• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σύμβουλοι πληροφορικής

Αποτελέσματα για

Σύμβουλοι πληροφορικής - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. CAQ AG FACTORY SYSTEMS

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Τι κοινό έχουν το πιο επιτυχημένο μεταλλικό νερό, το πιο παραδοσιακό εργοστάσιο μολυβιών, η μάρκα σαμπάνιας με τις μεγαλύτερες εξαγωγές, η πλέον φημισμένη επιχείρηση ιατρικής τεχνολογίας της Γερμανίας και δύο από τους πέντε μεγαλύτερους παγκόσμιους προμηθευτές της αυτοκινητοβιομηχανίας; Όλοι αυτοί εμπιστεύονται για την ποιότητα το λογισμικό CAQ.Net της CAQ AG. Οι λύσεις λογισμικού CAQ.Net χρησιμοποιούνται παγκοσμίως και διακλαδικά παντού όπου είναι σημαντικό να διασφαλίζεται η ποιότητα, η ασφάλεια και η λειτουργικότητα των προϊόντων. Διότι ποιότητα συνεπάγεται ότι επιστρέφουν οι πελάτες και όχι τα προϊόντα. Το λογισμικό καλύπτει κάθε τομέα της διασφάλισης ποιότητας και καθιστά δυνατή την αποτελεσματική διαχείριση ποιότητας σε ανώτατο επίπεδο. Όπως από ένα δομοστοιχειωτό σύστημα μπορούν να συνδυαστούν στοχευμένα οι κατάλληλες μονάδες για μια προσαρμοσμένη λύση CAQ, η οποία είναι ασύγκριτη σε ό, τι αφορά στη συμβατότητα, στην αποδοτικότητα και στο διασφαλισμένο μέλλον.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. E4E ENGINEERS FOR ENGINEERS GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Πεπειραμένοι και δραστήριοι μηχανικοί δεν εξασφαλίζουν μόνο τις πληροφορίες που εσείς χρειάζεστε από την παγκόσμια γκάμα προϊόντων και μεθόδων για εφαρμογές, προδιαγραφές, υλικά κατασκευής και πρότυπα, αλλά τις αξιολογούν (π.χ., μέσω ερωτηματολογίων αναφοράς) και τις παρουσιάζουν με εξειδικευμένο και παραστατικό τρόπο. Αυτοί οι μηχανικού της e4e μπορούν να προσομοιώσουν τη συμπεριφορά προϊόντων στις εφαρμογές σας και να σάς παράσχουν πολύτιμα στοιχεία ως προς την καταλληλότητά τους. Σημαντική συνιστώσα του έργου μας αποτελεί η υπολογιζόμενη από ηλεκτρονικό υπολογιστή ανάλυση λειτουργίας και απόδοσης εξαρτημάτων, συγκροτημάτων και συστημάτων. Ως συνεργάτης σχεδιαστών και κατασκευαστών παρέχουμε πολύτιμα στοιχεία για τη λήψη αποφάσεων σχετικά με κάθε πρόβλημα. Με εμάς δημιουργείται ένα βελτιστοποιημένο προϊόν ήδη πριν από την κατασκευή του πρώτου πρωτοτύπου.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. INTERACTIVE SCAPE GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 4. THÜRINGER SPRENGGESELLSCHAFT MBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. YUMANIT

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. MULTIMEDIAN

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge
 2. CIM GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 3. DIPL. KFM. JOCHEN TREUZ BWL-SEMINARE

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 4. INFRA SISTEMI

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 5. EDGETECH SPEECHTECHNOLOGIES

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 1. BENELOG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 2. AVTO KOČEVJE D.O.O.

  Σλοβενία

  Verified by Europages badge
 3. UDO GÄRTNER GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 4. IADEA DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Η ψηφιακή σήμανση είναι η δική μας γλώσσα – και μάλιστα παγκοσμίως. Η IAdea DER είναι από το 2000 αναγνωρισμένος συνεργάτης στην παγκόσμια αγορά ψηφιακής σήμανσης. Η επιχείρηση παράγει καινοτομικές συσκευές αναπαραγωγής μέσων ψηφιακής σήμανσης και ενσωματωμένες οθόνες για εμπορικές εφαρμογές. Με έντονη εστίαση σε παγκόσμιες συνεργασίες σε αυτόν τον τομέα, η IAdea κατόρθωσε να οικοδομήσει σε διάφορες αγορές ένα παγκοσμίως δραστηριοποιούμενο περιβάλλον με το μεγάλο εύρος ζώνης των συσκευών. Στόχος είναι η διάθεση ενός εξειδικευμένου τμήματος εξυπηρέτησης πελατών που επίσης είναι διαθέσιμο σε παγκόσμιο επίπεδο. Εμείς, η IAdea Deutschland GmbH ως Ευρωπαίος προμηθευτής, διαθέτουμε την τεχνολογία του κορυφαίου κατασκευαστή μέσων ψηφιακής σήμανσης με τεχνική υποστήριξη σε ολόκληρη την Ευρώπη που περιλαμβάνει επίσης τη Μεγάλη Βρετανία. Στο δικό μας κέντρο επίδειξης του Αμβούργου σάς παρουσιάζουμε ευχαρίστως τι μπορείτε να περιμένετε από εμάς. Επικοινωνήστε μαζί μας! Διαθέτουμε υπερσύγχρονες τεχνολογίες για την εξεύρεση νέων τόπων εμπορική εξυπηρέτησης.

