• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις

Αποτελέσματα για

Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. EUROLINIA

  Λευκορωσία

  Η Eurolinia, μέλος του ομίλου εταιρειών Nomacon-Eurolinia ιδρύθηκε το 1993, αναπτύσσει και κατασκευάζει όλων των ειδών θερμαντικών σωμάτων υπερύθρου, συστήματα και εξοπλισμός οικιακής και βιομηχανικής θέρμανσης. Η γκάμα των προϊόντων της Eurolinia συμπεριλαμβάνει, χωρίς να περιορίζεται σε αυτά, βιομηχανικοί κλίβανοι υπερύθρων σε σήραγγα σχεδιασμένοι για εφαρμογές που απαιτούν γρήγορη και ακριβής θέρμανση, εξοπλισμός και εργαλεία μέτρησης και ρύθμισης της θερμοκρασίας, θερμαντικά σώματα με ταινίες κεραμεικής, σιλικόνης, μικροθερμικά σώματα. Η εταιρεία παρέχει επίσης υπηρεσίες και μεταφέρει τις γνώσεις της στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο. Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις της εταιρείας έχουν πιστοποίηση κατά ISO 9001, CE, και εξασφαλίζουν την υλοποίηση των έργων με υψηλό βαθμό τοπικής προσαρμογής. Τα προϊόντα της Eurolinia εξάγονται σε 47 χώρες παγκοσμίως και πελάτες από όλο και περισσότερες χώρες εκφράζουν το ενδιαφέρουν τους για την ανάπτυξη και τα προϊόντα της εταιρείας. Η εταιρεία αναζητά αντιπροσώπους σε όλο τον κόσμο! ΣΚΕΨΗ. ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΥΠΕΡΥΘΡΟ

 2. HEMSTEDT GMBH ELEKTROTECHNISCHE FABRIK

  Γερμανία

  Οι Dieter και Silvi Hemstedt ιδρύουν τη δική τους επιχείρηση με στόχο να παράγουν υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένους σωλήνες θέρμανσης. Ο στόχος επιτυγχάνεται: λίγα χρόνια αργότερα απασχολούνται ήδη 20 συνεργάτες στην επιχείρηση, ενώ ο κύκλος εργασιών και οι απαιτήσεις χώρου αυξάνονται ραγδαία. Στο ίδιο πλαίσιο διευρύνεται και η γκάμα των προϊόντων. Προστίθεται η τεχνολογία ψυκτικών θαλάμων και ολοένα και περισσότεροι πελάτες ζητούν εξειδικευμένες λύσεις, τις οποίες η Hemstedt είναι σε θέση να υλοποιεί γρήγορα και με απόλυτη ακρίβεια. Αυτή η ευελιξία και η υψηλή ποιότητα είναι οι λόγοι για τους οποίους η Hemstedt έγινε γρήγορα γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο. Ολοένα και πιο συχνά αποστέλλονται προϊόντα από τη μονάδα παραγωγής της Σουηβίας στην Κίνα, στις ΗΠΑ, στη Ρωσία και σε πολλές άλλες χώρες. Σήμερα εργάζονται περισσότεροι από 60 συνεργάτες σε 17500 τετραγωνικά μέτρα στην ανάπτυξη και στην παραγωγή. Η επιχείρηση επενδύει σήμερα κυρίως στην ανάπτυξη και σ την παραγωγή ενεργειακά αποδοτικών συστημάτων θέρμανσης και ολοκληρωμένων σχεδίων που συμβάλλουν σημαντικά στην υλοποίηση της οικίας όχι ουδέτερου αλλά και θετικού κλίματος.

 3. ELBO-THERM GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η Elbo-therm GmbH & Co. KG είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συστημάτων θέρμανσης υπέρυθρης ακτινοβολίας στη Γερμανία και διευθύνεται ως παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση. Στο σπίτι, στον ελεύθερο χρόνο, στον επαγγελματικό τομέα, για το στέγνωμα κατασκευών και τη ζωοτεχνία – τα συστήματα θέρμανσης της Elbo-therm χρησιμοποιούνται σε πολυάριθμα πεδία εφαρμογής. Τα δικά μας θερμαντικά σώματα υπέρυθρης ακτινοβολίας εξοικονομούν ενέργεια και χώρο, είναι διακοσμητικά και παράγονται στις δικές μας εγκαταστάσεις παραγωγής. Η σωστή χρήση των δικών μας συστημάτων υπέρυθρης ακτινοβολίας ως κύρια ή βοηθητική θέρμανση διασφαλίζει ένα υγιεινό κλίμα χώρου και την εξοικονόμηση ενέργειας. Πλεονεκτήματα: έως 50% χαμηλότερο κόστος προμήθειας και θέρμανσης σε σύγκριση με άλλα συστήματα θέρμανσης. Απόδοση θέρμανσης σχεδόν 100% και σταθερή στο ίδιο επίπεδο. Χωρίς συντήρηση, χωρίς πρόσθετο κόστος καθαρισμού καπνοδόχου ή αποθήκευσης πετρελαίου και πέλλετ, μακρά διάρκεια ζωής, εξοικονόμηση χώρου, χωρίς εκπομπές, χωρίς στροβιλισμό σκόνης/αφύγρανση του αέρα.

