• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • συνδετήρες

Αποτελέσματα για

Συνδετήρες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MPV PAPIER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MPV PAPIER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνδετήρες. Έχει έδρα σε Maintal, Γερμανία.

 2. TORREGGIANI SRL

  Ιταλία

  Η TORREGGIANI S.R.L. ιδρύθηκε στο Redondesco στην επαρχία της Μάντοβα το 1974, από την ιδέα των δύο αδελφών Livio και Carlo Torreggiani να ασχοληθούν με έναν κάπως πειραματικό τομέα εκείνη την εποχή; Ο Livio αναλαμβάνει το εμπορικό κομμάτι ενώ ο Carlo, νεότερος, το κομμάτι της παραγωγής. Κατασκευάζουν ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΑ ένα μηχάνημα για την παραγωγή των πρώτων ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΣΥΝΔΕΤΗΡΩΝ, που θα προσφερθούν σε περιορισμένη πελατεία στον τομέα των επίπλων, στις περιοχές του Βένετο και της Λομβαρδίας. Σήμερα η TORREGGIANI Srl είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ιταλία σε αυτόν τον τομέα, με προσοχή στην ποιότητα και στο περιβάλλον. Ο εξοπλισμός υψηλής απόδοσης πληροί τα πιο πρόσφατα τεχνολογικά πρότυπα. Η ολοκληρωμένη παραγωγική διαδικασία, που ξεκινά από την επεξεργασία της πρώτης ύλης (ράβδος όλκησης) μέχρι το τελικό προϊόν, μας επιτρέπει να εφαρμόζουμε αυστηρό ποιοτικό έλεγχο. Εκτός από την παρουσία στην ιταλική αγορά, μεγάλο μέρος της παραγωγής εξάγεται στην Ευρώπη και σε άλλες χώρες.

 3. AMBS + MORSCH GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία AMBS + MORSCH GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνδετήρες. Έχει έδρα σε Lahr, Γερμανία.

 4. A.P.M. (AGRAFE PRÉCISION MÉCANIQUE)

  Γαλλία

  Η εταιρεία A.P.M. (AGRAFE PRÉCISION MÉCANIQUE), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνδετήρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλικοι συνδετηρες για τον τομεα της συσκευασιας, και συνδετηρες για συρραπτικα γραφειου. Έχει έδρα σε Enchenberg, Γαλλία.

 5. TIMPACO GMBH FÜR WIRTSCHAFTLICHE VERPACKUNG

  Γερμανία

  Η εταιρεία TIMPACO GMBH FÜR WIRTSCHAFTLICHE VERPACKUNG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνδετήρες. Έχει έδρα σε Ennepetal, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. KYOCERA SENCO SWITZERLAND AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία KYOCERA SENCO SWITZERLAND AG, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνδετήρες. Έχει έδρα σε Horgen, Ελβετία.

 2. KEMERLI METAL

  Τουρκία

  Η εταιρεία KEMERLI METAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνδετήρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιπλα, εργαλεια πεπιεσμενου αερα, και εξαρτηματα επιπλων. Έχει έδρα σε Kayseri, Τουρκία.

 3. MLT MINET LACING TECHNOLOGY SA

  Γαλλία

  Η εταιρεία MLT MINET LACING TECHNOLOGY SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνδετήρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βουλκανισμός καουτσούκ - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ταινίες μεταφοράς, ιμαντες, Βουλκανισμός καουτσούκ - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Ταινίες μεταφοράς. Έχει έδρα σε Saint-Chamond, Γαλλία.

 4. 3D MAKINA KALIP

  Τουρκία

  Η εταιρεία 3D MAKINA KALIP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνδετήρες. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 5. STALGRIT

  Λευκορωσία

  Η εταιρεία STALGRIT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συρραπτικές, καρφωτικές μηχανές για συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνδετήρες, Καρφιά και ακίδες, Συνδετήρες, Καρφιά και ακίδες, Καρφωτικές και συρραπτικές μηχανές για συσκευασίες, και καρφια. Έχει έδρα σε Retchitsa, Λευκορωσία.

