• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα - Ουγγαρία

Ουγγαρία
  1. CARBOFERR COMMODITIES LTD

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία CARBOFERR COMMODITIES LTD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πολυαιθυλένιο, χρηματοδοτηση για τον τομεα του εμποριου, Πολυαιθυλένιο, και Λαμπτήρες υπεριώδους φωτός. Έχει έδρα σε Újlengyel, Ουγγαρία.

  2. FERROCAR KFT

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία FERROCAR KFT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές έκτακτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, Οδικές μεταφορές βαρέων αντικειμένων, Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, και Οδικές μεταφορές βαρέων αντικειμένων. Έχει έδρα σε Budapest, Ουγγαρία.

  3. AUSTROMETAL 2000 LTD

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία AUSTROMETAL 2000 LTD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανοξειδωτος χαλυβας, και ανοξειδωτες λαμαρινες. Έχει έδρα σε Budapest, Ουγγαρία.

  4. STEELWORK-TRADE KFT.

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία STEELWORK-TRADE KFT., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εμπορίο σιδηρουργικών προϊόντων, Χάλυβες, Εμπορίο σιδηρουργικών προϊόντων, και Χάλυβες. Έχει έδρα σε Téglás, Ουγγαρία.

  5. COIVER-HUNGARIA IPARI, KFT

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία COIVER-HUNGARIA IPARI, KFT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, Επιχάλκωση-χάλυβα και μετάλλων, Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, και Επιχάλκωση-χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Jaszbereny, Ουγγαρία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SALZGITTER MANNESMANN ACELKERESKEDELMI KFT.

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία SALZGITTER MANNESMANN ACELKERESKEDELMI KFT., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Budapest, Ουγγαρία.

  2. HITMETAL EXPORT-IMPORT KFT

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία HITMETAL EXPORT-IMPORT KFT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Budapest, Ουγγαρία.

  3. JASZBERENYI ACELONTODE KFT

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία JASZBERENYI ACELONTODE KFT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Jaszbereny, Ουγγαρία.

  4. HEMOTRADE KERESKEDELMI, TERMELTETO KFT

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία HEMOTRADE KERESKEDELMI, TERMELTETO KFT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Kaposvar, Ουγγαρία.

  5. FAKTOR 92 KERESKEDELMI ES SZOLGALTATO KFT

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία FAKTOR 92 KERESKEDELMI ES SZOLGALTATO KFT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Hajduszoboszlo, Ουγγαρία.

  1. AKROTON KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία AKROTON KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Alsozsolca, Ουγγαρία.

  2. BOTT-UDECOOP FÉMIPARI TERMELO- ÉRTÉKESÍTÓ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

    Ουγγαρία

  1. UNITEX HUNGARIA PESTIVAS KFT

    Ουγγαρία

  2. REALMET KFT

    Ουγγαρία

  3. GMD HUNGARY IPARI KFT

    Ουγγαρία

  4. METALLOGLOBUS FELGYARTMANY KFT

    Ουγγαρία

  5. A-LAP FEMIPARI KERESKEDELMI ES KFT

    Ουγγαρία