• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πρόσθετα τροφίμων για τη βιομηχανία επεξεργασίας κρέατος

Αποτελέσματα για

Πρόσθετα τροφίμων για τη βιομηχανία επεξεργασίας κρέατος - Εισαγωγές εξαγωγές

  1. WEBER FOOD TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από την κοπή με ακριβές βάρος έως την ακριβή τοποθέτηση και συσκευασία αλλαντικών, κρέατος και τυριών: η Weber Maschinenbau είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές συστημάτων για εφαρμογές κοπής σε φέτες και συγκαταλέγεται μεταξύ των σημαντικότερων προμηθευτών για τη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων. Η γκάμα των προϊόντων είναι πολυδιάστατη και παρέχει την τέλεια λύση για όλες τις χρήσεις και τα πεδία εφαρμογής. Είμαστε κορυφαία στην παγκόσμια αγορά επιχείρηση και κορυφαίος εργοδότης με περίπου 1.450 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο! Εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια, η Weber Maschinenbau παράγει πρωτοποριακά συστήματα για την επεξεργασία και την επιβελτίωση αλλαντικών, κρέατος, τυριών και άλλων τροφίμων. Η γκάμα των προϊόντων του ομίλου Weber με έδρα το Breidenbach της Έσσης και με 22 μονάδες σε 18 χώρες είναι εξαιρετικά πολυδιάστατη. Αυτόν το συνδυασμό ποιότητας και τεχνογνωσίας εμπιστεύονται ικανοποιημένοι πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο.

  2. TVI GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είτε πρόκειται για στέικ, σνίτσελ, ρολά, μπριζόλες, σουβλάκια ή Schaschlik – πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο χωρίζουν μερίδες με τις δικές μας αποτελεσματικές λύσεις με αποδοτικό, οικονομικό, υγιεινό και ασφαλή τρόπο. Στο λιανικό τομέα όπως και στη γαστρονομία. Καθημερινά και αποτελεσματικά χωρίς κανένα συμβιβασμό. Από την ίδρυση της εταιρείας μας το 2004 έχουμε εξειδικευτεί στον τεμαχισμό του κρέατος σε μερίδες και είμαστε κορυφαίος κατασκευαστής μηχανημάτων τεμαχισμού κρέατος και ολοκληρωμένων γραμμών τεμαχισμού. Το ευρύ φάσμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει αποδοτικές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες λύσεις για τη σωστή ρύθμιση της θερμοκρασίας και την κατάψυξη, το πρεσάρισμα, τον τεμαχισμό σε μερίδες, τον αυτοματισμό, το τύλιγμα σούβλας και την παραγωγή σουβλακιών. Τα υψηλής τεχνολογίας συστήματα της TVI καλύπτουν από τη ρύθμιση της θερμοκρασίας κρέατος της πρώτη ύλης σχεδόν κάθε είδος τεμαχισμού, τη χειροκίνητη ή ακόμη και την αυτόματη τοποθέτηση σε δίσκους με επακόλουθο έλεγχο του βάρους έως την παράδοση της έτοιμης μερίδας στο μηχάνημα συσκευασίας.