 1. TELMAT TEL TEKNOLOJILERI SAN.VETIC.LTD.STI

  Τουρκία

  Η εταιρεία TELMAT TEL TEKNOLOJILERI SAN.VETIC.LTD.STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ράβδοι - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνδετήρες, ανοπτημενο συρμα, σχοινια, Συνδετήρες, και καρφωτα συρματοκιβωτια. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 2. TRAFILERIA TRAVER SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία TRAFILERIA TRAVER SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνδετήρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλικό σύρμα, και συρμα απο σιδηρο. Έχει έδρα σε Zevio, Ιταλία.

 1. SOFRAGRAF SENCO

  Γαλλία

  Η εταιρεία SOFRAGRAF SENCO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνδετήρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνδετήρες κατά παραγγελία, Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες, Συνδετήρες κατά παραγγελία, και Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε St Ame, Γαλλία.

 2. KALELILER CIVATA SAN VE TIC A.S / FASTENERS

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η KALELILER FASTENERS που ιδρύθηκε το 1995, είναι κορυφαίος κατασκευαστής χαλύβδινων συνδετήρων με έδρα την Άγκυρα της Τουρκίας. Διαθέτουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και εξελισσόμαστε στον προτιμώμενο παγκόσμιο προμηθευτή συνδετήρων. Με εγκαταστάσεις παραγωγής 14.000 τμ συμπεριλαμβανομένου στεγασμένου χώρου 10.000 τμ στην Άγκυρα/Saray συνδυάζουμε την πλούσια κληρονομιά μας με μια επικεντρωμένη στον πελάτη προσέγγιση. Στην KALELILER FASTENERS, η ικανοποίηση του πελάτη είναι άκρως σημαντική. Αριστεύουμε στην παραγωγή μπουλονιών, μπουζονιών, μπουλονιών αγκύρωσης και παξιμαδιών εφαρμόζοντας μεθόδους θερμής σφυρηλάτησης & ψυχρής διαμόρφωσης. Η τεχνογνωσία μας εκτείνεται σε διάφορους τύπους χαλύβδινων συνδετήρων παρέχοντας επιστρώσεις ηλεκτρικού γαλβανισμού και θερμής εμβάπτισης. Επίσης ειδικευόμαστε σε εφαρμογές επίστρωση geomet και Zn-Ni, εστιάζοντας σε μεγάλης κλίμακας μπουλόνια και ειδικούς συνδετήρες μέσω θερμής σφυρηλάτησης. Εξυπηρετούμε διάφορους κλάδους, όπως της ενέργειας, των κατασκευών, των βιομηχανικών εξαρτημάτων, των χαλύβδινων κατασκευών, της κατασκευής αερολιμένων, των διυλιστηρίων και της βιομηχανίας μηχανημάτων. Τα προηγμένα μηχανήματα και ο εξοπλισμός μας παρέχουν τη δυνατότητα να παράγουμε ανώτερης ποιότητας προσαρμοσμένα εξαρτήματα με αποδοτικό τρόπο. Οι δυνατότητές μας περιλαμβάνουν αυτόματη κοπή, θερμή σφυρηλάτηση, ψυχρή διαμόρφωση, μηχανική επεξεργασία, έλαση σπειρωμάτων, θερμική επεξεργασία, επίστρωση και έλεγχο ποιότητας. Με το σήμα KLR διαθέτουμε μπουλόνια και βίδες διαμέτρου από M 12 έως M 80, ράβδους με σπείρωμα & μπουζόνια από M 8 έως M 220 mm, καθώς και παξιμάδια μήκους από M 20 έως M 80. Επίσης διαθέτουμε μπουλόνια αγκύρωσης, μπουλόνια U και J και διατηρούμε μεγάλο απόθεμα διαφόρων συνδετήρων. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα!

