Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • συμπιεστές

Αποτελέσματα για

Συμπιεστές - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. WHITE LION DRY ICE & LASER CLEANING TECHNOLOGY GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η White Lion είναι ο συνεργάτης σας σε ό, τι αφορά στα υψηλής ποιότητας συστήματα ξηρού πάγου και στις λύσεις της τεχνολογίας επιφανειών. Μεταξύ των πελατών μας συγκαταλέγονται κορυφαίες σε ολόκληρο τον κόσμο επιχειρήσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς και παγκοσμίως δραστηριοποιούμενοι πάροχοι βιομηχανικών υπηρεσιών, μονάδες παραγωγής ενέργειας, όμιλοι χημικών επιχειρήσεων, αεροπορικές εταιρείες κλπ. Μελετούμε τις ανάγκες σας και επεξεργαζόμαστε προσαρμοσμένες λύσεις για τον αυτόματο και το χειρωνακτικό καθαρισμό με ξηρό πάγο. Με το ευρύ φάσμα παρελκομένων μας είμαστε σε θέση να διαμορφώνουμε και να προσαρμόζουμε τη δική σας συσκευή ξηρού πάγου σε εξατομικευμένη βάση. Χάρη στις αερομεταφορές, τα δικά μας συστήματα ξηρού πάγου είναι διαθέσιμα εντός 24 ωρών σε ολόκληρο τον κόσμο. Ως προμηθευτής συστημάτων στο συγκεκριμένο κλάδο διακρινόμαστε για την ποιότητα Made-in-Germany. Στο πλαίσιο αυτό εσείς αποκομίζετε οφέλη και από την 25-ετή εμπειρία μας στον τομέα της τεχνολογίας ξηρού πάγου και τις εφαρμογές της. Οι συσκευές παγοβολής ξηρού πάγου και η γκάμα προϊόντων της White Lion διακρίνονται σε όλους τους τομείς. White Lion - Καινοτομία ξηρού πάγου

 2. GRENTE-LEMAÎTRE - MACHINES BOIS ET MACHINES METAUX

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία Grente-Lemaitre διαθέτει 30 έτη εμπειρογνωμοσύνη; στις εξαγωγές και σας προτείνει μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων μηχανημάτων ξύλου. Στον χώρο μας έκτασης 3.500 τ.μ., διαθέτουμε περισσότερα από 450 μηχανήματα που ανανεώνονται συνεχώς. Έχουμε μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων εργαλειομηχανών σε επωνυμίες και τιμές. Εξαγωγή μεταχειρισμένων μηχανημάτων ξύλου. Εξαγωγή μηχανημάτων για μέταλλα. Μεταχειρισμένο μηχάνημα για μέταλλα. Μεταχειρισμένα μηχανήματα λαμαρινοποιίας. Εξαιρετικά μηχανήματα. Εργαλειομηχανές για ξυλουργικές εργασίες: Πριόνια μορφοποίησης. Εργαλείο χειρός για ξύλο. Σβούρα για ξύλο. Μηχανές πλανίσματος. Ηλεκτρικά τριβεία ξύλου. Μηχανικές πλάνες. Μηχανήματα εντομής. Τόρνοι επεξεργασίας ξύλου. Μηχανήματα συναρμογής. Εξοπλισμός πριονιστηρίου. Ακονιστήρια. Μηχανήματα για μέταλλα και φανοποιία: Τόρνοι. Φρέζες για μέταλλα. Μηχανές λείανσης για μέταλλα. Φρεζοδράπανα. Πρέσα - στράντζα. Ψαλίδια. Μηχανές περιτύλιξης. Μηχανές κύρτωσης. Μηχανήματα εντομής. Δράπανα. Ηλεκτρογόνα σύνολα. Η Grente-Lemaitre είναι στη διάθεσή σας για αγορά, πώληση και εμπόριο μεταχειρισμένων μηχανημάτων και εργαλείων. Πώληση ανά παρτίδα σε κοντέινερ ή ανά μονάδα.

