30, 60, 200 l έως δοχεία 1000 l. Από όλους τους τομείς της γκάμας προϊόντων παράγουμε τα προϊόντα μας και με ετικέτα πελάτη για το βιομηχανικό, τον εμπορικό και τον επαγγελματικό τομέα. RWC-Gastronomie-Service - τα πάντα σχετικά με τα φωτιστικά: Διακοσμητικά επιτραπέζια φωτιστικά και παρελκόμενα, φωτιστικό λάδι παραφίνης για τη γαστρονομία σε 13 χρώματα.

 3. KLINGER AG EGLISWIL

  Ελβετία

  Ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για στρωματοποιημένα υλικά στεγανοποίησης υψηλής θερμοκρασίας και επιστρωμένα με καουτσούκ ελάσματα. Η Klinger AG Egliswil που ιδρύθηκε το 1980 είναι μια επιχείρηση του παγκοσμίως δραστηριοποιούμενου ομίλου KLINGER. Είναι το εξειδικευμένο κέντρο του ομίλου για πλάκες στεγανοποίησης υψηλής θερμοκρασίας από εύκαμπτο γραφίτη και μίκα, καθώς και για επιστρωμένα με καουτσούκ ελάσματα. Συσκευές ελέγχου για τη μέτρηση της συμπεριφοράς παραμόρφωσης των υλικών στεγανοποίησης, στεγανοποιήσεων, γραφίτη, μίκα, Milam, Polystrate.

 4. FRANK EUROPE GMBH

  Γερμανία

  Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα βιτρινών FRANK - Το σύστημα βιτρινών FRANK περιλαμβάνει μια μοναδική κουμπωτή τεχνολογία που καθιστά περιττές τις βίδες και της στεγανοποιήσεις και εξασφαλίζει τη στεγανή στη σκόνη και αεροστεγή αποθήκευση, καθώς και την αντιδιαβρωτική συντήρηση. Κομψοί πήχεις αλουμινίου εισάγονται με απόλυτη εφαρμογή στα προφίλ των ακμών των τζαμιών. Οι ράβδοι προφίλ ενσωματώνονται με απόλυτη επιφανειακή εφαρμογή και το πάχος τους ισούται με εκείνο της ένωσης των ακμών δύο τζαμιών 8 mm. Το αποτέλεσμα είναι μια ανά πάσα στιγμή αποσυναρμολογούμενη, σταθερή και θετικής συναρμογής ένωση. Το σύστημα βιτρινών FRANK διατίθεται με γυαλί, ακρυλικό γυαλί ή άλλα υλικά. Όλα τα υλικά συνδέονται με τα ίδια προφίλ ένωσης. Έτσι παρέχεται η δυνατότητα συνδυασμού διαφόρων υλικών. Η προκατασκευασμένη βιτρίνα FRANK παραδίδει αποσυναρμολογημένη και καλά συσκευασμένη. Μπορεί να συναρμολογηθεί/αποσυναρμολογηθεί με λίγους χειρισμούς από ένα και μόνο άτομο.

 5. GASKET TECHNOLOGY ITALY

  Ιταλία

  Η Gasket Italy είναι η εξέλιξη μιας παράδοσης 40 ετών στον τομέα των βιομηχανικών παρεμβυσμάτων, η οποία δημιουργήθηκε για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις μιας διεθνούς επιχειρηματικής πραγματικότητας που μεταβάλλεται συνεχώς. Αυτό που προτείνουμε είναι απλά η καλύτερη ποιότητα στα μέτρα του πελάτη. Η τεχνογνωσία μας που αποκτήσαμε με πολλά χρόνια δραστηριότητας μάς επιτρέπει να δημιουργούμε αντικείμενα υψηλής ακρίβειας, καρπό συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης για να βελτιώνουμε την ποιότητά τους όλο και περισσότερο. Ο εκτενής κατάλογός μας περιλαμβάνει αποκλειστικά και μόνο προϊόντα πιστοποιημένης ποιότητας, με την εγγύηση της πλήρως ιταλικής κατασκευής και με ευρωπαϊκή προέλευση όλων των πρώτων υλών και ημικατεργασμένων προϊόντων. Μεγάλη παραγωγή σπειροειδών βιομηχανικών παρεμβυσμάτων, μεταλλοπλαστικών, δακτυλιοειδών παρεμβυσμάτων, μετάλλων, διάτρητων (χωρίς αμίαντο, γραφίτη, φελλό, καουτσούκ, PTFE) σε κορδόνια στεγανοποίησης.

