• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση

Αποτελέσματα για

Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. POLYTECH GROUP

  Ρωσία

  Verified by europages badge

  Ο όμιλος POLYTECH παρέχει υπηρεσίες στον τομέα του ποιοτικού ελέγχου και της πιστοποίησης των προϊόντων, παρέχει συμβουλές σε επιχειρήσεις που υλοποιούν έργα στην Ρωσία, στο Καζακστάν και σε άλλες χώρες της ΕΟΕ σχετικά με τους τεχνικούς κανονισμούς. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο της αξιολόγησης συμμόρφωσης από το 2013 και προσφέρει της υπηρεσίες της σε οργανισμούς σχετικά με την πιστοποίηση της ποιότητας των προϊόντων, των μηχανημάτων και των εγκαταστάσεων καθώς και στην πιστοποίηση της συμμόρφωσης του εξοπλισμού δόμησης σύμφωνα με τα πρότυπα που ισχύουν. Οι ειδικοί του ομίλου POLYTECH δοκιμάζουν και ελέγχουν την ποιότητα των προϊόντων, συμπ. όσων προορίζονται για χρήση σε βιομηχανικές επικίνδυνες εγκαταστάσεις. Ο όμιλος POLYTECH βοηθά τους κατασκευαστές και εισαγωγείς, εταιρείες μηχανικής και οργανισμούς στον εφοδιασμό βιομηχανικού εξοπλισμού για τα κράτη μέλη της ΕΟΕ: —αναπτύσσει στρατηγικές για την πιστοποίηση της ποιότητας συσκευασμένων μονάδων, —διεξάγει ποιοτικό έλεγχο και πιστοποίηση της συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις των τεχνικών κανονισμών της τελωνειακής ένωσης (TR CU), —δοκιμάζει και ελέγχει τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό για την έκδοση πιστοποιητικών και δηλώσεων συμμόρφωσης, —προετοιμάζει τεχνικά φύλλα δεδομένων, υπολογισμούς σε θραύση και άλλα έγγραφα σύμφωνα με τον νόμο εν ισχύ, —μεταφράζει την τεκμηρίωση προς τα Ρωσικά, —εξηγεί τις απαιτήσεις των προτύπων και κανονισμών όσον αφορά την βιομηχανική ασφάλεια που ισχύουν. Ο όμιλος POLYTECH βοηθά στην απόκτηση των απαιτούμενων πιστοποιητικών, άδειων, και εγκρίσεων γρήγορα σε προσιτές τιμές, προσπερνά τους κανονιστικούς φραγμούς.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. MICROTEST

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η MICROTEST σχεδιάζει, κατασκευάζει και αναπτύσσει εξοπλισμό και συστήματα δοκιμών υλικών για μια ολοκληρωμένη γκάμα χρηστών, τόσο βιομηχανικών όσο και εμπορικών. Η σειρά των μηχανημάτων μας δοκιμών περιλαμβάνει από τα πιο απλά μηχανήματα χειροκίνητου ελέγχου μέχρι εντελώς αυτόματα συστήματα που ελέγχονται από υπολογιστή, με τις τελευταίες εκδόσεις και καινοτομίες του λογισμικού μας δοκιμών.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. BCKE KASHRUT

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 4. QUALITÄTSSERVICE QM/IMS QHSE-SERVICE

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 5. LABOR DR. MANG STAATLICH GEPRÜFTER LEBENSMITTELCHEMIKER

  Γερμανία

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. TELUS-TESTLABOR FÜR UMWELTSIMULATION GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 2. PACONSULT SWISS GMBH

  Ελβετία

  Verified by europages badge
 3. AJA REGISTRARS GERMANY GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 4. WM-Q LIMITED

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 5. GBK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 1. INGENIEUR BÜRO GATERMANN QM - BERATUNGS GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 2. TERRACHEM GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 3. OFFSHORE QUALITY CONSULTANT SERVICES (HK) LTD.

  Χονγκ Κονγκ

  Η Offshore Quality Consultant Service (OQCS) Limited ειναι οργανισμός που παρέχει υπηρεσίες που εγγυώνται την ομαλή προώθηση των εμπορευμάτων σας από την Κίνα. Η εξυπηρέτηση μας συμπεριλαμβάνει τις εξής υπηρεσίες, χωρίς να περιορίζεται σε αυτές : επιθεώρηση εργοστασίου, επικύρωση προϊόντος, επιθεώρηση πριν την παραγωγή, υποστήριξη στην εισαγωγή νέου προϊόντος, επιθεώρηση κατά την παραγωγή, επιθεώρηση πριν την αποστολή, επίβλεψη φόρτωσης εμπορευματοκιβωτίου, δοκιμές ποιοτικής εγγύησης, υποστήριξη στην αποστολή παραγγελιών και βιώσιμης ποιότητας.

