• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • πλαστικά οικιακά είδη

Αποτελέσματα για

Πλαστικά οικιακά είδη - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. JEDI KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η JEDI Kunststofftechnik GmbH συγκαταλέγεται μεταξύ των διεθνώς κορυφαίων κατασκευαστών ρολών, πλακών και διαδρόμων από μαλακό PVC, καθώς και λωρίδων κουρτίνας σε διάφορα πλάτη. Η συνταγή της επιτυχίας της JEDI Kunststofftechnik GmbH  βασίζεται στη βασική φιλοσοφία της εταιρείας μας – μια με συνέπεια προσανατολισμένο στο συμφέρον του πελάτη επιχειρηματική φιλοσοφία που περιλαμβάνει τόσο τη σχεδίαση και την παραγωγή όσο και την ολοκληρωμένη υποστήριξη. Καθένας από τους πελάτες μας επιθυμεί την με απόλυτη ακρίβεια εμπρόθεσμη υλοποίηση των εξατομικευμένων επιθυμιών του και αυτές οι επιθυμίες αποτελούν τις βασικές κατευθυντήριες γραμμές κάθε διαδικασίας έργου. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να επιτευχθεί η ολοκληρωμένη ικανοποίηση των πελατών που για εμάς βρίσκεται στην πρώτη θέση για κάθε επιμέρους παραγγελία.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. TONTARELLI SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Στην Tontarelli, μπορείτε να βρείτε : κουτιά, λαβίδες για άπλυτα, καλάθια, πανέρια, πτυσσόμενα κουτιά, αμαξίδια, θήκες για λαχανικά, κρεμάστρες, κομοδίνα, αξεσουάρ για τη μουσική, αξεσουάρ γραφείου, κάδους, εργαλειοθήκες, ντουλάπια, δοχεία απορριμμάτων, βάζα, κλπ. Από το 1979, η επιχείρηση του Sergio Tontarelli μετατράπηκε σε μεγάλο βιομηχανικό όμιλο το οποίο επιβλήθηκε στην Ευρώπη και στον κόσμο με τα πλαστικά αντικείμενα της και τα είδη οικιακής χρήσης.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. IMOLDING DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η iMed είναι εξειδικευμένος προμηθευτής τεχνικών εξαρτημάτων ακριβείας και συγκροτημάτων από πλαστικό σε μικρές, μέσες και μεγάλες σειρές για χρήση στους σημαντικότερους κλάδους. Ως προμηθευτής συστημάτων, η iMed διαθέτει εμπειρία μίας δεκαετίας. Αυτή η εμπειρία δεν περιορίζεται μόνο σε έναν κλάδο της βιομηχανίας. Δεν είναι μόνο η χρήση υπερσύγχρονης τεχνολογίας που έχει διασφαλίσει τους ικανοποιημένους, μακροχρόνιους πελάτες και την εμπιστοσύνη τους στην ποιότητα παραγωγής της iMed. Εξαιρετικοί συνεργάτες συνοδεύουν κάθε προϊόν από το πρώτο στάδιο ανάπτυξης έως τη μαζική παραγωγή. Η iMed δίδει έμφαση στην προώθηση των δικών της νέων προσλήψεων και στη συνεχή εκπαίδευση και μετεκπαίδευση, καθώς και σε εντατικούς κύκλους μαθημάτων. Οι δικοί μας ειδικοί τεχνικοί εργάζονται έτσι με τον επαγγελματισμό που αντιστοιχεί σε εκείνον των τεχνικών του πελάτη.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. AGOFORM GMBH AUGUST OTTENSMEYER

