• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • πετρέλαιο-διανομή

Αποτελέσματα για

Πετρέλαιο-διανομή - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FORATIA EUROPE OU

  Φινλανδία

  Verified by europages badge

  Από μια πραγματικά παγκόσμια άποψη, εφοδιαζόμαστε με προϊόντα από τις κύριες παραγωγικές περιοχές της Ευρώπης, Βόρειας και Νότιας Αμερικής και Άπω Ανατολή. Τα κύρια μας προϊόντα αφορούν το φοινικοπυρηνέλαιο, φοινικέλαιο, κραμβέλαιο, σογιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, μείγματα, ηλιέλαιο, βαμβακέλαιο, ηλιέλαιο με υψηλή περιεκτικότητα ελαίου, πουλερικά, χοιρινό, βοδινό, ψάρια, πατάτες τηγανητές, λαχανικά, αεριούχα ποτά και γαλακτοκομικά προϊόντα. Ως εταιρεία προμήθειας τροφίμων και ελαιών, η Foratia Europe OU εφοδιάζει σε εδώδιμα έλαια, ενεργειακά ποτά, αεριούχα ποτά, ουίσκι, κρασιά και κατεψυγμένα προϊόντα σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στην Ευρώπη, Αφρική, Ασία, Μέση Ανατολή, Νότια Αμερική και στην Καραϊβική. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας στους πελάτες στους εξής τομείς τροφίμων: Κατασκευαστές, πωλητές χονδρικής, διανομείς εστίασης και λιανοπωλητές. Φημιζόμαστε ως αξιόπιστος εταίρος ο οποίος προσφέρει προϊόντα και εμπορικά σήματα ανώτατης ποιότητας. Προσφέρουμε μια επαγγελματική υπηρεσία για όλες τις πλευρές της επιχείρησης σας, συμπ. την συσκευασία, τον έλεγχο της ποιότητας, την τεκμηρίωση, την διαχείριση διακίνησης και την εξυπηρέτηση πελατών. Προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες μας σε ανταγωνιστικές τιμές. Για αυτό η Foratia Europe OU είναι ο ειδικός σας παγκόσμιος προμηθευτής τροφίμων και ελαιών. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

 2. RUCATHO B.V.

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  H RuCaTho B.V. είναι μια διεθνής παρασκευαστική εταιρεία 100% εξευγενισμένου έλαιο μαγειρικής σε όλο τον κόσμο. Είμαστε ένας περήφανος ενεργός φορέας στην παρασκευή/ προμήθεια τροφίμων. Τα κύρια προϊόντα μας είναι τα εξής: - Εξευγενισμένο ηλιέλαιο - Εξευγενισμένο αραβοσιτέλαιο - Σιτάρι, Κριθάρι - Κίτρινο καλαμπόκι - Ηλιόσποροι - Φακές. Η εταιρεία βρίσκεται στην Ολλανδία. Έχουμε αποκτήσει πείρα με τα χρόνια στην παρασκευή εκλεπτυσμένου ηλιελαίου, εκλεπτυσμένου αραβοσιτέλαιο καθώς και στο εμπόριο σπόρων και δημητριακών σε όλο τον κόσμο. Η RuCaTho B.V. χαρακτηρίζεται από την ευελιξία της, τον πραγματισμό της και την γρήγορη της ανταπόκριση στις μεταβλητές συνθήκες της αγοράς. Προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις ανάγκες διακίνησης και απαιτήσεις ποιότητας. Πιστεύουμε πως είμαστε σε θέση να χτίσουμε και να διατηρήσουμε μια ισχυρή σχέση με κάθε πελάτη εξασφαλίζοντας συνεχώς αυστηρά μέτρα όσον αφορά τον ποιοτικό έλεγχο, προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές και επαγγελματικές υπηρεσίες. Μέσα από χρόνια πείρας, η ομάδα των εμπόρων μας κατανοούν πλήρως τον τρόπο λειτουργίας της διεθνής αγοράς τροφίμων. Σε συνδυασμό με την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό μας, μας τοποθετεί ως πρώτη σας επιλογή ως παγκόσμιος παρασκευαστής και εξαγωγέας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. BERG TRADING COMPANY

