• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Πράκτορας Αντιπρόσωπος - Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές

Πράκτορας / Αντιπρόσωπος
  1. DINASTY HARPEN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η αποστολή μας: να προσφέρει εξαιρετικά φρέσκα και ποιοτικά λαχανικά σε όλο τον κόσμο και σε ανταγωνιστικές τιμές. Από το 2022, η DINASTY HARPEN είναι ο ειδικός στην εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών. Είμαστε διαθέσιμοι όλο το χρόνο προσφέροντας κατάλληλα προϊόντα και εξαιρετικής ποιότητας. Στην καρδιά της επιχείρησης μας, όλος ο κόσμος καταλαβαίνει την αποστολή μας. Έτσι, εργαζόμαστε εντατικά ώστε να διαφέρουμε. Η ομάδα μας, που αποτελείται από νέα και δυναμικά άτομα, θα σας συνοδέψει ώστε να λάβετε τις καλύτερες αποφάσεις. Η επιχείρηση εξάγει και διανέμει χονδρικής διάφορα προϊόντα, κυρίως λαχανικά, όπως πατάτες και κρεμμύδια. Είμαστε μια ισχυρή ομάδα, σωστά δομημένη και ακέραιη, με στόχο να εξασφαλίσουμε την εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών στην δυτική Αφρική. Η εταιρεία, προκειμένου να προσφέρει έναν ασφαλές περιβάλλον στις επενδύσεις των πελατών της, οφείλει να τους προσφέρει προϊόντα ποιότητας, προσφέροντας ταυτόχρονα μια επαγγελματική εξυπηρέτηση ώστε να εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη τους. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  2. MAZETTO COMPANY

    Βραζιλία

    Verified by europages badge

    Χαίρετε! Είμαστε η εταιρεία MAZETTO COMPANY, μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία εισαγωγών και εξαγωγών με επίκεντρο την εξαγωγή γεωργικών προϊόντων Βραζιλίας. Εργαζόμαστε για να μετατρέψουμε το ξένο εμπόριο, να κλείσουμε συμφωνίες σε όλο τον κόσμο και να διευκολύνουμε τις τυπικές διαδικασίες αγοραπωλησίας στο ξένο εμπόριο, προσφέροντας σας τα καλύτερα προϊόντα υπό τις καλύτερες συνθήκες. Σε έναν κόσμο παγκοσμιοποίησης, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε, ικανότητα, διαφάνεια και πιστότητα. Συνεπώς, παρέχουμε πάντα προϊόντα βέλτιστης ποιότητας και με άριστες διεθνές σχέσεις. Τοποθεσίες : Η MAZETTO COMPANY διαθέτει γραφεία στις στρατηγικές πόλεις του Σάο Πάολο και της Λισαβόνας. Προϊόντα: Εργαζόμαστε κυρίως στην εισαγωγή και εξαγωγή : βραζιλιάνικος καφές, καρότα, ντομάτες, πατάτες, καλαμπόκι, σόγια, βραζιλιάνικο βοδινό κρέας και κοτόπουλο. Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας και επικοινωνήστε με την ομάδα μας!

  3. NEAR TRADE

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    H NEAR TRADE είναι μια εμπορική εταιρεία με έδρα στην Πορτογαλία η οποία φέρνει σε επαφή προμηθευτές και αγοραστές σε όλο τον κόσμο. Σας φέρνουμε μοναδικά και εξωτικά προϊόντα για την επιχείρηση σας στην Ευρώπη. Οι βάσεις μας, πρακτικής, αντικειμενικότητας και συνεργασίας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε τις καλύτερες συμφωνίες στους διάφορους εταίρους μας σύμφωνα με την τοπική τους νομοθεσία, πρότυπα και πολιτισμός.Χάρη σε έναν γερό χαρτοφύλακα εταίρων, φέρνουμε σε επικοινωνία τους ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ και ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ προμηθευτές με τους αγοραστές παγκοσμίως. Η διαδικασία μας είναι απλή και σέβεται όλες τις αιτήσεις για να υλοποιήσει εξαιρετικές συμφωνίες. Δραστηριοποιούμαστε στους ακόλουθους τομείς: εμπορεύματα, βιομηχανίες, τεχνολογία, βασιλικό κτήμα, και χρηματοοικονομικός τομέας.Συμβάλλουμε ευχάριστα θετικά σε έργα στους αντίστοιχους τομείς. Μεταξύ των προϊόντων που παρέχουμε, μπορείτε να βρείτε: Ποτά: Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες φίρμες: Heineken, Coca-Cola, Budweiser, κ.λπ. Επίσης, συνεργαζόμαστε με τοπικούς Βραζιλιάνους παραγωγούς φυσικών ποτών, φυσικών εξωτικών φρούτων όπως οι acerola, graviola, cupuaçu (σε σκόνη ή πολτό) και βιολογικά σνακ από τροπικό μανιόκα. Τρόφιμα ΣΠΟΡΟΙ, ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΖΩΩΝ, ΦΡΟΥΤΑ, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ, ΛΙΠΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΟΙΝΟΣ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΠΟΛΠΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΧΥΜΑ. Άλλα προϊόντα: ΕΝΔΥΜΑΤΑ, ΞΥΛΕΙΑ, ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΒΙΟΜΑΖΕΣ, ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ. Αναζητάτε εταίρους για το εμπόριο των προϊόντων σας στην παγκόσμια αγορά ή για την εισαγωγή από μια συγκεκριμένη χώρα; Επικοινωνήστε μαζί μας!