 5. TEAX TECHNOLOGY UG (HAFTUNSBESCHRÄNKT)

  Γερμανία

  Οι δραστηριότητές μας εστιάζουν ιδιαίτερα στους τομείς Embedded Systems (ενσωματωμένα συστήματα) και Remote Sensing (τηλε-ανίχνευση).Η εξέλιξη και ενσωμάτωση ειδικών ωφέλιμων φορτίων για μη επανδρωμένα οχήματα αέρος ανήκουν στους τομείς ειδίκευσής μας.Η πολυετής πείρα των συνεργατών μας στον τομέα των μη επανδρωμένων οχημάτων αέρος αποτελεί εγγύηση για εξειδικευμένη υποστήριξη και λύσεις κατάλληλες για πρακτική εφαρμογή.Αλλά ακόμα και σε έργα ανάπτυξης και ενσωμάτωσης στον τομέα του λογισμικού υπολογιστών και Embedded Systems (ενσωματωμένα συστήματα), η τεχνολογία TeAx Technology πείθει μέσω προσαρμοσμένων λύσεων και εξατομικευμένης υποστήριξης.

 6. SILOG SISTEMI LOGICI SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία Silog δραστηριοποιείται στην αγορά εδώ και πάνω από 20 χρόνια. Χάρη στην πείρα που απέκτησε με την πάροδο του χρόνου, προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες, προηγμένης τεχνολογίας. Ειδικεύεται στην ανάλυση, το σχεδιασμό και την υλοποίηση συστημάτων και περιβάλλοντος υψηλής τεχνολογίας, καθώς και στην υποστήριξη και την κατάρτιση, και δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Εμπορεύεται τα καλύτερα προϊόντα, υλικά και λογισμικά, με την εγγύηση του ιδιόκτητου της κέντρου υποστήριξης που βρίσκεται στην πόλη Σιένα.

 7. AIK GROUP

  Ισπανία

  Συστήματα διαχείρισης της αγοράς της ΕΚ. Εργαστήριο, βαθμονόμηση, έλεγχος, παραγωγική ανάπτυξη. Συμβουλες στη διεθνοποίηση, ως διαχείριση της γνώσης και κατάρτισης. APP PLUS, AENOR, NORMA ISO, ISO, TUV, IQ NET, SPRI, ICEX, DNV.

 8. SPACCABIT

  Ιταλία

  Η SpaccaBit S.r.l. είναι μια πρόσφατη επιχείρηση που ιδρύθηκε από προσωπικό με 20 έτη πείρας στον τομέα της πληροφορικής και της διαχείρισης απουσιών. Επίσης, διαθέτει συνεργάτες με πείρα άνω των 40 ετών στον τομέα των μηχανών ελέγχου ωραρίου προσωπικού, στα βιομηχανικά ρολόγια, στα χρονόμετρα, στα ρολόγια σε μνημεία, καθώς και στους αυτοματισμούς καμπαναριών.

 9. REPARACIÓN DE COMPUTADORAS - TECNOCEN

  Μεξικό

  Παρέχουμε επαγγελματικές, οικονομικά αποδοτικές και γρήγορες υπηρεσίες επισκευής εξοπλισμού πληροφορικής, φορητών υπολογιστών και διακομιστών. Η REPARACIÓN DE COMPUTADORAS - TECNOCEN εγγυάται την επίλυση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος του υπολογιστή σας με τα άριστα συστήματα υποστήριξης υπολογιστών. Επίσης, προσφέρουμε εγκατάσταση επιχειρησιακού δικτύου και την υποστήριξή του.

 10. PRO-INFO.BE

  Βέλγιο

  Η Pro-info.be έχει τις ικανότητες ενός επαγγελματία πληροφορικής στην υπηρεσία των ελεύθερων επαγγελματιών, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ιδιώτες. Σας συνοδεύουμε στην επιλογή και την εφαρμογή των κατάλληλων λύσεων πληροφορικής για τις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας. Υπηρεσίες: υποστήριξη, ανάπτυξη, κατάρτιση υπολογιστή, κλπ. Θα υποστηρίζεστε μόνο από μια πηγή. Είναι η εγγύηση του να έχετε δίπλα σας ένα άτομο που ξέρει τις ανάγκες σας.

 1. CLOUDHAZ

  Ελλάδα

  Η Cloudhaz ειδικεύεται στην υλοποίηση ιστοσελίδων, web εφαρμογών και συστημάτων μηχανογράφησης. Από το 2011, παρέχουμε συνολικές υπηρεσίες πληροφορικής, έχοντας ως κύριο γνώμονα την επιχειρηματική ηθική, την αξιοπιστία και το σεβασμό προς τους συνεργάτες και τους πελάτες μας.

 2. CYPRUS WEB DESIGN KATASKEVIWEBSITE

  Κύπρος

  Επισκεφτείτε την Κατασκευή site Λευκωσία Κύπρος για υπηρεσίες internet υψηλής ποιότητας.

 3. INPROCESS TECHNOLOGY AND CONSULTING GROUP S.L.

  Ισπανία

 4. ISOTALDE

  Ισπανία

 5. RWT CROWE IT CONSULTING GMBH

  Γερμανία

 6. PC-SECURE

  Γαλλία

 7. IT STUDIO D.O.O.

  Σλοβενία

 8. USEDSOFT DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

 9. X.MEM

  Ιταλία

 10. SEMCON PRODUCT INFORMATION GMBH

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σύμβουλοι πληροφορικής - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

54.882 επιχειρήσεις