 3. NITTO KOHKI EUROPE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η NITTO KOHKI Europe GmbH είναι ένας παγκοσμίως γνωστός κατασκευαστής και παραγωγός αντλιών & συμπιεστών, ταχυσυνδέσμων και εργαλείων από την Ιαπωνία. Οι αεροσυμπιεστές, οι αντλίες κενού και οι αντλίες υγρών ενδείκνυνται απόλυτα, π.χ., για αναλύσεις, την ιατρική τεχνολογία και την τεχνολογία μετρήσεων. Οι πατενταρισμένοι συμπιεστές αερισμού της εταιρείας μας χρησιμοποιούνται σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων μικρής κλίμακας και εγκαταστάσεις βιοαερίου. Οι ταχυσύνδεσμοι μέσης, χαμηλής και υψηλής πίεσης, καθώς και οι πολλαπλοί σύνδεσμοι της εταιρείας μας (χειροκίνητοι & αυτόματοι) καλύπτουν όλες σχεδόν τις πιθανές εφαρμογές: π.χ., συστήματα καθαρού θαλάμου, δοκιμές στεγανότητας συστημάτων ψύξης και κλιματισμού, υδραυλικά συστήματα και συστήματα πεπιεσμένου αέρα. Μεταφέρουν λάδι, νερό, αέρα και αέρια. Επιπλέον διαθέτουμε εργαλεία πεπιεσμένου αέρα για θαλάσσιες εφαρμογές και τη βιομηχανία επεξεργασίας χάλυβα, όπως, π.χ., βελονοφόρα μηχανήματα αποσκωρίωσης πεπιεσμένου αέρα, λειαντήρες κυλινδρικού ρεκτιφιέ, γωνιακούς λειαντήρες, λειαντήρες επιφανειών, φρέζες ακμών, έκκεντρους λειαντήρες, φορητές καροτέζες κλπ.

 4. KW HYDRAULIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η KW Hydraulik GmbH αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει υδραυλικά εργαλεία. Επίσης: σέρβις και διάθεση προϊόντων DYNASET, STANLEY INFRASTRUCTURE, EDILGRAPPA, DUBUIS, DOA, DERANCOURT, OGURA...Υδραυλικές αντλίες, υδραυλικά συγκροτήματα, Power Pack, Power Unit, αντλίες υψηλής πίεσης, χειραντλίες, αντλίες ποδιού, ηλεκτροϋδραυλικές αντλίες, αντλίες μπαταρίας, TracHorse, δυναμοδότες, βοηθητικοί μηχανισμοί κίνησης, γεννήτρια, υδραυλικοί ανορθωτές, μετατροπείς πίεσης, κοπτικά εργαλεία, ψαλίδια και κόφτες καλωδίων, ψαλίδια με μοχλό, ψαλίδια καλωδίων τύπου καστάνιας, κόφτες καλωδίων τύπου καστάνιας, κόφτες καλωδίων χειρός, ψαλίδια καλωδίων χειρός, κόφτες καλωδίων μπαταρίας, ψαλίδια καλωδίων μπαταρίας, κεφαλές κοπής, συστήματα και εξοπλισμός κοπής ασφαλείας, ψαλίδια συρματόσχοινων, μηχανήματα κοπής συρματόσχοινων, κόφτες χαλύβδινων συρματόσχοινων, ψαλίδι χαλύβδινου συρματόσχοινου, ψαλίδι ανακύκλωσης, μηχανήματα κοπής χάλυβα, κόφτες μπουλονιών, κόφτες οικοδομικών στρωμάτων, κόφτες ακέφαλων βιδών, κόφτες αλυσίδων, μηχανήματα κοπής αλυσίδων, σύσφιξη, πρεσάρισμα, τανάλιες σύσφιξης, τανάλιες πρεσαρίσματος, τανάλιες σύνθλιψης, πρέσες με μοχλό, εργαλεία πρεσαρίσματος, ένθετα και κεφαλές πρέσας

