• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα - Σλοβενία

Σλοβενία
  1. EXTRA FORGE D.O.O.

    Σλοβενία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EXTRA FORGE D.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, Χαλκός και κράματα χαλκού, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Ορείχαλκος, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Μεταλλικά τελικά προϊόντα, και Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Maribor, Σλοβενία.

  2. NIVO KOING D.O.O.

    Σλοβενία

    Η εταιρεία NIVO KOING D.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Store, Σλοβενία.

  3. SKRLJ D.O.O.

    Σλοβενία

    Η εταιρεία SKRLJ D.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Ljubljana, Σλοβενία.

  4. METAL RAVNE D.O.O.

    Σλοβενία

    Η εταιρεία METAL RAVNE D.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Ravne Na Koroskem, Σλοβενία.

  5. KAL D.O.O.

    Σλοβενία

    Η εταιρεία KAL D.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Mezica, Σλοβενία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. METAL DESIGN D.O.O.

    Σλοβενία

    Η εταιρεία METAL DESIGN D.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Ajdovscina, Σλοβενία.