• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης

Αποτελέσματα για

Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. NOORD CONNECT LLC

  Ρωσία

  Η NORD CONNECT LLC είναι διεθνής διαμετακομιστής εμπορευμάτων που παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών για την αποθήκευση, επεξεργασία, μεταφορά και εκτελωνισμό ειδών από διάφορες κατηγορίες. Η Nord Connect LLC παρέχει ασφάλιση εμπορεύματος, συμβουλευτικές υπηρεσίες στον τομέα της διαχείρισης διακίνησης, παράδοση ανταλλακτικών αεροπορίας για αεροσκάφη και ελικόπτερα. Ο κύριος τομέας εξειδίκευσης της εταιρείας αφορά την εναέρια εξαγωγή και την πολυτροπική μεταφορά σε χώρες τις Ασίας και της Αφρικής, την οδική μεταφορά εμπορευμάτων από ευρωπαϊκές χώρες με προορισμό την Ρωσία, τις χώρες της Κεντρικής Ασίας και την Μέση Ανατολή. Η NORD CONNECT LLC κατέχει εκτεταμένη πείρα στις μεταφορές σε δύσβατες και μη δημοφιλείς περιοχές. Μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει μεταφέρει διάφορα εμπορεύματα σε 184 προορισμούς σε 84 χώρες ανά τον κόσμο. Η NORD CONNECT LLC συνεργάζεται με ένα δίκτυο αντιπροσώπων που καλύπτουν σχεδόν το 90% όλων των αεροδρομίων και αεροδιαδρόμων παγκοσμίως.

 2. HOYER GMBH

  Γερμανία

  Η HOYER Multilog παρέχει λύσεις διοικητικής μέριμνας και ενοικίασης για IBC για δοχεία υπό πίεση και διαθέτει μια συλλογή άνω των 45.000 δοχείων ανοξείδωτου χάλυβα. Η έδρα της επιχείρησης είναι το Αμβούργο και εκτός από μια ισχυρή εκπροσώπηση στην Ευρώπη , η HOYER Multilog κατέχει επίσης σημαντική θέση στις αγορές των ΗΠΑ και της Ασίας. Από το 2017 ανήκει στον όμιλο HOYER και η γαλλική εταιρεία CCR. Επιπλέον της ενοικίασης δοχείων από ανοξείδωτο χάλυβα, η HOYER Multilog διαθέτει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης. Αυτές περιλαμβάνουν τη διαχείριση στόλου, τη μεταφορά κενών ή πλήρων δοχείων, τον καθαρισμό, καθώς και τη συντήρηση και την επισκευή. Η HOYER Multilog είναι εδραιωμένη ως αξιόπιστος συνεργάτης με μακρόχρονη εμπειρία στη βιομηχανία τροφίμων, καλλυντικών και χημικών προϊόντων. Για σχεδόν κάθε προϊόν, η HOYER Multilog διαθέτει το ιδανικό IBC ή δοχείο υπό πίεση. Στην πλειοψηφία τους, τα δοχεία είναι χωρητικότητας από 200 έως 1650 λίτρων.

 3. MT TRANSPORTS

  Γαλλία

  Από το 2019, η εταιρεία MT Transports είναι ο ειδικός σε ότι αφορά τις μεταφορές στην Γαλλία και το εξωτερικό και συνεργάζεται με πολλές επιχειρήσεις οι οποίες μας εμπιστεύονται για την μεταφορά εγγράφων, δεμάτων, παλετών και εμπορευμάτων. Είμαστε ανοικτά όλο το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα για να εξασφαλίσουμε την ανάληψη, την μεταφορά, την ιχνηλάτηση και την παράδοση των εγγράφων, δεμάτων ή παλετών εντός της προθεσμίας. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

 4. BHL-GROUP

  Ρωσία

  Η BHL-Group Transportation & Logistics Company αναλαμβάνει διεθνείς μεταφορές εμπορευμάτων από το 2008 και έχει παραδώσει με επιτυχία πάνω από 150 εκατ. τόνους διαφόρων εμπορευμάτων σε όλες τις πόλεις της Ομοσπονδιακής Ρωσίας, στα κράτη ΚΑΚ και παγκοσμίως. Η γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία συμπεριλαμβάνει: - αερομεταφορές, - θαλάσσια μεταφορά και μέσω ποταμών, - οδική μεταφορά με εμπορευματοκιβώτια, - παροχή υπηρεσιών με σύμβαση, - συναποστολή και μεταφορά αδιαίρετων φορτίων, - εκτελωνισμούς, - ασφάλιση φορτίων, - διαμετακόμιση φορτίων. Η εταιρεία αναλαμβάνει αποστολές, όσο πολύπλοκες και να είναι. Η BHL-Group παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών διαχείρισης διακίνησης, συμπ. την μεταφορά βιομηχανικού εξοπλισμού, εμπορεύματα σε χύμα μορφή και βαριά φορτία, οδική μεταφορά σε φορτηγά με ελεγχόμενη θερμοκρασία, οδική μεταφορά υπέρογκων μηχανημάτων και άλλα σύνθετα φορτία. Η BHL-Group στοχεύει να είναι ένας αξιόπιστος εταίρος και βοηθός στην αγορά της διεθνής μεταφοράς για κάθε πελάτη χωριστά. Η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της τις πιο ευνοϊκές επιλογές αποστολής σε ότι αφορά τις τιμές, τους χρόνους παράδοσης και τις προτιμήσεις των πελατών. Η εταιρεία διατηρεί βέλτιστη ποιότητα υπηρεσιών και προσφέρει ευέλικτες συνθήκες εξόφλησης στους σταθερούς πελάτες. Παρέχουμε ολοκληρωμένες και έγκαιρες συμβουλές σε θέματα εκτελωνισμού, τυπικές διαδικασίες και παράδοση φορτίων. Η ομάδα της εταιρεία αποτελείται από ειδικούς με πάθος για το επάγγελμα τους. Αναλαμβάνουμε αεροπορικές ναυλώσεις, μεταφορά με εμπορευματοκιβώτια, θαλάσσια μεταφορά και διαμετακόμιση με τις καλύτερες δυνατές προθεσμίες και το ανώτερο επίπεδο ποιότητας και αξιοπιστίας.