 5. LENHARDT & WAGNER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ήδη το 1980, η L&W Gründer Bernd Wagner αναγνώρισε την αυξανόμενη ζήτηση λύσεων υψηλής πίεσης και ξεκίνησε με την επισκευή και τη συντήρηση συστημάτων υψηλής πίεσης, καθώς και με την εμπορία συμπιεστών υψηλής πίεσης. Ακολούθησαν η τεχνική βελτίωση υφιστάμενων συστημάτων άλλων κατασκευαστών και η ανάπτυξη των δικών μας μοντέλων συμπιεστών. Η Lenhardt & Wagner GmbH συγκαταλέγεται σήμερα στις παγκοσμίως κορυφαίες και φημισμένες επιχειρήσεις στον τομέα των εφαρμογών υψηλής πίεσης. Χάρη στην εμπειρία δεκαετιών της εταιρείας μας στον τομέα της κατασκευής συμπιεστών έχουμε αναδειχθεί σε έναν από τους κορυφαίους συνεργάτες στον τομέα των εφαρμογών υψηλής πίεσης. Συμπιεστές, συστήματα φίλτρων, λύσεις συσσωρευτών, ράβδοι πλήρωσης ή επιτήρηση, σάς παρέχουμε τις κατάλληλες λύσεις υψηλής ποιότητας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. LUTENA VAKUUM GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Παραγωγή και διάθεση συστημάτων μεταφοράς κενού για όλους τους τομείς της βιομηχανίας, λύσεις συστήματος και ειδικά συστήματα φίλτρων. Μαζί με στοιχεία πεπιεσμένου αέρα και συστήματα ελέγχου. Άλλα προϊόντα μας: συστήματα αυτοματισμού, βυσματωτοί σύνδεσμοι πεπιεσμένου αέρα, μεταφορείς κενού, εξαρτήματα κενού, συστήματα κενού, εξαρτήματα πεπιεσμένου αέρα, φίλτρα λεπτής σκόνης, φίλτρα χονδρόκοκκης σκόνης.

 2. CARL CROONEN GMBH MARINE DIESEL TECHNICS

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Πείρα σχεδόν ενός αιώνα. Σε τέταρτη γενιά, ειδικευόμαστε στην παγκόσμια πώληση ανταλλακτικών υψηλής ποιότητας για κινητήρες ντίζελ και αερίου. Μεταφέρουμε τεχνολογική πρόοδο από το κέντρο ανάπτυξης. Οι άμεσες βιομηχανικές συνδέσεις μας, σε συνδυασμό με την υψηλή ευελιξία σε όλους τους τομείς, είναι προς όφελός σας. Τα προϊόντα μας: Ανταλλακτικά κινητήρων ντίζελ και αερίου, προσαρτημένα συγκροτήματα και ανταλλακτικά, εξαρτήματα ελέγχου, ρύθμισης και παρακολούθησης, τεχνολογία μετάδοσης κίνησης, παραγωγή φλαντζών.

 3. GLOBAL GASES GROUP THAI CO LTD

  Ταϊλάνδη

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GLOBAL GASES GROUP THAI CO LTD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψυκτικές δεξαμενές, Ψυκτικά μέσα, επαγγελματικα ψυγεια, ψυχομενες δεξαμενες, βανες για ψυκτικους εξοπλισμους και εγκαταστασεις, ψυκτικα αερια, φιαλες αεριου, βιομηχανικη ψυξη, και εντοιχιζομενα ψυγεια. Έχει έδρα σε Samut Prakan, Ταϊλάνδη.

