Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. UGUR MAKINA CRUSHING & SCREENING

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Uğur Makina είναι μια κορυφαία εταιρεία που υπηρετεί τη χώρα μας και περισσότερες από 40 διαφορετικές χώρες στον τομέα των μηχανημάτων εξόρυξης, οδοποιίας και κατασκευών. Από την ίδρυσή μας είμαστε προσηλωμένοι στην παραγωγή υψηλής ποιότητας εξοπλισμού θραύση, κοσκινίσματος και πλύσης πετρωμάτων. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε καινοτομικές λύσεις που υποστηρίζουν τη δημιουργία βιώσιμων χώρων. Με το φημισμένο εμπορικό σήμα Uğurmak® ειδικευόμαστε στην παραγωγή ενός ευρέος φάσματος εξοπλισμού για τον τομέα θραύσης-κοσκινίσματος. Η εκτενής σειρά προϊόντων μας περιλαμβάνει: •Θραυστήρες: θραυστήρες με σιαγόνες, κρουστικοί θραυστήρες, κρουστικοί θραυστήρες κατακόρυφου φρέατος, δευτερεύοντες και τριτεύοντες θραυστήρες. •Κόσκινα: δονητικά οριζόντια κόσκινα, κεκλιμένα κόσκινα και ραβδοκόσκινα, •Τροφοδότες: δονητικοί τροφοδότες με ραβδοκόσκινα, τροφοδότες σήραγγας, τροφοδότες με ταινία, ταλαντωτοί τροφοδότες και τροφοδότες με ποδιά •Πλύση: σύστημα αφαίρεσης νερού, ταξινομητής με κοχλία •Μεταφορείς: τανιομεταφορέας και ακτινικός μεταφορέας •Κινητή μονάδα κόσκινων θραύσης πετρωμάτων •Μηχανικές μονάδες σταθεροποίησης Τα μηχανήματα και οι μονάδες μας σχεδιάζονται και παράγονται με ακρίβεια και αξιοπιστία ώστε να διασφαλίζουν τη βέλτιστη απόδοση και μακρά διάρκεια ζωής. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης σε ολόκληρη τη διαδρομή στους πελάτες μας. Η αφοσιωμένη ομάδα μας παρέχει ολοκληρωμένες συμβουλές προ της πώλησης, υποστήριξης μετά την πώληση και υποστήριξη ανταλλακτικών προκειμένου να διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία του εξοπλισμού μας. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε μας!

 2. THOMSON MACHINERY BV

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Στην Thomson Machinery BV, εξειδικευόμαστε στον πορισμό και εμπόριο μιας μεγάλης γκάμας εξοπλισμού για διάφορες βιομηχανίες, εκ των οποίων την δόμηση, την θαλάσσια κατασκευή, την εκσκαφή, τις οδικές εργασίες/ εργασίες σκυροδέματος, την υπόγεια και επίγεια εξόρυξη, την ανάπτυξη εδάφους, την γεωργία, τα φορτηγά και πολλές άλλες. Στόχος μας είναι να αποτελούμε τον πρώτο σας προορισμό σε ότι αφορά τις απαιτήσεις σας εξοπλισμού. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε ακριβείς αναπαραστάσεις της πραγματικής κατάστασης των μηχανημάτων που πουλάμε, εξασφαλίζοντας να λάβετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Με εμπειρογνωμοσύνη στην αγοραπωλησία εξοπλισμού κάθε είδους, σχεδίου και έτους, είμαστε στην διάθεση σας ώστε να σας βοηθήσουμε, είτε θέλετε να πουλήσετε ή να αγοράσετε. Μην ξεχάστε να ρωτήσετε επίσης για τις επιλογές μας χρηματοδότησης εξοπλισμού. Η ολοκληρωμένη μας γκάμα υπηρεσιών και χαρακτηριστικών με προστιθέμενη αξία μας ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές μας στην αγορά. Οι εξατομικευμένες μας ακριβείς υπηρεσίες χρησιμοποιούν ψηφιακά και φυσικά εργαλεία αιχμής, ώστε να βρισκόμαστε στην κορυφή της αγοράς. Παρέχουμε υποστήριξη από εμπορικούς ειδικούς σε όλες τις συναλλαγές βιομηχανικών μηχανημάτων, καλύπτοντας διάφορες κατηγορίες: Μηχάνημα επεξεργασίας μετάλλου, μηχάνημα εργασίας του ξύλου, εκτυπωτές, τεχνολογία βιομηχανικού αυτοματισμού και τεχνολογία μεταφοράς και προώθησης, ανυψωτικά αμαξίδια και βιομηχανικά αμαξίδια, μηχάνημα επεξεργασίας τροφίμων, δομικά μηχανήματα και διακίνησης υλικών. Προτεραιότητα μας, οι ανάγκες σας. Οι υπηρεσίες μας έχουν σχεδιαστεί ώστε να παρέχουν ολοκληρωμένη υποστήριξη καθ όλη την διάρκεια της διαδικασίας, παρέχοντας συμβουλές, αναλαμβάνοντας την προώθηση, αγορά και πώληση των βιομηχανικών σας μηχανημάτων.

