• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία

Αποτελέσματα για

Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. DREWNEX POLAND

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Αναζητάτε ποσότητες καυσόξυλου χονδρικής ; Η Drewnex θα σας εφοδιάσει τακτικά με καυσόξυλα, στο κατάστημα σας, στον έμπορο σας χονδρικής ή στην αποθήκη σας καυσίμων. Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ.Για δύο δεκαετίες, εφοδιάζουμε εγχώριους και ξένους πελάτες χονδρικής σε περισσότερες από 10 χώρες, εκ των οποίων η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ, ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ. Χρησιμοποιούμε την ανώτατη ποιότητα ξύλου που προέρχεται από τα κρατικά δάση της Πολωνίας, με πιστοποίηση από την FSC. Κατά την ετήσια μας προσφορά χονδρικής, διαθέτουμε ξύλα από τα πιο φημισμένα φυλλόβολα δέντρα: βελανιδιά, σημύδα, οξιά, μελιά, δρυς, και κωνοφόρα πεύκο και ερυθρελάτη. Τα καυσόξυλα και οι εστίες της Drewnex ιδανικά για μοντέρνες, οικολογικές και παραδοσιακές εστίες, καυστήρες και σόμπες καυσόξυλων. Επεξεργαζόμαστε ετησίως 150000 κ.μ ξύλου, η ικανότητα σε κυβικά μέτρα του θαλάμου μας ξήρανσης είναι 2000 κ. μ και μια ομάδα χιλίων και παραπάνω καταρτισμένων υπαλλήλων εργάζεται για την ανώτατη ποιότητα των προϊόντων μας Διαθέτουμε μια σύγχρονη και καινότομη παραγωγική γραμμή εξοπλισμένη με 10 μηχανήματα πριονίσματος Hakki Pilke που μας επιτρέπει να ικανοποιήσουμε σχεδόν οποιαδήποτε παραγγελία. Ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη, το ξύλο κόβεται σε τρία ή περισσότερα τεμάχια με μέσο μήκος περίπου 30 εκατ. Δίνουμε επίσης ιδιαίτερη έμφαση στην συσκευασία και στην μεταφορά των προϊόντων μας. Για αυτό και αναπτύξαμε την προσωπική μας σύνθεση κουτί-παλέτα.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. TARTAK EURO PALLETS

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η TARTAK GALKA είναι μια πολωνική εταιρεία που εξειδικεύεται στην μεταφορά ξυλείας και στις υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευμάτων. Η ανάπτυξη της εταιρείας μας με την πάροδο του χρόνου, οδήγησε στην δημιουργία εταιρικής συνεργασίας το 2013 με την Trak-Drew, η οποία ηγείται σήμερα την παραγωγή συνδετικών παλετών. . Η εταιρεία αποκτά το 80% της κατασκευαστικής ξυλείας της από κρατικά δάση, πιστοποιημένη 100% PEFC, το υπόλοιπο 20% του υλικού προέρχεται από την Σλοβακία. Είμαστε περήφανοι να αναφέρουμε πως η εταιρεία διαθέτει στόλο φορτηγών που χρησιμοποιεί για την διευκόλυνση του έργου της και μας επιτρέπει να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας που αναζητούν μια γρήγορη και ασφαλή παράδοση προϊόντων. H σύγχρονη τεχνολογία, η άριστη κατασκευαστική διοργάνωση και τα πιστοποιημένα υλικά είχαν ως αποτέλεσμα την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων μέσα από την διεθνή πιστοποίηση PEFC. Προωθούμε την ανάπτυξη και την συνεχή βελτίωση ώστε τα προϊόντα μας να ικανοποιούν τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. EUGEN DERING & LOTTE HEINTZENBERG GBR DESKOLONIA

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 4. SCHULTE&TODT SYSTEMTECHNIK GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 5. TIS EBERT TECHNISCH INNOVATIVE SCHNEIDSYSTEME

  Γερμανία

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. GÜNTER EISELT GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 2. ETS WATHELET

  Βέλγιο

  Verified by europages badge
 3. BAUDISCOUNT PADERBORN

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 4. HIT HOLZINDUSTRIE TORGAU GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 5. ZOLLIKOFER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 1. RUSSHPALA LLC

