• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • συνδεσμοι απο ανοξειδωτο χαλυβα

Αποτελέσματα για

Συνδεσμοι απο ανοξειδωτο χαλυβα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 2. TRANSFLUID

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 3. SEYAME

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 4. M.E.G.A. SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge
 5. FORNITURE INDUSTRIALI BONACINA

  Ιταλία

  Φλάντζες από ανθρακοχάλυβα , σύνδεσμοι NPT, ASA, ανοξείδωτου χάλυβα , αγωγοί από σίδηρο, ανοξείδωτο χάλυβα , βαλβίδες , σύνδεσμοι από ανοξείδωτο χάλυβα, ανθρακοχάλυβα, σφυρήλατο. Αγωγοί από ανοξείδωτο χάλυβα A106/333, έκτης κατηγορίας σύμφωνα με τις δοκιμές ISPEL και τις ακτίνες X.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. DWS POHL GMBH

  Γερμανία

  Ειδικά για τον τομέα των συστημάτων στέγης, τοίχου και ασφαλείας διατίθενται σειρές προϊόντων, όπως κιγκλιδώματα ταράτσας, καλύμματα στηθαίου, αρμοκάλυπτρα, επίτοιχα προφίλ στέγης, εξαεριστήρες και φρεάτια, καθώς και άλλα προϊόντα μεμονωμένα, σε μικρές και μεγάλες σειρές παραγωγής σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη: επικεντρωνόμαστε στην επεξεργασία και στην κατεργασία μετάλλων, ιδίως στο στραντζάρισμα ελασμάτων, μ.ά., από αλουμίνιο, ανοξείδωτο χάλυβα, χαλκό και ψευδάργυρο.

 2. BEAL INOX

  Γαλλία

 3. EP EMRE PASLANMAZ SAN TIC AS

  Τουρκία

 4. CORINOX

  Ισπανία

 5. IRESTAL INOX - NANTES

  Γαλλία

 1. IRESTAL INOX - LYON

  Γαλλία

 2. NALCI BORU EK PARCALARI SAN. VE TIC. A.S.

  Τουρκία

 3. IRESTAL INOX - LENS

  Γαλλία

 4. IRESTAL INOX - STRASBOURG

  Γαλλία

 5. LP UNIONS SRL

  Ιταλία

 6. MARVET S.R.L.

  Ιταλία

 7. FINI SNC

  Ιταλία

 8. LESAGE INDUSTRIES

  Βέλγιο

 9. OFFICINA MECCANICA TINO BOLZONI S.R.L.

  Ιταλία

 10. DEKOINOX PASLANMAZ

  Τουρκία

 1. SIRECOM SRL

  Ιταλία

 2. NEW MEC FITTINGS S.R.L.

  Ιταλία

 3. MODERA PASLANMAZ LTD.ŞTI.

  Τουρκία

 4. NEXO AIR APS

  Δανία

 5. FO.M.IND. S.R.L.

  Ιταλία

 6. BILGI PASLANMAZ ÇELIK SANAYI

  Τουρκία

 7. TANSAN ENERJI METAL A.Ş

  Τουρκία

 8. AVK REWAG

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η AVK Rewag (REpairing WAter and Gas), ειδικός στα προϊόντα σωληνώσεων από ανοξείδωτος χάλυβα, είναι κέντρο επεξεργασίας ανοξείδωτος χάλυβα με εξειδίκευση στα προϊόντα σωληνώσεων. Κατασκευάζουμε σφιγκτήρες επισκευής, συζεύξεις Repico® και σύνδεσμοι επισκευής, και έδρανα υποστήριξης στις ιδιόκτητες παραγωγικές μας εγκαταστάσεις, εξοπλισμένες με εξοπλισμό κατασκευής και δοκιμής τελευταίας γενιάς. Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 9001 και 14001. Η AVK Rewag κατέχει πάνω από 40 χρόνια πείρας στην κατασκευή προϊόντων από ανοξείδωτος χάλυβα τα οποία πουλάμε σε περισσότερες από 40 χώρες. Παραδίδουμε τυποποιημένα και επεξεργασμένα προϊόντα που ικανοποιούν τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας και βιωσιμότητας που απαιτείται στον τομέα μας. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά συστατικά/ στεγανοποιητικά από καουτσούκ και ανοξείδωτο χάλυβα ανώτατης ποιότητας. Μέλος της AVK Group, η AVK Rewag αποτελεί μέλος του ομίλου AVK που αποτελείται από 10 εταιρείες παγκοσμίως και αναπτύσσει και παράγει βαλβίδες, υδραυλικά και εξαρτήματα για διανομή υδάτων και αέριου, εργοστάσια εξυγίανσης λυμάτων, πυροπροστασία και βιομηχανικούς τομείς.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 9. HS UMFORMTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η HS Umformtechnik GmbH είναι μια μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση που αναπτύσσεται συνεχώς από την ίδρυσή της το 1997. Τηρούμε τις υποσχέσεις μας. Στην έδρα της εταιρείας μας στο Grünsfeld-Paimar παράγουμε σε χώρους περίπου 12.000 τ.μ. της επιχείρησης με περίπου 50 δραστήριους συνεργάτες και υπερσύγχρονα μηχανήματα υψηλής ποιότητας καμπύλους σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, συνδέσμους σωλήνων, συγκροτήματα συνδέσμων, ρύγχη αναρρόφησης, εξαρτήματα διακλάδωσης και διάβασης, καθώς και ειδικά εξαρτήματα – με εξειδικευμένο, γρήγορο τρόπο και κατά περίπτωση σύμφωνα με τις εξατομικευμένες επιθυμίες του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό δεν αναζητούμε μόνο αποτελεσματικές λύσεις προβλημάτων και κορυφαία προϊόντα για τους πελάτες μας, αλλά και μια καλή σχέση τιμής-απόδοσης. Εκτός αυτού στους χώρους παραγωγής & αποθήκευσης περίπου 5.000 τ.μ. της εταιρείας μας διαθέτουμε απόθεμα καμπύλων σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα, συνδέσμων σωλήνων και σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα όλων των διαδεδομένων διαστάσεων σε μόνιμη βάση. Για τους πελάτες μας αυτό συνεπάγεται, εκτός από τη σταθερά υψηλή ποιότητα και μικρές προθεσμίες παράδοσης.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 10. BRUNO WOLHFARTH

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1960 από τον Bruno Wolhfarth ιδρυτή έξυπνο και με επιμονή, ο οποίος διηύθυνε και πατεντάρισε το φίλτρο με πλάκες κυκλικής μορφής χωρίς συνδέσμους, όλα από ανοξείδωτο χάλυβα. Προστέθηκαν σε αυτή την εφεύρεση ο ηλεκτρικές αντλίες εύκαμπτου ελαστομερούς πτερωτή από ανοξείδωτο χάλυβα και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας των ηλεκτρικών αντλιών υγιεινής και ηλεκτροαντλιών με οξέα τιτανίου.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συνδεσμοι απο ανοξειδωτο χαλυβα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

173 επιχειρήσεις