• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές - Πολωνία

Πολωνία
  1. BTH ELSTAR SP. Z.O.O

    Πολωνία

    Η εταιρεία BTH ELSTAR SP. Z.O.O, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σφαιρικη βαλβιδα. Έχει έδρα σε Elbląg, Πολωνία.

  2. ECO-TECH SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία ECO-TECH SP. Z O.O., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαλυβδινοι σωληνες, σωληνες μεταλλου, σωληνες για αεριαγωγους, και συρματοποιημενοι σωληνες απο μεταλλο. Έχει έδρα σε Warszawa, Πολωνία.

  3. FIRMA HANDLOWA

    Πολωνία

    Η εταιρεία FIRMA HANDLOWA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σωληνες, και Λαμαρίνες. Έχει έδρα σε Bytom, Πολωνία.

  4. STEELEX COMPANY LTD.

    Πολωνία

    Η εταιρεία STEELEX COMPANY LTD., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαλυβας για κατασκευες. Έχει έδρα σε Nysa, Πολωνία.

  5. POLSTAL

    Πολωνία

    Η εταιρεία POLSTAL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Sosnowiec, Πολωνία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KERONAL TRADING COMPANY SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία KERONAL TRADING COMPANY SP. Z O.O., είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Warsaw, Πολωνία.