 3. FRANZ BINDER GMBH & CO. ELEKTRISCHE BAUELEMENTE KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε ένας από τους ηγέτες στην αγορά των στρογγυλών κουμπωτών συνδετήρων. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση διοικούμενη από τους ιδιοκτήτες, έχουμε έδρα και τόπο ίδρυσης το Νέκαρσουλμ και απασχολούμε 1.000 υπαλλήλους σε τοπικό επίπεδο και 1.700 διεθνώς. Ξεκινήσαμε από μια μικρή επιχείρηση το 1960 και συνεχίσαμε να αναπτυσσόμαστε συνεχώς ώσπου φτάσαμε σε σημείο να δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως. Εντός του Ομίλου binder υπάρχουν πέντε συνδεόμενες επιχειρήσεις και οκτώ θυγατρικές επιχειρήσεις στη Γερμανία, τη Σουηδία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ουγγαρία, την Ολλανδία, την Ελβετία, τη Γαλλία, την Κίνα, τη Σιγκαπούρη και τις ΗΠΑ που συμβάλλουν καθημερινά στην επιτυχία μας. Αυτή η επιτυχία αντικατοπτρίζει την σταθερή και συνεχή ανάπτυξη.Το όραμά μας είναι η διεθνοποίηση του Ομίλου binder και η διείσδυση σε κλάδους όπως είναι η ιατροτεχνολογία, η αγροτική βιομηχανία και η βιομηχανία τροφίμων.Είμαστε μια παραδοσιακή, στιβαρή οικογενειακή επιχείρηση και αυτό σημαίνει γρήγορα αντανακλαστικά και ταχείες αποφάσεις.

 4. NEWSUN PV TECHNOLOGY CO.,LTD

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η NEWSUN PV TECHNOLOGY CO., LTD (NSPV) συνδυάζει τη σχεδίαση, την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις ως σύγχρονη διαχείριση επιχειρήσεων. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει φωτοβολταϊκά συστήματα (συνδετήρες, Φ/Β κουτιά συνδέσεων BIPV, Φ/Β καλώδια, αξεσουάρ εγκατάστασης, ελεγκτές, κιβώτια διανομής & κιβώτια συνδυασμού κλπ.), συστήματα προστασίας (προστασία από σφάλματα γείωσης, συνδετήρες διόδων, ηλιακοί συνδετήρες ασφάλειας inline, διακόπτες κυκλώματος κλπ.) και βελτιστοποίηση συστήματος που στην πλειοψηφία τους πληρούν τα πρότυπα TUV, ETL, CE. Τα προϊόντα καλύπτουν τους τομείς εφαρμογών Φ/Β συστημάτων, φωτοβολταϊκού φωτισμού δρόμων, υβριδικού ηλιακού φωτισμού δρόμων κλπ., καθώς και συμβάσεις ενεργειακής απόδοσης (EPC). Η ηλιακή ενέργεια διαθέτει σπουδαίες δυνατότητες ως ανανεώσιμη πηγή ενέργειας μηδενικών εκπομπών, μηδενικής κατανάλωσης και ως καθαρή, ασφαλής, οικολογική ανανεώσιμη ενέργεια. Η NSPV επιδιώκει να συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας, στις χαμηλές εκπομπές άνθρακα, στην προστασία του περιβάλλοντος, ενώ προωθεί διαρκώς την ανάπτυξη πράσινης ανανεώσιμης ενέργειας. Στόχοι μας είναι η ποιότητα, η καινοτομία, η εμπιστοσύνη, η συνεργασία, το αμοιβαίο όφελος και η κοινωνική υπευθυνότητα. Θεμελιώδης αρχή μας είναι να παρέχουμε ανώτερης κατηγορίας, οικονομική, ασφαλή, αξιόπιστη τεχνολογία και ανταγωνιστικά προϊόντα. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την “πράσινη ενέργεια” και το “παγκόσμιο περιβάλλον“ και είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για τον άνθρωπο.

 5. KINGFONT PRECISION INDUSTRIAL CO., LTD

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KINGFONT PRECISION INDUSTRIAL CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτρικες επαφες συνδεσης, Συνδετήρες για κάρτες μνήμης, καρτα μνημης, καρτες sim, εξυπνη καρτα, επαφες για τυπωμενα κυκλωματα, επαφες συνδεσης για υπολογιστες, συζευκτηρες, και Επαφές σύνδεσης USB. Έχει έδρα σε New Taipei City, Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας).