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η Berg Trading Co. είναι μια δυναμική και καινότομη εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων εμπορικών λύσεων στην παγκόσμια αγορά. Επικεντρώνεται ιδιαίτερα στην αποτελεσματικότητα, στην αξιοπιστία και στην ικανοποίηση του πελάτη, και καθιερώθηκε ως έμπιστος εταίρος επιχειρήσεων για την εύκολη πλοήγηση στην σύνθετη διεθνή αγορά. Η Berg Trading Co., εξειδικεύεται στην διευκόλυνση της ανταλλαγής διαφόρων εμπορευμάτων, όπως γεωργικά προϊόντα, πηγές ενέργειας, μέταλλα και άλλες πρώτες ύλες. Η ποικιλόμορφη μας γκάμα προϊόντων καλύπτει μια ευρεία επιλογή φρούτων, λαχανικών, δημητριακών, σπόρων, κατεψυγμένων/ ζωντανών/ φρέσκων θαλασσινών που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε μια εκτενής ποικιλία φρέσκων προϊόντων ανώτατης ποιότητας όπως μήλα, μπανάνες, πορτοκάλια, φρέσκους καρπούς, τομάτες, αγγούρια, σαλάτες, καρότα, πατάτες, κρεμμύδια και πολλά άλλα. Ως κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία, υιοθετούμε αυστηρά βιώσιμες πρακτικές και λειτουργούμε με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος. Αναζητούμε προμηθευτές που τηρούν αυστηρά περιβαλλοντολογικά πρότυπα, προωθώντας τον βιώσιμο πορισμό και τις υπεύθυνες παραγωγικές μεθόδους. Είτε είστε παραγωγός, προμηθευτής ή αγοραστής, η Berg Trading Co. προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για να ικανοποιήσει τις μοναδικές σας ανάγκες. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες παρέχοντας εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, γρήγορη εκτέλεση και ανώτερη υποστήριξη σε όλα τα στάδια της εμπορικής διαδικασίας. Μαζί μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε στην σύνθετη διεθνή αγορά και να επιτύχουμε μια βιώσιμη ανάπτυξη.

 4. SAMOA-HALLBAUER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SAMOA-HALLBAUER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο-Διανομή. Έχει έδρα σε Viernheim, Γερμανία.

 5. INDUSTRIE- UND TANKANLAGEN FÜHRER & WEINGARTNER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία INDUSTRIE- UND TANKANLAGEN FÜHRER & WEINGARTNER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο-Διανομή. Έχει έδρα σε Peißenberg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. PRESSOL SCHMIERGERÄTE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PRESSOL SCHMIERGERÄTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο-Διανομή. Έχει έδρα σε Umkirch, Γερμανία.

 2. NEW PROCESS AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NEW PROCESS AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο-Διανομή. Έχει έδρα σε Felben-Wellhausen, Ελβετία.

 3. OECHSSLER TANKSCHUTZANLAGEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OECHSSLER TANKSCHUTZANLAGEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο-Διανομή. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

 4. REINHOLD WESSELMANN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία REINHOLD WESSELMANN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο-Διανομή. Έχει έδρα σε Lastrup, Γερμανία.

 5. THERMOHOUSE

  Ελλάδα

  Η εταιρεία πετρελαίων και παροχής υπηρεσιών κτιρίων, δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά για περισσότερο από 30 χρόνια. Με κύρια συγκριτικά πλεονεκτήματα την τεράστια εμπειρία της, το αξιόπιστο στελεχιακό και επιστημονικό προσωπικό και την εξαίρετη τεχνογνωσία της κατέχει την πρώτη θέση στην αγορά, όσον αφορά στην αναγνωρισιμότητα του ονόματός της. Η φιλοσοφία μας διέπεται από την αρχή της απόλυτης εξυπηρέτησης των πελατών της και της πλήρους υποστήριξης προς τους συνεργάτες της.

 1. NEUDÖRFFER WERKSTATT-TECHNIK WTS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία NEUDÖRFFER WERKSTATT-TECHNIK WTS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο-Διανομή. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 2. TEMPO OIL

  Βέλγιο

  Η εταιρεία TEMPO OIL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο-Διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καύσιμα, αντλία πετρελαίου, γρασα, και διανομεας καυσιμων. Έχει έδρα σε Geel, Βέλγιο.

 1. HOSCHEID MICHEL

  Λουξεμβούργο

  Η εταιρεία HOSCHEID MICHEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο-Διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαζούτ, και Μαζούτ. Έχει έδρα σε Eischen, Λουξεμβούργο.

 2. VALLIER PRODUITS PETROLIERS

  Γαλλία

  Η εταιρεία VALLIER PRODUITS PETROLIERS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πετρέλαιο-Διανομή, και Πετρέλαιο-Διανομή. Έχει έδρα σε Marignier, Γαλλία.

 3. HENS VAN MEULDER

  Βέλγιο

  Η εταιρεία HENS VAN MEULDER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υγρά καύσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πετρέλαιο-Διανομή, Πετρέλαιο-Διανομή, λιπαντικα ελαια, και υπηρεσιες για την πετρελαιοβιομηχανια. Έχει έδρα σε Bornem, Βέλγιο.

