• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • συνδετήρες

Αποτελέσματα για

Συνδετήρες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MICRO TECH METAL LTD

  Πολωνία

  Η MICRO-TECH είναι μια Πολωνική εταιρεία με έδρα στην Suwalki. Εξειδικευόμαστε στην παραγωγή ατσάλινων αντικειμένων με μορφοποίηση εν ψυχρώ για διεθνείς αγορές. Με σύγχρονα μηχανήματα, σωστά καταρτισμένο προσωπικό και εμπεριστατωμένη πείρα, είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε τις πιο απαιτητικές παραγγελίες. Το αποτέλεσμα είναι μια γρήγορη και ακριβής εκτέλεση όλων των παραγγελιών σε συνδυασμό με επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών, επαγγελματικές συμβουλές και ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά.Δραστηριοποιούμαστε εδώ και πάνω από 25 χρόνια και εξειδικευόμαστε στην κατασκευή των εξής προϊόντων: •ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ: Χειροκίνητα, ημι-αυτόματα και αυτόματα μηχανήματα για την εκκίνηση της παραγωγής μας. Πλήρης προσαρμογή κατασκευασμένων μηχανημάτων στις ανάγκες των πελατών. •ΠΡΟΪΌΝΤΑ : Ατσάλινα εξαρτήματα μορφοποίησης εν ψυχρώ και διάφορα προϊόντα κατόπιν παραγγελίας του πελάτη: - Προσαρμογές για κορνίζες φωτογραφιών - Μεταλλικές βάσεις, βίδες, στερεώσεις - Μεταλλικά ερμάρια - Μεταλλικά εξαρτήματα - Μεταλλικές περιφράξεις και σιδηρόδρομοι - Μεταλλικές κατσαρόλες - Ψησταριές και εστίες τζακιών. •ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Σε έμπιστα υλικά, όπως χάραξη με λέιζερ λογοτύπων σε μεταλλικά αντικείμενα, επικάλυψη με σκόνη λεπτομερειών, κύρτωση λαμαρινών, κατασκευή μεταλλικών πλαισίων για ράφια και προθήκες. - Κοπή με λέιζερ - Βαφή με σκόνη - Διάτρηση ψηφιακού ελέγχου - Επισκευή μηχανημάτων - Από αναγέννηση - Μηχανολογία- Συγκόλληση - Τόρνευση- Πλαίσια επίπλωσης - Κύρτωση λαμαρινών - Δημιουργία καλουπιών - Αμμοβολή. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. TORREGGIANI SRL

  Ιταλία

  Η TORREGGIANI S.R.L. ιδρύθηκε στο Redondesco στην επαρχία της Μάντοβα το 1974, από την ιδέα των δύο αδελφών Livio και Carlo Torreggiani να ασχοληθούν με έναν κάπως πειραματικό τομέα εκείνη την εποχή; Ο Livio αναλαμβάνει το εμπορικό κομμάτι ενώ ο Carlo, νεότερος, το κομμάτι της παραγωγής. Κατασκευάζουν ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΑ ένα μηχάνημα για την παραγωγή των πρώτων ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΣΥΝΔΕΤΗΡΩΝ, που θα προσφερθούν σε περιορισμένη πελατεία στον τομέα των επίπλων, στις περιοχές του Βένετο και της Λομβαρδίας. Σήμερα η TORREGGIANI Srl είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ιταλία σε αυτόν τον τομέα, με προσοχή στην ποιότητα και στο περιβάλλον. Ο εξοπλισμός υψηλής απόδοσης πληροί τα πιο πρόσφατα τεχνολογικά πρότυπα. Η ολοκληρωμένη παραγωγική διαδικασία, που ξεκινά από την επεξεργασία της πρώτης ύλης (ράβδος όλκησης) μέχρι το τελικό προϊόν, μας επιτρέπει να εφαρμόζουμε αυστηρό ποιοτικό έλεγχο. Εκτός από την παρουσία στην ιταλική αγορά, μεγάλο μέρος της παραγωγής εξάγεται στην Ευρώπη και σε άλλες χώρες.

