• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • οικοδομές - τελικές εργασίες

Αποτελέσματα για

Οικοδομές - τελικές εργασίες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ELIA IMPORT

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 2. ELIA BAT

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 3. GROUPE ACTIVE HABITAT

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 4. SCHAKE GMBH METALLWARENFABRIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 5. AD LYON

  Γαλλία

  Για όλες τις εργασίες ανακαίνισης και διαρρύθμισης εσωτερικών χώρων, η AD Lyon είναι ο Νο 1 συνεργάτης σας. Αναζητώντας συνεχώς τις καλύτερες λύσεις για τους πελάτες μας, ειδικευόμαστε στην κατασκευή συρόμενων αφαιρούμενων πορτών και γιαπωνέζικων χωρισμάτων. Διαθέτοντας πολυετή πείρα, ο επαγγελματισμός μας μάς δίνει τη δυνατότητα να υπερέχουμε στην ανακαίνιση διαμερισμάτων, σπιτιών, μπάνιου ή κουζίνας, χάρη στα υλικά υψηλής ποιότητας. Οι υπεύθυνοι τοποθέτησης είναι επίσης στη διάθεσή σας για την ανακαίνιση των παραθύρων σας, τη μόνωση της οροφής και των διαχωριστικών τοιχωμάτων σας, καθώς και για κάθε εργασία βαφής, κλιματισμού, ηλεκτρικών συστημάτων, τζαμιών, πρόσοψης και αποκατάστασης. Συνεργαζόμαστε με τεχνίτες με πάθος για τη δουλειά τους και με οικοδομικές επιχειρήσεις σε όλη τη Γαλλία και κυρίως στους τομείς του Παρισιού, της Μασσαλίας, της Λυών, της Τουλούζης, της Νίκαιας και της Νάντης. Μπορείτε να λάβετε ηλεκτρονικά μια εκτίμηση για τις εργασίες σας εντός 48 ωρών.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ATUT PAVIMENTI INDUSTRIALI LOMBARDO

  Ιταλία

  Η ATUT PAVIMENTI INDUSTRIALI LOMBARDO θέτει στη διάθεση των πελατών την πολυετή πείρα της και αποτελεί σημείο αναφοράς για τις παρεμβάσεις της στον κατασκευαστικό κλάδο γενικώς, στις ανακαινίσεις, τις αναπαλαιώσεις, τις στατικές στερεώσεις και την κατασκευή οικιστικών κτιρίων, πολυκατοικιών, εμπορικών και βιομηχανικών χώρων. Η επιχείρηση προσφέρει τις υπηρεσίες της σε πραγματικά ενδιαφέρουσες τιμές και διαχειρίζεται επεμβάσεις κάθε είδους, χάρη στο υψηλά εξειδικευμένο προσωπικό της, τους υπερσύγχρονους εξοπλισμούς και τα υλικά που διαθέτει για κτίρια και φινιρίσματα πολύ υψηλής ποιότητας.

 2. ERGO-TRUST

  Ελλάδα

  Η τεχνική εταιρία ERGO TRUST εταιρία ανακαινίσεων ιδρύθηκε από ομάδα έμπειρων μηχανικών Θεσσαλονίκη, έπειτα από πολυετή εργασία των ιδρυτών της σε Δημόσια και Ιδιωτικά έργα του εξωτερικού.Η εταιρία σήμερα έχει παραρτήματα σε τρείς νομούς, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Χαλκιδική καθώς επίσης συνεργάτες μηχανικούς και συνεργεία τεχνικών σε όλη την Ελλάδα σύμφωνα με τις ανάγκες για τον χώρο σας.Προσφέρουμε άκρως ανταγωνιστικές τιμές χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα, ανακαίνιση σπιτιού, ανακαίνιση κουζίνας, ανακαινιση μπανιου, ανακαινίσεις καταστημάτων, ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων και πολλές ακόμη υπηρεσίες σας παρέχονται απο έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.Τεχνογνωσία και μακροχρόνια εμπειρία μας δίνει την δυνατότητα να σας προσφέρουμε άκρως οικονομικές λύσεις χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα ! Το έργο της ERGO TRUST χαρακτηρίζονται από την δημιουργία καινοτόμων μελετητικών λύσεων με επιλογές ποιοτικών υλικών και εξοπλισμού, σε χώρους που ανήκουν στην κατηγορία της παραδοσιακής, της νεοκλασικής ή της μοντέρνας - σύγχρονης αισθητικής και μορφολογίαςΗ άκρως αποτελεσματική αξιοποίηση του χώρου και η εργονομία, είτε πρόκειται για κατοικία, επαγγελματικό χώρο, χώρο φιλοξενίας ή εξωτερικό χώρο είμαστε εδώ για να προσφέρουμε λύσεις.Η επαγγελματική δραστηριότητα της ERGO TRUST στους κλάδους αρχιτεκτονικής και το εσωτερικών χώρων και διακόσμησης, διαμόρφωσης όψεων και φωτισμού κτιρίων, αρχιτεκτονικής τοπίου είναι εγγύηση για την μελέτη και για την υλοποίηση των έργων, με κατασκευαστικές

