• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • πλατφόρμες πετρελαίου

Αποτελέσματα για

Πλατφόρμες πετρελαίου - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PEDRO,PETROLEIROS E COMPANHIAS PETROLÍFERAS+344 EMPRESAS

  Πορτογαλία

 2. HUBEI SLETPETRO TECHNOLOGY CO., LTD.

  Ηνωμένες Πολιτείες

 3. VESTBASE AS

  Νορβηγία

 4. SHANXI WEIGAO PETROLEUM DRILLING TOOLS CO., LTD

  Κίνα

 5. SENIM HOLDING

  Καζαχστάν

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. TOTAL E&P NORGE AS

  Νορβηγία

 2. RISBRIDGER LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 3. LUKOIL PETROLEUM LTD

  Ελβετία

 4. BERGEN GROUP ROSENBERG AS

  Νορβηγία

 5. BIOSULQUIMICA IND.E COM.

  Βραζιλία

 1. SALTEL INDUSTRIES

  Γαλλία

 2. ASPIRE OIL SERVICES LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

 1. OSIRIS

  Γαλλία

 2. VALTOR OFFSHORE A/S

  Δανία

 3. NOLY LIMITED

  Κίνα

 4. AVICOMP SERVICES AG

  Ελβετία

 5. LIJIN HONGSHENG OIL CO,.LTD

  Κίνα

 6. INDUSTRIAL BRUSHWARE LIMITED T/A IBEX INDUSTRIAL BRUSHES

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η IBEX Industrial Brushes, με έδρα στην Halesowen, Ην. Βασίλειο, προσφέρει μια παγκόσμια υπηρεσία σε ότι αφορά τις βούρτσες βιομηχανικής χρήσης και λύσεις στεγανοποίησης. Διαθέτουμε πάνω από 75 χρόνια πείρας στην κατασκευή και μηχανική επεξεργασία βουρτσών και αναπτυσσόμαστε συνεχώς υιοθετώντας τις νέες τεχνολογίες στο εξαιρετικά εξειδικευμένο μας τομέα. Βιομηχανικές βούρτσες και στεγανοποιητικά, συμπ. βούρτσες ιμάντων, κυλινδρικές βούρτσες, βούρτσες ψησταριάς IBEX και δακτύλιοι στεγανοποίησης για βούρτσες, διαθέσιμες από μια εκτενής αποθήκη στο Ην. Βασίλειο, με τις συντομότερες δυνατές προθεσμίες και γρήγορη παράδοση για έκτακτες απαιτήσεις. δόμηση, κατασκευή και συντήρηση πλατφορμών πετρελαίου και αερίου, κατασκευή καραβιών, δημόσια έργα, καθαρισμός αγωγών, αεροναυπηγική, πυρηνική, ύδατα και λύματα, ορυχεία, ιατρική, υγιεινή, τρόφιμα, γεώτρηση σήραγγας, μηχανική, συστήματα μεταφοράς, παραγωγή χάλυβα και πολλά άλλα. Οι βούρτσες και δακτύλιοι στεγανοποίησης IBEX αναπτύσσονται εντός της επιχείρησης και με συνεχή επικοινωνία μεταξύ του πελάτη και τις ομάδες της IBEX, με αποτέλεσμα την διάθεση ετοιμοπαράδοτης υπηρεσίας σε οποιοδήποτε πρωτότυπο προϊόντος και διαδικασίες ανάπτυξης. Η υπηρεσία συμπεριλαμβάνει συμβουλή και καθοδήγηση στην τεχνολογία νημάτων για βούρτσες, σχέδια, κατασκευή και φινίρισμα, καθώς και άλλες απόψεις όταν προσπαθούμε να δημιουργήσουμε την βέλτιστη βούρτσα ή δακτύλιο στεγανοποίησης σε μια αγορά με ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