 3. AMBS + MORSCH GMBH

  Γερμανία

 4. MPV PAPIER GMBH

  Γερμανία

 5. STALGRIT

  Λευκορωσία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. A.P.M. (AGRAFE PRÉCISION MÉCANIQUE)

  Γαλλία

 2. TIMPACO GMBH FÜR WIRTSCHAFTLICHE VERPACKUNG

  Γερμανία

 3. KYOCERA SENCO SWITZERLAND AG

  Ελβετία

 4. KEMERLI METAL

  Τουρκία

 5. 3D MAKINA KALIP

  Τουρκία

 1. MLT MINET LACING TECHNOLOGY SA

  Γαλλία

 2. TRAFILERIA TRAVER SRL

  Ιταλία

 1. HENAN WINWAY ELECTROMECHANICAL TECHNOLOGY CO,.LTD

  Κίνα

 2. TEW INDUSTRY CO., LTD.

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

 3. SOFRAGRAF SENCO

  Γαλλία

 4. Metalci Dugme Aksesuar

  Τουρκία

  Είμαστε μια Τούρκικη εταιρεία κατασκευής κουμπιών και αξεσουάρ χονδρικής πώλησης. Σήμερα, ενώ αναπτύσσονται και ενημερώνονται συνεχώς η τεχνολογία και τα υλικά παραγωγής, η βιομηχανία της κλωστοϋφαντουργίας ανανεώνεται συνεχώς και έχει την τάση να προσφέρει πιο πρακτικά και δημιουργικά προϊόντα. Διαθέτουμε έναν εκτενή χαρτοφύλακα προϊόντων με κουμπιά και αξεσουάρ ένδυσης όπως: •Κουμπιά •Συστήματα κλιπαρίσματος • Πριτσίνια • Δακτύλιοι • Πόρπες • Στοπ και συνδετήρες κ.λπ. Πέρα από τον πλούσιο μας χαρτοφύλακα με κουμπιά και αξεσουάρ, που προσφέρει μια διαφορετική διάσταση στην βιομηχανία της κλωστοϋφαντουργίας χάρη στα δημιουργικά του σχέδια, προσφέρουμε επίσης μοναδικές λύσεις. Η εταιρεία μας, που ακολουθεί στενά αυτές τις τάσεις, ενημερώνει συνεχώς τον χαρτοφύλακα της με τα παραγωγικά υλικά καθώς και την τεχνολογία και συνεχίζει τις προσπάθειες της ώστε να παράγει πιο οικονομικά προϊόντα με μεγαλύτερη παραγωγική αποτελεσματικότητα. Οι μελέτες μας στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης για περιβαλλοντολογική υγεία συνεχίζονται αδιάκοπα και οι εγκαταστάσεις μας καθώς και οι επεξεργασίες που διεξάγονται εκεί δεν μολύνουν το περιβάλλον με τα απόβλητα τους. 'Ολες οι πρώτες ύλες και τα υλικά επικάλυψης/βαφής που χρησιμοποιούμε στην παραγωγή τηρούν τα παγκόσμια πρότυπα και δεν περιέχουν καρκινογενείς ουσίες. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην έγκαιρη και γρήγορη παράδοση- διανομή και στις γνήσιες παραγωγής σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας μια γρήγορη και προσεγμένη παράδοση ποιοτικών προϊόντων. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 5. ZIPPEL AG