 6. SHENZHEN PROMOSTAR HARDWARE CO.,LTD

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η ShenZhen PromoStar Hardware Co., Ltd είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στα προϊόντα μηχανουργικής επεξεργασίας μετάλλων με ψηφιακό έλεγχο, τόρνευσης, φρεζαρίσματος, σφυρηλασίας και συγκόλλησης για όλους τους κλάδους. Στα υλικά περιλαμβάνεται ο ανοξείδωτος χάλυβας, το αλουμίνιο, το τιτάνιο, ο ορείχαλκος, ο ανθρακοχάλυβας και ούτω καθεξής. Μπορούμε να ικανοποίησουμε όλες τις βιομηχανικές απαιτήσεις όπως: Ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρονικές συσκευές, ανταλλακτικά αυτοκινήτων, φωτισμός LED, έπιπλα, μηχανήματα και εξοπλισμοί, εξοπλισμός καθαρισμού και ιατρικής χρήσης, γραμμές χύτευσης και πλαστικών κ.λπ. Η Promostar έχει ολική πείρα για εξαγωγές σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Νοτιοασιατικές χώρες. Μπορούμε να επιτύχουμε ανοχή +/-0, 002 χιλ. Είναι δυνατή η επίτευξη των τυπικών πιστοποιήσεων των ROHS, REACH. Το υλικό μπορεί να πιστοποιηθεί κατά ASTM, UNI. ISO 9001: 2008 και ISO TS16949. Χαρακτηριστικό μας : Μέση διάσταση με σωστή διαχείριση εργοστασίου. Επενδύουμε πολύ στα μηχανήματα και στις τεχνολογίες για τους εργάτες και διαθέτουμε ισχυρό τμήμα ανθρώπινων πόρων. Ολη η ομάδα μας συνεργάζεται εδώ και πάνω από 8 χρόνια. Εργαζόμαστε ως ομάδα. Η PromoStar φημίζεται παγκοσμίως. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 7. WERNER LANGER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Werner Langer, επεξεργασία μετάλλων & πλαστικών: περισσότεροι από 90 συνεργάτες, περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στην αγορά, αναγνωρισμένη ως επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, αυτό είναι το προφίλ μας. Πιστοποίηση DIN EN ISO 9001: 2000. Έχουμε εδραιωθεί ως προμηθευτές σε τομείς όπως η κατασκευή μοντέλων, τα είδη χυτηρίου, η αυτοκινητοβιομηχανία, ο κατασκευαστικός τομέας, η βιομηχανία ηλεκτρικών ειδών και ειδών οικιακής χρήσης. Ως κατασκευαστής πλαστικών εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας είμαστε σε θέση να σας προμηθεύουμε πλαστικά εξαρτήματα και ολοκληρωμένα συγκροτήματα.

 8. IRUS-SYSTEM

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Το σύστημα Irus ενώνει. Η πολυδιάστατη γκάμα των προϊόντων της Irus-System καλύπτει όλες σχεδόν τις επιθυμίες. Σύνδεσμοι πλακών, σύνδεσμοι υαλοπινάκων, προφίλ αλουμινίου „Flexi-Long“ για διαχωριστικά τοιχώματα ενημερώσεων ή κινητά διαχωριστικά τοιχώματα, το κατασκευαστικό σύστημα εκθέσεων „Flexi-Quick“ ή απλώς διάφορες προθήκες υλοποιούνται με απόλυτη ακρίβεια με βάση τις επιθυμίες του πελάτη. Τα πάντα μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους. Πολλές δυνατότητες με λίγα εξαρτήματα. Το πρόγραμμα παρελκομένων των διαφόρων τομέων είναι προσαρμοσμένο απόλυτα στη ζήτηση. Τα πλεονεκτήματά σας με τα προϊόντα Irus - μεγάλη διάρκεια ζωής - εξαιρετική ευελιξία - απλός χειρισμός - μικρό βάρος και μικρός όγκος μεταφοράς - γενική και πολυδιάστατη χρήση

