• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • οινοποίηση - μηχανές- εξοπλισμός και εγκαταστάσεις

Αποτελέσματα για

Πράκτορας Αντιπρόσωπος - Οινοποίηση - μηχανές- εξοπλισμός και εγκαταστάσεις

Πράκτορας / Αντιπρόσωπος
  1. CFA

    Τουρκία

    Η εταιρεία CFA, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οινοποίηση - μηχανές, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, απογεμισμα οινοδοχειων, κρασι για κρεας, wine bar δοκιμες κρασιων, και Οινοποίηση - μηχανές, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

  2. COCCINELLAWINE

    Τουρκία

    Η εταιρεία COCCINELLAWINE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οινοποίηση - μηχανές, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλκοολουχα κρασια. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  3. FAVEA HANDEL MIT PHARMAZEUTISCHER TECHNOLOGIE GMBH

    Αυστρία

    Η εταιρεία FAVEA HANDEL MIT PHARMAZEUTISCHER TECHNOLOGIE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις, μηχανηματα και εξοπλισμοι για τη φαρμακοβιομηχανια. Έχει έδρα σε Vienna, Αυστρία.

  4. PPUH DEKAR S.C.

    Πολωνία

    Η εταιρεία PPUH DEKAR S.C., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, μηχανικα αμαξωματα, εγχυτηρες για κινητηρες, Επιδιόρθωση μηχανών και εξοπλισμών, και Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Zakrzew, Πολωνία.

  5. UKŁADY CENTRALNEGO SMAROWANIA SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία UKŁADY CENTRALNEGO SMAROWANIA SP. Z O.O., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά - μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντλίες ψύξης και λίπανσης, Λίπανση - μηχανές και εγκαταστάσεις, αντλιες για συστηματα κεντρικης λιπανσης, Αντλίες ψύξης και λίπανσης, και Λίπανση - μηχανές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Poznań, Πολωνία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MENART

    Βέλγιο

    Η εταιρεία MENART, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, Επεξεργασία οικιακών απορριμάτων - μηχανήματα και συστήματα, βιομηχανικά μηχανήματα κοκκοποiησης για την επεξεργασiα αποβλήτων, Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, και Επεξεργασία οικιακών απορριμάτων - μηχανήματα και συστήματα. Έχει έδρα σε Dour, Βέλγιο.

  2. KTOOLS TECHNOLOGY

    Γαλλία

    Η εταιρεία KTOOLS TECHNOLOGY, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά - μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξωθηση πλαστικων υλικων, κατασκευη καλουπιων για πλαστικες υλες, εγκαταστασεις, μηχανηματα και εξοπλισμοι για τη βιομηχανια των πλαστικων υλικων, και φυσημα πλαστικων υλικων. Έχει έδρα σε Notre Dame Du Bec, Γαλλία.