 5. OCEANS GROUP LOGISTICS AND CONSULTANCY LIMITED COMPANY

  Τουρκία

  Η Oceans Group παίρνει αυστηρά μέτρα ώστε να γίνει μια από τις ηγετικές εταιρείες της Τουρκίας και προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες εκτελωνισμού, προμήθεια προϊόντος, παγκόσμια εναέρια ναύλωση, ναυτιλιακή ναύλωση και έργα μεταφοράς από το 2016. Από το 2016, η Oceans Group προσφέρει υπηρεσίες εκτελωνισμού, προμήθεια προϊόντων, παγκόσμια εναέρια ναύλωση, ναυτιλιακή ναύλωση, οδική ναύλωση και έργα μεταφοράς. Είμαστε ο στρατηγικός σας επαγγελματικός εταίρος με τοπική και τομεακή λύση. Ως Oceans Group, διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών εκτελωνισμού και διαχείρισης διακίνησης και εμπειρογνωμοσύνη σε διάφορους τομείς, συμπ. της αεροπορίας, των FMCG (ταχείας κυκλοφορίας καταναλωτικά αγαθά), της υγείας και κλωστοϋφαντουργίας. Αναπτυσσόμαστε ως εταιρεία με κεφάλαιο 100% Τούρκικης προέλευσης και με δομή ικανή να εξυπηρετεί πάνω από 2, 000 αποστολές για τους πελάτες της παγκοσμίως κάθε χρόνο. Εργαζόμαστε με ηγετικές Τούρκικες φίρμες και με πελάτες με ικανότητα ανάπτυξης τους οποίους εμπιστεύονται για ευέλικτες διαδικασίες με γρήγορη λήψη αποφάσεων και χαμηλό κόστος.Η αποστολή μας είναι να παράγουμε καινότομες και επικεντρωμένες στο κόστος λύσεις με τους έμπειρους μας υπαλλήλους και τους επαγγελματικούς μας εταίρους παγκοσμίως, ακόμα και για τις πιο σύνθετες διαδικασίες διαχείρισης διακίνησης. Μπορείτε να εμπιστευτείτε την Oceans Group για την ασφαλή και αποτελεσματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας μεγάλης αξίας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. TARTAK EURO PALLETS

  Πολωνία

  Η TARTAK GALKA είναι μια πολωνική εταιρεία που εξειδικεύεται στην μεταφορά ξυλείας και στις υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευμάτων. Η ανάπτυξη της εταιρείας μας με την πάροδο του χρόνου, οδήγησε στην δημιουργία εταιρικής συνεργασίας το 2013 με την Trak-Drew, η οποία ηγείται σήμερα την παραγωγή συνδετικών παλετών. . Η εταιρεία αποκτά το 80% της κατασκευαστικής ξυλείας της από κρατικά δάση, πιστοποιημένη 100% PEFC, το υπόλοιπο 20% του υλικού προέρχεται από την Σλοβακία. Είμαστε περήφανοι να αναφέρουμε πως η εταιρεία διαθέτει στόλο φορτηγών που χρησιμοποιεί για την διευκόλυνση του έργου της και μας επιτρέπει να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας που αναζητούν μια γρήγορη και ασφαλή παράδοση προϊόντων. H σύγχρονη τεχνολογία, η άριστη κατασκευαστική διοργάνωση και τα πιστοποιημένα υλικά είχαν ως αποτέλεσμα την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων μέσα από την διεθνή πιστοποίηση PEFC. Προωθούμε την ανάπτυξη και την συνεχή βελτίωση ώστε τα προϊόντα μας να ικανοποιούν τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