  4. KHIDIR FARM

    Ουζμπεκιστάν

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KHIDIR FARM, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λοβοφόρα λαχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα αποξηραμένα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα αποξηραμένα, φασολια, Φασόλια, και φρεσκα φασολακια. Έχει έδρα σε Tashkent, Ουζμπεκιστάν.

  5. EC PLAZA

    Νότια Κορέα

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EC PLAZA, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μακιγιάζ - προϊόντα, Καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα ομορφιάς, Προϊόντα σωματικής περιποίησης, Τσάντες, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Ηλεκτρονικό εμπόριο - υπηρεσίες, Δερμάτινα είδη, και Εργαλεία και είδη κιγκαλερίας. Έχει έδρα σε Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul, Νότια Κορέα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MN BROKER

    Γαλλία

    Η MN Consulting λειτουργεί ως εισαγωγέας και διανομέας που εξειδικεύεται στον ΠΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΗ εφοδιάζοντας απευθείας παρασκευαστές, παραγωγούς και μεταποιητές όλων των υλών που προέρχονται (Κίνα, Ινδία, Αφρική...). Οι ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ. Κατέχουμε εμπειρία όσον αφορά το τοπικό και διεθνές εμπόριο γεωργικών προϊόντων, ενεργειακών πόρων, εξοπλισμών και αναλώσιμων. Ανάμεσα στα προϊόντα, θα βρείτε, λάδι- Huile de Florentin, εξευγενισμένο ηλιέλαιο, εξευγενισμένο σογιέλαιο, εξευγενισμένο αραβοσιτέλαιο, εξευγενισμένο κραμβέλαιο/, εξευγενισμένο φοινικέλαιο, ελαιόλαδο, καρύδια κάσιους, Καρύδια από βουτυρόδεντρο, βούτυρο κακάο, Βούτυρο καριτέ. Παρέχουμε επίσης συμβουλές στους παγκόσμιους εξαγωγείς και αγοραστές μέσα από την MN Négoce ώστε να τους βοηθήσουμε να αναπτύξουν κερδοφόρες επιχειρήσεις στο διεθνές εμπόριο ή στο εμπόριο πρώτων υλών. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  2. MARSOL FRUITS ESPAÑA

    Ισπανία

    Η Marsol Fruits Spain S.L. είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στο εμπόριο φρούτων και λαχανικών που προέρχονται από την εξοχή της Murcie και της Αλμερίας. Εγγυόμαστε την επαγγελματική εξυπηρέτηση και την αποδοτική διαχείριση των προϊόντων από τη στιγμή της αγοράς και φροντίζουμε ώστε η ποιότητα, η τιμή και η συσκευασία να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σα. Εάν το επιθυμείτε, μπορούμε επίσης να αναλάβουμε τη διαχείριση διακίνησης. Προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή. Ειδικευόμαστε σε διάφορες ποικιλίες μαρουλιού (μαρούλι iceberg , ρωμαϊκή σαλάτα, Little Gem), μπρόκολα, αγκινάρες, κουνουπίδια, αγγούρια, ολλανδικά αγγούρια, διάφορες ποικιλίες ντομάτας (μακράς διατήρησης, Rebellion, τσαμπιά, ντοματίνια), λεμόνια, πορτοκάλια και μανταρίνια, διάφορες ποικιλίες πιπεριάς (California, Lamuyo), κ.λπ. Προμηθευόμαστε τα προϊόντα μας από τις κυριότερες αγορές της περιοχής και εμπορευόμαστε προϊόντα υψηλής ποιότητας στην εθνική και ευρωπαϊκή αγορά.

