Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι

Αποτελέσματα για

Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια παράγουμε και διαθέτουμε βαλβίδες απομόνωσης, στραγγαλιστικές βαλβίδες και βαλβίδες ρύθμισης διαφόρων υλικών και ονομαστικού πλάτους κυρίως για βιομηχανικές εφαρμογές, καθώς και για κτιριακά συστήματα και για τον τομέα των αυτοκινήτων. Χρησιμοποιούμε εξαρτήματα σε απόθεμα, τα οποία συναρμολογούνται και εξοπλίζονται με τα επιθυμητά συστήματα κίνησης σε βραχυπρόθεσμη βάση. Αναλαμβάνουμε να λύνουμε τα προβλήματα των συστημάτων σας.

 2. MÜLLER CO-AX GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Καλώς ορίσατε στον εφευρέτη της τεχνολογίας ομοαξονικών βαλβίδων. Κάνετε δικά σας τα δικά μας πλεονεκτήματα και γνωρίστε το χαρακτηριστικό προσανατολισμό στον πελάτη της εταιρείας μας. Αποστολή μας είναι να αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες λύσεις από κοινού με τους πελάτες μας. Με εμπειρογνωμοσύνη, εμπειρία και εξειδικευμένη υποστήριξη, η müller co-ax έχει εδραιωθεί από το 1960 σε πολλές αγορές παγκοσμίως: Κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, ναυπηγική, χημική βιομηχανία, ενέργεια, πετρέλαιο & αέριο, κατασκευαστικός κλάδος & μεταφορές, αεροναυτιλία και διαστημική κλπ. Η μοναδική κατασκευή της ομοαξονικής βαλβίδας της εταιρείας μας σε συνδυασμό με την επιλογή διαφόρων υλικών κατασκευής και επιλογών παρέχει ένα πραγματικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Για τη βέλτιστη συμπλήρωση των πεδίων εφαρμογής των ομοαξονικών βαλβίδων έχουν συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα προϊόντων και άλλοι τύποι βαλβίδων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει πολυάριθμες λύσεις βαλβίδων με δυνατότητα προσαρμογής με βάση τις επιθυμίες του πελάτη.

 3. SCHUBERT & SALZER CONTROL SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ως συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, η Schubert & Salzer Control Systems αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει ρυθμιστικές βαλβίδες και βαλβίδες απομόνωσης υψηλής ακρίβειας για βιομηχανική χρήση σε διαδικασίες τεχνολογίας μεταποίησης. Ως προς την κατανάλωση ενέργειας, τη διάρκεια ζωής και την εκπομπή θορύβου, οι βαλβίδες μας συγκαταλέγονται σήμερα μεταξύ των πλέον αποδοτικών στην αγορά. Η συμπαγής κατασκευή τους και η υψηλή ποιότητα ρύθμισης ελαχιστοποιούν το κόστος εγκατάστασης και συντήρησης και διασφαλίζουν την υψηλή ασφάλεια λειτουργίας και διεργασίας με εξαιρετικά μεγάλα διαστήματα λειτουργίας. Εμείς, η Schubert & Salzer Control Systems GmbH με έδρα το Ingolstadt παρέχουμε σε εσάς και στους πελάτες σας απευθείας ή μέσω των θυγατρικών μας εταιρειών στο Μπενελούξ, στην Αγγλία, στη Γαλλία, στην Ινδία και στις ΗΠΑ, καθώς και μέσω περισσότερων από 40 διεθνών εταίρων προϊόντα ποιότητας Schubert & Salzer „Made in Germany”.

 4. JASTA ARMATUREN GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία JASTA ARMATUREN GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, στραγγαλιστικες βαλβιδες, και Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι. Έχει έδρα σε Essen, Γερμανία.