 1. LENZ, KÄMPER GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η LENZKÄMPER συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων προμηθευτών κυρτωμένων συρμάτινων εξαρτημάτων στην αγορά της Γερμανίας. Σε περισσότερα από 90 χρόνια, η LENZKÄMPER έχει εξειδικευτεί στην παραγωγή τεχνικώς σύνθετων εξαρτημάτων και συγκροτημάτων από κυρτωμένο σύρμα με υψηλές απαιτήσεις ασφαλείας. Δεν παράγουμε μόνο μεμονωμένα κυρτωμένα συρμάτινα εξαρτήματα, αλλά και σύνθετα συγκολλητά συγκροτήματα και υβριδικά εξαρτήματα από σύρμα, έλασμα και πλαστικό. Χάρη στην ευέλικτη συλλογή μηχανημάτων μας είμαστε σε θέση να παράγουμε για λογαριασμό σας μικρές και μεγάλες σειρές με οικονομικό τρόπο. Χάρη στην εσωτερική κατασκευή εργαλείων παρέχεται επίσης η δυνατότητα υλοποίησης πρωτοτύπων σε βραχυπρόθεσμη βάση. Για να παρέχουμε στον πελάτη την τέλεια χρησιμότητα, δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στην προσανατολισμένη στον πελάτη παροχή συμβουλών. Οι τεχνικές λύσεις αναπτύσσονται και διεκπεραιώνονται σε συνεργασία με τον πελάτη. Υποσχόμαστε την απρόσκοπτη τεχνική υποστήριξη για την παραγωγή πρωτοτύπων και τη μαζική παραγωγή.

 2. PITZL METALLBAU GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ως ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές συστημάτων σύνδεσης ξύλου, η Pitzl διαθέτει εμπειρία άνω των 30 ετών. „Για κάθε εφαρμογή το κατάλληλο σύστημα“ είναι η φιλοσοφία της Pitzl. Είμαστε ευέλικτοι. Εκτός από την ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας που περιλαμβάνει στηρίγματα στύλων, συνδέσμους, εργαλεία, λύσης ηχομόνωσης κλπ., παρέχουμε επίσης ειδικές κατασκευές με βάση εξατομικευμένες προδιαγραφές και επιθυμίες των πελατών. Έτσι είμαστε σε θέση να διασφαλίζουμε ότι κάθε χρήστης θα λαμβάνει τη βέλτιστη πρόταση λύσεις για την αποτελεσματική σύνδεση ξύλου ακόμη και για ιδιαίτερες απαιτήσεις. Ως ένας από λίγους κατασκευαστές, η Pitzl διαθέτει στηρίγματα στύλων, συνδέσμους και κολόνες μπαλκονιού με ολοκληρωμένη έγκριση ETA και το σχετικό με αυτήν νομικά δεσμευτικό σήμα CE. Είναι αυτονόητο ότι η παραγωγή „Made in Germany“ συνεπάγεται άριστη ποιότητα. Έτσι υποσχόμαστε στο χρήστη μέγιστη ασφάλεια προϊόντος ελαχιστοποιώντας τους κινδύνους των επιχειρηματιών.

 3. ERNST BRINCK & CO. GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Σύνδεσμοι σωλήνων και χυτά αλουμινένια εξαρτήματα απευθείας από τον κατασκευαστή. Κατασκευάζουμε συνδέσμους σωλήνων αποκλειστικά από κράματα αλουμινίου υψηλής ποιότητας με αντοχή στις καιρικές συνθήκες της θάλασσας, μικρό ίδιον βάρος, μεγάλη σταθερότητα και φυσική αντοχή στη διάβρωση για ποικίλες δυνατότητες χρήσης.Σχεδιάζουμε για εσάς εξατομικευμένες κατασκευές σωλήνων, δημιουργούμε τα κατασκευαστικά σχέδια με καταλόγους εξαρτημάτων και σας αποστέλλουμε τους συνδέσμους των σωλήνων μαζί με τα τμήματα των σωλήνων που έχουμε ετοιμάσει ειδικά για εσάς.Η κατασκευή κιγκλιδωμάτων μηχανημάτων και κιγκλιδωμάτων ασφαλείας από συνδέσμους σωλήνων της Brinck διαθέτει πιστοποίηση TÜV κατά EN ISO 14122-3. Αξιοποιήστε την εμπειρία μας στη χύτευση αλουμινίου και ως παρόχου συστημάτων.Εδώ και εξήντα χρόνια είμαστε αξιόπιστος προμηθευτής και παράγουμε χυτά εξαρτήματα αλουμινίου σχεδιασμένα σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας για την αυτοκινητοβιομηχανία και τη βιομηχανία κατασκευής μηχανών.Προσφέρουμε ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι και την υλοποίηση των κατασκευασμένων συγκροτημάτων.