  3. VNESHTORG-RUS LLC

    Ρωσία

    Η Vneshtorg-Rus εισάγει και εξάγει γεωργικά προϊόντα και τρόφιμα στην Ρωσία: chickpeas, φακές, σιτάρι, κεχρί, και πολλές άλλες καλλιέργειες, διαχειρίζεται τον εφοδιασμό αγροκτημάτων σε σπόρους, λαχανικά και ελαιόσπορους, καθώς και γεύματα από κράμβη, από σόγια και από ηλίανθο για την πάχυνση των γεωργικών ζώων. Η εταιρεία αγοράζει οργανικά γεωργικά προϊόντα από οργανικά αγροκτήματα που καλλιεργούν τις καλλιέργειες τους σε οικολογικά ασφαλής περιοχές της Ρωσίας, χρησιμοποιούν οργανικά λιπάσματα και την εναλλαγή καλλιεργειών, διατηρούν την υγεία του εδάφους και την υγεία των οικοσυστημάτων και των ανθρώπων. Τα πιστοποιημένα προϊόντα της Vneshtorg-Rus δεν περιέχουν εντομοκτόνα ή ΓΤΟ καθώς υποβάλλονται σε αυστηρό ποιοτικό έλεγχο εντός της εταιρείας ώστε να τηρούν εφαρμόσιμα πρότυπα. Η Vneshtorg-Rus είναι πιστός και υπεύθυνος εταίρος για τους πελάτες από την Κίνα, την Ινδία, τα ΗΑΕ, την Αλγερία, το Ιράν, το Αφγανιστάν και το Βέλγιο και παρέχει παγκόσμια αποστολή οργανικών γεωργικών προϊόντων με σιδηροδρομική, οδική και θαλάσσια μεταφορά. Η κύρια αρχή της εταιρείας είναι να φροντίσει για τις ανάγκες και τα οφέλη των πελατών της.

  4. HILIETIS TRADE

    Ελλάδα

    Εχουμε μια εμπειρεια 20 και ανω ετων στις εξωγωγες τροφιμων και ποτων. Ειμαστε μια εξαγωγική εταιρεία, με ειδικοτητα στην Ιαπωνικη αγορα και την αγορα της Κινας. Εξαγουμε Ελληνικα προιοντα στις αγορες αυτές απο το 1999. Προσφατα εχουμε κανει επαφες και με εισαγωγείς στην αγορα της Αυστραλίας. Λαμβανουμε μερος σε μεγαλες Διεθνείς εκθεσεις με δικο μας περίπτερο και προωθουμαι τα προιοντα μας σε αλυσιδες Σ/Μ, πολυκαταστηματων, Ξενοδοχείων και γκουρμετ καταστηματων. Αναλαμβανουμε την αντιπροσωπευση Ελληνικων προιοντων όπως το ελαιλολαδο και ελιες , ροδακινο κομποστα, κρασιων και πολλων αλλων παραδοσιακων προιοντων. Για περισσοτερες πληροφοριες επικοινωνηστε μαζι μας.

  5. JOHNSON C2M CO., LTD

    Κίνα

    Η Johnson c2m.co..LTD ιδρύθηκε το 2016, δραστηριοποιείται στον τομέα εισαγωγών και εξαγωγών αγαθών και τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών ειδών, οικιακών συσκευών, γεωργικών προϊόντων, μηχανολογικού εξοπλισμού, υλικού, οικοδομικών υλικών, μεταφορικών μέσων, προσυσκευασμένων τροφίμων, ενδυμάτων, παπουτσιών κλπ. Προσφέρουμε στους ξένους πελάτες μας υπηρεσία c2m. Εμείς μαζί με την τράπεζα παρέχουμε την ποιότητα και την εγγύηση κεφαλαίου για ξένους πελάτες που θέλουν να αγοράσουν οποιαδήποτε προϊόντα στην Κίνα. Είναι καθήκον μας να μειώσουμε το κόστος παραγωγής και το ρεπερτόριο για τον κατασκευαστή, να διασφαλίσουμε την ποιότητα του προϊόντος για τον αγοραστή. Βοηθάμε τους πελάτες να ασχοληθούν με τις μεταφορές (αεροπορικές μεταφορές, θαλάσσιες μεταφορές, σιδηροδρομικές μεταφορές), με δηλώσεις, ασφαλιστικές και επιχειρηματικές αξιολογήσεις πιστοληπτικής ικανότητας της συνεργασίας. Η εταιρεία μας βρίσκεται στο Zhengzhou, πρωτεύουσα της επαρχίας Henan, το σημαντικό πλήρη κόμβο μεταφορών, την κεντρική πόλη της κεντρικής οικονομικής ζώνης Plains. Φημίζεται για το ανεπτυγμένο σύστημα σιδηροδρόμων και αερομεταφορών.