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Με μέγιστη εξειδίκευση στο πλαστικό, εμπειρία 90 ετών και συνεχή μετεξέλιξη, η AGOFORM έχει εδραιωθεί ως αποδοτικός συνεργάτης της βιομηχανίας επίπλων στη διεθνή αγορά. Με στόχο να παρέχει στον πελάτη τη βέλτιστη λύση για διάφορους και εξατομικευμένους σκοπούς χρήσης, η AGOFORM αναπτύσσει τέλεια προϊόντα που διαμορφώνουν τους χώρους κατοικίας με μεγαλύτερη άνεση, από αμέτρητα συστήματα χρήσης διαφόρων εφαρμογών έως αντιολισθητικά στρώματα. Για τον κλάδο της τεχνολογίας κυκλοφορίας, η AGOFORM διαθέτει λύσεις για τροχόσπιτα, οχήματα επαγγελματικής χρήσης, καθώς και οικοδομικά και γεωργικά μηχανήματα. Το ευρύ φάσμα των προϊόντων και της εμπειρίας μας συμπληρώνεται με τους τομείς της αρχιτεκτονικής κήπου και τοπίου, των στηριγμάτων εμπορευμάτων (KLT), της ηλεκτρικής και ιατρικής τεχνολογίας, καθώς και της διοικητικής μέριμνας, της διαφήμισης και της διακόσμησης. Πάντοτε με μέγιστες απαιτήσεις ποιότητας, πάντοτε με γνώμονα τον διαχρονικό χαρακτήρα των προϊόντων και με διαρκή προσανατολισμό στο μέλλον.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. STARKAP PLASTIK VE KIMYA SAN.TIC.A.S.

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  H εταιρεία ιδρύθηκε το 2004, εξειδικευόμαστε στην κατασκευή πλαστικών συσκευασιών ως λύση για τις φίρμες απορρυπαντικών, τις βιομηχανίες, τους τομείς τροφίμων, καλλυντικών και ιατρικής. Με πάνω από 55 χρόνια πείρας στην βιομηχανία πλαστικής συσκευασίας, η Starkap είναι ο πρώτος κατασκευαστής της Τουρκίας σε καλύμματα για υγρομάντηλα (Wet Wipe). Διαθέτουμε έναν εκτενή χαρτοφύλακα πλαστικών συστατικών. Κατασκευάζουμε καπάκια τύπου flip top, καπάκια αναπλήρωσης, καπάκια για μαλακτικά, καπάκια φιάλης απολυμαντικού, αντλίες για γαλάκτωμα, σκανδάλη για ψεκαστήρες, καπάκια για υγρομάντηλα, καπάκια κολόνιας και πολλά άλλα που μπορείτε να ανακαλύψετε στον ιστότοπο μας. Εμπλουτίζουμε συνεχώς την γκάμα των προϊόντων μας με νέα σχέδια παράλληλα με τα εξατομικευμένα έργα για τους πελάτες μας. Η Starkap ολοκληρώνει την συσκευασία σας και προσθέτει αξία στο εμπορικό σας σήμα. Στο επίκεντρο των αξιών μας η εμπιστοσύνη και η ποιότητα χάρη στις οποίες η Starkap αποτελεί πρώτη επιλογή των αναγνωρισμένων εταιρειών. Ως αξιότιμος κατασκευαστής πλαστικών συσκευασιών, η προτεραιότητα μας είναι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ως Starkap, κατέχουμε τα απαιτούμενα πιστοποιητικά ποιότητας για τα προϊόντα μας, όπως ISO 22000, ISO 9001, και ISO 45001. Συνεπώς, αναζητούμε πάντα την βέλτιστη ικανοποίηση του πελάτη προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες ανώτατης ποιότητας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ECOSERVICE-PLUS