 3. MRM CONCRETE BATCHING PLANTS

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η MRM Concrete Batching Plants που ιδρύθηκε στο 2014, είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής στην Τουρκία που ειδικεύεται σε συμπαγείς, κινητές και σταθερές μονάδες σύνθεσης σκυροδέματος. Με ολοκληρωμένη διαδικασία σχεδίασης και παραγωγής έχουμε εγκαταστήσει και θέση σε λειτουργία με επιτυχία πολλές μονάδες σύνθεσης σκυροδέματος σε διάφορες χώρες παγκοσμίως, παρέχοντας αξιόπιστο σέρβις μετά την πώληση. Η παγκόσμια παρουσία μας εκτείνεται σε 4 ηπείρους με τις κινητού και σταθερού τύπου μονάδες σύνθεσης σκυροδέματος να εξάγονται σε πολλές και διάφορες χώρες. Στα υπερσύγχρονα εργοστάσιά μας στη βιομηχανική ζώνη Başkent της Άγκυρας διαθέτουμε μια εντυπωσιακή ικανότητα παραγωγής 60 μονάδων σύνδεσης το έτος σε στεγασμένους χώρους 12.000 m². Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής και υπερσύγχρονα μηχανήματα, έχει κερδίσει γρήγορα την εκτίμηση στον κλάδο παραδίδοντας απαράμιλλη ποιότητα και εξαιρετική εξυπηρέτηση. Η γκάμα των προϊόντων μας: •Σταθερές μονάδες σύνθεσης σκυροδέματος •Κινητές ω •Μονάδες παραγωγής ενέργειας εργοταξίων •Συμπαγείς μονάδες σύνθεσης σκυροδέματος •Σιλό τσιμέντου και εξοπλισμός σιλό •Αναμεικτήρες σε σκυροδέματος μονάδες σύνθεσης σκυροδέματος MRM, οι δικές μας μονάδες σύνθεσης ήδη αναμεμειγμένου σκυροδέματος καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα διαδικασιών, από την ανώτερης κατηγορίας παραγωγή έως την απλή εγκατάσταση, καθώς και ολοκληρωμένη εκπαίδευση και διάθεση ανταλλακτικών μετά την πώληση. Είμαστε αφοσιωμένοι στην ικανοποίηση των πελατών, επιδιώκοντας να παρέχουμε ανώτερα προϊόντα και υπηρεσίες σε κάθε στάδιο. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα!

 4. AS RUBBER

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η As Rubber είναι κατασκευαστής αντλιών σκυροδέματος και ανταλλακτικών για μπετονιέρες από την Τουρκία. Με άνω των τριάντα ετών εμπειρία στον τομέα παράγουμε ανταλλακτικά για κορυφαίες εταιρείες του κλάδου με υψηλή ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές. Επιπλέον μπορούμε να κατασκευάζουμε προσαρμοσμένα προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Ειδικευόμαστε σε προϊόντα από καουτσούκ, έμβολα αντλιών σκυροδέματος και σετ στεγανοποιήσεων. Παράγουμε ανταλλακτικά ΚΑΕ για τις εξής εταιρείες: ανταλλακτικά Putzmeister, Zoomlion, Schwing, Cifa, Sermac, ανταλλακτικά ΚΑΕ για μπετονιέρες και πολλά άλλα που μπορείτε να ανακαλύψετε στην ιστοσελίδα μας. Τα προϊόντα μας είναι απόλυτα ανταλλάξιμα. Χρησιμοποιούμε πρότυπα βέλτιστης ποιότητας και υιοθετούμε τις ίδιες τεχνολογικές διαδικασίες όπως και οι αρχικοί κατασκευαστές. Τα έμβολά μας έχουν κατά 20% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα άλλα προϊόντα. Δίδουμε πάντοτε ανώτατη προτεραιότητα στην ικανοποίηση των πελατών μας ενώ ταυτόχρονα παρέχουμε λύσεις με εξαιρετικά και σωστά προϊόντα. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 5. ASFALTI EMILIANI S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ASFALTI EMILIANI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα ασφαλτόστρωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εκσκαφεις, εγκαταστασεις ανακυκλωσης (νεκροταφεια) αυτοκινητων, μηχανηματα και εξοπλισμοι για οικοδομες, γεωτρυπανα για φρεατια, καλουπια, εναεριες πλατφορμες για οικοδομες, χωματουργικα μηχανηματα και εξοπλισμος, καροττιερες, και εκσκαφεις με τσαπα πισω. Έχει έδρα σε Vignola, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. PROGRES MACHINERY S.C.