 4. BTS BEFESTIGUNGSELEMENTE-TECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η BTS Befestigungselemente-Technik GmbH είναι μια μεσαίου μεγέθους εταιρεία στον τομέα της μεταλλουργίας, η οποία εστιάζει στην κατασκευή και την πώληση στερεωτικών και συνδετικών μέσων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1983. Η έδρα της βρίσκεται στο Σάαρμπουργκ της Ρηνανίας-Παλατινάτου. Απασχολεί περ. 50 εργαζόμενους. Η γκάμα της περιλαμβάνει πεταλούδες, βίδες πτερυγίων, καπελάκια, συνδετήρες ξύλου, σφιγκτήρες, περικόχλια, ολισθαίνοντα τμήματα, βίδες με τετράγωνο κεφάλι και διάφορα ειδικά εξαρτήματα κατόπιν σχεδίου για παραγγελία, ενώ προστίθενται συνεχώς νέα και η γκάμα επεκτείνεται. Μας χαρακτηρίζει μια σταθερή πορεία υψηλής προστιθέμενης αξίας που ξεκινά με τη χύτευση μετάλλων "Made in Germany" από τη μηχανική επεξεργασία, την προσαρμοσμένη στον πελάτη τελική επεξεργασία μέχρι και την ατομική συσκευασία. Δραστηριοποιούμαστε με γνώμονα τον πελάτη, με ευελιξία και με στόχο την ποιότητα που βασίζεται σε πιστοποιημένα συστήματα διαχείρισης.

 5. B + B THERMO-TECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η B+B Thermo-Technik αναπτύσσει και παράγει από το 1984 καινοτομικές λύσεις προϊόντος και λύσεις για τομείς με ανώτατες απαιτήσεις ποιότητας για εφαρμογές μέτρησης ακριβείας. Αξιοποιήστε λοιπόν τη μακρόχρονη εμπειρία και την τεχνογνωσία μας. Η έδρα μας είναι το Donaueschingen στη νοτιοδυτική Γερμανία. Από εκεί διατίθενται τα ποιοτικά προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Με υπερσύγχρονες τεχνολογίες έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής και πιστοποιήσεις DIN EN ISO 9001: 2015 και DIN EN 61340-5-1 παράγουμε τα προϊόντα μας με βάση τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας. Στους πελάτες μας παρέχουμε και την υπηρεσία πιστοποιητικών ελέγχου και πιστοποιητικά βαθμονόμησης DAkkS των δικών μας εργαστηρίων βαθμονόμησης. Η ποιότητα και η στενή συνεργασία με τον πελάτη αποτελούν σταθερές συνιστώσες της στρατηγικής μας και για το λόγο αυτό παράγουμε κυρίως στη Γερμανία και σε 100% θυγατρικές εταιρείες σε ολόκληρο τον κόσμο. Εγγυόμαστε τους διαρκείς ελέγχους ποιότητας, την ευέλικτη ανταπόκριση στις επιθυμίες και στις τροποποιήσεις των πελατών, καθώς και τις εμπρόθεσμες παραδόσεις.