 4. RONIX GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Ronix ιδρύθηκε στη Γερμανία το 2004 . Με την ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας της επιχείρησης άνοιξαν πολλά νέα γραφεία σε δύο δημοφιλή επιχειρηματικά κέντρα: Στα Η.Α.Ε (Ντουμπάι) και στην Κίνα. Δεσμευόμαστε για τη διάθεση εργαλείων „ανώτερης ποιότητας“. Η δική μας ομάδα έρευνας και ανάπτυξης αναλαμβάνει όλα τα στάδια της ανάλυσης αναγκών του πελάτη, του καθορισμού προτύπων ποιότητας και του ελέγχου των προϊόντων στην πραγματική χρήση τους. Είμαστε ευχαρίστως στο πλευρό σας για όλες τις δικές σας εργασίες κατασκευής και συντήρησης και με περισσότερα από 2000 είδη εργαλείων και 34000 είδη ανταλλακτικών σάς υποστηρίζουμε για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος. Στόχος της Ronix είναι να παρέχει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων υψηλής ποιότητας σε λογικές τιμές. Ποιότητα, ποικιλία, λογικές τιμές, εξυπηρέτηση του πελάτη και υπευθυνότητα έναντι των μελών της ομάδας μας και των πελατών; αυτές είναι οι πέντε θεμελιώδεις αξίες για τις οποίες δεσμεύονται πάντοτε απόλυτα όλα τα μέλη της Ronix. Επιδιώκουμε με κάθε τρόπο την τελειότητα. Ένας είναι ο στόχος μας: να είμαστε οι πρώτοι που ερχόμαστε στο μυαλό σας, όταν πρόκειται για απόδοση και καινοτομία.

 5. PERMASALE

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε πεπειραμένοι πάροχοι υπηρεσιών για την υποστήριξη της βιομηχανικής σας εγκατάστασης. Για τη μετακίνηση ή τη συντήρηση, την αποξήλωση ή την ανακύκλωση των μηχανημάτων ή των εγκαταστάσεών σας, είμαστε οι επαγγελματίες με άριστο εξοπλισμό και μακρόχρονη εμπειρία στην αγορά. Εμπρόθεσμα, με αυτοματισμό και με το αναγκαίο εργατικό δυναμικό φροντίζουμε για την απρόσκοπτη υλοποίηση του έργου σας – σε ολόκληρο τον κόσμο. Η διατήρηση των εγκαταστάσεων και των αξιών σας, καθώς και της ασφάλειας και της υγείας όλων των εμπλεκομένων βρίσκονται πάντοτε στο προσκήνιο. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη έτσι ώστε εσείς να μπορείτε να επικεντρώνεστε στην κύρια επιχειρηματική σας δραστηριότητα. Επιτυχία και αξιοπιστία – εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια.

 1. TECNIFLON SAS

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Tecniflon SAS του Sesto Fiorentino είναι μια βιομηχανική πραγματικότητα που ασχολείται με την παραγωγή μηχανημάτων, εξαρτημάτων και αξεσουάρ για συμπιεστές, καθώς και άλλες λύσεις για τη μηχανική, την ενέργεια και την πετροχημική βιομηχανία. Η εταιρεία εξειδικεύεται επίσης στη μηχανική κατεργασία για λογαριασμό τρίτων, προσφέροντας υπηρεσίες σχεδιασμού, κατασκευής και διανομής των προϊόντων της σε όλη την Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων των νησιών.

 2. TURKISH MANUFACTURERS UNION

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TURKISH MANUFACTURERS UNION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπιεστές, Μοτοσυκλέτες, Προϊόντα ομορφιάς, Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, Διεθνείς εμπορικές συναλλαγές - σύμβουλοι, Σύμβουλοι στρατηγικής μάρκετινγκ, Συσκευασία, φρεσκα φρουτα, και απορρυπαντικα. Έχει έδρα σε Yalova, Τουρκία.

 1. LORDAVENUE.COM

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LORDAVENUE.COM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός επισκευή οχημάτων, μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπιεστές, Κηπευτικά εργαλεία, Συμπιεστές, κυκλικο πριονι, τρυπανι, και Κηπευτικά εργαλεία. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 2. HESSE+CO MASCHINENFABRIK GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HESSE+CO MASCHINENFABRIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει έδρα σε Wiener Neudorf, Αυστρία.

 3. GT GERÄTETECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GT GERÄTETECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει έδρα σε Wels, Αυστρία.