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PROGRES MACHINERY S.C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορείς, εναέριοι και εδάφους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, κατασκευη μηχανηματων και εξοπλισμων, Μεταφορείς, εναέριοι και εδάφους, μεταφορείς με αλυσίδα, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, και ταπητες μεταφορας με μεταλλικο φραγμο και καουτσουκ. Έχει έδρα σε Pieczkowo, Πολωνία.

 2. SC ELECTRONICS SERVICE SYSTEM SRL

  Ρουμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SC ELECTRONICS SERVICE SYSTEM SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πίνακες ελέγχου ηλεκτρικοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Ηλεκτρικός εξοπλισμός, Ηλεκτρικά καλώδια, Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός, ηλεκτρικοι πινακες διανομης ενεργειας, Αυτοματοποίηση μηχανημάτων, προγραμματισμός PLC, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Αυτοματισμός. Έχει έδρα σε Sibiu, Ρουμανία.

 3. TERMOEXPRESS TRADING SRL

  Ρουμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TERMOEXPRESS TRADING SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κάσες παραθύρων, Γκαραζόπορτες, Πόρτες οικιακής χρήσης, Μηχανήματα και εξοπλισμός για κατασκευές αλουμινίου, Πλαίσια και κουφώματα, Ξυλουργικές εργασίες και μαραγκοί, Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Οικοδομικά υλικά, και παραθυρα αλουμινιου. Έχει έδρα σε Floresti, Ρουμανία.

 4. RUPF INDUSTRIES GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RUPF INDUSTRIES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Grevenbroich, Γερμανία.

 5. TECHNICAL OFFICE LIFT

  Ελλάδα

  Η εταιρεία μας “ΤΣΕΡΤΟΝΙΔΗΣ Β. - ΖΟΡΜΠΙΔΗΣ Η. Ο.Ε” με παρουσία πλέον των 15 ετών στην Θεσσαλονίκη, έχει ως καθοριστικό της γνώμονα και στόχο την ποιότητα κατασκευής, τις ανταγωνιστικές τιμές καθώς και την οικολογική και περιβαλλοντολογική ευαισθησία, που απαιτείται σήμερα στις σύγχρονες κατασκευές. Τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων . Αναλαμβάνουμε Συντηρήσεις Εγκαταστάσεις Επισκευές ανελκυστήρων, υδραυλικών και συμβατικών, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Πάντα σε λογικές και χαμηλές τιμές, για οποιοδήποτε πρόβλημα με τον ανελκυστήρα σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε μια προσφορά για τον ανελκυστήρα σας.

 1. VERVAEKE BV

  Βέλγιο

  Η επιχείρηση σας πρέπει να αντιμετωπίσει σκόνη, αέρα, βροχή, πτηνά ή αλλαγές θερμοκρασίας; Στην Vervaeke, βρήκατε την σωστή επιχείρηση για μια λύση στα μέτρα σας. Ειδικευόμαστε στην παραγωγή και εγκατάσταση φιλτρών και πυλών στα μέτρα σας, ικανοί να εξαλείψουν αυτές τις δυσάρεστες επιπτώσεις. Τα προϊόντα μας έχουν πολλαπλή χρήση και μπορούν να βελτιώσουν και να αποτελούν λύση σε διάφορες καταστάσεις.

 2. RITCHIE BROS. AUCTIONEERS SRL

  Ιταλία

  Με έτος ίδρυσης το 1958, η Ritchie Bros. Auctioneers (NYSE και TSX: RBA), ο μεγαλύτερος οίκος δημοπρασιών σε διεθνές επίπεδο, διεξάγει κάθε χρόνο εκατοντάδες δημόσιες δημοπρασίες, στις οποίες χιλιάδες βιομηχανικά μηχανήματα και φορτηγά πωλούνται στις καλύτερες τιμές επιτόπου ή μέσω διαδικτύου, χωρίς ελάχιστη τιμή εκκίνησης και χωρίς τίμημα κράτησης. Η Ritchie Bros. διαθέτει περισσότερες από 40 εγκαταστάσεις, με ιταλική έδρα το Caorso (PC), όπου διοργανώνονται κάθε χρόνο 5 δημόσιες δημοπρασίες.