  Γερμανία

  Η ZIPPEL AG παράγει όλα τα διαδεδομένα μέσα αρχειοθέτησης από χαρτόνι και σκληρό χαρτόνι. Τι ιδιαίτερο πλεονέκτημά μας είναι στον τομέα των ειδικών κατασκευών, δηλ., παράγουμε ειδικά προσαρμοσμένους φακέλους για τον πελάτη. Η εργασία πρέπει να διαμορφώνεται όσο το δυνατόν πιο απλά και οικονομικά. Εκτός αυτού, η ZIPPEL λειτουργεί ως επιχείρηση χονδρικής πώλησης βιομηχανικών συσκευασιών. Γκάμα προϊόντων & και παρεχόμενες υπηρεσίες: Μέσα αρχειοθέτησης: αρχειοθήκες T-Gleit, συνδετήρες, θήκες, φάκελοι, συνδετήρες θηκών, φάκελοι & μέσα συλλογής T-Gleit, αρχειοθήκες τύπου ανάρτησης, συνδετήρες, θήκες, φάκελοι, συνδετήρες θηκών, φάκελοι & μέσα συλλογής ανάρτησης, αρχειοθήκες κασετών, όρθιες και ανατρεπόμενες κασέτες, συνδετήρες & φάκελοι τακτοποίησης, κατακόρυφες αρχειοθήκες ανάρτησης, συνδετήρες, θήκες, φάκελοι, συνδετήρες θηκών, φάκελοι & μέσα συλλογής ανάρτησης, προϊόντα για την αποθήκευση παλιών αρχείων και τη μακρόχρονη αρχειοθέτηση, κατακόρυφες αρχειοθήκες velox, ειδικές εξατομικευμένες κατασκευές για τον πελάτη: ανάπτυξη μέσων αρχειοθέτησης για τις ειδικές απαιτήσεις σας, π.χ., με προσωποποιημένη εκτύπωση ή ειδικές διαστάσεις, βιομηχανικές συσκευασίες: προϊόντα για τη συσκευασία και την αποστολή, π.χ. θήκες αποστολής, συσκευασίες ημερολογίων, κιβώτια και κουτιά αποστολής & χαρτοκιβώτια αποστολής, προϊόντα για την αποθήκευση και την αρχειοθέτηση, π.χ. κουτιά αρχειοθέτησης, κουτιά αποθήκευσης & όρθια κουτιά συλλογής, προϊόντα μετακομίσεων, π.χ. κιβώτια φορτίων, κιβώτια μετακόμισης & βιβλίων, ειδικές κατασκευές για εξατομικευμένες, προσωποποιημένες επιθυμίες συσκευασίας, συστήματα ραφιών.

 6. FRANZ BINDER GMBH & CO. ELEKTRISCHE BAUELEMENTE KG

  Γερμανία

  Είμαστε ένας από τους ηγέτες στην αγορά των στρογγυλών κουμπωτών συνδετήρων. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση διοικούμενη από τους ιδιοκτήτες, έχουμε έδρα και τόπο ίδρυσης το Νέκαρσουλμ και απασχολούμε 1.000 υπαλλήλους σε τοπικό επίπεδο και 1.700 διεθνώς. Ξεκινήσαμε από μια μικρή επιχείρηση το 1960 και συνεχίσαμε να αναπτυσσόμαστε συνεχώς ώσπου φτάσαμε σε σημείο να δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως. Εντός του Ομίλου binder υπάρχουν πέντε συνδεόμενες επιχειρήσεις και οκτώ θυγατρικές επιχειρήσεις στη Γερμανία, τη Σουηδία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ουγγαρία, την Ολλανδία, την Ελβετία, τη Γαλλία, την Κίνα, τη Σιγκαπούρη και τις ΗΠΑ που συμβάλλουν καθημερινά στην επιτυχία μας. Αυτή η επιτυχία αντικατοπτρίζει την σταθερή και συνεχή ανάπτυξη.Το όραμά μας είναι η διεθνοποίηση του Ομίλου binder και η διείσδυση σε κλάδους όπως είναι η ιατροτεχνολογία, η αγροτική βιομηχανία και η βιομηχανία τροφίμων.Είμαστε μια παραδοσιακή, στιβαρή οικογενειακή επιχείρηση και αυτό σημαίνει γρήγορα αντανακλαστικά και ταχείες αποφάσεις.