 4. LEONIDIS INDUSTRIEWARENVERWERTUNG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LEONIDIS INDUSTRIEWARENVERWERTUNG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

 5. HBG KOMPRESSOREN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HBG KOMPRESSOREN GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει έδρα σε Köln, Γερμανία.

 6. GFW GESELLSCHAFT FÜR WASSERAUFBEREITUNG MBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GFW GESELLSCHAFT FÜR WASSERAUFBEREITUNG MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει έδρα σε Ismaning, Γερμανία.

 7. ATLAS COPCO KOMPRESSOREN UND DRUCKLUFTTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ATLAS COPCO KOMPRESSOREN UND DRUCKLUFTTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει έδρα σε Essen, Γερμανία.

 8. DIPL.-ING. JÜRGEN LENZE WERKZEUGMASCHINEN UND ZUBEHÖR

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DIPL.-ING. JÜRGEN LENZE WERKZEUGMASCHINEN UND ZUBEHÖR, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει έδρα σε Büren, Γερμανία.

 1. HD-TECH HOCHDRUCKTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HD-TECH HOCHDRUCKTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντλίες με έμβολα, Συμπιεστές αερίου, βάννες υψηλής πίεσης, υδραυλικα συγκροτηματα, Αντλίες με έμβολα, παγκοι δοκιμων, υδρογονο, και αντλιες υπο υψηλη πιεση. Έχει έδρα σε Wernigerode, Γερμανία.

 2. PKS PUMPEN+KOMPRESSOREN-SERVICE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PKS PUMPEN+KOMPRESSOREN-SERVICE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει έδρα σε Leer, Γερμανία.

 3. SAMEC SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SAMEC SRL, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα, ηλεκτρικοι κινητηρες, ηλεκτραντλιας, Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα, Μονοφασικοί κινητήρες, ηλεκτρικοι μετασχηματιστες, βυθιζομενες ηλεκτρικες αντλιες, υδραυλικες αντλιες, και ηλεκτρικα εργαλεια. Έχει έδρα σε Albinea, Ιταλία.

 4. GAUL REINIGUNGS- UND INDUSTRIETECHNIK INH. FRANK GAUL

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GAUL REINIGUNGS- UND INDUSTRIETECHNIK INH. FRANK GAUL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει έδρα σε Handwitt, Γερμανία.

 5. T.C. ARIA COMPRESSA S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία T.C. ARIA COMPRESSA S.R.L., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές αέρος - εργαλεία και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαρτηματα συμπιεστων, συμπιεστες, συμπιεστες με πτερυγια, και συμπιεστες με εμβολα. Έχει έδρα σε Calenzano, Ιταλία.

 6. WELTE KOMPRESSORTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WELTE KOMPRESSORTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει έδρα σε Seligenstadt, Γερμανία.

 7. BAUSHOP EXPRESS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BAUSHOP EXPRESS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ταινίες μεταφοράς, τοποθετηση φωτων πορειας, ιστοι φωτισμου, Ταινίες μεταφοράς, και μηχανηματα σπορας. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

 8. FRATELLI GUZZABOCCA SNC UTENSILERIA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FRATELLI GUZZABOCCA SNC UTENSILERIA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπουλονια, συμπιεστες, ηλεκτρικα εργαλεια, και προμηθειες για εργαλειομηχανες κατεργασιας μεταλλων. Έχει έδρα σε Seregno, Ιταλία.

 9. AF BELGIUM

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AF BELGIUM, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμπιεστες με κοχλια, γεννητριες αζωτου, και επισκευη αεροσυμπιεστων. Έχει έδρα σε Braine-l'Alleud, Βέλγιο.

 10. FOCS SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FOCS SRL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαρτηματα συμπιεστων, συμπιεστες, ανταλλακτικα για συμπιεστες, και αεροσυμπιεστες. Έχει έδρα σε Camporotondo Etneo, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συμπιεστές - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.524 Επιχειρήσεις