• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • πλαίσια και κουφώματα

Αποτελέσματα για

Πλαίσια και κουφώματα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. VIRGIS FILTER SPA

  Ιταλία

  Η Virgis Filter είναι ηγέτης στην παραγωγή φίλτρων αέρος, στοιχείων φιλτραρίσματος και εξαρτημάτων, εγκεκριμένων, που χρησιμοποιούνται για την πρώτη τοποθέτηση από τους μεγάλους οίκους κατασκευής κινητήρων, συμπιεστών, ηλεκτροπαραγωγών ζευγών, αυτοκινούμενων, σαρώθρων και σε πολλές άλλες εφαρμογές στους τομείς της γεωργίας, της οικοδομικής, της εξόρυξης σε ορυχεία και της βιομηχανίας. Πάντα επιδεικνύαμε ευαισθησία στην καινοτομία και στον έλεγχο της απόδοσης των υλικών, έχουμε επενδύσει πολλά σε αυτόν τον τομέα.

 2. VIRGIS FILTER SPA

  Ιταλία

  Η Virgis Filter είναι ηγέτης στην παραγωγή φίλτρων αέρος, στοιχείων φιλτραρίσματος και εξαρτημάτων, εγκεκριμένων, που χρησιμοποιούνται για την πρώτη τοποθέτηση από τους μεγάλους οίκους κατασκευής κινητήρων, συμπιεστών, ηλεκτροπαραγωγών ζευγών, αυτοκινούμενων, σαρώθρων και σε πολλές άλλες εφαρμογές στους τομείς της γεωργίας, της οικοδομικής, της εξόρυξης σε ορυχεία και της βιομηχανίας. Πάντα επιδεικνύαμε ευαισθησία στην καινοτομία και στον έλεγχο της απόδοσης των υλικών, έχουμε επενδύσει πολλά σε αυτόν τον τομέα.

 3. SARGAM MENUISERIE INDUSTRIELLE BOIS

  Γαλλία

 4. SM WOOD PRODCOM SRL

  Ρουμανία

 5. THOMAS MÜLLNER E.U.

  Αυστρία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ROBERT ESCHE GMBH

  Γερμανία

 2. TECNO WORK DI MARCONI ANDREA

  Ιταλία

 3. KÜFFNER ALUZARGEN GMBH & CO OHG

  Γερμανία

 4. OR.MA.SER.

  Ιταλία

 5. CORTESE FRATELLI

  Ιταλία

 1. RENATO SALA

  Ιταλία

 2. S.D.M. DI SEMERARO MARINO SALVATORE ARCANGELO & MAGGIORE & SEMERARO MASSIMO S.N.C.

  Ιταλία

 1. SENZANI BREVETTI SPA

  Ιταλία

 2. LAB SYSTEM

  Ιταλία

 3. SICUREZZA & STILE

  Ιταλία

 4. BERTOLETTI MECCANICA S.R.L.

  Ιταλία

 5. CO.SE.MA S.N.C. DI MOGNATO NICOLA E FURLAN MANUELE

  Ιταλία

 6. K2 WINDOW & DOORS

  Ιταλία

  Η K2 είναι μια εταιρεία που δημιουργήθηκε στη Βουλγαρία η οποία κατασκευάζει και εμπορεύεται κουφώματα από PVC. Η ισχυρή κατάρτιση στον κλάδο, σε συνδυασμό με την παραγωγική ικανότητα, την οργανωτική ικανότητα και το ανταγωνιστικό κόστος, σημαίνουν ότι η K2 σήμερα έχει κερδίσει πελάτες σε όλη την ευρωπαϊκή αγορά. Η εταιρεία Κ2 παράγει και εμπορεύεται παράθυρα, πόρτες, συρόμενες πόρτες. Χρησιμοποιεί το σύστημα 5700 με προφίλ 80 mm που επιτρέπει την αύξηση της ασφάλειας του σπιτιού, χάρη σε μια βαθιά χαλύβδινη ενίσχυση.

