• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • πλατφόρμες πετρελαίου

Αποτελέσματα για

Πλατφόρμες πετρελαίου - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PEDRO,PETROLEIROS E COMPANHIAS PETROLÍFERAS+344 EMPRESAS

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία PEDRO,PETROLEIROS E COMPANHIAS PETROLÍFERAS+344 EMPRESAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλατφόρμες πετρελαίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμβουλοι σχετικα με την εξαγωγη πετρελαιου, ερευνητικες γεωτρησεις πετρελαιου, και πετρελαιοφορες πλατφορμες. Έχει έδρα σε Guarda, Πορτογαλία.

 2. SALTEL INDUSTRIES

  Γαλλία

  Η εταιρεία SALTEL INDUSTRIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλατφόρμες πετρελαίου. Έχει έδρα σε Bruz, Γαλλία.

 3. RISBRIDGER LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία RISBRIDGER LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλατφόρμες πετρελαίου, Είδη χειροτεχνίας, Πλατφόρμες πετρελαίου, και Είδη χειροτεχνίας. Έχει έδρα σε Redhill, Ηνωμένο Βασίλειο.

 4. VALTOR OFFSHORE A/S

  Δανία

  Η εταιρεία VALTOR OFFSHORE A/S, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλατφόρμες πετρελαίου, και Πλατφόρμες πετρελαίου. Έχει έδρα σε Esbjerg N, Δανία.

 5. VESTBASE AS

  Νορβηγία

  Η εταιρεία VESTBASE AS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλατφόρμες πετρελαίου, και Πλατφόρμες πετρελαίου. Έχει έδρα σε Kristiansund N, Νορβηγία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. AVICOMP SERVICES AG

  Ελβετία

 2. TOTAL E&P NORGE AS

  Νορβηγία

 3. OSIRIS

  Γαλλία

 4. LUKOIL PETROLEUM LTD

  Ελβετία

 5. ASPIRE OIL SERVICES LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

 1. BERGEN GROUP ROSENBERG AS

  Νορβηγία

 2. INDUSTRIAL BRUSHWARE LIMITED T/A IBEX INDUSTRIAL BRUSHES

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Verified by europages badge

  Η IBEX Industrial Brushes, με έδρα στην Halesowen, Ην. Βασίλειο, προσφέρει μια παγκόσμια υπηρεσία σε ότι αφορά τις βούρτσες βιομηχανικής χρήσης και λύσεις στεγανοποίησης. Διαθέτουμε πάνω από 75 χρόνια πείρας στην κατασκευή και μηχανική επεξεργασία βουρτσών και αναπτυσσόμαστε συνεχώς υιοθετώντας τις νέες τεχνολογίες στο εξαιρετικά εξειδικευμένο μας τομέα. Βιομηχανικές βούρτσες και στεγανοποιητικά, συμπ. βούρτσες ιμάντων, κυλινδρικές βούρτσες, βούρτσες ψησταριάς IBEX και δακτύλιοι στεγανοποίησης για βούρτσες, διαθέσιμες από μια εκτενής αποθήκη στο Ην. Βασίλειο, με τις συντομότερες δυνατές προθεσμίες και γρήγορη παράδοση για έκτακτες απαιτήσεις. δόμηση, κατασκευή και συντήρηση πλατφορμών πετρελαίου και αερίου, κατασκευή καραβιών, δημόσια έργα, καθαρισμός αγωγών, αεροναυπηγική, πυρηνική, ύδατα και λύματα, ορυχεία, ιατρική, υγιεινή, τρόφιμα, γεώτρηση σήραγγας, μηχανική, συστήματα μεταφοράς, παραγωγή χάλυβα και πολλά άλλα. Οι βούρτσες και δακτύλιοι στεγανοποίησης IBEX αναπτύσσονται εντός της επιχείρησης και με συνεχή επικοινωνία μεταξύ του πελάτη και τις ομάδες της IBEX, με αποτέλεσμα την διάθεση ετοιμοπαράδοτης υπηρεσίας σε οποιοδήποτε πρωτότυπο προϊόντος και διαδικασίες ανάπτυξης. Η υπηρεσία συμπεριλαμβάνει συμβουλή και καθοδήγηση στην τεχνολογία νημάτων για βούρτσες, σχέδια, κατασκευή και φινίρισμα, καθώς και άλλες απόψεις όταν προσπαθούμε να δημιουργήσουμε την βέλτιστη βούρτσα ή δακτύλιο στεγανοποίησης σε μια αγορά με ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