 5. ES ARMATUREN GMBH

  Γερμανία

  Η ES-Armaturen GmbH είναι μια νέα, δυναμική μηχανολογική, παραγωγική και εμπορική επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2020. Η εξειδικευμένη επιχείρησή μας διαθέτει μακρόχρονη τεχνογνωσία στους παρακάτω τομείς: δικλείδες για τη βιομηχανία τροφίμων, φαρμάκων, καλλυντικών και χημικών προϊόντων, δικλείδες για τη βιομηχανία κατά τα πρότυπα DIN και ANSI, μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα της τεχνολογίας ξέστρων, ειδικές κατασκευές – Έχετε μια ιδέα; Υλοποιήστε την με εμάς! Μηχανολογία – «Οι καινοτομικές λύσεις αποτελούν την καθημερινή μας δραστηριότητα.» Σέρβις – Διαχείριση ανταλλακτικών. Είμαστε…… εξειδικευμένη εταιρεία για την ανάπτυξη και τη διάθεση στοιχείων υψηλής ποιότητας για τη βιομηχανία τροφίμων, φαρμάκων και χημικών προϊόντων. Η παραγωγή και η διάθεση υψηλής ποιότητας και τεχνικά εξελιγμένων προϊόντων είναι το επάγγελμά μας και εσείς, ως ικανοποιημένος πελάτης, το κίνητρό μας. Οι βασικοί τομείς δραστηριότητάς μας είναι η μηχανολογία, η διάθεση, η παραγωγή και η υποστήριξη. Δίδουμε έμφαση στην ποιότητα «Made in GERMANY».

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SAMSON AG

  Γερμανία

  Με το πολυδιάστατο πρόγραμμα προϊόντων της, η SAMSON δραστηριοποιείται εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια παντού όπου υπάρχουν στοιχεία σε ροή. Σε αυτά περιλαμβάνονται χημικές ουσίες, καθώς και έλαια, αέρια και ατμοί. Οι βαλβίδες μας που αποτελούν το βασικό τομέα δραστηριότητάς μας, προσαρμόζονται χάρη στη δομοστοιχειωτή δομή τους ευέλικτα στις πλέον δύσκολες εφαρμογές. Με την επιλογή βαλβίδων διέλευσης, γωνιακών και τρίοδων βαλβίδων, ανάλογα με το πεδίο εφαρμογής και την ευέλικτη προσαρμογή, π.χ., φλαντζωτών μορφών ή συγκολλητών άκρων, υλικών, επενδύσεων και το συνδυασμό με μια πληθώρα μηχανισμών κίνησης και πρόσθετων συσκευών, προκύπτει μια λύση για κάθε εφαρμογή. Ο συνδυασμός των βαλβίδων μας με ψηφιακά προϊόντα, όπως το προγνωστικό σύστημα επιτήρησης και διάγνωσης SAM GUARD® της εταιρείας μας, συμπληρώνει τη γκάμα. Ο συνδυασμός των συσκευών με την τεχνητή νοημοσύνη (ΤΝ) και την ανθρώπινη εμπειρία και εξειδίκευση καθιστά την SAMSON και τα προϊόντα μας τόσο αποτελεσματικά και επιτυχημένα.

 2. NINGBO ITALISA SANITARY PRODUCTS CO., LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία NINGBO ITALISA SANITARY PRODUCTS CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευες υγιεινης. Έχει έδρα σε Ningbo, Κίνα.

 3. SCHLEY ARMATUREN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SCHLEY ARMATUREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δικλειδες ασφαλειας. Έχει έδρα σε Trittau, Γερμανία.

 4. HAAS PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HAAS PRÄZISIONSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Βιομηχανικοί εξαεριστήρες, Μηχανοκίνηση για βιομηχανικές βαλβίδες, Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Βιομηχανικοί εξαεριστήρες, και Βαλβίδες. Έχει έδρα σε Bad Dürrheim, Γερμανία.

 5. ADAMS ARMATUREN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ADAMS ARMATUREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία, ανεπιστροφες βαλβιδες, στραγγαλιστικες βαλβιδες, Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, και Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία. Έχει έδρα σε Herne, Γερμανία.

 1. VICOPARTS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία VICOPARTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι. Έχει έδρα σε Moorslede, Βέλγιο.

 2. EBRO ARMATUREN GEBR. BRÖER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία EBRO ARMATUREN GEBR. BRÖER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θωρακισεις. Έχει έδρα σε Hagen, Γερμανία.

