• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σταμπάρισμα- σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα

Αποτελέσματα για

Σταμπάρισμα- σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. OZKA ENDUSTRIYEL

  Τουρκία

  Οι εταιρείες του ομίλου Ozka κατέχουν πάνω από 30 χρόνια πείρας στον τομέα της μορφοποίησης μετάλλου. 'Ολες οι επιχειρήσεις μας στοχεύουν να είναι κάτι παραπάνω από έναν απλό προμηθευτή. Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις. 'Ολες οι επιχειρήσεις μας και η ομάδα μας εργάζονται για την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη κατά 100%. Προσφέρουμε εγγύηση 0 PPM με ομάδα ελέγχου της ποιότητας πλήρως αυτοματοποιημένη και χειρωνακτική. Η OZKA Industrial solutions είναι η εταιρεία παροχής λύσεων που αναζητά ο πελάτης για μια ειδική παραγωγική γραμμή, συμπεριλαμβάνοντας την σφυρηλάτηση, την μορφοποίηση εν ψυχρώ, την συναρμολόγηση και στόχο 0 PPM. Η OZKA Heaters είναι η μόνη εταιρεία στην Τουρκία που παράγει φορητούς θερμαντήρες αερίου. Η OZKA Kitchenwares εξειδικεύεται σε αντικολλητικά τηγάνια αλουμινίου και σε άλλα είδη μαγειρέματος. Η OZKA Stamping αναλαμβάνει την μορφοποίηση όλων των ειδών λαμαρινών, ακόμα και με επεξεργασία εν θερμώ και επιμετάλλωση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο του ομίλου μας ώστε να δείτε την αντίστοιχη εταιρεία.

 2. XUFENG TOOL TECH GROUP LIMITED

  Κίνα

  Η XuFeng Tool Tech ιδρύθηκε το 2003. Για περισσότερα από 15 χρόνια, κύρια μας προτεραιότητα ήταν να σας παρέχουμε άριστες υπηρεσίες μηχανικής επεξεργασίας ψηφιακού ελέγχου, γρήγορα εργαλεία, χύτευση με έγχυση πλαστικών. Η διεθνής μας ομάδα μηχανικών και τεχνικών ασχολούνται αποκλειστικά για να σας παρέχουν εξατομικευμένα ανταλλακτικά ανώτερης ποιότητας. Τα ανταλλακτικά ελέγχονται και επιβλέπονται πρώτα κατά την κατασκευή και έπειτα στην συσκευασία, συναρμολόγηση και αποστολή ώστε να εξασφαλίσουμε την παράδοση προϊόντων κατάλληλης ποιότητας.

 3. STM SRL

  Ιταλία

 4. AFC - ALU & FUTURE COMPONENTS GMBH

  Αυστρία

 5. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MFD - KUNSTSTOFFTECH GMBH

  Γερμανία

 2. METALPRESS S.P.A.

  Ιταλία

 3. LUDWIG MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

 4. O.L.M.E.C. S.R.L.

  Ιταλία

 5. ROBERT SCHULTE GMBH & CO KG METALLVERARBEITUNG

  Γερμανία

 1. HÄFNER GMBH - PRESS-, ZIEH-, STANZTEILE -

  Γερμανία

 2. FORMCAD GMBH

  Γερμανία

 1. CAVALETTO MARIO SPA

  Ιταλία

 2. VARESINA STAMPI SPA

  Ιταλία

 3. MASTRO PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

  Αυστρία

 4. FIGLI DI NAVA LEONARDO SRL

  Ιταλία

 5. PRESS- UND STANZWERK PAUL GARTHE

  Γερμανία

 6. MERONI FRATELLI

  Ιταλία

 7. P.E.L. PINTOSSI EMILIO SPA

  Ιταλία

 8. FP DI BRIGNOLI SRL

  Ιταλία

  Η επιχείρηση ειδικεύεται στη μορφοποίηση εν θερμώ του χάλυβα για επεξεργασία και κελύφωση. Τα καλούπια κατασκευάζονται με ηλεκτροδιάβρωση, συνεργείο τόρνου ψηφιακού ελέγχου. Τα εξαρτήματα θερμαίνονται σε φούρνο επαγωγής και μορφοποιούνται χάρη σε μια πρέσα με σφόνδυλο. Τα μορφοποιημένα προϊόντα είναι φτιαγμένα από πιστοποιημένο χάλυβα κατά ISO 9002. Κατασκευάζουμε μηχανικά συστατικά μορφοποιημένα εν θερμώ, δημιουργημένα βάσει σχεδίου από τον πελάτη, για τον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων, των αγροτικών μηχανημάτων και των μηχανημάτων επιχωμάτωσης.