 7. IROV - UNDERWATER SERVICES DI STASI MAURO & C. SAS

  Ιταλία

  Η Irov - Underwater Services είναι μια επιχείρηση με εξαιρετικά εξειδικευμένο προσωπικό σε θέματα υποβρύχιας ρομποτικής. Προσφέρει υποβρύχιες υπηρεσίες στον τομέα της οικολογίας, του περιβάλλοντος και της ωκεανογραφίας, χρησιμοποιώντας είτε ρομπότ για μεγάλα βάθη, είτε υποβρύχια μίνι-ρομπότ με καλωδιακή καθοδήγηση (ROV). Πραγματοποιεί ελέγχους στις εγκαταστάσεις υδατοκαλλιέργειας, εσωτερικούς/ εξωτερικούς ελέγχους σωληνώσεων και αγωγών, ελέγχους και επιθεώρηση θεμελίων και βυθιζόμενων μερών σε κανάλια, γέφυρες, υδραγωγεία, αναχώματα και πλατφόρμες πετρελαίου.

 8. METALLBAU EMMELN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η Metallbau Emmeln επικεντρώνεται στην παραγωγή υπεράκτιων κοντέινερ κατά τα πρότυπα DNV 2.7-1 και -2, καθώς και το πρότυπο EN 12079. Η ανάπτυξη και ο έλεγχος/η πιστοποίηση διεξάγονται σε συνεργασία με την GL (Germanischer Lloyd). Τα προϊόντα μας: θάλαμοι υποσταθμών, εμπορευματοκιβώτια πυροπροστασίας, εμπορευματοκιβώτια ηχομόνωσης, ειδικά εμπορευματοκιβώτια, εμπορευματοκιβώτια πινάκων ελέγχου. Στο υπεράκτιο τομέα τίθενται ιδιαίτερες απαιτήσεις για τα εμπορευματοκιβώτια, τις οποίες δεν πληρούν άλλα εμπορευματοκιβώτια. Τα υπεράκτια εμπορευματοκιβώτια χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά προϊόντων, αλλά και για τη στέγαση μηχανημάτων, εγκαταστάσεων και συστημάτων ελέγχου, ως χώρος αποθήκευσης ή για τη διαμονή προσωπικού σε εξέδρες γεώτρησης πετρελαίου και αερίου, όπως και σε πλατφόρμες μετασχηματιστών.

 1. SPOMASZ SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η F.K.S.i M. Η Spomasz S.A. αποτελεί μέρος της Smulders, έναν διεθνή οργανισμό που συνεισφέρει σε φιλόδοξα και μοναδικά έργα σχετικά με την παραγωγή ανανεώσιμης αιολικής ενέργειας σε ζώνες χερσαίες και υπεράκτιες, αργού πετρελαίου και φυσικού πετρελαίου, έργα πολιτικού μηχανικού και τη βιομηχανία. Η Spomasz έχει εμπειρία πολλών χρόνων σε πλήρη παραγωγή μεγάλων χαλύβδινων δομών. Οι κύριοι τομείς δραστηριότητάς μας είναι: στοιχεία δομής χαλύβδινων υπεράκτιων πύργων ανεμογεννητριών, πλατφόρμες εξόρυξης.

 2. BRANACH EUROPE BY PROTECT EVOLUTION

  Ρουμανία

  Η εταιρεία Branach που ιδρύθηκε το 1990, είναι κορυφαίος κατασκευαστής και προμηθευτής υψηλής ποιότητας σκαλών ασφαλείας και αξεσουάρ από φαϊμπεργκλάς. Τροφοδοτούμε τους τομείς της ηλεκτροδότησης, των τηλεπικοινωνιών, των ορυχείων, των κατασκευών, της βιομηχανίας πετρελαίου και αερίου Ειδικευόμαστε σε μεμονωμένες σκάλες, κλιμακωτές πλατφόρμες, πτυσσόμενες σκάλες και ανθεκτικές στη διάβρωση σκάλες Με το ευρύ δίκτυο αποκλειστικών αντιπροσώπων της, η Branach είναι σε θέση να εξυπηρετεί τους πελάτες της σε ολόκληρη την Ευρώπη μέσω του επίσημου αντιπροσώπου της

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πλατφόρμες πετρελαίου - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

22 Επιχειρήσεις