 1. WINDUS ENTERPRISES INC.

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η WINDUS ιδρύθηκε το 1998, είναι μια παγκόσμια μονάδα OEM/ODM που προσφέρει άριστες υπηρεσίες χύτευσης, σταμπάρισμα μετάλλων, κατασκευασμένα και κατεργασμένα ανταλλακτικά, καθώς και συναρμολογήσεις και δοκιμές σε διάφορες βιομηχανίες, όπως η επεξεργασία υδάτων, η γεωργία, υπεράκτιες πλατφόρμες πετρελαίου, δόμηση, σιδηρόδρομοι, και αυτοκινητοβιομηχανία. Η δέσμευση μας στην ποιότητα είναι προφανές χάρη στην πιστοποίηση μας κατά ISO9001 από την TUV το 2003. Η ένταξη ενός συστήματος ERP και αυτοματοποίησης γραφείου ομαλοποίησε την επιχείρηση και την ροή εργασίας, αυξάνοντας σημαντικά την αποτελεσματικότητα εντός της επιχείρησης και την ανταπόκριση πελατών. Αυστηρές απαιτήσεις ελέγχου καταγράφονται με ιδιαίτερη προσοχή στο σύστημα μας ενημέρωσης ποιότητας, δίνοντας μας την δυνατότητα να μετρήσουμε την απόδοση και να βελτιώσουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας. Ενισχυμένη με μια έμπειρη ομάδα μηχανικών και εξυπηρέτησης πελατών, η WINDUS είναι ο προμηθευτής σας "μιας στάσης". Από την υποστήριξη στον σχεδιασμό και έναν γρήγορο τρισδιάστατο πρότυπο, μέχρι τις παραγωγικές μεθόδους, μηχανοποίηση, διαχείριση έργου, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών. Υιοθετώντας ευέλικτες επαγγελματικές μεθόδους όπως οι Kanban και Consignment, φροντίζουμε να καλύψουμε τις μοναδικές σας ανάγκες.Με την πάροδο του χρόνου, η αστείρευτη μας δέσμευση για ποιότητα και αξία μας απέφερε συνεργασίες με πελάτες, βιομηχανίες και κοινότητες.

 2. IROV - UNDERWATER SERVICES DI STASI MAURO & C. SAS

  Ιταλία

  Η Irov - Underwater Services είναι μια επιχείρηση με εξαιρετικά εξειδικευμένο προσωπικό σε θέματα υποβρύχιας ρομποτικής. Προσφέρει υποβρύχιες υπηρεσίες στον τομέα της οικολογίας, του περιβάλλοντος και της ωκεανογραφίας, χρησιμοποιώντας είτε ρομπότ για μεγάλα βάθη, είτε υποβρύχια μίνι-ρομπότ με καλωδιακή καθοδήγηση (ROV). Πραγματοποιεί ελέγχους στις εγκαταστάσεις υδατοκαλλιέργειας, εσωτερικούς/ εξωτερικούς ελέγχους σωληνώσεων και αγωγών, ελέγχους και επιθεώρηση θεμελίων και βυθιζόμενων μερών σε κανάλια, γέφυρες, υδραγωγεία, αναχώματα και πλατφόρμες πετρελαίου.