 3. LLC POLIMER MEGAPOLIS

  Ρωσία

  Η POLIMER MEGAPOLIS LLC είναι μια Μοσχοβίτικη εταιρεία παραγωγής που ιδρύθηκε το 2004. Η εταιρεία διεξάγει την δραστηριότητα παραγωγής και πώλησης στις ρωσικές και ξένες αγορές πολυμερών ειδών δόμησης από ακρυλικό υψηλής ποιότητας. Παράγουμε ακρυλικά τούβλα και χρώματα σκυροδέματος για προσόψεις και εργασίες εσωτερικού χώρου, ελαστικός γύψος, ακρυλικός γύψος, ανάγλυφες διακοσμητικές επικαλύψεις, ακρυλικά μονωτικά, κόλλες για όλα τα υπόβαθρα που χρησιμοποιούνται σήμερα στον τομέα της δόμησης. Θα θέλαμε να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή στα καινότομα μας προϊόντα, όπως ο διακοσμητικός, ελαστικός, αδιάβροχος και ελαστικός γύψος MultiFlex NANO® για προσόψεις και εσωτερικούς χώρους. Η Polimer Megapolis LLC δείχνει ιδιαίτερη αφοσίωση στην ανάπτυξη νέων υλικών κατόπιν αίτησης του πελάτη και παρέχει επιστημονική, τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη στον τομέα των υλικών δόμησης από πολυμερή. Όλα τα υλικά της Polimer Megapolis Company είναι οικολογικά, δεν βλάπτουν το περιβάλλουν ούτε τους ανθρώπους που εργάζονται με αυτά τα υλικά και ζουν στις εγκαταστάσεις αυτές.

 4. EDIL SERVICE SANTORO SEMPLIFICATA IMPRESA EDILE

  Ιταλία

  Η εταιρεία Edil Service Santoro ασχολείται με αναπαλαίωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, αξιοποιώντας την εμπειρία επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα εδώ και πολλά χρόνια, ειδικότερα ειδικευμένων εργαζομένων σε υδραυλικά συστήματα, ηλεκτρολόγους και χρυσοχόους. Στη διάθεση των πελατών : κομψές πισίνες υπόγειες και κατασκευασμένες. Η εταιρεία ειδικεύεται στη στεγάνωση με ειδικούς αγωγούς και στην υλοποίηση πισίνων. Μπορούμε επίσης να εκτελέσουμε έργα συνιδιοκτησίας με πιστοποίηση, συντήρηση εγκαταστάσεων, θεραπεία στεγών και αποκατάσταση προσόψεων, ανακαίνιση πισίνων, στεγανοποίηση κτιρίων, πολιτών και συντήρηση κτιρίου εργασιών επίστρωσης. Επίσκεψη του χώρου και δωρεάν εκτίμηση δαπανών. Η επιχείρηση βρίσκεται στην οδό Badia 287.

