• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα - Ουκρανία

Ουκρανία
  1. M-TECH TECHNOLOGY

    Ουκρανία

    Η εταιρεία M-TECH TECHNOLOGY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, προφιλε μεταλλου, μεταλλικα ελασματοποιημενα προϊοντα, και Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Kharkov, Ουκρανία.

  2. VAL LTD

    Ουκρανία

    Η εταιρεία VAL LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες για δομικά έργα, κατασκευές από χάλυβα, προϊόντα μεταλλικών κατασκευών, Χάλυβες για δομικά έργα, και κατασκευή μηχανημάτων για σκελετούς και εξοπλισμούς από χάλυβα. Έχει έδρα σε Dnepropetrovsk, Ουκρανία.

  3. "СОТА УКРАИНА"

    Ουκρανία

    Η εταιρεία "СОТА УКРАИНА", είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα, μεταλλικα ελασματοποιημενα προϊοντα, προφιλε μεταλλου, ελασματα ανοξειδωτου χαλυβα, και Χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Черняховського, 29, М. Київ, Україна, Ουκρανία.

  4. SOG INVEST INDUSTRIAL AND FINANCIAL LIMITED LIABILITY COMPANY

    Ουκρανία

    Η εταιρεία SOG INVEST INDUSTRIAL AND FINANCIAL LIMITED LIABILITY COMPANY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, και Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Dnepropetrovsk, Ουκρανία.

  5. DONETSK METALLURGICAL PLANT OPEN JOINT STOCK COMPANY

    Ουκρανία

    Η εταιρεία DONETSK METALLURGICAL PLANT OPEN JOINT STOCK COMPANY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Donetsk, Ουκρανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PRIVAT INTERTRADING CLOSED JOINT STOCK COMPANY

    Ουκρανία

    Η εταιρεία PRIVAT INTERTRADING CLOSED JOINT STOCK COMPANY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Dnepropetrovsk, Ουκρανία.

  2. BUSINESSLIFE LIMITED

    Ουκρανία

    Η εταιρεία BUSINESSLIFE LIMITED, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Kiev, Ουκρανία.

  3. INTERRESOURCES OPEN JOINT STOCK COMPANY

    Ουκρανία

  4. ISTIL (UKRAINE) MINI-METALLURGICAL PLANT CLOSED JOINT STOCK COMPANY

    Ουκρανία