 7. DANELIS GROUP

  Ελλάδα

  Η εταιρεία “DANELIS” για περισσότερο από 3 δεκαετίες, εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων κατασκευαστικών προτάσεων εξωτερικού ξύλινου κουφώματος, εσωτερικών πορτών, ντουλαπών, συνθέσεων επίπλων κουζίνας, καθώς κι έπιπλα δωματίου για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Επί σειρά ετών η εταιρεία κυριαρχεί στον τομέα των επαγγελματικών ξυλουργικών έργων, καθιερώνεται ως πρωτοπόρο brand κι έχει δημιουργήσει πλήθος επιτυχημένων συνεργασιών, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε διεθνές επίπεδο. Η επιχείρηση μας κατέχει την τεχνογνωσία και τη δεξιοτεχνία, δημιουργεί ευρεσιτεχνίες, ικανότητες απαραίτητες για την παροχή υπηρεσιών σε μια ποικίλη αγορά με ξεχωριστές απαιτήσεις. Από μικρά εξατομικευμένα έργα, ευμεγέθης συνεργασίες με ιδιωτικές εταιρείες όπως αρχιτεκτονικά γραφεία, κατασκευαστικές – τεχνικές εταιρείες, εμπορικά καταστήματα, ιδιωτικά showrooms, ξενοδοχειακές μονάδες, καθώς και δημόσια έργα.

 8. ERGOMASIF

  Ελλάδα

  Η Εργομασιφ ιδρύθηκε από τον Λαζαρίδη Αναστάσιο το 2002 με σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα στοχεύοντας στην παραγωγή και διάθεση Ξύλινων Γερμανικών κουφωμάτων υψηλής ποιότητας στην Ελληνική αγορά. Η εταιρεία εγκαινίασε μια περίοδο προσωπικής επικοινωνίας με τους καταναλωτές παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου από τον σχεδιασμό έως την αποπεράτωση του κάθε έργου. Αναλαμβάνουμε έργα ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας, ξεπερνώντας κάθε φορά τις προσδοκίες του πελάτη. Πλήθος μηχανικών, τεχνολόγων ξύλινων κουφωμάτων και άριστοι τεχνίτες, εκτελούν τις παραγγελίες με τον ίδιο ζήλο από το πρώτο ως το τελευταίο κούφωμα.Σήμερα τα έργα μας, υπάρχουν σε κάθε γωνία της Ελλάδας. Τα προϊόντα μας μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένους αντιπροσώπους σε όλη την Ελλάδα. Στην Εργομασιφ εκτός από την αισθητική πλευρά μας ενδιαφέρει απόλυτα η ποιότητα κατασκευής, η σωστή τοποθέτηση, πάντα βάσει γερμανικών προδιαγραφών, και η λειτουργικότητα σε συνδυασμό με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες. Εγγυόμαστε για την κατασκευή και την ποιότητα των προϊόντων μας παρέχοντας ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για το δικό σας επαγγελματικό ή προσωπικό σας χώρο.

 1. UNION PROFILE

  Ελλάδα

  Η εταιρία UNION PROFILE εδρεύει στην Αθήνα από το 1998 διαγράφοντας μία διαρκή ανοδική πορεία στο χώρο των κουφωμάτων. Διευρύνοντας τη γκάμα των προϊόντων μας προκειμένου να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας, εξασφαλίσαμε τις καλύτερες ποιότητες σε ότι αφορά πόρτες, ντουλάπες, κουζίνες, κάγκελα, πατώματα, αίθρια και κάθε είδους κατασκευή που σχετίζεται με την οικοδομή.Πιστοποιημένη με το σύστημα διασφάλισης ποιότητας κατά τα πρότυπα BSI ISO: 9001: 2008 και FPC 9001: 2008 αλλά και η συμμόρφωση της εταιρίας σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές απαιτήσεις ασφάλειας και υγείας, την πιστοποιούν με την σήμανση CE σε όλα τα παραγόμενα είδη της. Επιπλέον, έχει πιστοποιηθεί ως εξουσιοδοτημένος κατασκευαστής της ALUMIL και της ELVIAL, όπως επίσης αποτελεί επίσημο μέλος της SOMFY ΕΧPERT. Ακόμη, διαθέτει πιστοποιήσεις για το προφίλ P.V.C του ομίλου DECEUNINCK για τιε σειρές THYSSEN INOUTIC/ ZENDOW. καθώς επίσης για τους μηχανισμούς που χρησιμοποιεί, τους υαλοπίνακες και όλα τα επιμέρους.