  Ρωσία

  Η ρωσική εταιρεία RUSSHPALA LLC είναι κορυφαία στην αγορά στο τομέα της κατασκευής σιδηροτροχιών και γνωστή σε ολόκληρη τη χώρα εξειδικευμένη εταιρεία στον τομέα του εμποτισμού ξυλείας. Η επιχείρησή μας δεν διαθέτει μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας, αλλά και μια σειρά υπηρεσιών, από την παροχή επαγγελματικών συμβουλών κατά την επιλογή έως την παράδοση στον πελάτη. Είμαστε ο μοναδικός κατασκευαστής εμποτισμένων σιδηροδρομικών στρωτήρων με τρία εργοστάσια σε διάφορες περιοχές της Ρωσίας και διαθέτουμε τις καλύτερες δυνατότητες παραγωγής σε ολόκληρη τη χώρα. Ένα εμπορικό σήμα κατατεθέν εγγυάται την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και την αξιοπιστία της επιχείρησής μας. Η επιχείρησή μας διαθέτει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και δηλώσεις συμμόρφωσης. Είμαστε υπερήφανοι κάτοχοι του σήματος «Made in Russia» του Ρωσικού Κέντρου Προώθησης Εξαγωγών που επιβεβαιώνει τη φήμη της επιχείρησής μας τόσο στη Ρωσική Συνομοσπονδία όσο και στο εξωτερικό.

 2. LES AVIVES DE L'EST

  Γαλλία

  Το πριονιστήριο Les Avivés de l’Est ειδικεύεται στον πριονισμό σκληρού ξύλου. Σας προτείνει τεράστια γκάμα λευκών ξύλων διάφορων σκληρών ξύλων: Οξιά, Μελιά, Συκομουριά, Αγριοκερασιά, Σημύδα, Οστρυά, Τίλιο. Η ξυλεία μας κατατάσσεται σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα. Είναι πιστοποιημένη από PEFC. Όλη η λευκή ξυλεία αποθηκεύεται σε ράβδους από PVC έως την αποφλοίωση κατά την έξοδο από το ξηραντήριο. Τα προϊόντα μας απευθύνονται σε εμπόρους, κατασκευαστές ή βιομηχανίες επίπλων ή άλλων προϊόντων από ξυλεία μασίφ.

 3. L. ANTONOGLOU & SON S.A.

  Ελλάδα

  Η Λ. ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ & ΥΙΟΣ Α.Ε. είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο κατασκευής και εμπορίας ακινήτων στην ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟ και μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο κλάδο εμπορίου ξυλείας στην ΕΛΛΑΔΑ. Εκατοντάδες οικογένειες και επαγγελματίες ζουν και εργάζονται καθημερινά σε χώρους που κατασκευάστηκαν από την εταιρεία. Χιλιάδες χώροι έχουν αποκτήσει πολυτέλεια και ζεστασιά με προϊόντα ξύλου που έχουν προμηθευτεί από την Λ. ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ & ΥΙΟΣ Α.Ε.. Θέτοντας σαν αποστολή μας την συνεχή βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας και με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, Η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών μας στην ποιότητα, την αισθητική και την αξία εξασφαλίζεται στο κατάστημα μας μέσα από μια ομάδα ανθρώπων που έχουν δεκαετίες εμπειρίας, που μπορούν να χειριστούν και να προσφέρουν λύσεις σε όλα τα είδη των εργασιών στην ξυλουργική, στην κατασκευή, στα προϊόντα ακίνητων περιουσιών και την αρχιτεκτονική ξυλουργική. Απώτερος σκοπός τους είναι να προμηθεύουμε τους πελάτες μας με όμορφα σχέδια, χρήσιμα αντικείμενα για κάθε κατασκευή στο σπίτι ή στο γραφείο τους με λεπτομέρειες που τονίζουν την ομορφιά και την αρμονία του χώρου τους. Με τη δέσμευσή μας για την τελειότητα και την εκπλήρωση των επιθυμιών του πελάτη, είναι ευχαρίστησή μας να σας βοηθήσουμε σε όλες τις ξυλουργικές, διακοσμητικές εργασίες και τα καθήκοντα σας.

 4. STROYLESTORG LLC

  Ρωσία

  StroyLesTorg LLC – σπίτια υψηλής ποιότητας από πεύκη του Βορρά – μια εταιρεία παραγωγής που δραστηριοποιείται στην αγορά από το 2012. Βρισκόμαστε στην περιοχή Vologda με τα τεράστια οικολογικά δάση του Βορρά. Κατασκευάζουμε ανώτερης ποιότητας σπίτια από ξυλεία του Βορρά επειδή αγαπούμε αυτό το έργο και ασχολούμαστε επαγγελματικά με την υλοτομία. Ο τεχνικός εξοπλισμός και οι συνθήκες στις οποίες εκτελούνται οι εργασίες για την παραγωγή ξύλινων σπιτιών είναι σημαντικοί παράγοντες. Οι ξυλουργοί μας είναι σε θέση να κατασκευάσουν για λογαριασμό σας ένα ξύλινο σπίτι με την πλέον σύνθετη διαμόρφωση καθώς κατέχουμε όλες τις τεχνικές υλοτομίας. Παρέχουμε στους εργαζόμενούς μας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την επεξεργασία της ξυλείας και την παραγωγή ξύλινων σπιτιών, λουτρών και άλλων κατασκευών.