 1. DEKA PLASTIC LTD

  Τουρκία

  Η Deka Plastic Packing Solutions ιδρύθηκε το 1991, και είναι κορυφαία εταιρεία στον τομέα της παρασκευής συσκευασιών, στην Κωνσταντινούπολη, Τουρκία. Εγγυόμαστε την αποτελεσματική χρήση πρώτων υλών όπως LDPE, MDPE, HDPE, PE, PA, και EVOH με τα μηχανήματα μας που χρησιμοποιούν αποτελεσματικά την τεχνολογία εξώθησης και με μηνιαία παραγωγικά επίπεδα εκατοντάδες τόνων. Επιπλέον, εργαζόμαστε ώστε να χρησιμοποιούμε τους πόρους αποτελεσματικά και να προστατεύσουμε το περιβάλλον με τις τεχνολογικές μας εγκαταστάσεις και με ελάχιστα απορρίματα.Η παραγωγή μας συσκευασιών καλύπτει διάφορους τομείς, όπως: •Συσκευασία τροφίμων •Συσκευασία ξηρών τροφίμων • Συσκευασία απορρυπαντικών •Συσκευασία υφασμάτων •Συσκευασία τσαντών καταστημάτων • Συσκευασία τσαντών •Ευέλικτη συσκευασία •Συσκευασία σε ρολλά και πολλά άλλα που μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο μας ! Οι μελέτες μας έρευνας και ανάπτυξης συμβάλλουν στην τεχνολογία μας παραγωγής όσον αφορά τις ολοκληρωμένες πρακτικές διαχείρισης της ποιότητας. Η αποστολή μας είναι να είναι ο πελάτης 100% ικανοποιημένος. Επίσης, χάρη στην ευαισθησία της επιχείρησης μας απέναντι στην φύση και το περιβάλλον, χρησιμοποιούμε την τελευταία τεχνολογία με υλικά που δεν βλάπτουν την υγεία.Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. AL-GOM SRL

  Ιταλία

  Η Al Gom srl ασχολείται με τεχνικά άρθρα με βάση σχέδια πελατών και δακτυλίους o-ring όλων των τύπων ελαστομερούς: NBR, EPDM, σιλικόνη και Viton. Η παραγωγή ενθέτων από καουτσούκ και μέταλλο αποτελεί επίσης μέρος του προγράμματος παραγωγής μας. Επιπλέον, κατασκευάζουμε δακτυλίους κυκλικής διατομής με μέγιστη διάμετρο 1.500 χιλ. Η παραγωγική μας δομή μάς επιτρέπει να επεξεργαστούμε γρήγορα τις παραγγελίες. Κατασκευάζουμε, επίσης, καλούπια για τη δραστηριότητά μας και μπορούμε να παρέχουμε αντίστοιχα σύνθετα σύμφωνα με τις προδιαγραφές και το βιβλίο υποχρεώσεων.

 1. DOLLEX.DICHTUNGEN GMBH

  Γερμανία

 2. ISO-CHEMIE GMBH

  Γερμανία

 3. KUSCHE KG

  Γερμανία

 4. ELAFORM GMBH

  Γερμανία

 5. KNABE + CO GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 6. BERLUX LEUCHTEN GMBH BY RIDI GROUP

  Γερμανία

 7. SICO TECH GMBH

  Γερμανία

 8. ELASTOMETALL GMBH

  Γερμανία

 1. TECHKON GUMMITECHNIK GMBH

  Γερμανία

 2. PIOFLEX KUNSTSTOFF IN FORM GMBH

  Γερμανία

 3. GUMMI-NOLLER-MAIER

  Γερμανία

 4. TP BLAU GMBH

  Γερμανία

 5. SAS STRAUB ARMATUREN SERVICE GMBH

  Γερμανία

 6. WICO WICHMANN, OTTO & CIE GMBH + CO. KG

  Γερμανία

 7. ERHARD F. TÖPFER TECHNISCHE GUMMIWAREN E.K.

  Γερμανία

 8. KRAFT GMBH

  Γερμανία

 9. BESCHE GMBH

  Γερμανία

 10. LÖSING GMBH TECHNISCHE GUMMIPRESSEREI

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.086 επιχειρήσεις