 7. KINGFONT PRECISION INDUSTRIAL CO., LTD

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

 8. SHENZHEN PROMOSTAR HARDWARE CO.,LTD

  Κίνα

  Η ShenZhen PromoStar Hardware Co., Ltd είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στα προϊόντα μηχανουργικής επεξεργασίας μετάλλων με ψηφιακό έλεγχο, τόρνευσης, φρεζαρίσματος, σφυρηλασίας και συγκόλλησης για όλους τους κλάδους. Στα υλικά περιλαμβάνεται ο ανοξείδωτος χάλυβας, το αλουμίνιο, το τιτάνιο, ο ορείχαλκος, ο ανθρακοχάλυβας και ούτω καθεξής. Μπορούμε να ικανοποίησουμε όλες τις βιομηχανικές απαιτήσεις όπως: Ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρονικές συσκευές, ανταλλακτικά αυτοκινήτων, φωτισμός LED, έπιπλα, μηχανήματα και εξοπλισμοί, εξοπλισμός καθαρισμού και ιατρικής χρήσης, γραμμές χύτευσης και πλαστικών κ.λπ. Η Promostar έχει ολική πείρα για εξαγωγές σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Νοτιοασιατικές χώρες. Μπορούμε να επιτύχουμε ανοχή +/-0, 002 χιλ. Είναι δυνατή η επίτευξη των τυπικών πιστοποιήσεων των ROHS, REACH. Το υλικό μπορεί να πιστοποιηθεί κατά ASTM, UNI. ISO 9001: 2008 και ISO TS16949. Χαρακτηριστικό μας : Μέση διάσταση με σωστή διαχείριση εργοστασίου. Επενδύουμε πολύ στα μηχανήματα και στις τεχνολογίες για τους εργάτες και διαθέτουμε ισχυρό τμήμα ανθρώπινων πόρων. Ολη η ομάδα μας συνεργάζεται εδώ και πάνω από 8 χρόνια. Εργαζόμαστε ως ομάδα. Η PromoStar φημίζεται παγκοσμίως. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 1. MECHASYS GMBH

  Γερμανία

  Η mechaSYS GmbH είναι ο δικό σας ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ πρωτοτύπων, δειγμάτων και μικρών σειρών από έλασμα και ηλεκτρικό έλασμα. Ο σαφής προσανατολισμός και ταυτόχρονα η οριοθέτηση του τομέα δραστηριοτήτων είναι η κατασκευή πρωτοτύπων και η παραγωγή μικρών σειρών. Έτσι δεν ανταγωνιζόμαστε τους πελάτες μας που κατά κανόνα παράγουν οι ίδιοι και συνεπώς μπορούν να επικεντρώνονται στις δικές τους διαδικασία μαζικής παραγωγής/παραγωγής και στην κατασκευή εργαλείων. Διότι δεν υπάρχει μεγαλύτερος λάθος για έναν κατασκευαστή εργαλείων και/ή εγκαταστάσεων, από το να αναθέσει ένας πελάτης την παραγγελία και μετά να χρειαστεί εκ των προτέρων 500 ή 5.000 ακόμη πρωτότυπα έως τη μαζική παραγωγή. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ενταχθεί εύκολα στην παραγωγή ή οι δυνατότητες έχουν ήδη εξαντληθεί λόγω των ολοένα και πιο μικρών προθεσμιών παράδοσης. Πιθανή συνέπεια: υπέρβαση της προθεσμίας ή υψηλότερο κόστος. Η υποστήριξη στην περίπτωση αυτή αποτελεί το δικό μας τομέα δραστηριότητας! Επικοινωνήστε μαζί μας! Με αυτό το υπόβαθρο, ο δικός μας επιχειρηματικός στόχος είναι: μακροπρόθεσμη ανάπτυξη από κοινού με τους πελάτες μας! www.mechaSYS.de

 2. B + B THERMO-TECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η B+B Thermo-Technik αναπτύσσει και παράγει από το 1984 καινοτομικές λύσεις προϊόντος και λύσεις για τομείς με ανώτατες απαιτήσεις ποιότητας για εφαρμογές μέτρησης ακριβείας. Αξιοποιήστε λοιπόν τη μακρόχρονη εμπειρία και την τεχνογνωσία μας. Η έδρα μας είναι το Donaueschingen στη νοτιοδυτική Γερμανία. Από εκεί διατίθενται τα ποιοτικά προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Με υπερσύγχρονες τεχνολογίες έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής και πιστοποιήσεις DIN EN ISO 9001: 2015 και DIN EN 61340-5-1 παράγουμε τα προϊόντα μας με βάση τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας. Στους πελάτες μας παρέχουμε και την υπηρεσία πιστοποιητικών ελέγχου και πιστοποιητικά βαθμονόμησης DAkkS των δικών μας εργαστηρίων βαθμονόμησης. Η ποιότητα και η στενή συνεργασία με τον πελάτη αποτελούν σταθερές συνιστώσες της στρατηγικής μας και για το λόγο αυτό παράγουμε κυρίως στη Γερμανία και σε 100% θυγατρικές εταιρείες σε ολόκληρο τον κόσμο. Εγγυόμαστε τους διαρκείς ελέγχους ποιότητας, την ευέλικτη ανταπόκριση στις επιθυμίες και στις τροποποιήσεις των πελατών, καθώς και τις εμπρόθεσμες παραδόσεις.