 5. RIGA WOOD GMBH

  Γερμανία

  Η Latvijas Finieris παράγει, επιβελτιώνει και διαθέτει κόντρα πλακέ σημύδας, συνθετικές ρητίνες και μεμβράνες φαινολικής ρητίνης. Η Latvijas Finieris δραστηριοποιείται επίσης στον τομέα της δασικής εκμετάλλευσης και της δασοκομίας. Η παγκόσμια παρουσία της Latvijas Finieris διασφαλίζεται μέσω επιχειρηματικών εταίρων σε περισσότερες από 60 χώρες, στις οποίες πωλείται το κόντρα πλακέ σημύδας. Το κόντρα πλακέ σημύδας είναι ένα υλικό με υψηλό δυναμικό και μια πληθώρα από δυνατότητες στην εκάστοτε χρήση. Επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας στην εκπλήρωση των επιθυμιών σας. Το όραμά μας: Θέλουμε να είμαστε ο κορυφαίος σχεδιαστής, κατασκευαστής και προμηθευτής κόντρα πλακέ σημύδας και των συνδεδεμένων υπηρεσιών. Η αποστολή μας: Η μακροπρόθεσμη ανάπτυξη των σχέσεων με τους πελάτες, τους ιδιοκτήτες δασών, τους συνεργαζόμενους εταίρους, τους προμηθευτές και τους εργαζομένους της επιχείρησης: υπεύθυνη εργασία, υπεύθυνη κερδοφορία, υπεύθυνη επένδυση κέρδους.

 6. ESVEKO WOOD OÜ IMPORT-EXPORT

  Εσθονία

  Η Esveko Wood OÜ ιδρύθηκε το 1999 στο Ταλίν με το εμπορικό όνομα Esveko Trade OÜ. Σήμερα έχουμε αναπτύξει δύο κύριες παραγωγικές γραμμές. Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας μας : 1) παραγωγή καυσόξυλου, λιανική, χονδρική πώληση και εξαγωγή 2) παραγωγή διάφορης πριστής ξυλείας καυσόξυλου, λιανική, χονδρική πώληση και εξαγωγή. Παράγουμε κυρίως σημύδα, δρυς, μελιά ανώτατης ποιότητας σε πριστή ξυλεία και καυσόξυλο από σημύδα. Εισαγωγή εξαγωγή καυσόξυλου, πριστής ξυλείας.

 7. MADERAS J. REDONDO SL

  Ισπανία

  Επιχείρηση με μεγάλη πείρα άνω των 40 ετών στον κόσμο της ξυλείας. Για την εξυπηρέτηση των πελατών μας, διαθέτουμε θαλάμους ξήρανσης ξυλείας. Επίσης, έχουμε μια έκθεση λιανικής πώλησης, στην οποία προσφέρουμε προμήθειες κάθε είδους για την ξυλουργική και τα μαστορέματα (DIY), από σανίδες κομμένες κατά παραγγελία έως στοιχεία κιγκαλερίας, χωρίς να παραλείπουμε τα διαζώματα, τα παρκέ, τις πόρτες κ.λπ.

 8. HAJDINJAK D.O.O.

  Κροατία

  HAJDINJAK D.O.O.: Προμηθευτής ευρέος φάσματος υψηλής ποιότητας ημιτελών προϊόντων από ξύλο κερασιάς, με γωνίες, μη-ακονισμένο, ατμό ή όχι, σφαίρες. Όλοι οι κορμοί έχουν προέλευση Κροατίας. Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα από την Επιτροπή Δασών. Η βελανιδιά και η μελιά είναι επίσης ενίοτε διαθέσιμα.

 9. GREENWAY LTD S.R.O.

  Σλοβακία

 10. OWLAM WOOD

  Γαλλία

 1. THERMOWHITE PRODUKTIONS UND VERTRIEBS GMBH

  Γερμανία

 2. 4BETTERDAYS.COM GMBH

  Αυστρία

 3. W&S GMBH

  Γερμανία

 4. HUGO KÄMPF GMBH "WIR SIND EICHE"

  Γερμανία

 5. ELTEC ELEMENTE TECHNIK FÜR MÖBEL UND INNENAUSBAU GMBH

  Γερμανία

 6. EGA COMERCIO DE LA MADERA

  Ισπανία

 7. GARTENAKZENTE INH. WOLFGANG HUBER

  Γερμανία

 8. MADE FOR TRADE

  Ουκρανία

 9. ACCOYA BOIS MODIFIÉ

  Ελβετία

 10. ALBERT HÖMBERG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

33.063 επιχειρήσεις