• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι

Αποτελέσματα για

Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια παράγουμε και διαθέτουμε βαλβίδες απομόνωσης, στραγγαλιστικές βαλβίδες και βαλβίδες ρύθμισης διαφόρων υλικών και ονομαστικού πλάτους κυρίως για βιομηχανικές εφαρμογές, καθώς και για κτιριακά συστήματα και για τον τομέα των αυτοκινήτων. Χρησιμοποιούμε εξαρτήματα σε απόθεμα, τα οποία συναρμολογούνται και εξοπλίζονται με τα επιθυμητά συστήματα κίνησης σε βραχυπρόθεσμη βάση. Αναλαμβάνουμε να λύνουμε τα προβλήματα των συστημάτων σας.

 2. SCHUBERT & SALZER CONTROL SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

  Ως δραστήρια αναπτυσσόμενη επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, η Schubert & Salzer Control Systems αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει βαλβίδες ρύθμισης και απομόνωσης υψηλής ακρίβειας για βιομηχανική χρήση σε διεργασίες μεταποίησης. Ως προς την κατανάλωση ενέργειας, τη διάρκεια ζωής και την εκπομπή θορύβου, οι βαλβίδες μας συγκαταλέγονται σήμερα μεταξύ των πλέον αποδοτικών στην αγορά. Η συμπαγής κατασκευή τους και η υψηλή ποιότητα ρύθμισης ελαχιστοποιούν το κόστος εγκατάστασης και συντήρησης και διασφαλίζουν την υψηλή ασφάλεια λειτουργίας και διεργασίας με εξαιρετικά μεγάλα διαστήματα λειτουργίας. Εμείς, η Schubert & Salzer Control Systems GmbH με έδρα το Ingolstadt, προμηθεύουμε σε εσάς και τους πελάτες σας απευθείας ή μέσω των θυγατρικών μας εταιρειών στο Μπενελούξ, στην Αγγλία, στη Γαλλία, στην Ινδία και στις ΗΠΑ, καθώς και μέσω των περισσότερων από 40 διεθνών συνεργατών προϊόντα υψηλής ποιότητας Schubert & Salzer „Made in Germany”.

 3. MÜLLER CO-AX GMBH

  Γερμανία

  Καλώς ορίσατε στον εφευρέτη της τεχνολογίας ομοαξονικών βαλβίδων. Κάνετε δικά σας τα δικά μας πλεονεκτήματα και γνωρίστε το χαρακτηριστικό προσανατολισμό στον πελάτη της εταιρείας μας. Αποστολή μας είναι να αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες λύσεις από κοινού με τους πελάτες μας. Με εμπειρογνωμοσύνη, εμπειρία και εξειδικευμένη υποστήριξη, η müller co-ax έχει εδραιωθεί από το 1960 σε πολλές αγορές παγκοσμίως: Κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, ναυπηγική, χημική βιομηχανία, ενέργεια, πετρέλαιο & αέριο, κατασκευαστικός κλάδος & μεταφορές, αεροναυτιλία και διαστημική κλπ. Η μοναδική κατασκευή της ομοαξονικής βαλβίδας της εταιρείας μας σε συνδυασμό με την επιλογή διαφόρων υλικών κατασκευής και επιλογών παρέχει ένα πραγματικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Για τη βέλτιστη συμπλήρωση των πεδίων εφαρμογής των ομοαξονικών βαλβίδων έχουν συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα προϊόντων και άλλοι τύποι βαλβίδων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει πολυάριθμες λύσεις βαλβίδων με δυνατότητα προσαρμογής με βάση τις επιθυμίες του πελάτη.