 3. PITZL METALLBAU GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Ως ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές συστημάτων σύνδεσης ξύλου, η Pitzl διαθέτει εμπειρία άνω των 30 ετών. „Για κάθε εφαρμογή το κατάλληλο σύστημα“ είναι η φιλοσοφία της Pitzl. Είμαστε ευέλικτοι. Εκτός από την ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας που περιλαμβάνει στηρίγματα στύλων, συνδέσμους, εργαλεία, λύσης ηχομόνωσης κλπ., παρέχουμε επίσης ειδικές κατασκευές με βάση εξατομικευμένες προδιαγραφές και επιθυμίες των πελατών. Έτσι είμαστε σε θέση να διασφαλίζουμε ότι κάθε χρήστης θα λαμβάνει τη βέλτιστη πρόταση λύσεις για την αποτελεσματική σύνδεση ξύλου ακόμη και για ιδιαίτερες απαιτήσεις. Ως ένας από λίγους κατασκευαστές, η Pitzl διαθέτει στηρίγματα στύλων, συνδέσμους και κολόνες μπαλκονιού με ολοκληρωμένη έγκριση ETA και το σχετικό με αυτήν νομικά δεσμευτικό σήμα CE. Είναι αυτονόητο ότι η παραγωγή „Made in Germany“ συνεπάγεται άριστη ποιότητα. Έτσι υποσχόμαστε στο χρήστη μέγιστη ασφάλεια προϊόντος ελαχιστοποιώντας τους κινδύνους των επιχειρηματιών.

 4. IRUS-SYSTEM

  Γερμανία

  Το σύστημα Irus ενώνει. Η πολυδιάστατη γκάμα των προϊόντων της Irus-System καλύπτει όλες σχεδόν τις επιθυμίες. Σύνδεσμοι πλακών, σύνδεσμοι υαλοπινάκων, προφίλ αλουμινίου „Flexi-Long“ για διαχωριστικά τοιχώματα ενημερώσεων ή κινητά διαχωριστικά τοιχώματα, το κατασκευαστικό σύστημα εκθέσεων „Flexi-Quick“ ή απλώς διάφορες προθήκες υλοποιούνται με απόλυτη ακρίβεια με βάση τις επιθυμίες του πελάτη. Τα πάντα μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους. Πολλές δυνατότητες με λίγα εξαρτήματα. Το πρόγραμμα παρελκομένων των διαφόρων τομέων είναι προσαρμοσμένο απόλυτα στη ζήτηση. Τα πλεονεκτήματά σας με τα προϊόντα Irus - μεγάλη διάρκεια ζωής - εξαιρετική ευελιξία - απλός χειρισμός - μικρό βάρος και μικρός όγκος μεταφοράς - γενική και πολυδιάστατη χρήση

 5. BTS BEFESTIGUNGSELEMENTE-TECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η BTS Befestigungselemente-Technik GmbH είναι μια μεσαίου μεγέθους εταιρεία στον τομέα της μεταλλουργίας, η οποία εστιάζει στην κατασκευή και την πώληση στερεωτικών και συνδετικών μέσων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1983. Η έδρα της βρίσκεται στο Σάαρμπουργκ της Ρηνανίας-Παλατινάτου. Απασχολεί περ. 50 εργαζόμενους. Η γκάμα της περιλαμβάνει πεταλούδες, βίδες πτερυγίων, καπελάκια, συνδετήρες ξύλου, σφιγκτήρες, περικόχλια, ολισθαίνοντα τμήματα, βίδες με τετράγωνο κεφάλι και διάφορα ειδικά εξαρτήματα κατόπιν σχεδίου για παραγγελία, ενώ προστίθενται συνεχώς νέα και η γκάμα επεκτείνεται. Μας χαρακτηρίζει μια σταθερή πορεία υψηλής προστιθέμενης αξίας που ξεκινά με τη χύτευση μετάλλων "Made in Germany" από τη μηχανική επεξεργασία, την προσαρμοσμένη στον πελάτη τελική επεξεργασία μέχρι και την ατομική συσκευασία. Δραστηριοποιούμαστε με γνώμονα τον πελάτη, με ευελιξία και με στόχο την ποιότητα που βασίζεται σε πιστοποιημένα συστήματα διαχείρισης.