 4. POLIDORO SPA

  Ιταλία

  Κατασκευάζονται καυστήρες αερίου οικιακής και βιομηχανικής χρήσης. Προμηθευτής των μεγαλύτερων επιχειρήσεων στον χώρο της θέρμανσης. Κατασκευή καυστήρων για επιτοίχιους καυστήρες, επιδαπέδιοι λέβητες, θερμοσίφωνες μπάνιου, σόμπες αερίου, θερμοσίφωνες συσσώρευσης, πιλοτικοί καυστήρες και ψεκαστήρες. Από το 1945, είμαστε πεπεισμένοι πως ότι δημιουργήσαμε αποτελεί τον καρπό μια συνεχής ανακυκλωμένης επένδυσης των πόρων, της τεχνολογίας και των ιδεών.

 5. MOBIHEAT GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BAUTROCKNER-VERLEIH VOGT INH. MICHELLE VOGT

  Γερμανία

 2. B 2 B SRL

  Ιταλία

 3. A. RAK WÄRMETECHNIK GMBH

  Γερμανία

 4. MB TEAM SERBIA

  Σερβία

  Η MB TEAM περιλαμβάνει δυο δραστηριότητες: 1. HVAC & PLUMBING (εισαγωγή και διανομή κονσερβοποιημένων προϊόντων, αντιπροσώπευση ξένων εταιρειών), 2. Κατασκευαστικά έργα (εκτόξευση, εγκατάσταση, εννοιολογικές λύσεις κλιματισμού για κτίρια). Ειδική έμφαση δίνεται στην προβολή και την εγκατάσταση των πιο οικονομικών και περιβαλλοντικά καθαρών λύσεων σε εγκαταστάσεις κλιματισμού, όπως αντλίες θερμότητας, θέρμανση δαπέδου-τοίχου και ψύξη, θέρμανση καλοριφέρ, εγκατάσταση ανεμιστήρα, αερισμού και περιοχή κλιματισμού.

 5. SAINT ROCH

  Βέλγιο

  Η Saint Roch Couvin με κύρια δραστηριότητα την κατασκευή λεβήτων από χυτοσίδηρο από το 1903 είναι μια βιομηχανική μέση επιχείρηση που απαρτίζεται από 120 άτομα στο Βέλγιο και 20 στη Γαλλία. Στο μικρόκοσμο των δραστηριοτήτων της σε συνδυασμό με τον τομέα της θέρμανσης, η Saint Roch Couvin πρέπει να παλέψει προκειμένου να διατηρήσει τη θέση της σε αυτήν την άκρως δύσκολη και ανταγωνιστική αγορά. Η Saint Roch Couvin παραμένει ο αναμφισβήτητος ηγέτης, εδώ και 10 χρόνια στο Βέλγιο, στον τομέα των επιδαπέδιων λεβήτων. Η Saint Roch καινοτομεί σε ότι αφορά τους λέβητες συμπύκνωσης, στον οικολογικό λέβητα που ικανοποιεί τα νέα ευρωπαϊκά πρότυπα.

 1. LIOMATHERM

  Λουξεμβούργο

  Οι Lionel Repplinger και Maxime Leheux αφού δραστηριοποιήθηκαν στον τομέα της μηχανικής κλιματισμού επί είκοσι χρόνια, αποφάσισαν να ενώσουν τις ικανότητες τους 2013 στην εταιρεία Liomatherm S.A.R.L. Προσφέρουμε και συνεργαζόμαστε με τις πιο φημισμένες φίρμες του Λουξεμβούργου και προτείνουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Η Liomatherm sarl είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην ετοιμοπαράδοτη θέρμανση, στον τομέα της υγιεινής, της εξαέρωσης, του μπάνιου. Η εξοικονόμηση ενέργειας βρίσκεται στην καρδιά της δραστηριότητας μας.