 3. SELMANI - HOT DIP GALVANIZING & STEEL CONSTRUCTION

  Αλβανία

  Verified by europages badge

  Η SELMANI sh.p.k. είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 1994 στα Τίρανα, στην Αλβανία. Δραστηριοποιείται στην βιομηχανία αστικής κατασκευής προσφέροντας την υπηρεσία επιψευδαργύρωσης με εμβάπτιση εν θερμώ και εξατομικευμένες ατσάλινες κατασκευές καθώς και τυποποιημένες δεξαμενές καυσίμου και νερού από χάλυβα και HDG. Βυτιοφόρα καυσίμων Το εργοστάσιο διαθέτει επιψευδαργύρωση διαστάσεων 6500 x 1700 x 2600 χιλ. Η εταιρεία εξειδικεύεται στην παραγωγή μπόιλερ HVAC, δεξαμενές θέρμανσης και υγειονομικά δοχεία υδάτων και περίφραξη δεξαμενών πετρελαίου, σχάρες, δάπεδα, πλεγματοφόροι πυλώνες για μεταβίβαση ηλεκτρικής ενέργειας και GSM, πολυγωνικά κατάρτια για φωτισμός και μεταβίβαση, ασύρματες εγκαταστάσεις, δομές θερμοκηπίων με γαλβανισμό εν θερμώ, χαλύβδινες εργασίες γεωργίας και κτηνοτροφίας, οδική σήμανση, ατσάλινες εργασίες ασφαλείας, κ.λπ. Χάρη στην αποτελεσματική μας ροή εργασίας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ποιοτικές χαλύβδινες εργασίες στους Ευρωπαϊκούς μας εταίρους μειώνοντας ταυτόχρονα τα κόστη τους. Με προσωπικό που αποτελείται από καταρτισμένους, έμπειρους επαγγελματίες με επίκεντρο την εξυπηρέτηση, η SELMANI shpk εγγυάται υψηλά πρότυπα υπηρεσιών.

 4. METALLBAU EMMELN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Metallbau Emmeln επικεντρώνεται στην παραγωγή υπεράκτιων κοντέινερ κατά τα πρότυπα DNV 2.7-1 και -2, καθώς και το πρότυπο EN 12079. Η ανάπτυξη και ο έλεγχος/η πιστοποίηση διεξάγονται σε συνεργασία με την GL (Germanischer Lloyd). Τα προϊόντα μας: θάλαμοι υποσταθμών, εμπορευματοκιβώτια πυροπροστασίας, εμπορευματοκιβώτια ηχομόνωσης, ειδικά εμπορευματοκιβώτια, εμπορευματοκιβώτια πινάκων ελέγχου. Στο υπεράκτιο τομέα τίθενται ιδιαίτερες απαιτήσεις για τα εμπορευματοκιβώτια, τις οποίες δεν πληρούν άλλα εμπορευματοκιβώτια. Τα υπεράκτια εμπορευματοκιβώτια χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά προϊόντων, αλλά και για τη στέγαση μηχανημάτων, εγκαταστάσεων και συστημάτων ελέγχου, ως χώρος αποθήκευσης ή για τη διαμονή προσωπικού σε εξέδρες γεώτρησης πετρελαίου και αερίου, όπως και σε πλατφόρμες μετασχηματιστών.

 5. BRANACH EUROPE BY PROTECT EVOLUTION

  Ρουμανία

  Η εταιρεία Branach που ιδρύθηκε το 1990, είναι κορυφαίος κατασκευαστής και προμηθευτής υψηλής ποιότητας σκαλών ασφαλείας και αξεσουάρ από φαϊμπεργκλάς. Τροφοδοτούμε τους τομείς της ηλεκτροδότησης, των τηλεπικοινωνιών, των ορυχείων, των κατασκευών, της βιομηχανίας πετρελαίου και αερίου Ειδικευόμαστε σε μεμονωμένες σκάλες, κλιμακωτές πλατφόρμες, πτυσσόμενες σκάλες και ανθεκτικές στη διάβρωση σκάλες Με το ευρύ δίκτυο αποκλειστικών αντιπροσώπων της, η Branach είναι σε θέση να εξυπηρετεί τους πελάτες της σε ολόκληρη την Ευρώπη μέσω του επίσημου αντιπροσώπου της

 6. SPOMASZ SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η F.K.S.i M. Η Spomasz S.A. αποτελεί μέρος της Smulders, έναν διεθνή οργανισμό που συνεισφέρει σε φιλόδοξα και μοναδικά έργα σχετικά με την παραγωγή ανανεώσιμης αιολικής ενέργειας σε ζώνες χερσαίες και υπεράκτιες, αργού πετρελαίου και φυσικού πετρελαίου, έργα πολιτικού μηχανικού και τη βιομηχανία. Η Spomasz έχει εμπειρία πολλών χρόνων σε πλήρη παραγωγή μεγάλων χαλύβδινων δομών. Οι κύριοι τομείς δραστηριότητάς μας είναι: στοιχεία δομής χαλύβδινων υπεράκτιων πύργων ανεμογεννητριών, πλατφόρμες εξόρυξης.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πλατφόρμες πετρελαίου - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

18 Επιχειρήσεις