 6. MEREFIELDS ELECTRONICS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Verified by europages badge

  H Merefields Electronics, μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα το Kent, προσφέρει ολοκληρωμένη διανομή όλων των προϊόντων για τις βιομηχανίες αυτοκινήτου, αεροπλοϊας/ αεροναυπηγικής, αυτοματισμών, ιατρικής και τηλεπικοινωνιών. Ενας γενικός προμηθευτής ηλεκτρονικών συστατικών με 90% των προϊόντων που προέρχονται από κατασκευαστές, παρόχους ευρυζωνικής γραμμής και έμπιστους μεσίτες για μια καλύτερη προσφορά τιμής και παράδοσης. H Merefields υποστηρίζει τους κατασκευαστές εκ των οποίων : Semiconductors Altera, Analog Device, Atmel, Infineon, Linear Tech, Microchip, Micron, Renesas, ROHM, Texas Instruments, Fairchild, Zetex και πολλοί άλλοι. Connectors Amphenol, Bosch, Camden Boss, Delphi, Deutsch, Harting, Hirose, Hirschmann, JST, Kostal, Molex, Postronic, Souriau, Sumitomo, TYCO, Weidmuller, Yazaki και πολλοί άλλοι. Electro-Mechanical Bourns, Bussmann, Carlisle, C&K, Camden Boss, Hongfa, Honeywell, Kingbright, Littlefuse, Murata, Nichia, NKK Switches, Omron, ONSemiconductor, Osram, Phoenix Contact, Raychem, Rafi, Schnieder, Schurter, Siba και πολλοί άλλοι. Passives AVX, Bourns, Coilcraft, Epcos, Kemet, Murata, Nichicon, Panasonic, Rubycon, Samsung, TDK, Vishay, Welwyn, Wurth, Yageo και πολλοί άλλοι. Η Merefields παρέχει λύσεις σχεδιασμού προϊόντων όπως τροφοδοσίες, συσσωρευτές, συναρμολογήσεις καλωδίων και μεμβράνες πληκτρολογίων. Η εγγύηση ποιότητας είναι ζωτικής σημασίας, με διαδικασίες επίβλεψης όλων των διαδικασιών και αφιερωμένη διαχείριση λογαριασμών για τους πελάτες. Πιστοποίηση κατά ISO 9001. 2015, ISO14001: 2004, καταρτισμένο προσωπικό IPC 620, Μέλη ERAI, καταχωρημένη επιχείρηση IMDS.

 7. KAUP GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η KAUP GmbH & Co. KG (KAUP) είναι ο παγκοσμίως μεγαλύτερος ανεξάρτητος κατασκευαστής περονοφόρων ανυψωτικών οχημάτων. Στατικές εγκαταστάσεις και διατάξεις ανάρτησης Spreader εμπορευματοκιβωτίων για περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα και γερανούς διευρύνουν το πρόγραμμα προϊόντων της KAUP. Οι πρόσθετες συσκευές για συστήματα μεταφοράς χωρίς οδηγό και οι ηλεκτρονικά κινούμενες πρόσθετες συσκευές περιλαμβάνονται επίσης στην προσφορά. Η γενέτειρα της KAUP είναι το Aschaffenburg. Εκεί ιδρύθηκε το 1894 ένα σιδηρουργείο που εξειδικεύτηκε αργότερα για επισκευές στον τομέα της εσωτερικής ναυσιπλοΐας και σε συστήματα γερανών. Είναι ο πρόγονος της σημερινής επιχείρησης. Στις αρχές της δεκαετίας του 1960, η επιχείρηση υπό τη διεύθυνση του Otmar Kaup προσανατολίστηκε την παραγωγή πρόσθετων συσκευών για περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Με πολυάριθμες πρωτοποριακές καινοτομίες και κατασκευές, η KAUP κατόρθωσε κατά τις προηγούμενες έξι δεκαετίες να παρέχει στους πελάτες της τις βέλτιστες λύσεις για τα ζητήματά τους στον τομέα του χειρισμού υλικών. Η πιστοποιημένη κατά DIN EN ISO 9001 οικογενειακή επιχείρηση είναι σήμερα ένα παγκοσμίως κορυφαίος κατασκευαστής πρόσθετων συσκευών για περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Διευθύνεται στην τέταρτη γενιά από τον Holger Kaup. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται παγκοσμίως με δώδεκα ιδιόκτητα παραρτήματα, 19 ανεξάρτητους αντιπροσώπους και ένα ισχυρό τμήμα εξαγωγών στην έδρα της επιχείρησης. Η KAUP παράγει σε ετήσια βάση παγκοσμίως περίπου 40.000 πρόσθετες συσκευές σε τρεις μονάδες - στο Aschaffenburg, καθώς και στο Xiamen της Κίνας και στο Brisbane (Αυστραλία) για τις αγορές Ασίας-Ειρηνικού.

 8. ADIS FRANCE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η ADIS France, όμιλος ATEO, κατασκευάζει και διανέμει υλικό διοχέτευσης νερού και κρουνοποιίας. Θα βρείτε στον ιστότοπο μας πολλές λύσεις για τις ανάγκες σας με υλικό διοχέτευσης νερού που προορίζεται κυρίως στους επαγγελματίες του χώρου. Ο διαδραστικός κατάλογος θα σας δώσει την δυνατότητα να περιηγηθείτε στην γκάμα των προϊόντων μας από χυτοσίδηρο και ορείχαλκο και να τηλεφορτώσετε τεχνικές καρτέλες προδιαγραφών. Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001. Αυτό αποτελεί για εσάς μια εγγύηση μιας ελεγχόμενης διαδικασίας και αυστηρών ελέγχων σε όλα τα παραγωγικά στάδια. Τα προϊόντα μας, που τηρούν τα πρότυπα CE, εξασφαλίζουν ποιότητα, καινοτομία και ασφάλεια. Από ανέκαθεν, η εταιρεία ATEO δεσμεύεται απέναντι στους πελάτες της για να τους προσφέρει υπηρεσίες και προϊόντα ανώτερης ποιότητας. Οι διαδικασίες που έχουν υλοποιηθεί στο επίκεντρο της δομής μας αποτελούν πραγματικά εργαλεία που εξυπηρετούν την ποιότητα και την τήρηση των υποχρεώσεων για τις οποίες έχει δεσμευτεί η ομάδα μας απέναντι στους πελάτες της.

 9. ERO JOINT .TANALS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η Tanals undertaken Alsatian φέρνει την επανάσταση στη διαδικασία υλοποίησης αποσυναρμολογούμενων μηχανικών συνδέσεων για οδοντωτούς ιμάντες από πολυουρεθάνη και μεταφορικές ταινίες. Ο σύνδεσμος ERO Joint® που χρησιμοποιείται στην αποκατάσταση βλάβης ή με βιώσιμο τρόπο, επιτρέπει την ταχύτατη αντικατάσταση του ιμάντα σας. Αυτός ο τρόπος σύνδεσης μπορεί να υλοποιηθεί σε οποιονδήποτε οδοντωτό ιμάντα με βαθμίδα ίση ή μεγαλύτερη των 8 χιλ. Το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης που διαθέτουμε έχει όλα τα μέσα υπολογισμού και δοκιμής για να μπορέσει να μετρήσει τη μετάδοση κίνησης ή για να αναπτύξει προϊόντα προσαρμοσμένα για την εφαρμογή σας.

 10. SHUTDOWN FASTENERS AND SPECIALS BELGIUM

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  SFSB: Ο κύριος συνεργάτης σας (20 έτη πείρας) για όλες τις επείγουσες παραγγελίες / με σύντομο χρόνο παράδοσης σε συνδετήρες (βίδες, φυτευτοί κοχλίες, περικόχλια) από υλικό με πιστοποίηση EN 10204 3.1, με βάση σχέδια ή προδιαγραφές, από κάθε υλικό. Εξωχώρια, ενέργεια, πετροχημικά και βαριά βιομηχανία, επείγουσες απαιτήσεις. Ειδικά τεμάχια: εντός ωρών/ημερών: δυνατότητα προώθησης σε όλη την Ευρώπη. Ανεξαρτήτως κατασκευαστή. Φυτευτοί κοχλίες ASTM, βίδες για στροβίλους, βίδες υψηλής θερμοκρασίας, DIN 2510 όλων των τύπων. Κάθε διάμετρος και μήκος, από κάθε είδος υλικού.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συνδετήρες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

117 Επιχειρήσεις