 2. DECORED BY DIMOU DESIGN

  Ελλάδα

  Η εταιρεία DIMOU DESIGN βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει μια νέα σειρά προϊόντων συστημάτων υπέρυθρης θέρμανσης με την ονομασία DECORED. Τα συστήματα υπέρυθρης θέρμανσης DECORED παράγονται με ισχύ 450W, 650W, 900W με κύριες διαστάσεις 60Χ60εκ , 90Χ60εκ και 110Χ60εκ σε πλαίσια αλουμινίου και θερμαινόμενες επιφάνειες από γυαλί και καθρέπτη ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες των καταναλωτών. Η εταιρεία με τις καινοτόμους εφαρμογές κορυφαίας ποιότητας ψηφιακής εκτύπωσης και μεθόδου cnc αμμοβολής που διαθέτει, μπορεί να μετατρέψει σε μοναδικό έργο τέχνης κάθε θερμαντικό σώμα και να το ενσωματώσει στο περιβάλλον που τοποθετείται διαμορφώνοντας ανάλογη ατμόσφαιρα. ΟΛΑ τα προϊόντα της εταιρείας συνοδεύονται από πιστοποίηση CE & ROHS και δοκιμάζονται ένα προς ένα πριν την αποδέσμευση τους, στα εργαστήρια μετρήσεων της εταιρείας, για τη σωστή λειτουργία και τις ηλεκτρικές ιδιότητες τους σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

 1. JOASSIN - DAVIDTS

  Βέλγιο

  Εργασίες σχεδιασμού και εγκατάστασης συστημάτων θέρμανσης που συνδέονται με την εξοικονόμηση ενέργειας για ιδιώτες, βιομηχανίες και τριτογενές τομέα (λέβητα συμπύκνωσης, επιδαπέδια ή επιτοίχια θέρμανση), την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών και θερμικών πάνελ, τις αντλίες θερμότητας, την εξαέρωση, τον υγειονομικό και τον κλιματισμό. Οποια σύνθεση και αν επιλέξετε, οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν τη θέση σε λειτουργία και τις ρυθμίσεις της εγκατάστασης καθώς και την τεχνική υποστήριξη και συντήρηση.

 2. POWER PIPE FRANCE

  Γαλλία

  Το Power-Pipe™ είναι μια συσκευή ανάκτησης θερμότητας απόνερων. Με την απευθείας εισαγωγή στο σωλήνα αποστράγγισης των απόνερων, το Power-Pipe™ μεταφέρει τις θερμίδες των απόνερων σε κρύο νερό μόλις ανάβει ο θερμοσίφωνας και ο μείκτης του ντους. Το Power-Pipe™ σχεδιάστηκε ειδικά για να μειώσει την παραγωγή ζεστού νερού για χρήση οικιακή, κοινόχρηστη, εμπορική και βιομηχανική (ατομικών και συλλογικών κατοικιών, ξενοδοχεία, κέντρα υγείας, πισίνες, κλπ).

 3. KAMPMANN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Οι Kampmann, NOVA & emco Klima είναι σημαντικοί κατασκευαστές του κλάδου TGA. Από τη συνεργασία τους προκύπτει μια απαράμιλλη γκάμα προϊόντων & μια μοναδική εμπειρογνωμοσύνη γνώσης για συστήματα κλιματισμού.

 4. CIMM SPA

  Ιταλία

  Κατασκευάζονται αυτόκλειστα με μεμβράνη συμπίεσης για ζεστό και κρύο νερό, δοχεία διαστολής για ζεστό νερό οικιακής χρήσης και δοχεία διαστολής για εγκαταστάσεις θέρμανσης.

 5. FIREBLUE ENERGY SOLUTIONS

  Ελλάδα

  Ζεσταθείτε οικονομικά, με τα Νορβηγικά Ενεργειακα Τζάκια NORDPEIS με κατανάλωση μέχρι 1kg ξύλα/ώρα και 10 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.Σε 62 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

 6. HOTWATER

  Ελλάδα

  Θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, κυκλοφορητές, σώματα καλοριφέρ. Θέρμανση με Φυσικό Αέριο. Θερμοπομποί. Ηλιακοί Θερμοσίφωνες και ταχυθερμοσίφωνες. Υδραυλικά και Αποχέτευση. Εργαλεία. Αντλίες.

 7. BIODOM 27 D.O.O.

  Σλοβενία

 8. AEDF - LES ARTISANS ECOLOGISTES DE FRANCE

  Γαλλία

 1. SOLARICO - EUROTERM D.O.O.

  Βόρεια Μακεδονία

 2. FOSHAN YINI TECHNOLOGY CO., LTD.

  Κίνα

 3. HYBROTECH LLC

  Ουκρανία

 4. DELMELLE ENERGIES

  Βέλγιο

 5. ALBERTI VITTORIO S.N.C. DI ALBERTI MASSIMO & C.

  Ιταλία

 6. BITHERM

  Γαλλία

 7. WARMUP

  Γερμανία

 8. MARSHALL GAS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 9. ANGLO NORDIC BURNER PRODUCTS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 10. P.P.H.U. GWARANT S.C.

  Πολωνία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

9.745 επιχειρήσεις