Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη)

Αποτελέσματα για

Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη) - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KLIO-ETERNA SCHREIBGERÄTE GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Klio-Eterna – Επώνυμα προϊόντα «Made in Germany». Εδώ και σχεδόν 120 χρόνια επικεντρωνόμαστε στην παραγωγή υψηλής ποιότητας ειδών γραφής «Made in Germany». Με την πάροδο των δεκαετιών έχουμε εξελιχθεί σε αξιόπιστο συνεργάτη της βιομηχανίας διαφημιστικών ειδών. Σε συνεργασία με τους εμπορικούς μας πελάτες υλοποιούμε απαιτητικά σχέδια με στόχο τη μέγιστη δυνατή εξατομίκευσης των προϊόντων μας για τον εκάστοτε τελικό πελάτη. Στην πλειοψηφία τους, τα δικά μας είδη γραφής συμπεριλαμβανομένων των μυτών στυλό, τα παράγουμε οι ίδιοι και τα επιβελτιώνουμε με μεταξοτυπία, εκτύπωση ταμπόν και ψηφιακή εκτύπωση ή χάραξη. Περίπου 125 συνεργάτες διασφαλίζουν καθημερινά την ποιότητα και την πρόοδο της επιχείρησης. Εκτός από το μέγιστο δυνατό βαθμό ίδιας παραγωγής, στο επίκεντρο βρίσκεται κυρίως το θέμα της διαχρονικότητας. Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 9001: 2015 και τηρούμε τις αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές του συστήματος διαχείρισης περιβάλλοντος ISO 14001. Τα επώνυμα προϊόντα της Klio-Eterna έχουν κερδίσει με την αξία τους το σήμα ποιότητας «Made in Germany».

 2. TROIKA GERMANY GMBH

  Γερμανία

  Η TROIKA διαθέτει σε ολόκληρο τον κόσμο δώρα για τον άνδρα & χρήσιμα είδη για το ταξίδι και το γραφείο. Ως κορυφαία στην αγορά επιχείρηση και μάρκα εξειδίκευσης, η TROIKA επικεντρώνεται σε δύο πράγματα: άνδρες και δώρα. Η γνώση, ή εμπειρία και ανοικτή στάση στον κόσμο δημιουργούν ένα φάσμα προϊόντων που δεν μπορεί να είναι πιο εξατομικευμένο και πιο κοντά στον πελάτη. Η πολυδιάστατη συλλογή δώρων της TROIKA για άνδρες συνάδει με το πνεύμα της εποχής, αντικατοπτρίζει τις επιθυμίες των ανδρών παρέχοντας έτσι πολλές ιδέες που ενθουσιάζουν. Θέλουμε, οι άνδρες να αισθάνονται ότι κατανοείται ο νέος ρόλος τους και να μπορούν να βιώνουν αυτό το συναίσθημα και με τη μάρκα. Καλές ιδέες είναι το ένα. Η πρωτοποριακή υλοποίηση είναι κάτι άλλο. Η TROIKA καταφέρνει και τα δύο δημιουργώντας έτσι προϊόντα που είναι νέα και λειτουργούν πρωτοποριακά στον τομέα τους. Καινοτομικές ιδέες και προϊόντα σε ποιότητα με την οποία ταυτίζονται οι μοντέρνοι άνδρες και μια γκάμα υπηρεσιών που θέτει πρότυπα για τον τελικό πελάτη και τη βιομηχανία.

 3. PEN STAR STATIONERY CO., LTD.

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

  Η εταιρεία PEN STAR STATIONERY CO., LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δώρα επιχειρήσεων, ειδη χαρτοπωλειου, πενες, διαφημιστικα αντικειμενα, και Δώρα επιχειρήσεων. Έχει έδρα σε New Tapei County,, Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας).

 4. GEDRECHSELTE UNIKATE

  Γερμανία

  Η εταιρεία GEDRECHSELTE UNIKATE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη χειροτεχνίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη), προσωποποιημενα στυλο, και Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη). Έχει έδρα σε Parkstein, Γερμανία.

 5. EURO PENTEL

  Γαλλία

  Η εταιρεία EURO PENTEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανταλλακτικά μελάνης για στυλό, Μαρκαδόροι γραφής, Ανταλλακτικά μελάνης για στυλό, Μαρκαδόροι γραφής, και μηχανικα μολυβια. Έχει έδρα σε Bry-Sur-Marne, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. YO-PROMOTIONS

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία YO-PROMOTIONS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δώρα επιχειρήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη), επαγγελματικά δώρα με δυνατότητα εξατομίκευσης, Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη), και Επώνυμα δώρα. Έχει έδρα σε Fleet, Ηνωμένο Βασίλειο.

 2. PLÁSTICOS DETECTABLES

  Ισπανία

  Η εταιρεία PLÁSTICOS DETECTABLES, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη). Έχει έδρα σε Vilanova i La Geltrú, Ισπανία.

 3. ARMAZÉNS CHANDÚ - C.G.K IMP. EXP. LDA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία ARMAZÉNS CHANDÚ - C.G.K IMP. EXP. LDA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σημαίες, λάβαρα και μικρά σημαιάκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη), ωρολογοποιια, αθλητικα ειδη, Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη), και κανατες. Έχει έδρα σε Porto, Πορτογαλία.

 4. DREAMPEN BALLPEN PRODUCER

  Πολωνία

  Η εταιρεία DREAMPEN BALLPEN PRODUCER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στυλο με μπιλια, διαφημιστικα γκατζετ, προσωποποιημενα στυλο, και διαφημιστικα στυλο. Έχει έδρα σε Zielona Góra, Πολωνία.