 2. ECO BAU HELLAS

  Ελλάδα

  Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε τα ποιοτικότερα προϊόντα στην αγορά. Θέλουμε κάθε σπίτι να μπορεί να απολαμβάνει την ποιότητα μας στην χαμηλότερη δυνατή τιμή χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα. Διαθέτουμε Γερμανικέ Κουφώματα συνθετικά θερμομονωτικά και ηχομονωτικά, με εργοστασιακά εγγύηση 12 χρόνια, , Προσφέρουμε πολλά και διαφορετικά μοντέλα συνθετικών κουφωμάτων ώστε να καλύψουμε με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες σας. Στην εταιρία μας θα βρείτε την υποστήριξη που χρειάζεστε για να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Μην ξεχνάτε πως προσφέρουμε 12 έτη εγγύηση ώστε να είστε βέβαιοι πως δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα με τα κουφώματα που θα επιλέξετε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται σύμφωνα με τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά πρότυπα παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου.Τα συνθετικά κουφώματα της Εκο Μπάου πωλούνται στις καλύτερες τιμές και αποκλειστικά από επιλεγμένους συνεργάτες έτσι ώστε να σας εξασφαλίσουμε ποιότητα εγγυημένη για πολλά χρόνια.Για να εξασφαλιστεί η αλυσίδα ποιότητας μέσα από την παράδοση, τη συναρμολόγηση, την επισκευή και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, οι συνεργάτες μας υποβάλλονται σε εκτεταμένη κατάρτιση καθώς παρακολουθούν προγράμματα σύμφωνα με τα πρότυπα της εταιρείας μας και τα ισχύοντα ευρωπαϊκά πρότυπα και κατευθυντήριες γραμμές.Οι συνεργάτες μας είναι εκπαιδευμένοι στα συνθετικά κουφώματα, ως εκ τούτου έχουν την καλύτερη τεχνογνωσία και ικανότητα διαχείρισης τους.Αποκτήστε Τα καλύτερα η τίποτα.

 3. ALU-SYN LTD

  Ελλάδα

  Η εταιρεία ΑΛΟΥ-ΣΥΝ Ε.Π.Ε.δραστηριοποιείται με την παραγωγή συνθετικών κουφωμάτων από το 1996 καλύπτοντας ένα μερίδιο της ελληνικής αγοράς. Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης Τσουφλίδης Νικόλαος ασχολείται με την επεξεργασία κουφωμάτων απο το 1978 και συνεχίζει έως και σήμερα. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας 1100 τμ τα μηχανήματα και ο εξοπλισμός ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς, χωρίς βέβαια να σταματήσουμε να εξελίσουμε τον εξοπλισμό μας. Για τον λόγο αυτόν , ήδη από το 2012, η ΑΛΟΥ-ΣΥΝ προσέθεσε στον μεγάλο κατάλογο των προϊότων της και τα ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ , τα οποία κατασκευάζει σε υπεράριθμα σχέδια όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες ή στους καταλόγους, με γνώμονα πάντα την υψηλή ποιότητα και αισθητική που συνοδεύει την εταιρεία σε κάθε της κατασκευή. Η μεγάλη ποικιλία προϊόντων που μπορούμε να παρέχουμε, η άριστη ποιότητα και οι ανταγωνιστικές τιμές μας έχουν εδραιώσει στις καλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρειες του κλαδου.

 4. BORTOLETTO SERRAMENTI

  Ιταλία

  Κατασκευάζουμε σταθερά πλαίσια παραθύρων από το 1950. Η Bortoletto Serramenti ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του '50 από τον Dino Bortoletto, έμπειρο επιχειρηματία στον τομέα των κουφωμάτων και έκτοτε εξελίχθηκε πολύ. Η εταιρεία κουφωμάτων Bortoletto είναι μια επιχείρηση που επέλεξε να παραμείνει πιστή στις πιο πολύτιμες αξίες της χειροποίητης παράδοσης, συνδυάζοντάς τις με τις πιο σύγχρονες και εξελιγμένες βιομηχανικές τεχνολογίες, με αποτέλεσμα να συγκαταλέγεται μεταξύ των τοπικών επιχειρήσεων που έχουν εδραιώσει τη θέση τους στην κατασκευή σταθερών πλαισίων παραθύρων.