  Ρωσία

  Verified by europages badge

  Η LLC Ecoservice-Plus είναι μια ρωσική εταιρεία κατασκευής κινητών θαλάμων τουαλέτας για κατασκηνώσεις και δημόσιους χώρους, κινητούς θαλάμους για ντους και μεταβλητούς χώρους αποδυτηρίων υπό το εμπορικό σήμα Ecomarka. Από το 2000, η Ecoservice-Plus έχει κατασκευάσει πάνω από 150 000 θαλάμους τουαλέτας κατ. "Economy+", "Economy Eurostandard", "Eurostandard", και "Lux" με διάρκεια ζωής πάνω από 10 έτη.Η εταιρεία παρέχει επίσης υπηρεσίες συντήρησης για τις χημικές τουαλέτες και ενοικιάζει θαλάμους τουαλέτας, παράγει πιστοποιημένο αποσμητικό “Ecola” για φορητές τουαλέτες. Το 2019, η εταιρεία ξεκίνησε την παραγωγή φορητών χημικών τουαλετών και μονάδες εξατομικεύσιμες σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις των πελατών και με το εμπορικό τους σήμα στην πόρτα ή σε πλαϊνό τοίχωμα. Ο κατασκευαστής παρέχει χρηματοοικονομική, νομική, διαφημιστική, ενημερωτική και συμβουλευτική υποστήριξη στους αντιπροσώπους της. Τα πλαστικά προϊόντα της Ecoservice-Plus φημίζονται στην Λευκορωσία, Ουκρανία, Μολδαβία, στο Αζερμπαϊτζάν, στην Γεωργία, Μογγολία, Ρουμανία, Σερβία, Γερμανία, Λετονία και Χιλή.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. RADOLID THIEL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η RADOLID Thiel GmbH ειδικεύεται από το 1961 στην παραγωγή και στη διάθεση προστατευτικών καπακιών βιδών από πλαστικό. Σε δύο μονάδες παραγωγής παράγουμε 4000 διαφορετικά είδη για περισσότερους από 3.000 πελάτες. Η RADOLID διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα προστατευτικών καπακιών βιδών σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται, μ. ά., στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, της κατασκευής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων και στον οικοδομικό κλάδο. Με σύγχρονη, ελεγχόμενη μέσω κεντρικού υπολογιστή παραγωγή, ιδιόκτητο τμήμα ανάπτυξης και εσωτερική κατασκευή εργαλείων είμαστε σε θέση να υλοποιούμε τις απαιτήσεις των πελατών γρήγορα και σε χαμηλό κόστος. Η RADOLID είναι ο συνεργάτης σας για οτιδήποτε αφορά στην προστασία των βιδωτών συνδέσμων.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. MOERMAN

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η Moerman κατασκευάζει και σχεδιάζει καινοτόμα και βιώσιμα εργαλεία καθαρισμού για πατώματα και παράθυρα. Κατασκευάζουμε πάνω από 20 000 καθαριστές υγρών πατωμάτων ημερησίως. Πελάτες επιλέγουν παγκοσμίως την ποιότητα και την τεχνογνωσία μας. Εμπιστεύονται την Moerman για την λιτή παραγωγή και ομοιογενής παράδοση εργαλείων καθαρισμού, με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής. 'Όσον αφορά τον καθαρισμό παραθύρων, επικεντρωνόμαστε στην διαφοροποίηση και εξειδίκευση εργαλείων για καθαριστές τζαμαριών επαγγελματικής χρήσης με ανάπτυξη και καινοτομία στοχευμένων προϊόντων. Liquidator, Excelerator…

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. RINO PRATESI

  Ιταλία

  Verified by europages badge
 5. ASUDE PLASTIK

  Τουρκία

  Η ASUDE PLASTIK ιδρύθηκε το 2002 και έγινε μία από τις εταιρείες με ηγετική θέση στον κλάδο χάρη στην επαγγελματική εργασία της έως σήμερα. Εκτός από την εργασία παραγωγής, η εταιρεία εστιάζει και στην εισαγωγή των προϊόντων της σε παγκόσμιες αγορές και δραστηριότητες μάρκετινγκ, πραγματοποιώντας εξαγωγές προς πολλές χώρες και αυξάνοντας την ικανότητα παραγωγής σε καθημερινή βάση. Χάρη στη μεγάλη τεχνογνωσία και πείρα, η εταιρεία έγινε ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στα πλαστικά οικιακά είδη πραγματοποιώντας εξαγωγές προς περισσότερες από 20 χώρες ανά τον κόσμο στις 5 ηπείρους.