 5. SOBELPU

  Βέλγιο

  Η εταιρεία SOBELPU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη), επαγγελματικα δωρα, ειδη γραφειου, εξατομικευμενες ομπρελες, και Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη). Έχει έδρα σε Soumagne, Βέλγιο.

 1. DŁUGOPIS PARKER NA PREZENT PARKER-SHOP.PL

  Πολωνία

  Η εταιρεία DŁUGOPIS PARKER NA PREZENT PARKER-SHOP.PL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προσωποποιημενα στυλο, ειδη δωρου, και χαραξη στυλογραφων. Έχει έδρα σε Wrocław, Πολωνία.

 2. PELIKAN

  Βέλγιο

  Η εταιρεία PELIKAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη), ειδη χαρτοπωλειου, τετραδια, σχολικός εξοπλισμός, και Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη). Έχει έδρα σε Groot-Bijgaarden, Βέλγιο.

 1. KOCKX

  Βέλγιο

  Η εταιρεία KOCKX, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στυλό μελάνης, Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη), Στυλό μελάνης, Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη), και μελανια για στυλο. Έχει έδρα σε Antwerpen, Βέλγιο.

 2. ISTANBUL KALEM VE KIRTASIYE TIC SAN

  Τουρκία

  Η εταιρεία ISTANBUL KALEM VE KIRTASIYE TIC SAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλαστικα στυλο, και διαφημιστικα στυλο και μολυβια. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 3. ANGEL TECH

  Νότια Κορέα

  Η εταιρεία ANGEL TECH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη), Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη), μολυβια, μυτες για μολυβια, και στυλο. Έχει έδρα σε Daegu, Νότια Κορέα.

 4. ANYBRAND GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ANYBRAND GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαφημιστικά προωθητικά δώρα, διαφημιστικα ειδη, εργαλεια, πασσαλοι, και Διαφημιστικά προωθητικά δώρα. Έχει έδρα σε Dautpehtal, Γερμανία.

 5. SUCHAK & SUCHAK

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία SUCHAK & SUCHAK, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στυλό μελάνης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη), Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη), και επαγγελματικά δώρα με δυνατότητα εξατομίκευσης. Έχει έδρα σε Greenford, Ηνωμένο Βασίλειο.

 6. GADGET FACTORY GMBH

  Ελβετία

  Η εταιρεία GADGET FACTORY GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαφημιστικά προωθητικά δώρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτικά και είδη γραφείου, Παιχνίδια, Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη), Χαρτικά και είδη γραφείου, Παιχνίδια, Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη), και αναπτηρες. Έχει έδρα σε Zürich, Ελβετία.

 7. LIBRERÍA ATENEA

  Ισπανία

  Η εταιρεία LIBRERÍA ATENEA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη). Έχει έδρα σε Ávila, Ισπανία.

 8. HANGZHOU OWNSEAS STAR-TECH I&E CO., LTD.

  Κίνα

  Η εταιρεία HANGZHOU OWNSEAS STAR-TECH I&E CO., LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλεκτες γραβατες. Έχει έδρα σε Hangzhou, Κίνα.

 1. K. BÖSEL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία K. BÖSEL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφείο - αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θήκες αρχειοθέτησης - αναλώσιμα γραφείου, Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη), Θήκες αρχειοθέτησης - αναλώσιμα γραφείου, και Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη). Έχει έδρα σε Köln, Γερμανία.

 2. TALENT STAR (HONG KONG) LIMITED

  Κίνα

  Η εταιρεία TALENT STAR (HONG KONG) LIMITED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διαφημιστικα αντικειμενα. Έχει έδρα σε Shenzhen City, Κίνα.

 3. EUROWAY S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία EUROWAY S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στυλο με μπιλια. Έχει έδρα σε Givoletto, Ιταλία.

 4. METALLICA SAS

  Ιταλία

  Η εταιρεία METALLICA SAS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσάντες ταξιδίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ταξιδιωτικά είδη, Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη), Ταξιδιωτικά είδη, και Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη). Έχει έδρα σε Torino (To), Ιταλία.

 5. PEN STATIONERY CO LTD.

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

  Η εταιρεία PEN STATIONERY CO LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη). Έχει έδρα σε Taipei Taiwan, Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας).

 6. SEVEN PENS DI MOLINARIO ANDREA

  Ιταλία

  Η εταιρεία SEVEN PENS DI MOLINARIO ANDREA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στυλο με μπιλια. Έχει έδρα σε Chivasso, Ιταλία.

 7. PILOT CORPORATION OF EUROPE

  Γαλλία

  Η εταιρεία PILOT CORPORATION OF EUROPE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαρκαδόροι γραφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη), και Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη). Έχει έδρα σε Allonzier La Caille, Γαλλία.

 8. BIC NETHERLANDS B.V.

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία BIC NETHERLANDS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφείο - αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη), και Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη). Έχει έδρα σε Roosendaal, Κάτω Χώρες.

 9. NANCHANG VALIN PEN INDUSTRY CO.,LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία NANCHANG VALIN PEN INDUSTRY CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη). Έχει έδρα σε Guangzhou, Κίνα.

 10. BIC (IRELAND) LTD

  Ιρλανδία

  Η εταιρεία BIC (IRELAND) LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαρκαδόροι γραφής, και Μαρκαδόροι γραφής. Έχει έδρα σε Dublin, Ιρλανδία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Στυλό με σφαιρική ακίδα (μύτη) - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

57 Επιχειρήσεις