 4. FERAPA S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία FERAPA S.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπαντικά για αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πετρέλαιο-Διανομή, συνθετικα λιπαντικα, λαδια κινητηρων, κινητηρες βενζινης - πετρελαιου, και Πετρέλαιο-Διανομή. Έχει έδρα σε Torres De La Alameda/ Madrid, Ισπανία.

 5. VARO ENERGY FRANCE SAS

  Γαλλία

  Η εταιρεία VARO ENERGY FRANCE SAS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο-Διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βενζίνη - υγρά καύσιμα, διυλιση του πετρελαιου, διυλιστηρια, και Βενζίνη - υγρά καύσιμα. Έχει έδρα σε Bruges, Γαλλία.

 6. LUKOIL LUBRICANTS EUROPE GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία LUKOIL LUBRICANTS EUROPE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο-Διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπαντικά για αυτοκίνητα, λιπαντικα, λιπαντικα γεωργικης χρησης, Λιπαντικά για αυτοκίνητα, και λιπαντικα βιομηχανικης χρησης. Έχει έδρα σε Vienna, Αυστρία.

 7. SYNTEX LUBRICANTS

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Η εταιρεία SYNTEX LUBRICANTS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο-Διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συνθετικα βιομηχανικα ελαια, και λιπαντικα για μοτοσυκλετες. Έχει έδρα σε Kyle, Ηνωμένες Πολιτείες.

 8. BERTHET P. SARL

  Γαλλία

  Η εταιρεία BERTHET P. SARL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο-Διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διανομεας καυσιμων, και αποθηκες καυσιμων. Έχει έδρα σε Andard, Γαλλία.

 1. GALL THOMSON

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία GALL THOMSON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο-Διανομή. Έχει έδρα σε Great Yarmouth, Ηνωμένο Βασίλειο.

 2. ALLIED PETROLEUM

  Νέα Ζηλανδία

  Η εταιρεία ALLIED PETROLEUM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές με βυτιοφόρο - βιομηχανικά υγρά ή παράγωγα πετρελαίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διανομη πετρελαιου, Πετρέλαιο - διανομή καυσίμων πετρελαίου, αντλιες βενζινης, και ανεφοδιασμος καυσιμων. Έχει έδρα σε Christchurch, Νέα Ζηλανδία.

 3. TANKBAU WILLBERGER DIPL.-ING. (FH) ALBERT WILLBERGER

  Γερμανία

  Η εταιρεία TANKBAU WILLBERGER DIPL.-ING. (FH) ALBERT WILLBERGER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο-Διανομή. Έχει έδρα σε Feldkirchen-Westerham, Γερμανία.

 4. HEATINGOILSHOP.COM

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία HEATINGOILSHOP.COM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο-Διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πετρελαιο θερμανσης, και καυσιμη κηροζινη. Έχει έδρα σε Caterham, Ηνωμένο Βασίλειο.

 5. TANKYOU

  Γαλλία

  Η εταιρεία TANKYOU, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο-Διανομή. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 6. EXCLUSIVAS BAYMAR SA

  Ισπανία

  Η εταιρεία EXCLUSIVAS BAYMAR SA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καύσιμα ντίζελ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διανομη πετρελαιου. Έχει έδρα σε Valencia, Ισπανία.

 7. PROMERT AUTOMOTIVE LLC

  Τουρκία

  Η εταιρεία PROMERT AUTOMOTIVE LLC, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο-Διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επίσωτρα για τροχούς και καρούλια, Ελαστικά οχημάτων, Ανταλλακτικά, Ανταλλακτικά αυτοκινήτου, Επίσωτρα για τροχούς και καρούλια, και Ελαστικά οχημάτων. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

 8. SOREXI

  Μαρόκο

  Η εταιρεία SOREXI, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστρώσεις, στόκοι και προϊόντα στεγανοποιήσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμομόνωση - υλικά, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Πετρέλαιο-Διανομή, Μοκέτες, Θερμομόνωση - υλικά, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Πετρέλαιο-Διανομή, και Μοκέτες. Έχει έδρα σε Casablanca, Μαρόκο.

 9. S.A.D.O.

  Μαρόκο

  Η εταιρεία S.A.D.O., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, Λιπαντικά βιομηχανικά, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Πετρέλαιο-Διανομή, Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, Λιπαντικά βιομηχανικά, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, και Πετρέλαιο-Διανομή. Έχει έδρα σε Ouarzazate, Μαρόκο.

 10. CANOVEN

  Ισπανία

  Η εταιρεία CANOVEN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο-Διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντλιες βενζινης, και πετρελαιο θερμανσης. Έχει έδρα σε Paterna, Ισπανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πετρέλαιο-διανομή - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

393 Επιχειρήσεις