 5. ARTICON

  Ελλάδα

  Η δραστηριότητα του Ομίλου Articon ξεκίνησε το 1988 από τον Αρχιτέκτονα Μανώλη Ξενάκη, με αντικείμενο τις αρχιτεκτονικές μελέτες, τις μελέτες εσωτερικού χώρου, τις διακοσμήσεις επαγγελματικών χώρων καθώς και το σχεδιασμό επίπλων και επίπλων κουζίνας.Με το χρόνο προστέθηκαν η εμπορία και κατασκευή επίπλων και επίπλων κουζίνας, καθώς και οι εισαγωγές ιταλικών προϊόντων. Σήμερα λειτουργούν δύο εκθέσεις (στον Αγ. Δημήτριο και στην Καλλιθέα) όπου παρουσιάζονται έπιπλα κουζίνας, ερμάρια υπνοδωματίου, πόρτες εσωτερικές και ασφαλείας, αλλά και έπιπλα όλων των ειδών.Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην καινούργια μας ιστοσελίδα να επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, για να δημιουργήσετε την κουζίνα των ονείρων σας ή να διαμορφώσετε ιδανικά οποιονδήποτε άλλο χώρο σας, σε προσιτές τιμές με τα υψηλής πάντα ποιότητας υλικά μας.Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε κοντά μας.Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣΤα EΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ARTICON, διαφέρουν για την αισθητική και την ποιότητά τους και σε συνδυασμό με τη χαμηλή τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας μας, γίνονται προσιτά για την επιλογή σας. Χαρίστε στο χώρο σας τη διαχρονικότητα και την εργονομία, μέσα από τις μοναδικές μας κατασκευές! Υψηλό design, απαράμιλλη ποιότητα και διαχρονικότητα και στο υπνοδωμάτιό σας! Οι ντουλάπες υπνοδωματίου, επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια, εξασφαλίζοντας την καλύτερη ποιότητα και προδιαγραφές για εσάς. Ανάμεσα στην μεγάλη μας ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ντουλάπες (ανοιγόμενες ή συρόμενες) σε διάφορα χρώματα, με πολλούς

 1. LEIANTIKA

  Ελλάδα

  Τα ΛΕΙΑΝΤΙΚΑ περιέχουν ποικίλα λειαντικά και κοπτικά είδη για μάρμαρα, πέτρα ή μωσαϊκά. Οι τιμές μας είναι ασυναγώνιστες, ενώ παράλληλα παρέχουμε όλες τις απαραίτητες τεχνικές πληροφορίες για την σωστη αγορά και χρήση των διαφόρων προϊόντων μας. Είμαστε στο χώρο από το 1957, γι΄αυτό και η εμπειρία καθώς και η τεχνογνωσία μας είναι απαράμιλλες. Όλα τα προϊόντα είναι αρίστης ποιότητας και τα περισσότερα άμεσα διαθέσιμα. ΄Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

 2. EDIL SERVICE LANZA SRL UNIPERSONALE

  Ιταλία

  Η Edilservizi Lanza srl αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων με πάθος για τη δουλειά τους, προσφέροντας υπηρεσίες που κυμαίνονται από την εφαρμογή ξηρών συστήματων για εσωτερικούς χώρους με εσωτερικό φινίρισμα, βιομηχανικά δάπεδα, διαμόρφωση καταστημάτων, κηπουρική, μεταφορά και βαφή κτιρίων. Η επιχείρηση λειτουργεί στην Ιταλία, με σοβαρότητα και επαγγελματισμό.

 3. VENUS MARBLE S.A. - VENUS MARBLE CORP.

  Ελλάδα

  Εξορυξη, επεξεργασια & εμπορια μαρμαρων/γρανιτων απο ελλαδα και εξωτερικο. Extraction, elaboration and trade of marble/granite from greece and abroad.

 4. LE COMPTOIR DES PIERRES

  Γαλλία

 5. FIXENJOY BOUW BV AMSTERDAM

  Κάτω Χώρες

 6. KHOOB

  Ιταλία

 7. REBEEL TUR. INS. SAN. TIC. A.S.

  Τουρκία

 8. BCL INVENT

  Γαλλία

 9. BARCLAY CLADDING LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 10. AS KARO LTD STI

  Τουρκία

 1. RVM BÂTIMENT

  Γαλλία

 2. SERRURERIE JOSEPH

  Γαλλία

 3. CRAFTART DESIGN STUDIO

  Ουκρανία

 4. LA COSTRUTTRICE S.R.L.

  Ιταλία

 5. SME MOLLIER

  Γαλλία

 6. DOKSAL-KALININGRAD LTD.

  Ρωσία

 7. UNIMEC SRL

  Ιταλία

 8. CONTROL REFORMA

  Ισπανία

 9. TARGANT L'HABITAT

  Γαλλία

 10. TURKEY TRADE MARKET

  Τουρκία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Οικοδομές - τελικές εργασίες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

146.817 επιχειρήσεις

Χ'ωρες