 1. PROTOCAST GMBH

  Γερμανία

  Ανάπτυξη, κατασκευή και παραγωγή χυτών εξαρτημάτων για όλους τους τομείς της βιομηχανίας. Ως προμηθευτής συστημάτων για μεμονωμένα εξαρτήματα και συγκροτήματα σάς υποστηρίζουμε ήδη κατά το στάδιο της ανάπτυξης και κατασκευάζουμε τα εξαρτήματά σας με βάση τις ανοχές και την ασφάλεια των επιθυμητών μεθόδων κατασκευής. Γιατί προτεραιότητά μας ως πιστοποιημένη επιχείρηση DIN 9001: 2015 είναι η διασφάλιση της ποιότητας των εξαρτημάτων σας που τη διασφαλίζουμε με την εξειδικευμένη και πεπειραμένη ομάδα μας. Για όλους τους τομείς της βιομηχανίας παράγουμε τεχνικά και διακοσμητικά χυτά εξαρτήματα κάθε είδους. Ανεξάρτητα από το αν χρειάζεστε ένα ή χιλιάδες εξαρτήματα. Είτε 1 g είτε 10 kg. Παράγουμε σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη πρωτότυπα και εξαρτήματα μαζικής παραγωγής από τον ίδιο κατασκευαστή. Είμαστε σε θέση να υλοποιούμε πρωτότυπα και μικρές σειρές χαμηλού κόστους σε ποιότητα χύτευσης υπό πίεση. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι εσείς μπορεί να ελέγχετε τα πρωτότυπά σας όχι μόνο ως προς τη λειτουργικότητα, αλλά και ως προς την αντοχή.

 2. FASTPOINT GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία Fastpoint είναι μια προσανατολισμένη στην ανάπτυξη επιχείρηση και αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει από το 1983 λύσεις στερέωσης και σύνδεσης, καθώς και στοιχεία στεγανοποίησης και σφράγισης από πλαστικό. Η κύρια δραστηριότητα της Fastpoint srl. είναι η παραγωγή αυτοκόλλητων βάσεων δεματικών καλωδίων και στηριγμάτων καλωδίων, καθώς και η παραγωγή στοιχείων προστασίας καλωδίων από PVC και TPE και ενός απευθυνόμενου στο σύνολο της αγοράς και ευρέος φάσματος προϊόντων. Ένα απόσπασμα του προγράμματος προϊόντων μας: δεματικά καλωδίων, παρελκόμενα δεματικών καλωδίων, στερεώσεις καλωδίων, οδηγοί καλωδίων, δεματικά καλωδίων, βάσεις δεματικών καλωδίων στηρίγματα καλωδίων, αυτοκόλλητα στηρίγματα καλωδίων, σφιγκτήρας καλωδίων με βιδωτή στερέωση, κολάρο καλωδίων, ταινία καλωδίου σπιράλ, στηρίγματα/κολάρα σωλήνων από μέταλλο, δίοδοι καλωδίων, διατάξεις ανακούφισης εφελκυσμού για καλώδια, βιδωτοί σύνδεσμοι καλωδίων, δίοδοι καλωδίων, διάταξη ανακούφισης εφελκυσμού για καλώδια, βιδωτοί σύνδεσμοι καλωδίων & παρελκόμενα, δομοστοιχειωτές φλαντζωτές δίοδοι καλωδίων IP 65, αποστάτες καρτών τυπωμένου κυκλώματος, στερεώσεις καρτών τυπωμένου κυκλώματος, βιδωτοί αποστάτες, ....