 4. ISTITUTO GIORDANO SPA

  Ιταλία

  Το Istituto Giordano από το 1959 είναι πολύτιμος συνεργάτης των επιχειρήσεων και των προϊόντων τους. Είναι ένας πρωτοποριακός τεχνικός οργανισμός δοκιμών προϊόντων, πιστοποίησης, έρευνας, σχεδιασμού και κατάρτισης. Αποστολή του είναι η προώθηση της ποιότητας στη βιομηχανία, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας και ευρισκόμενος δίπλα στις επιχειρήσεις και τις απαιτήσεις τους σε ό, τι αφορά στη συμμόρφωση. Ο οργανισμός αποτελείται από περίπου 150 υπαλλήλους που κατανέμονται μεταξύ 20 πολυλειτουργικών εργαστηρίων, σε χώρο έκτασης 42.500 τ.μ.

 5. AQI SERVICE - CHINA INSPECTION SERVICES AND QUALITY CONTROL IN ASIA

  Κίνα

  Η Asia Quality Inspection (AQI) Service Co., Ltd είναι μια εταιρεία επαγγελματικών υπηρεσιών στην Κίνα, η οποία ειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένης γκάμας υπηρεσιών εφοδιασμού και ελέγχου ποιότητας για εισαγωγείς, αγοραστές, λιανεμπόρους και πωλητές. Στις υπηρεσίες περιλαμβάνονται οι εξής: έλεγχος προμηθευτών, παροχή συμβουλών σε επιχειρήσεις, εργαστηριακοί έλεγχοι, επιθεώρηση ελέγχου ποιότητας, επίβλεψη φόρτωσης εμπορευματοκιβωτίων και υπηρεσίες ανασυσκευασίας. Επίσης, παρέχουμε υπηρεσίες όπως μηχανική, κατασκευή προτύπων, διαχείριση εικονικού γραφείου, επιχειρησιακές έρευνες κ.ά.

 6. CENTRUM CERTYFIKACJI

  Πολωνία

  Η εταιρεία μας προσφέρει πλήρη γκάμα υπηρεσιών σχετικά με τις πιστοποιήσεις και τις εμπορικές σχέσεις μεταξύ πολωνίας, ΕΕ, Ουκρανίας και των χωρών της ΚΑΚ. Επαγγελματισμός, Professionalism, ενδιαφέρον για τους συνεργάτες, και η ειλικρίνεια είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα μας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας! Προσφέρουμε: * πιστοποίηση * έρευνα και εποπτεία για τη διαδικασία πιστοποίησης * προετοιμασία εγγράφων πιστοποίησης για εξαγωγή * κατανοητή πιστοποίηση προϊόντων που προορίζονται για εξαγωγή * κατανοητή πιστοποίηση

 7. OPD - OPTIMUM PROJECT DEVELOPMENT

  Ελλάδα

  Είναι ένα κοινοπραξία τεχνικών και μηχανικών διαφόρων ειδικοτήτων, που συνδέθηκαν επαγγελματικά, σε μια κοινή προσπάθεια να παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις άριστης ποιότητας στις σύγχρονες προκλήσεις της αγοράς των τεχνικών κατασκευών. Στελεχώνεται από πληθώρα ειδικοτήτων, καλύπτοντας όλο το φάσμα των κατασκευών, καθώς και πιστοποιήσεων. Η κοινοπραξία , στοχεύει στο ιδανικό πάντρεμα της άψογης αισθητικής και αρχιτεκτονικής ενός χώρου, με την άνεση και την οικονομία που μπορεί να προσφέρει η τεχνολογία αιχμής της εποχής μας. Τα στελέχη της ομάδας πάντοτε ενημερωμένα για τα νέα προϊόντα και τις τάσεις της αγοράς, μπορούν να αντεπεξέλθουν σε κάθε είδους επαγγελματική πρόκληση, ανεξάρτητα από το μέγεθός της.

 8. BST ELTROMAT INTERNATIONAL GMBH

  Γερμανία

  BST eltromat International - stronger together! Με τη συγχώνευση το 2014, οι παραδοσιακές επιχειρήσεις BST International και eltromat ένωσαν την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία τους δημιουργώντας μια ισχυρή μάρκα: την BST eltromat International. Έτσι, η BST eltromat είναι ο κορυφαίος προμηθευτής ολοκληρωμένων συστημάτων διασφάλισης ποιότητας και βελτιστοποίησης παραγωγής της βιομηχανίας μεταποίησης υλικών σε λωρίδες. BST eltromat International: Διασφάλιση της ποιότητας!

 9. WEB COMMERCE WORLDWIDE SUNCHINE INSPECTION

  Γαλλία

 10. SISTEMI & CONSULENZE

  Ιταλία

 1. INGENIEURBÜRO DI GERNOT MISCHINGER

  Αυστρία

 2. EXYGE CONSULTORES

  Ισπανία

 3. TESTQUAL, S.L.

  Ισπανία

 4. IUQ INSTITUT FÜR UMWELTSCHUTZ UND QUALITÄTSSICHERUNG DR. KRENGEL GMBH

  Γερμανία

 5. KVV STUTTGART GMBH

  Γερμανία

 6. BONFIGLIO CONSULTING

  Ιταλία

 7. ITALCERT

  Ιταλία

 8. SPORTEST

  Γαλλία

 9. INNOSONIX ENGINEERING BY INNOSONIX GMBH

  Γερμανία

 10. CALL&MAN GP&T

  Ισπανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5.255 επιχειρήσεις