 1. SIS NORD-KRAN E. K.

  Γερμανία

  Η εταιρεία μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα διαφόρων μεταχειρισμένων μηχανημάτων κατασκευής σε προσιτές τιμές. Είναι ευθύνη μας να συμβάλλουμε με την προσφορά μας στις δομικές κατασκευές όλων των ειδών. Τα προϊόντα μας: Γερανοί, εξοπλισμός κατασκευών, μεταχειρισμένος εξοπλισμός κατασκευών, εξέδρες, συμπιεστές, τηλεσκοπικοί γερανοί, εξαρτήματα για εκσκαφείς, μεταχειρισμένοι γερανοί, μεταχειρισμένες εξέδρες γεώτρησης, ανταλλακτικά μηχανημάτων κατασκευών

 2. MALITO COSTRUZIONI SRL SEMPLIFICATA

  Ιταλία

  Η επιχείρηση MALITO COSTRUZIONI SRL SEMPLIFICATA, η οποία είναι εφεξής ενσωματωμένη σε έναν εθνικό κατασκευαστικό όμιλο, δραστηριοποιείται και αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη κατασκευή κτιρίων για κατοικία και μη, υπό τη δική της επωνυμία ή για λογαριασμό τρίτων, καθώς επίσης και τη μεταπώλησή τους.

 3. IRONPLANET

  Ιρλανδία

  .

 4. DESOI GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία DESOI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Kalbach/ Rhön, Γερμανία.

 5. SAWINMAK PVC MACHINES

  Τουρκία

  Η εταιρεία SAWINMAK PVC MACHINES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παράθυρα αλουμινίου, Μηχανήματα κατασκευής - πόρτες και παράθυρα αλουμινίου και από PVC, Παράθυρα αλουμινίου, εξαρτηματα για κουφωματα pvc, μηχανήματα κατεργασίας αλουμινίου, και Μηχανήματα κατασκευής - πόρτες και παράθυρα αλουμινίου και από PVC. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

 6. SHANGHAI WHITELAI MACHINERY CO.,LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία SHANGHAI WHITELAI MACHINERY CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θραυστήρας με σιαγόνες. Έχει έδρα σε Shanghai, Κίνα.

 7. PET HANDELS GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία PET HANDELS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Eberstalzell, Αυστρία.

 8. ZEYTAS CELIK MAKINA SAN. VE TIC. A.S.

  Τουρκία

  Η εταιρεία ZEYTAS CELIK MAKINA SAN. VE TIC. A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες για δομικά έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός, αστικες και βιομηχανικες κατασκευες, Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Προεπεξεργασμένες μηχανικές ατσάλινες κατασκευές, και Μεταλλικές κατασκευές. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

 1. GOCMAKSAN MAKINA A.S

  Τουρκία

  Η εταιρεία GOCMAKSAN MAKINA A.S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 2. IMT MACHINERY

  Τουρκία

  Η εταιρεία IMT MACHINERY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαστρα - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εγκαταστάσεις εγκάρσιας κοπής, πηνία με σχισμή κατά μήκος, και μηχανηματα και εξοπλισμοι για οικοδομες. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

 3. SYNERGY

  Τουρκία

  Η εταιρεία SYNERGY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευές από σκυρόδεμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός, και μηχανήματα για πλακόστρωτα. Έχει έδρα σε Gaziantep, Τουρκία.

 4. LAUSØ SERVICE APS

  Δανία

  Η εταιρεία LAUSØ SERVICE APS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Vojens, Δανία.

 5. ZIM MÜHENDISLIK CONCRETE MACHINES

  Τουρκία

  Η εταιρεία ZIM MÜHENDISLIK CONCRETE MACHINES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 6. TERMA

  Πολωνία

  Η εταιρεία TERMA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Gdansk, Πολωνία.

 7. UAB PROLAIN

  Λιθουανία

  Η εταιρεία UAB PROLAIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλο - προϊόντα επεξεργασίας, Ξήρανση του ξύλου, Βιομηχανικά ξηραντήρια, Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, Ξύλο - προϊόντα επεξεργασίας, Ξήρανση του ξύλου, Βιομηχανικά ξηραντήρια, και Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Drobuksciai, Silales r, Λιθουανία.

 8. 2M YAPI MARKET

  Τουρκία

  Η εταιρεία 2M YAPI MARKET, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εκτιμητες οικοδομων. Έχει έδρα σε Bilecik, Τουρκία.

 9. REINWENT

  Τουρκία

  Η εταιρεία REINWENT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Istabul, Τουρκία.

 10. OFFICINE CARLINO FERNANDO

  Ιταλία

  Η εταιρεία OFFICINE CARLINO FERNANDO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξόρυξη ογκολίθων μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός, μηχανηματα κοπης για οικοδομικες εργασιες, μηχανηματα και εξοπλισμοι για οικοδομες, και Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Galatone, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

17.064 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες

Kατηγορια