 1. VITTONE

  Ιταλία

  Η Vittone είναι μια σύγχρονη επιχείρηση που παράγει στοιχεία από χάλυβα, μορφοποιημένα εν θερμώ, που προορίζονται σε διάφορες αγορές, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, τα γεωργικά μηχανήματα, χωματουργικά έργα, συμπιεστές, οχήματα βιομηχανικής και στρατιωτικής χρήσης. Οι γραμμές μας μορφοποίησης κατασκευάζουν διάφορα στοιχεία, ακατέργαστα/ φινιρισμένα, σε μια γκάμα βάρους από 1 ως 20 κιλά περίπου. Είναι ημι-αυτόματες, με επαγωγική θέρμανση, και αποτελούνται από πρέσες 1000 ως 3500 t. Η αμμοβολή ολοκληρώνει τον παραγωγικό κύκλο με την συσκευασία και αποστολή.

 2. MAWI GMBH

  Γερμανία

  Με την τεχνογνωσία μας στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων, της διαμόρφωσης συμπαγών υλικών και της ψυχρής διέλασης μπορούμε και θέλουμε να σας παρέχουμε τις εξής άψογες υπηρεσίες: αναζήτηση του βέλτιστου για τις δικές σας ανάγκες μεταχειρισμένου μηχανήματος, αυτοματισμός και υπερσύγχρονα ηλεκτρικά συστήματα ελέγχου, παροχή συμβουλών για ζητήματα διαδικασίας, συμβάσει συντήρησης, ανταλλακτικά, αγορά και πώληση, τεχνολογία αυτοματισμού, ανταλλακτικά για πρέσες, μεταχειρισμένες πρέσες, επισκευές πρεσών, διατρητικά μηχανήματα.

 3. TRYON, S.R.O.

  Τσεχία

  Κατασκευάζονται πρεσσαριστά εργαλεία για την επίπεδη μορφοποίηση ως κύρια μας δραστηριότητα. Η παραγωγή αυτή βασίζεται σε τεκμήρια του πελάτη. Αναλαμβάνουμε επίσης την επισκευή εργαλείων (ενδιάμεση επισκευή, γενική επισκευή και σέρβις). Μηχανουργική επεξεργασία ακριβείας, επεξεργασία μετάλλων και συναρμολόγηση ή συναρμολόγηση υποσυνόλων κατόπιν αίτησης του πελάτη ως δευτερεύουσα δραστηριότητα. Μέρος του παραγωγικού μας προγράμματος αποτελεί επίσης ο εξοπλισμός ελέγχου και στερέωσης για παραγωγές σε σειρά.

 4. G.P. TECNICA SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία G. P Tecnica δραστηριοποιείται στον τομέα της μορφοποίησης εν ψυχρώ λαμαρίνας και εξειδικεύεται στην κατασκευή καλουπιών κύρτωσης για στοιχεία αμαξώματος και συστημάτων εξάτμισης στην αυτοκινητοβιομηχανία. Με προσωπικό που αποτελείται από 45 άτομα, η επιχείρηση καλύπτει μια συνολική επιφάνεια 10 000 τ.μ, εκ των οποίων 4 000 τ.μ εσωτερικού χώρου, χωρισμένα σε γραφεία, συνεργεία και αποθήκες. Η εταιρεία G. P Tecnica κατασκευάζει καλούπια και σταμπαρισμένα στοιχεία από λαμαρίνα για πλαίσια/ κιβώτια και συστήματα εξάτμισης αυτοκινήτων.

 5. NINGBO JIANGDONG ROOTS INTERNATIONAL CO., LTD.

  Κίνα

  Επαγγελματίες προμηθευτές προϊόντων χύτευσης υπό πίεση, προϊόντων χύτευσης σα καλούπι από άμμο, σφυρήλατων εξαρτημάτων, διάτρητων εξαρτημάτων, επεξεργασμένων και ολοκληρωμένων προϊόντων διαφόρων υλικών, ιδίως μετάλλων.

 6. SIMPAC EUROPE GMBH

  Γερμανία

  Η Simpac διαθέτει εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια μηχανήματα και εγκαταστάσεις για τη βιομηχανία επεξεργασίας μετάλλων. Το ευρύ φάσμα προϊόντων περιλαμβάνει μηχανικές και υδραυλικές πρέσες, σερβοπρέσες και δίδυμες γραμμές.

 7. MP SRL

  Ιταλία

  Σήμερα, η εμπιστοσύνη εκατοντάδων πελατών ανά τον κόσμο, με περισσότερα από 200 εξαρτήματα που υλοποιούνται κατά παραγγελία και εκατοντάδες είδη που εξακολουθούν να παράγονται, με τη χρήση των μετάλλων να ανέρχεται σε σχεδόν 1 εκατομμύριο κιλά/έτος, όλα αυτά καθιστούν την MP σημείο αναφοράς για όλες τις επιχειρήσεις που θέλουν να καινοτομούν στο αντικείμενο δραστηριότητάς τους και να αισθάνονται ότι έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται στο τεχνικό σχέδιο.

 8. WORLD PRECISE MACHINERY (NANJING) CO.,LTD.

  Κίνα

 9. GAMADARIC - INDÚSTRIA DE PRODUTOS METÁLICOS, LDA

  Πορτογαλία

 10. LAMIPRESS S.R.L.

  Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σταμπάρισμα- σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.635 επιχειρήσεις