 1. BARTHEL ARMATUREN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία BARTHEL ARMATUREN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βάνες και βαλβίδες, Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Υδραυλικοί μειωτήρες, Άγκυρες - πλοία, Βάνες και βαλβίδες, Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Υδραυλικοί μειωτήρες, και Άγκυρες - πλοία. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 2. GENTHE GASTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GENTHE GASTECHNIK GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, και Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 3. MITTELDEUTSCHE ARMATURENFABRIK GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία MITTELDEUTSCHE ARMATURENFABRIK GMBH & CO KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Βάνες και βαλβίδες, Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας, Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Βάνες και βαλβίδες, Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας, και Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι. Έχει έδρα σε Zörbig, Γερμανία.

 4. GLOBIMEX HEINRICH BABILAS

  Γερμανία

  Η εταιρεία GLOBIMEX HEINRICH BABILAS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας, Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας, και Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι. Έχει έδρα σε Cölbe, Γερμανία.

 5. ELGAS VERTRIEBSGESELLSCHAFT FÜR GASE UND ARMATUREN MBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ELGAS VERTRIEBSGESELLSCHAFT FÜR GASE UND ARMATUREN MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες. Έχει έδρα σε Otterfing, Γερμανία.

 6. SPECTRON GAS CONTROL SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SPECTRON GAS CONTROL SYSTEMS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Λιπαντικά βιομηχανικά, Συμπιεσμένα αέρια και υγροποιημένα αέρια, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Λιπαντικά βιομηχανικά, και Συμπιεσμένα αέρια και υγροποιημένα αέρια. Έχει έδρα σε Frankfurt, Γερμανία.

 7. ASE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ASE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Βάνες και βαλβίδες, Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Βάνες και βαλβίδες, και Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι. Έχει έδρα σε Goch, Γερμανία.

 8. WATTS INDUSTRIES UK

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία WATTS INDUSTRIES UK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φλάντζες κρουνοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα, Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, και Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα. Έχει έδρα σε St. Neots, Ηνωμένο Βασίλειο.

 1. ARMATURENSERVICE JENS KRÜGER

  Γερμανία

  Η εταιρεία ARMATURENSERVICE JENS KRÜGER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Βάνες και βαλβίδες, Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Βάνες και βαλβίδες, Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Tamm, Γερμανία.

 2. SAMSON AG

  Γερμανία

  Η εταιρεία SAMSON AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, και Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Kesselsdorf, Γερμανία.

 3. SAMSON AG

  Γερμανία

  Η εταιρεία SAMSON AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, και Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 4. LESAK - ZEMAN S.R.O.

  Τσεχία

  Η εταιρεία LESAK - ZEMAN S.R.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μετρητής ρύθμισης ταχύτητας - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βάρος και όγκος - όργανα μέτρησης και ρύθμισης, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Εξοπλισμός ζύγισης και δοσιμετρική, Βάρος και όγκος - όργανα μέτρησης και ρύθμισης, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, και Εξοπλισμός ζύγισης και δοσιμετρική. Έχει έδρα σε Brno-Sever, Τσεχία.

 5. AIS ARTEC AMATUREN UND INDUSTRIE-SERVICE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία AIS ARTEC AMATUREN UND INDUSTRIE-SERVICE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Βάνες και βαλβίδες, Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Βάνες και βαλβίδες, και Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι. Έχει έδρα σε Rheinberg, Γερμανία.

 6. AC INOX GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία AC INOX GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βάνες και βαλβίδες, Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βάνες και βαλβίδες, Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Alsdorf, Γερμανία.

 7. INSTANDSSETZUNGSBETRIEB DIPL.ING. ROLF NAUJOKS

  Γερμανία

  Η εταιρεία INSTANDSSETZUNGSBETRIEB DIPL.ING. ROLF NAUJOKS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Βάνες και βαλβίδες, Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Βάνες και βαλβίδες, Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, και Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Essen, Γερμανία.

 8. CAMPHAUSEN & CO GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία CAMPHAUSEN & CO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Βάνες και βαλβίδες, Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Βάνες και βαλβίδες, και Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι. Έχει έδρα σε Mülheim, Γερμανία.

 9. ARTES VALVE & SERVICE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ARTES VALVE & SERVICE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, και Βαλβίδες. Έχει έδρα σε Velten, Γερμανία.

 10. GAS SOLUTION GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GAS SOLUTION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Συμπιεσμένα αέρια και υγροποιημένα αέρια, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Συμπιεσμένα αέρια και υγροποιημένα αέρια. Έχει έδρα σε Möglingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

216 Επιχειρήσεις