  1. BACFRESH

    Ελλάδα

    «Bacfresh» was founded in 2012 and it is based in the region of Farre in the Achaia Perfecture - Greece. With the aim of qualitative cultivation we created well-organized facilities, based on advanced technology methods and modern innovations.The result is the creation of a standard dynamic produce. We started the cultivation of pomegranates in a total area of 130 acres in Farrai, an exceptional suburb of Patras due to its soil. The pomegranate variety which is grown is the «Wonderful» . Both the excellent quality of the soil and the way of planting, layout and spreader (sagging) of the pomegranate is such so as to ensure maximum quality of the fruit. The specific fertilization program and irrigation system that supports the cultivation improves the quality and productivity of the pomegranate ensuring the full and balanced development of the tree. Disposal of the product launches in November and can last until March. For any clarification regarding our product please contact us.

  2. TGF (TRADITIONAL GREEK FOOD)

    Ελλάδα

    Η εταιρεία TGF δραστηριοποιείται στόν χώρο τών εξαγωγών. Κύρια ενασχόλησή μας είναι η ανεύρεση και προώθηση ποιοτικών προϊόντων διατροφής από τήν Ελλάδα προς τόν υπόλοιπο κόσμο. Τρόφιμα πού κυρίως εξάγονται είναι λάδι, ελιές, μέλι καί προϊόντα μέλισσας, τυροκομικά, οίνος. Κατά απαίτηση τών πελατών μας μπορούν να προσφερθούν πρός εξαγωγή καί πολλά άλλα προϊόντα. Ενδεικτικά αναφέρουμε: αυγοτάραχο, βουβαλίσιο κρέας, βότανα. Όλα τά προσφερόμενα πρός εξαγωγή προϊόντα διαθέτουν τίς επαρκείς καί απαιτητές διεθνείς πιστοποιήσεις. Διατίθενται επίσης τόσο βιολογικά όσο καί προϊόντα ΠΟΠ. Οι προμηθευτές μας είναι παραγωγοί καί παραγωγικές μονάδες όσο καί συνεταιρισμοί από όλη τήν Ελλάδα, καθώς η εταιρεία μας αναζητά διαρκώς ό, τι καλλίτερο υπάρχει διαθέσιμο. Τά προϊόντα παρέχονται στις ακόλουθες μορφές: Μη συσκευασμένα (χύμα)-αν ο σκοπός του εισαγωγέα είναι η τυποποίηση στην χώρα τουΜε λογότυπο (brand-name) και τυποποίηση του Έλληνα παραγωγούΜε λογότυπο (brand-name) του εισαγωγέα, κατόπιν συμφωνίας

  1. SAMBE HOLDINGS

    Σενεγάλ

    Η SAMBE HOLDINGS είναι μια εδραιωμένη εταιρεία εισαγωγών / εξαγωγών στη ΣΕΝΕΓΑΛΗ. Προσφέρουμε εισαγωγές και εξαγωγές προϊόντων διατροφής (ρύζι, αλεύρι, δημητριακά, γάλα, κλπ ....), Εισαγωγές-εξαγωγές καινούριου και μεταχειρισμένου βιομηχανικού εξοπλισμού. Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων (Bazin ύφασμα και γυναικεία υφάσματα). Εισαγωγές-εξαγωγές μετάλλων, πολύτιμοι λίθοι, χρυσός και διαμάντι. Ειδικευόμαστε στις εισαγωγές-εξαγωγές σε όλη την περιοχή της Ομοσπονδίας Δυτικών Αφρικανικών Κρατών.

  2. IAMA GROUP LTD

    Βουλγαρία

    Διεθνείς Διαμεταφορές, οδικές, ναυτιλιακές, σιδηροδρομικές και συνδιαζόμενες, απο και προς όλο τον κόσμο. Μεταφορές ευπαθών προιόντων, αγροτικών προιόντων, φρουτων και λαχανικών σε διαφορες θερμοκρασιες οδικά και με κοντεινερ.