 6. RUHLAMAT GMBH

  Γερμανία

  Ως διεθνώς δραστηριοποιούμενη επιχείρηση από τη Θουριγγία, η ruhlamat GmbH έχει εδραιωθεί παγκοσμίως στον τομέα της κατασκευής ειδικών μηχανημάτων. Με συστήματα συναρμολόγησης και αυτοματισμού σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, η ruhlamat διαθέτει σε αυτόν τον επιχειρηματικό τομέα, κυρίως για την αυτοκινητοβιομηχανία, κατάλληλες λύσεις μηχανημάτων. Επιπλέον, η ruhlamat GmbH παράγει για τον τομέα συστημάτων καρτών & ταυτοτήτων καινοτομικά συστήματα για την παραγωγή και την εξατομίκευση μονάδων Chip, ταυτοτήτων, καρτών Chip (Smartcard) και ηλεκτρονικών διαβατηρίων. Η παραγωγή αυθεντικού εξοπλισμού αποκλειστικά για πελάτες (παραγωγή OEM) αποτελεί έναν ακόμη επιχειρηματικό τομέα της εταιρείας. Η ποιότητα, η αξιοπιστία και η ευελιξία είναι συνώνυμα της ruhlamat. Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής μας με σύγχρονα μηχανήματα CNC αναλαμβάνουν επίσης την κατά παραγγελία παραγωγή για άλλες επιχειρήσεις οι οποίες αξιοποιούν την τεχνογνωσία μας κατά την παραγωγή των δικών τους προϊόντων και εξαρτημάτων.

 7. WILHELM MODERSOHN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία Wilhelm Modersohn GmbH & Co. KG ιδρύθηκε το 1970 από τον Wilhelm Modersohn τον μεγαλύτερο. Κύρια δραστηριότητά της εκείνη την εποχή ήταν η παραγωγή και πώληση αγκυρίων για προκατασκευασμένες προσόψεις από σκυρόδεμα. Σήμερα, η εταιρεία με έδρα το Σπένγκε, απασχολεί ήδη περισσότερα από 140 άτομα. Πλέον η Modersohn ασχολείται με την κατασκευή προσόψεων και βαρέων συνδετήρων, καθώς και ειδικά κατασκευασμένα προϊόντα από ανοξείδωτο χάλυβα, ενώ πωλεί, επίσης, εμπορεύματα όπως πείρους και ράβδους με σπείρωμα. Γνωστά έργα όπως η Frauenkirche στη Δρέσδη, το Stadtschloss στο Βερολίνο ή το Design Museum V&A στο Νταντί αποτελούν μέρος του διευρυμένου χαρτοφυλακίου της ιδιόκτητης εταιρείας. Σε συνεργασία με αναγνωρισμένα ινστιτούτα δοκιμών, η Modersohn αναπτύσσει συνεχώς νέα προϊόντα τεχνολογίας αγκύρωσης, προσφέροντας έτσι λύσεις βελτιστοποιημένες από πλευράς κόστους και απόδοσης για στερεώσεις και συνδέσμους στην κατασκευαστική βιομηχανία.

 8. HANS-PETER SCHARWATH E. K. INH. OLIVER MÜNCH

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια, η εταιρεία Scharwath Metallwaren παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για ό, τι αφορά στην παραγωγή στηριγμάτων σωλήνων υψηλής ποιότητας. Μπράτσα από χάλυβα κυκλικής διατομής, κολάρα σωλήνων, φορεία σωλήνων ή εξαρτήματα με σπείρωμα με σήμανση Ü, ως βασικές ή ειδικές λύσεις: Από την παροχή συμβουλών έως την παραγωγή, οι πελάτες χρησιμοποιούν προϊόντα υψηλής ποιότητας που πληρούν εξατομικευμένες απαιτήσεις. Σε ολόκληρο τον κόσμο! Scharwath Metallwaren – Ο συνεργάτης σας όταν πρόκειται για συστήματα στηριγμάτων σωλήνων ή τεχνολογία σύνδεσης! Απόσπασμα του προγράμματος παραγωγής της εταιρείας μας: Μπράτσα από χάλυβα κυκλικής διατομής βάσει σχεδίου, μπράτσα από χάλυβα κυκλικής διατομής κατά DIN 3570 μορφής A+B, ράβδοι έλξης με αριτερόστροφο-δεξιόστροφο σπείρωμα, διπλά άκρα σπειρώματος, άκρα συγκόλλησης DIN 525 αριστερόστροφου-δεξιόστροφου σπειρώματος, βίδες πέτρας DIN 529 μορφής A, B, C έως M 48, βιδωτά αγκύρια, άγκιστρα J, εξαρτήματα με σπείρωμα DIN 976 έως M 48. Η πρώτη επιχείρηση της Γερμανίας σε αυτήν την ομάδα προϊόντων με σήμανση Ü! Συνδετήρες από επίπεδο έλασμα, πλάκες αγκύρωσης, κολάρα σωλήνων κατά DIN 3567, DIN 1593, DIN 1596, DIN 1592, DIN 1597, δυνατότητα βραχυπρόθεσμης παράδοσης χάρη στη διατήρηση αποθέματος, παράδοση στις παρακάτω ποιότητες υλικού: S235, S355, C 35, C 45, 36MN6, 42CrMo4, 1.4301, 1.4571. Όλα τα άλλα υλικά κατασκευής και οι προαιρετικές επιλογές κατόπιν αιτήματος. Ευελιξία ως προς τον αριθμό τεμαχίων από 1 έως „άπειρα”! Έγκαιρα και γρήγορα. Μικρή εξέταση καταλληλότητας κατά EN 18800, μέρος 7. Κατόπιν αιτήματος του πελάτη παρέχουμε μη καταστρεπτικό έλεγχο υλικών με τις μεθόδους PT, MT, RT και UT. Φορεία σωλήνων/έδρανα σωλήνων, έδρανα ολίσθησης σωλήνων, συστήματα σύσφιξης.

 9. U.I. LAPP GMBH

  Γερμανία

  Ο όμιλος Lapp είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων σύνδεσης: καλώδια, αγωγοί, βιομηχανικά βύσματα σύνδεσης και συστήματα βιδωτών συνδέσμων, συναρμολογήσεις, συστήματα αυτοματισμού και παρελκόμενα.

 10. LENZ, KÄMPER GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Η LENZKÄMPER συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων προμηθευτών κυρτωμένων συρμάτινων εξαρτημάτων στην αγορά της Γερμανίας. Σε περισσότερα από 90 χρόνια, η LENZKÄMPER έχει εξειδικευτεί στην παραγωγή τεχνικώς σύνθετων εξαρτημάτων και συγκροτημάτων από κυρτωμένο σύρμα με υψηλές απαιτήσεις ασφαλείας. Δεν παράγουμε μόνο μεμονωμένα κυρτωμένα συρμάτινα εξαρτήματα, αλλά και σύνθετα συγκολλητά συγκροτήματα και υβριδικά εξαρτήματα από σύρμα, έλασμα και πλαστικό. Χάρη στην ευέλικτη συλλογή μηχανημάτων μας είμαστε σε θέση να παράγουμε για λογαριασμό σας μικρές και μεγάλες σειρές με οικονομικό τρόπο. Χάρη στην εσωτερική κατασκευή εργαλείων παρέχεται επίσης η δυνατότητα υλοποίησης πρωτοτύπων σε βραχυπρόθεσμη βάση. Για να παρέχουμε στον πελάτη την τέλεια χρησιμότητα, δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στην προσανατολισμένη στον πελάτη παροχή συμβουλών. Οι τεχνικές λύσεις αναπτύσσονται και διεκπεραιώνονται σε συνεργασία με τον πελάτη. Υποσχόμαστε την απρόσκοπτη τεχνική υποστήριξη για την παραγωγή πρωτοτύπων και τη μαζική παραγωγή.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συνδετήρες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

133 επιχειρήσεις