 3. SIC PLAST

  Ελλάδα

  Η εταιρία “Σικ Πλαστ” ιδρύθηκε το 1974 και ανέπτυξε στα πρώτα χρόνια της παρουσίας της στην ελληνική αγορά βιοτεχνική δραστηριότητα στο χώρο των πλαστικών ειδών διακόσμησης και κορνιζοποιίας.Από το 1983 εως και σήμερα η “Σικ Πλαστ” ειδικεύεται στην παραγωγή πλαστικών προϊόντων κήπου και βεράντας όπως πλαστικές γλάστρες, πλαστικές ζαρντινιέρες, πλαστικά πιάτα, πλαστικά πιάτα με ρόδες κτλ. Η εταιρία μας διαθέτει, επίσης, σύγχρονο μηχανουργικό εξοπλισμό στο οποίο πραγματοποιείται η επεξεργασία των μητρών που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των προϊόντων της, εξασφαλίζοντας έτσι ταχύτητα και ποιότητα σε όλα τα είδη μαζικής παραγωγής.Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στην βιομηχανική ζώνη της Παιανίας.Η εταιρεία μας εκτός από το ευρύ πελατολόγιο της στην Ελλάδα, πραγματοποιεί και αρκετές εξαγωγές κάθε χρόνο σε χώρες του εξωτερικού.Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της “Σικ Πλαστ” είναι οι σχέσεις εμπιστοσύνης που αναπτύσσονται με τους πελάτες σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα

 4. MILTOPLAST S.A.

  Ελλάδα

  Ελληνικη βιομηχανια πλαστικων και μεταλλικων ειδων κηπου οπως , πλαστικες γλαστρες , πιατα γλαστρων , πιατα με ροδες , ζαρντινιερες παντος τυπου , πιατα για ζαρντινιερες , μεταλλικες κατασκευες για την τοποθετηση γλαστρων και ζαρντινιερων , κασπο , περγκολες πλαστικες , ολα σε διαφορους χρωματισμους.Αγροτικα προιοντα οπως , γλαστρες για φυτα εσωτερικου χωρου , εξωτερικου χωρου , γλαστρες με τρυπες απο κατω , με τρυπες στο πλαι , κρεμασταρια και γενικα ειδη για τους ανθοπαραγωγουςειδη οικιακης χρησεως οπως , λεκανες διαφορων σχηματων και διαμετρων , ειδη μπανιου πεταλ , πιγκαλ , καλαθια απλυτων , κουβαδες διαφορων σχηματων και διαμετρων , ειδη κουζινας οπως , καδοι αποριματων , σουρωτηρια, στιφτες φρουτων, στεγνωτηρια, σεικερ, ταπερ, και πολλα αλλαπλαστικα επιπλα οπως , διαφορες καρεκλες , τραπεζια και σκαμπω απο πλαστικο.

 5. GONDOL PLASTIK SAN. DIS TICARET LIMITED STI.

  Τουρκία

  Η Gondol είναι μια από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες και εταιρείες εξαγωγών πλαστικών προϊόντων κουζίνας και οικιακής χρήσης στην Τουρκία. Με το μεγάλο εύρος προϊόντων, συλλέγει προϊόντα σύμφωνα με τρεις κύριες ομάδες: Κουζινικά αποταμιευτές τροφίμων, αναδευτήρες σαλάτας, πλαστικά σκεύη κουζίνας, κλπ.) Αξεσουάρ νοικοκυριών, επιτραπέζια σκεύη και αξεσουάρ μπάνιου.

 6. PET UNION PRODUKTIONS - VERTRIEBS UND BETEILIGUNGS GMBH

  Γερμανία

  Η εξ ιδίων παραγωγή εργαλείων και μια ευέλικτη ομάδα διασφαλίζουν αυτή τη δυνατότητα. Παρέχουν τη δυνατότητα ανταπόκρισης σε νέες τάσεις ή της υλοποίησης εντελώς νέων προϊόντων. Στο πλαίσιο αυτό σάς υποστηρίζουμε γρήγορα, αξιόπιστα και κυρίως με τρόπου που πραγματικά αξίζει. Ανεξάρτητα από το πόσο ιδιαίτερες είναι η επιθυμίες σας, είναι βέβαιο ότι εμείς θα βρούμε λύση. Δοκιμάστε μας!