 5. ECOLOGIC.AL

  Ελλάδα

  Κουφώματα: Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κουφώματα αλουμινίου, κουφώματα PVC αλλά και ξύλινα. Τα κουφώματα αλουμινίου διακρίνονται σε ανοιγόμενα και συρόμενα. Όλα τα υλικά και τα εξαρτήματα είναι πιστοποιημένα και εξασφαλίζουν υψηλή ασφάλεια, αντοχή και αισθητική. Ρολά και σήτες: Διαθέτουμε ρολά και σήτες αλουμινίου τελευταίας τεχνολογίας σε διαφορετικά χρώματα και τύπους ανάλογα με τις προτιμήσεις σας Πόρτες: Οι πόρτες μας διακρίνονται σε ασφαλείας και εσωτερικές. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ξύλινες, χειροποίητες, Laminate, αλουμινίου, με κρυφό μεντεσέ, ή περιστρεφόμενες σε άξονα, με παντογράφο, τζαμωτές, ή πρεσαριστές αλουμινίου. Πατώματα: Στην Ecological θα βρείτε πατώματα σε μεγάλη γκάμα και προσιτές τιμές. Οι συνεργασίες μας με τους καλύτερους οίκους για πατώματα εξασφαλίζουν υψηλή εργονομική αισθητική και ποιότητα Κουζίνες: Κουζίνες post form, με ανάγλυφα σχέδια, με βακελίτη, λακαριστές ή και με γυαλί θα αναδείξουν το χώρο σας χάρη στην υψηλή αισθητική

 6. NARDONE LEGNO SERRAMENTI E PELLET S.R.L.

  Ιταλία

  Ξύλινα παράθυρα και παράθυρα από ξύλο-αλουμίνιο, ξύλινα παντζούρια ποιότητας, ποιότητα όσον αφορά την επιλογή του ξύλου. Παντζούρια από ξύλο ποιότητας, με ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες με παραδοσιακό φινίρισμα.

 7. EMKAS

  Ελλάδα

  Κουφώματα αλουμινίου, εξοικονόμηση ενέργειας, ενεργειακό τζάμι, ενεργειακή αναβάθμιση, εξοικονόμηση κατ' οίκον, αντικατάσταση κουφωμάτων, κατασκευές σιδήρου, κατασκευές αλουμινίου, πόρτες αλουμινίου, παράθυρα αλουμινίου.

 8. ALUTRUST

  Ελλάδα

  Βιομηχανια παραγωγης κουφωματων ενεργειακα συστηματα κουφωματων αρχιτεκτονικα συστηματα πορτες - παραθυρα - ρολα - σιτες- επιπλα κουζινας - ντουλαπες - ξυλινα πατωματα.Συστηματα αλουμινιου λεπτου προφιλ για αρχιτεκτονικες εφαρμογεσθωρακιση σπιτιου - θωρακισμενα δωματια αμερικανικης τεχνολογιασειδικες κατασκευες - επισκευες κουφωματων

 9. MORALT AG

  Γερμανία

  Η Moralt AG, με έδρα το Hausham, είναι κατασκευαστής ενδιάμεσων προϊόντων πόρτας και προμηθευτής λύσεων συστήματος για πόρτες ειδικών λειτουργιών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Ως επιχείρηση διάθεσης και ανάπτυξης και παραγωγός ενδιάμεσων προϊόντων, η παραδοσιακή επιχείρηση διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στο τμήμα ανώτερης ποιότητας αυτών των τομέων προϊόντων.

 10. PIERDOOR

  Ελλάδα

  Η εταιρεία PIERDOOR Μπατάλας ΑΕΒΕ ειδικεύεται στη κατασκευή και διανομή συνθετικών κουφωμάτων PVCκαι κουφωμάτων αλουμινίου ενώ ξεκίνησε τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες το 1991, μετρώντας έτσι πάνω από 20 χρόνια παρουσίας στο χώρο. Επιπρόσθετα, η εταιρεία δραστηριοποιείται στην εμπορία ξύλινων κουφωμάτων, εσωτερικών και εξωτερικών θυρών ασφαλείας-θωρακισμένων και στην εμπορία κιγκλιδωμάτων αλουμινίου με όψεις ΙΝΟΧ.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πλαίσια και κουφώματα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5.383 επιχειρήσεις