 2. BIZERBA SE & CO. KG

  Γερμανία

  Για πολλές γενιές, η επωνυμία Bizerba συνδέεται στενά με το θέμα «Βάρος». Άριστη ποιότητα, καινοτομικές λύσεις και μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών – αυτό είναι η Bizerba. Η Bizerba παρέχει στους πελάτες από τους τομείς της βιοτεχνίας, του εμπορίου, της βιομηχανίας και της διοικητικής μέριμνας μια παγκοσμίως μοναδική γκάμα λύσεων υλισμικού και λογισμικού σε ό, τι αφορά στο «βάρος». Ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την παροχή συμβουλών μέσω σέρβις, ετικέτες και αναλώσιμα έως υπηρεσίες Leasing συμπληρώνουν τη γκάμα των λύσεων. Από το 1866, η Bizerba διαμορφώνει σε σημαντικό βαθμό την τεχνολογική εξέλιξη στον τομέα των ζυγών και σήμερα αντιπροσωπεύεται σε περίπου 120 χώρες. Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει παγκοσμίως δραστηριοποιούμενες εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις λιανικής έως βιοτεχνίες αρτοποιίας και κρεοπωλεία. Έδρα του οικογενειακού ομίλου επιχειρήσεων στην πέμπτη γενιά με περίπου 3.900 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο είναι το Balingen στη Βάδη-Βυρτεμβέργη.

 3. INTERLINEA

  Ιταλία

  Η Interlinea είναι μια αποτελεσματική εταιρεία που ειδικεύεται στη συσκευασία και μεταφορά έργων τέχνης και γενικά πολύτιμων αντικειμένων. Δραστηριοποιείται με δικό της προσωπικό και τα δικά της μέσα για να διαχειριστεί με τη δέουσα προσοχή τόσο ένα μεμονωμένο έργο τέχνης όσο και πλήρες εκθέσεις. Η Interlinea μπορεί να συνδέσει τη Βενετία και ολόκληρη τη βορειοανατολική Ιταλία με οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου, καθιστώντας τον επαγγελματισμό της διαθέσιμο σε κάθε μεμονωμένο πελάτη καθώς και στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

 4. RED STAR FORWARDING & LOGISTICS

  Βέλγιο

  Η Red Star Forwarding & Logistics είναι μια ομάδα έμπειρων ατόμων σε θέματα διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας (logistics) και μεταφορών, με εμπειρογνωμοσύνη σε τομείς υψηλής εξειδίκευσης και με πλήρη πιστοποίηση για την επιτυχημένη αποστολή πλέον ευαίσθητων προϊόντων και φορτίων σε σημαντικά λιμάνια ανοικτής θάλασσας: • Από ΕΕ προς Η.Π.Α. και νότια Αμερική • Από Η.Π.Α. και νότια Αμερική προς ΕΕ • Από ΕΕ προς Η.Π.Α. και Μέση Ανατολή. Τα τελευταία χρόνια δημιουργήσαμε ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό δίκτυο υπεργολάβων, φορτωτών και αρχών στη Μέση Ανατολή.

 5. TRANSPORTS BAIL

  Λουξεμβούργο

  Η TRANSPORTS BAIL ειδικεύεται στην οδική μεταφορά εμπορευμάτων, χύδην και σε κοντέινερ. Ιδρύθηκε στη Γαλλία (Βαλενσιέν) και το Λουξεμβούργο, προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις μεταφοράς προς / από τη Γαλλία και την Μπενελούξ. Μεταφορά ξηρού χύδην μεταφορά σε μεγάλες αποστάσεις από το λιμάνι εμπορευματοκιβωτίων της Αμβέρσας και του Zeebrugge, παλέτες μεταφοράς και γενικού φορτίου σε πλήρη ή μερικό φορτίο. Γαλλία - Λουξεμβούργο - Βέλγιο - Ολλανδία - Γαλλία - Ισπανία - Γερμανία - Αγγλία - Ιταλία - Ισπανία.

 1. MAISONHAUTE LOGISTICS

  Γαλλία

 2. EUROLOGISTIQUE

  Γαλλία

 1. PRIMUM

  Λευκορωσία

 2. FRANKLIN DRÓŻDŻ SPÓŁKA JAWNA

  Πολωνία

 3. TRANSPORTES SANTIAGO JIMENEZ E HIJOS

  Ισπανία

 4. RESPED LOGISTIKA D.O.O.

  Σλοβενία

 5. TRANSPORT FRANGEŽ D.O.O.

  Σλοβενία

 6. RDT TRANSPORT

  Γαλλία

 7. TINLES D.O.O

  Σλοβενία

 8. COOPERATIVA DE TRANSPORTES DEL PUERTO DE PASAJES

  Ισπανία

 1. LANNUTTI GROUP

  Ιταλία

 2. EU-ROAD LOGISTIQUE

  Γαλλία

 3. RCM D.O.O.

  Σλοβενία

 4. TRANSMEC BELGIUM

  Βέλγιο

 5. MOBI 92

  Γαλλία

 6. TRANSPARTNER LOGISTICS NV

  Βέλγιο

 7. TRANSPORT CURK

  Σλοβενία

 8. TRANSPORT DVORNIK

  Σλοβενία

 9. SHEVA INTERNATIONALE SPEDITION GMBH

  Γερμανία

 10. ITALMONDO SPA

  Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

8.505 επιχειρήσεις

Χ'ωρες