 7. NOVMAX

  Πολωνία

  Η Novmax ειδικεύεται στην παραγωγή πλαστικών εδώ και πάνω από 25 χρόνια. Η γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει πλαστικά δίχτυα χωρίς κόμπους, νηματοποιημένα δίχτυα, δίχτυα συσκευασίας, τεχνικά δίχτυα, δίχτυα θερμοκηπίων, προστασίας από το χιόνι, δρόμων και περίφραξης, δίχτυα κατά των τυφλοπόντικων και για την προστασία των δέντρων, δίχτυα ασφαλείας, διχτυωτούς σωλήνες προστασίας, εκτατή μεμβράνη και μεμβράνες PE.

 8. SPAZIO LIBERO SRLS

  Ιταλία

  Η Spazio Libero προκύπτει από το όραμα απόκτησης μια νέας επιχειρησιακής πραγματικότητας βασισμένη σε διάφορες γραμμές εργασίας και πώλησης. Βασιζόμενη σε ισχυρές βάσεις, πολιτιστικές και διαχείρισης, με συνεργάτες που κατέχουν εικοσαετίες πείρας στους τομείς τους, η Spazio Libero καθιερώνεται ως ευαίσθητος και αποτελεσματικός συνομιλητής τόσο για την επίλυση προβλημάτων όσο και στην υποστήριξη της σε όλα τα στάδια, από την παραγγελία ως την υποστήριξη μετά την πώληση.

 9. SINCLAIR & RUSH GMBH

  Γερμανία

  Οι κολλήσεις μεγάλων επιφανειών απαιτούν επαγγελματικές λύσεις. Όταν η κόλλα πρέπει να επιστρωθεί απόλυτα ομοιόμορφα και γρήγορα για τη διασφάλιση της μέγιστης σταθερότητας της κολλητής σύνδεσης, συνιστούμε τις τράπεζες κόλλησης Bickers XY και τα συστήματα επίστρωσης της εταιρείας μας. Προστατευτικά καλύμματα, πώματα, λαβές, διαφανείς συσκευασίες, εύκαμπτοι σωλήνες, προστατευτικά δίχτυα, πλαστικά & λαστιχένια εξαρτήματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη και πολλά άλλα.

 10. LAMACOM

  Μαρόκο

  Η LAMACOM ιδρύθηκε το 1984 και ειδικεύεται στην κατασκευή και την εμπορευματοποίηση ειδών οικιακής χρήσης όπως μαχαιροπίρουνα, χειροκίνητες οικιακές συσκευές, μαγειρικά σκεύη, είδη μαγειρικής, επιτραπέζια σκεύη, μικρές οικοσυσκευές, πορσελάνη. Πουλάμε χύτρες ταχύτητας, καθώς και κατσαρόλες, τηγάνια, κατσαρόλες και τηγάνια, είδη μαγειρέματος βουτηγμένα σε λευκό αλουμίνιο και αντικολλητικά.Κατασκευάζουμε επιτραπέζια σκεύη: μαχαίρια, πιρούνια, κουτάλια.

 1. TOMEA MATERIE PLASTICHE

  Ιταλία

  Πώληση, μεταποίηση και διανομή πλαστικών υλών τύπου πλεξιγκλάς μεθακρυλικού, πολυανθρακικού, πολυστυρενίου PVC.

 2. VANZEEBROECK HEVA

  Βέλγιο

 3. CHERRY ECHO

  Τουρκία

 4. AKAY PLASTIC CO LTD

  Τουρκία

 5. UGURLAR PLASTIC

  Τουρκία

 6. BIGPLAST S.R.

  Σερβία

 7. ZAKLAD TWORZYW SZTUCZNYCH ARTGOS S.A.

  Πολωνία

 8. PLASTJAN - PRODUCENT WIESZAKÓW - HANGER PRODUCER

  Πολωνία

 9. MODISPREM S.A.

  Ισπανία

 10. GREAT PLASTIC,S.L

  Ισπανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πλαστικά οικιακά είδη - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.743 επιχειρήσεις