 4. JASTA ARMATUREN GMBH & CO KG

  Γερμανία

 5. ES ARMATUREN GMBH

  Γερμανία

  Η ES-Armaturen GmbH είναι μια νέα, δυναμική μηχανολογική, παραγωγική και εμπορική επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2020. Η εξειδικευμένη επιχείρησή μας διαθέτει μακρόχρονη τεχνογνωσία στους παρακάτω τομείς: δικλείδες για τη βιομηχανία τροφίμων, φαρμάκων, καλλυντικών και χημικών προϊόντων, δικλείδες για τη βιομηχανία κατά τα πρότυπα DIN και ANSI, μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα της τεχνολογίας ξέστρων, ειδικές κατασκευές – Έχετε μια ιδέα; Υλοποιήστε την με εμάς! Μηχανολογία – «Οι καινοτομικές λύσεις αποτελούν την καθημερινή μας δραστηριότητα.» Σέρβις – Διαχείριση ανταλλακτικών. Είμαστε…… εξειδικευμένη εταιρεία για την ανάπτυξη και τη διάθεση στοιχείων υψηλής ποιότητας για τη βιομηχανία τροφίμων, φαρμάκων και χημικών προϊόντων. Η παραγωγή και η διάθεση υψηλής ποιότητας και τεχνικά εξελιγμένων προϊόντων είναι το επάγγελμά μας και εσείς, ως ικανοποιημένος πελάτης, το κίνητρό μας. Οι βασικοί τομείς δραστηριότητάς μας είναι η μηχανολογία, η διάθεση, η παραγωγή και η υποστήριξη. Δίδουμε έμφαση στην ποιότητα «Made in GERMANY».

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SAMSON AG

  Γερμανία

  Με το πολυδιάστατο πρόγραμμα προϊόντων της, η SAMSON δραστηριοποιείται εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια παντού όπου υπάρχουν στοιχεία σε ροή. Σε αυτά περιλαμβάνονται χημικές ουσίες, καθώς και έλαια, αέρια και ατμοί. Οι βαλβίδες μας που αποτελούν το βασικό τομέα δραστηριότητάς μας, προσαρμόζονται χάρη στη δομοστοιχειωτή δομή τους ευέλικτα στις πλέον δύσκολες εφαρμογές. Με την επιλογή βαλβίδων διέλευσης, γωνιακών και τρίοδων βαλβίδων, ανάλογα με το πεδίο εφαρμογής και την ευέλικτη προσαρμογή, π.χ., φλαντζωτών μορφών ή συγκολλητών άκρων, υλικών, επενδύσεων και το συνδυασμό με μια πληθώρα μηχανισμών κίνησης και πρόσθετων συσκευών, προκύπτει μια λύση για κάθε εφαρμογή. Ο συνδυασμός των βαλβίδων μας με ψηφιακά προϊόντα, όπως το προγνωστικό σύστημα επιτήρησης και διάγνωσης SAM GUARD® της εταιρείας μας, συμπληρώνει τη γκάμα. Ο συνδυασμός των συσκευών με την τεχνητή νοημοσύνη (ΤΝ) και την ανθρώπινη εμπειρία και εξειδίκευση καθιστά την SAMSON και τα προϊόντα μας τόσο αποτελεσματικά και επιτυχημένα.

 2. SCHLEY ARMATUREN GMBH

  Γερμανία

 3. BARTHEL ARMATUREN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 4. EBRO ARMATUREN GEBR. BRÖER GMBH

  Γερμανία

 5. WATTS INDUSTRIES UK

  Ηνωμένο Βασίλειο

 1. LESAK - ZEMAN S.R.O.

  Τσεχία

 2. ORBINOX

  Ηνωμένο Βασίλειο

 1. UK PROCESS VALVES

  Ηνωμένο Βασίλειο

 2. GEMU VALVES LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 3. PEGLER YORKSHIRE GROUP LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. M & M INTERNATIONAL (UK) LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 5. RBV ENERGY LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 6. VALVELINE SUPPLIES LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 7. STRATTON VALVES & ENGINEERING LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 8. KVC

  Ηνωμένο Βασίλειο

 1. ZIPSON VALVES

  Ηνωμένο Βασίλειο

 2. DAB VALVES LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 3. TYNE VALVES LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. D P VALVE SPARES LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 5. MANKENBERG GMBH

  Γερμανία

 6. AVALCO LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 7. QUICKITS

  Ηνωμένο Βασίλειο

 8. CONTROL VALVE SYSTEMS

  Ηνωμένο Βασίλειο

 9. INDUSTRIAL TRADING SOLUTIONS

  Ηνωμένο Βασίλειο

 10. AMETCO VALVES LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

226 επιχειρήσεις