  3. ALLIANCE PARTNERSHIP

    Ελλάδα

    Αντιπροσωπευση προωθηση και εξαγωγες αγροτικων προιοντων, τυροκομικων προιοντων σε ολο τον κοσμο.Αριστη ποιοτητα προιοντων, πολυ ανταγωνιστικες τιμες

  4. ARYA FARDAD

    Ιράν

    Η εταιρεία ARYA FARDAD, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παξιμάδια, και Παξιμάδια. Έχει έδρα σε Tehran, Ιράν.

  5. EUXINE SEA TRADING

    Ουκρανία

    Η εταιρεία EUXINE SEA TRADING, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαλακό σιτάρι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, αλευρι απο μαλακο σιταρι, σποροι κεχριου, και λιωμενος αρακας. Έχει έδρα σε Chernomorsk, Ουκρανία.

  6. ZHADOBINA GARLIC, S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία ZHADOBINA GARLIC, S.L., είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Villarrobledo, Ισπανία.

  7. GREEN GRAINS GRANOS Y MÁS

    Ισπανία

    Η εταιρεία GREEN GRAINS GRANOS Y MÁS, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και ζαχαρη. Έχει έδρα σε Fuengirola, Ισπανία.

  8. FADE-KAY VENTURES LIMITED

    Τουρκία

    Η εταιρεία FADE-KAY VENTURES LIMITED, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γεωργικα προϊοντα, καρυδια ανακαρδιοειδων (κασιους), και σποροι σουσαμιου. Έχει έδρα σε Konak,izmir, Τουρκία.

  1. GROUPE PALION CÔTE D'IVOIRE

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία GROUPE PALION CÔTE D'IVOIRE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.

  2. HOME TODAY EXPORT

    Βραζιλία

    Η εταιρεία HOME TODAY EXPORT, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζάχαρη, αγορά πώληση, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, Διεθνές εμπόριο, και Ζάχαρη. Έχει έδρα σε Centro, Βραζιλία.

  3. OSGAR LYVO CONSULTING LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία OSGAR LYVO CONSULTING LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι επενδύσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρυσός, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, χρηματοδοτησεις για επιχειρησεις, χορηγουμενες απο τραπεζες, Χρυσός, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Hove, Ηνωμένο Βασίλειο.

  4. ZEMEN RAY BULGARIA

    Βουλγαρία

    Η εταιρεία ZEMEN RAY BULGARIA, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Varna, Βουλγαρία.

  5. BRINT TRADING

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία BRINT TRADING, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές ξυλείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Pouso Redondo, Ηνωμένο Βασίλειο.

  6. SCH COMMODITY

    Καναδάς

    Η εταιρεία SCH COMMODITY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά και σπόροι, Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, Δημητριακά και σπόροι, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, και Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Montreal, Καναδάς.

  7. UBOMI SUPPLY SERVICES

    Νότια Αφρική

    Η εταιρεία UBOMI SUPPLY SERVICES, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροπικά φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά και σπόροι, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, κρεμμυδια, Δημητριακά και σπόροι, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ζωντανά κτηνοτροφίας. Έχει έδρα σε Randburg, Νότια Αφρική.

  8. COOP. CA - COVIMA

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία COOP. CA - COVIMA, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κακάο και σοκολάτα, κοινωνικα εργα, καρυδια ανακαρδιοειδων (κασιους), Κακάο και σοκολάτα, και καλαμποκοσποροι. Έχει έδρα σε Bouaflé, District Of Sassandra-Marahoué, Ακτή του Ελεφαντοστού.

  9. MA FRUITS CONSULTANTS

    Τουρκία

    Η εταιρεία MA FRUITS CONSULTANTS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανανας, και φρουτα και λαχανικα. Έχει έδρα σε Mersin, Τουρκία.

  10. SOUTH TRADE & SOLUTIONS COMERCIALIZADORA

    Ισημερινός

    Η εταιρεία SOUTH TRADE & SOLUTIONS COMERCIALIZADORA, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροπικά φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, εμπόριο φρούτων και λαχανικών, χονδρικη πωληση υποδηματων, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Guayaquil, Ισημερινός.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πράκτορας Αντιπρόσωπος - Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

319 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες